Hop til indhold

Recommended Posts

Lang tid siden jeg som midt i 30'erne,slank, mørkhåret (ja, ja, HAR fjernet de 3-4 små grå hår som kommer i 30'erne) og veltrænet mave (og nyklippet) havde været sammen med en pige og endnu engang havde længe luret lidt på Rikke (nu Rikke Petit)s billeder på Romantica..

1. Ikke så tit jeg besøger Blondiner og det siges at de ofte gør det bedre..eller noget...

Nu trykkede det ekstra hårdt og Pornhub.com samt Hustler TV og Penthouse TV, giver ikke samme følelse som at mærke hud og dufte pigen,så et hurtigt opkald til stedet og en tur i bad, skjorte og parfume og så var jeg lidt nærvøs da jeg gik ind af døren hos Romantica. 

Ind i venteværelset hvor der var afdæmpet musik. Der var ingen stønnen fra rummene ved siden af, så det varede ikke længe før Rikke kom ind.

Ganske rigtigt var hun Petit som beskrevet. Men alligevel en trænet krop,  Venlig men også meget rutineret. 21 år er nok lige at stramme den..som vi alle ved er det nok + 3-4 år.

Jeg bestilte "30 minutter blidt".  Stille og Roligt.

De sorttjente penge skiftede ejer og hun kom tilbage efter de etablerede 2 minutter.

"Du kan tage det af du lyster" uden at gøre anledning til er lille smil, sådan lidt GF agtigt..Hun havde en stor tatovering på den ene overarm som gik ned i underarmen..(noget a la grønlig rosenbusk,eller noget?) Og også lidt på hoften..så det var,for mig, lidt overraskende, da jeg ikke var forberedt på det. (Er mere til den rene uskyldige Naboens unge Teenagedatter) Men flot det var den bestemt!

Sagde ikke så meget,bredte et stort håndklæde ud og satte sig på sengen og sagde "kom op".

Jeg startede med at nusse og kysse hende på halsen og hun fortrak ikke rigtig en mine..selvom jeg roste hende for hendes udseende..jeg måtte ikke kysse hende på munden (Det er måske meget normalt) men der var ikke rigtig "Den der tænding i hendes øjne". Jo det lød som om hun godt kunne lide min tunge mellem hendes ben og den lille mis, efter jeg blidt havde kysset den slanke flotte mave og de flotte ben..

Jeg gjorde hvad jeg kunne for at se missen blive lidt våd..både med tunge,finger og lidt safter, men efter 15 minutter var der ikke rigtig sket de store fremskridt  og så hæv hun et kondom frem som hun ganske fint kørte ned over mit og sagde noget a la: "Så skal du til det"..og syntes det var rart at jeg havde gjort mig umage med saks og skraber så hendes arbejdsbetingelser var gjort betydelig nemmere..

Jeg tænder ikke rigtig på at tage pigen bagfra fordi min pik er så lille (10-12 cm når stiv),at pigen næppe bemærker at jeg er inde,så Rikke lagde sig på ryggen og dirigerede mig 

Uden så meget tøven og med en ikke-så-våd en mis prøvede jeg forsigtigt,  bøjet over hende,støttende med hænderne på lagnet, at få gang i maskineriet og køre pikken ud og ind i et tempo som hun kunne lide..og ikke mindst komme rundt i alle hjørner og afkroge...

Der var ikke så meget lyd på (Det bliver aldrig som på Pornofilm, I know!)..Heller ikke da jeg med mine fingre forsøgte at stimulere klitoris, samtidig med Ud-Ind bevægelsen ville jeg køre  cirkelbevægelsen på een og samme gang, der blev min hånd forsigtigt men bestemt skubbet væk, og det var som om at hun ikke var helt indlevende, så jeg havde svært ved at komme helt op og ringe..

Jeg pumpede og pumpede..og det var først da der kom bank på døren at jeg..uden at vide det..Måtte sige til Rikke "Stop den er allerede helt flad" fordi jeg var kommet i kondomet. Pigen havde ikke rigtig bemærket det og hoppede videre på min nu udtømte og lidt slatne pik..

"Nå'e" sagde hun og gav mig hurtigt først en våd og så tør serviet og sagde: "Når du er i tøjet kommer jeg tilbage", så jeg nåede ikke at få skyllet dilleren efter seancen.

Hun fortalte, grundet personlige ting, er hun netop er startet igen. Hun virkede på mig som om hun ikke var 100% på den aften eller også var kemien mellem os to der bare ikke..

Det er jo lidt et lotteri.

http://www.romantica.dk/profil.php?id=71

 

 

 

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har selv været der for et par år siden (før hun stoppede og kom tilbage). Jeg kan desværre godt genkende det med indlevelsen, hvilket er en skam, for hun er (eller var) top lækker, lige min type. Jeg er ret sikker på, at det ikke havde noget med kemi at gøre, jeg tror simpelthen hun er sådan med alle kunder. Hun burde i mine øjne finde på noget andet at lave, da man som kunde lidt får fornemmelsen af, at hun ikke ønsker at være i erhvervet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvordan er hendes stønnen? En fræk (høj/dyb) stønnen kan nogle gange kompensere for manglende imødekommenhed ...synes jeg. (Til gengæld kan en falsk stønnen være totalt turn off uanset hvor sød og imødekommende pigen er)

Del dette indlæg


Link til indlæg

For det første: god anmeldelse

Jeg har selv haft kig på hende, for hun er også rimlig meget min type, jeg mener rigtig lækker

Men jeg skal ige høre, du kom altså forbi hende, og så var det som om der ikke var "indlevelse".

Jamen så kan det måske være på et senere tidspunkt ;)

Redigeret af APmøller
Stavefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg
G.G. skrev, for 14 timer siden:

Hvordan er hendes stønnen? En fræk (høj/dyb) stønnen kan nogle gange kompensere for manglende imødekommenhed ...synes jeg. (Til gengæld kan en falsk stønnen være totalt turn off uanset hvor sød og imødekommende pigen er)

Syntes ikke hun stønnede så meget. Nogle dybe suk..men som sagt manglede gløden og indlevelsen lidt..

Del dette indlæg


Link til indlæg
ppd skrev, for 2 timer siden:

Syntes ikke hun stønnede så meget. Nogle dybe suk..men som sagt manglede gløden og indlevelsen lidt..

Hehe... "Dybe suk" De ligger vist lige under "højlydte gab" på kedsomhedsskalaen :-)

Dino

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dinosdk69 skrev, for 58 minutter siden:

Hehe... "Dybe suk" De ligger vist lige under "højlydte gab" på kedsomhedsskalaen :-)

Dino

He-He..

Jeg gjorde ellers mit bedste, men øvelse gør mester og jeg må altså øve mig noget mere..

-So Many Girls, So Little Time.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lille Rikke er jo en køn pige - ikke mindst i nøgen udgave. - Der er ikke det store spræl i hende. Hun kan virke lidt reserveret - nok lidt overraskende i forbindelse med at ville praktisere sexet samvær med fremmede mænd. - Jeg tror, man må acceptere hende sådan, hvis man i øvrigt ønsker at nyde synet og føle nær-været af hendes bedårende krop. - Ok - hun er til stede - hun klæ'r sig nøgen - hun spreder sine ben - hun stiller sin skede til rådighed. - Efter at være blevet slikket intens og længe i skridtet kan hun sige: Tak, det var dejligt. - Høflig og splitternøgen følger hun en til udgangen og hilser af. - Jeg kan godt finde på at opsøge hende igen for den samme oplevelses skyld.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Tc100

Hej 

Nogen der ved om der er en pige ala Rikke petite i trekantområdet?

Eller om Rikke skal på besøg her over? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rikke er i mine øjne en fantastisk sød og en fantastisk smuk pige med en vidunderlig, dejlig krop.

Hun er ganske rigtigt lidt stille i det - men det er jo nok bare hendes væsen. Jeg har ikke nået at besøge hende efter, at hun er vendt tilbage - men jeg har nok været et sted mellem fem og ti gange hos hende i første omgang, hun optrådte i branchen.

Og jeg kan tydeligt huske, at det gik lige i banditten på mig bare at se hende komme ind ad døren. :D

Hendes tatoveringer er i den søde og pigede ende. :wink:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...