Hop til indhold

Recommended Posts

Efter en periode med depression og en halvalvorlig sygdom uden sex i over et år.... Og uden den store lyst, begyndte foråret at massere mit underliv. Jeg har derfor efterforsket i arkiverne herinde, samt luret på udenlandske skønheder. Har været vildt fristet af mange ud fra positiv omtale, men som sædvanlig tog eventyrlysten over. Havde lyst til at sejle i ukendte farvande og skrev en sms til Celina, https://escortguide.dk/P/naturlig-soed-dansk-pige-32194.html sparsomt med billeder,men hendes tekst fristede. Jeg havde behov for en blød og kærlig favn med kys osv. Jeg var sent ude og fik ikke svar,men så i dag fik jeg en invitation fra hende og bestilte straks tid. Hun holder til i Albertslund på et motel american style. Et spøjst og charmerende sted,dog med dårlige senge, der gled fra hinanden.

Men her hører det negative også op. Jeg ankommer i god tid og ser en fræk skønhed stå og ryge ude foran naboværelset, det viste sig at være Celinas veninde, Simone, som er med på en trekant. Gid jeg var millionær! Nå, men banker på døren og bliver modtaget af en skønhed og varme,der næsten slår mig omkuld. Hun har et utrolig smukt ansigt! Absolut ikke et lille nips, men de smukkeste kæmpe økobryster, jeg har leget med. Og en dejlig stor fræk røv klædt i sort lingeri.

Celina er en af den slags piger, man risikerer at blive forelsket i. Hun oser af charme og varme. Hun er en næsten fellinisk moderfantasi, selv om 25 år nok skal passe,. Jeg sætter hende ind i min sygdomshistorie og beder om at det skal være stille og roligt,og med masser af kys og kram.

Hun er meget åben og imødekommende,betegner sig korrekt som fordomsfri, hvilket hun imødekom,ved at køre med på et lidt kinky rollespil, hun er hele tiden nærværende og medlevende. Altid øjenkontakt... og den er uartig! Hun sutter som en drøm, men jeg konstaterer at viriliteten ikke er hvad den har været. Hun forsøger at kvæle mig i babserne. Min foretrukne selvmordsmetode. Men jeg overlever og får hende kneppet forfra, bagfra og får en ridetur, hvor jeg kan ælte hendes mesterværker.

Jeg finder ud af, at jeg ikke er i orgasme humør,og forsøger bare at nyde hendes yppige ungpigekrop og hendes naturlighed hun er bestemt ikke en der kigger på ur, jeg havde betalt for en 1/2 time og var der noget længere. Celina er en åben pige,meget nem at snakke med, og at hun er helt ubeskrevet, er mig en gåde. Jeg er ny her, og forventer den sædvanlige skepsis. Men det er så skeptikernes problem ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

"Hun forsøger at kvæle mig i babserne. Min foretrukne selvmordsmetode."

hahaha, sikke en skøn anmeldelse. Jeg blev i helt godt humør, tak for det!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor er det skønt med velskrevne, selvreflekterende anmeldelser indimellem.

Jeg er skeptiker siden jeg kom til denne verden, men det er mit problem og vedrører ikke denne anmeldelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...