Hop til indhold

Recommended Posts

Guest chris 60

Hvis du nu gider bruge søgefeltet herinde, så ville du finde nogle enkelte anmeldelser af Joy. Hun har osse en mere udførlig annonce på escort-side.dk, hvor hun fortæller alt om sine ydelser. Fransk uden osv. Dog er hun i den lidt dyre ende med 1800 kr for en time. Men det skulle vist være alle pengene værd. Jeg skrev et par gange med hende i efteråret, hvor vi bare ikke kunne få logistikken til at passe, men hun er rigtigt sød på sms. Og hun skulle efter sigende passe rimeligt godt med billederne.

Så bare kom i gang og kontakt hende. Hun plejer i øvrigt at besøge Støvring, når hun er i Jylland - ca. en gang om ugen, først på ugen - men nu har hun så åbenbart valgt Hadsten-motellet. Det er heller ikke så overrendt som Støvring, hvor jeg nogle gange har kunnet tælle op til 12 piger på de samme dage ved lige at rende igennem de forskellige mest brugte annonce-sites! :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Chris

 

Tak for dit svar, jeg har prøvet søge feltet, men kan ikke få noget frem, måske er det mig som ikke er teknisk nok. Jeg takker for dit svar, hvis du eller ander har mulighed for at linke til tidligere anmeldelser, vil det være værdsat.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...