Hop til indhold

Recommended Posts

Var forbi igår efter mangeeee års fravær. Alt var nærmest ved det gamle, dog var det en ny (og yderst nydelig) topløs bartender på 1 sal. Nogen der har opdateret oplysninger om besætningen og menuen på stedet?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gammel rotte skrev, for 40 minutter siden:

Var forbi igår efter mangeeee års fravær. Alt var nærmest ved det gamle, dog var det en ny (og yderst nydelig) topløs bartender på 1 sal. Nogen der har opdateret oplysninger om besætningen og menuen på stedet?

er det stadig thaier i baren ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var der for 3-4 uger siden. Da var den 'store' biograf i kælderetagen omdannet til et 'diskotek', hvor 3-5 piger forsøgte at sælge drinks ved bordene.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er stadigvæk thaier i baren ovenpå, og bartenderen nedenunder i den nye bar, er hende der i sin tid serverede ovenpå. Hun er dog ikke topløs mere. Men det er den nye ovenpå, og der sidder et par ualmindelig flotte bryster på hende!!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var der for ca. 2 mnd siden.

Da var den store biografen nede stengt, og ikke tilgjengelig.

Var toppløs servering i baren i baren oppe.

Var der flere ganger, og en av gangene var det 2 riktig flotte Thai-jenter der.

Virket som om det var thai frem til et gitt tidspunkt, hvor så østeuropeiske jenter tok over. De utførte også erotiske danseøvelser i vinduene i etasjen mot gata.

Ellers var tilbudene fra de østeuropeiske jentene det samme som det alltid har vært, de serverte også frekkøl.

Del dette indlæg


Link til indlæg
En lille information fra en af mine tidligere anmeldelser:
 
Stod af på Hovedbanegården, gik op af Istedgade for at inspicere udviklingen i den gamle pornobigraf Club 34, noget havde ændret sig havde jeg tidligere bemærket under en forbipassage.
 
Betalte entreen på 60 kr, tog trappen til baren ovenpå, her var tidligere kun thaipiger, nu var der ene øst piger.
 
Billetsalget betjenes af en øst fyr, jeg spurgte om der ingen thaipiger længere var, jo men kun fra kl 11 formiddag til kl 20 aften, herefter er det øst piger indenfor - til orientering for eventuelt interesserede.
 
Venlig hilsen
Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er lidt forvirret, fordi jeg får konstant en over næsen for at levere korrekt og ret relevant information fra miljøet (og NEJ, ikke pigerns adresser, hjemby, kælenavn eller ynglings ret).

Men der er jo mange ting i det miljø der sådan set er relevante for hvor folk har lyst til at smide deres penge osv. Eller hvad de kan forvente at møde det enkelte sted osv. Nu skal jeg prøve at anonymisere informationen så meget som muligt, følgende kan simpelthen ikke være et brud på reglerne.

Klub34 er en af de ældste på Istedgade, desværre havde den gamle dreng der drev den ikke modet længere. Og den gik skidt. Det hele endte med, at fordi nogle af de klinikker lå på en sidevej til istedgade, er blevet lukket af politiet pga. gentagne handler med narko (ikke ยาบ้า, det er panserne ligeglade med) men andre ting. Så en af de mest kendte spillere på klinik markedet tog sine penge og smed dem i Klub34 og en klinik i vanløse  - umiddelbart syntes jeg det virker som en dårlig investering. Men det skal jeg jo ikke blande mig i.

Pt. på Klub34 er der frække fadøl og blowjobs i den store biograf ovenpå og du kan også tage en pige med ned på den gamle sofa, til venstre for indgangen for en gang B2B.

Men i mine øjne er det sted altså mere et sted hvor stive nordmænd lige kommer ind og få en fræk fad...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Tyksak skrev, den 7/6/2017 at 11:06:

 Det hele endte med, at fordi nogle af de klinikker lå på en sidevej til istedgade, er blevet lukket af politiet pga. gentagne handler med narko (ikke ยาบ้า, det er panserne ligeglade med) men andre ting. 

 

ยาบ้า er narko og en fællesbetegnelse for forskellige typer narko, ikke en specifik slags. Modsat กัญชา der refererer til hash. 

ยาบ้า Ya ba, oversættes som medicin du bliver skør af. Ya = medicin/pille Ba = skør.

Redigeret af Sammy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...