Hop til indhold
Rejsenetværk

Zen Thai Wellness eksklusiv klinik og eksklusiv service

Recommended Posts

Jeg har i årevis sværget til at rejse til Tyskland for at besøge FKK klubber, og i lige så mange år har jeg fravalgt thai massage genren.

Men har da fulgt med fra sidelinjen, i hvor begejstret fanskaren er for thai segmentet.

I min bestræbelse på at afsøge markedet efter, for mig brugbare hjemlige alternativer til både Tyskland, og traditionelle massageklinikker, hvor jeg ikke kan forliges med måden købesex afvikles på, der har jeg nu valgt at afprøve forskellige thai tilbud i markedet.

Til nu, synes jeg selv samlet set 2 succesfulde besøg på Thai Corner Bar i Istedgade, hvor jeg næppe har indgået den sidste aftale om sex for penge med en vidunderlig, men meget muligt også en kønsskifte opereret ladyboy, med eller uden vedhæng, helt ok med mig :) 

Tiden var nu kommet til under mine feltstudier i thai segmentet af markedet, at besøge en helt traditionel thai wellness klinik, i håbet om også at kunne købe sex under besøget.

Har meget længe haft kig på, og valget faldt på:

 

 

Zen-thaiwellness logo

 

Tåstrup Hovedgade 41 - 43
2630 Tåstrup
Telefon 22 888 907

Vores klinik er let at komme til hvad enten du kører i egen bil eller benytter offentlige transportmidler, vi har busstoppested lige ud for døren og gratis parkering ved klinikken.
 
 
Lørdag den 27/8 tog jeg derfor S toget fra Nørreport station til Tåstrup station, hvor til jeg ankom kl ca 19.
 
Lige bagved stationen ligger Tåstrup Torv, hvor det er nærliggende i forbindelse med ens besøg hos Zen Thai Wellness, at stille sulten hos et af disse, på den samme adresse beliggende spisesteder:
 
logo-farve
Taastrup Torv 14
2630 Taastrup
 
logo-ny.png
 
Taastrup Torv 14
2630 Taastrup
http://cassandre.dk/ 
 

Bemærk at både Danske Bank og Jyske Bank fremgår af kort linket, de har begge en hæveautomat.
 
Jeg valgte buffeten hos Cafe Cyprus til kun 49 kr, de kører en halv pris kampagne, buffeten var mere en ok til prisen.
Men en anden gang vælger jeg nok naboen, sommetider kan prisen være så billig, at man hellere må give lidt mere for andet og mere end bare at spise sig mæt.
 
Under måltidet sneg jeg en blå pille med ned, og lod den begynde at virke mens jeg spiste færdigt.
 
Kl ca 20 ankom jeg til klinikken beliggende på første sal i en pæn rød murstensbygning af nyere dato, ringede på og blev lukket ind.
En smilende Thai pige lukkede mig ind, hun hedder Maia, og i bevidstheden om mine begrænsede engelskkundskaber, havde jeg sat et dokument op med copypast fra deres hjemmeside, den kiggede vi sammen på.
 
Valget faldt på:
 
Spa treatment med fod spa
800 kr for 105 minutter
Oplev vores energigivende kropsbehandling. Det er en hyldest til livet! du vil opleve absolut lyksalighed, frisk, fornyet og forynget med fuldstændig harmoni i sind, krop og sjæl. 
Den behandling starter med en skøn fod spa massage, så vil du få et brusebad, før du går i jacuzzi med aroma hvor der bliver serveret frisk frugt samt vand,og vi  derefter giver vi dig  olie aromaterapi og hoved massage.
 
Plus:
 
Zen tantra massage
350 kr  for 30 minutter
Zen Tantramassag er en sensuel, erotisk præget massage for både mænd og kvinder. Vi har hentet inspiration i tantramassagen, og vores massører vil udfordre dine sanser, tirre, massere, drille og sørge for velbefindende i topklasse.
Massøren vil være påklædt, og tantramassage indeholder ikke sex.
 
I alt 1150 kr for 1 time og 35 minutter.
 
Jeg spurgte til om jeg kunne købe seksuelle ydelser, det kunne jeg:
 
500 kr for handjob
700 kr for blowjob
1200 kr for hele pakken.
 
Det synes jeg personligt er i overkanten for sex i tillæg indenfor den tid jeg ellers havde købt, men jeg var af sted for at prøve nogle for mig ukendte ydelser, og det med den helt klare prioritet at sex skulle indgå som en del af oplevelsen.
Jeg accepterede derfor uden yderligere spørgsmål, lagde 2350 kr, de sidste 200 kr på dankortet, de tager imod både kort og kontanter.
 
Jeg spurgte Maia om de var flere kvinder end hende, de var tre, om jeg måtte hilse på de 2 øvrige sammen med hende, det måtte jeg gerne.
 
Hun serverede mig én svalende kold flaske kildevand, som jeg nød i en behagelig lænestol i den åbne reception.
 
Ind kom de alle 3 på rad og række, de hilste smilende og foreslog hver især at jeg valgte dem, jeg svarede at det var svært at vælge blandt 3 så flotte kvinder.
Af statur var de alle 3 lavstammede slanke, pæne og synes jeg attraktive kvinder i alderen ca 25 - 30 år efter min vurdering.
 
Jeg valgte Maia der på min forespørgsel svarede at hun er 25 år, det står for mig at se til troende, som jeg senere så helt nøgen og derfor kan starte med at beskrive som lav af højde, med pæne former, en flot B skål, et yndigt ansigt med et smukt opsat sort hår.
 
Maia førte os til et flot massage rum med en rummelig massagebriks/nærmest en dobbelseng, hun gjorde jacuzzien klar i et badeværelse i tilknytning til rummet, bad mig klæde mig af, og tage plads, mens hun forlod rummet kort.
 
Jeg lagde mig nøgen til rette på briksen, mens jeg afventede en service, som jeg ingen anelse havde om, om jeg ville synes om eller ikke, men nu måtte det komme an på en prøve.
Havde lidt den tanke, om jeg mon ville værdsætte at blive betjent aktivt under egen passivitet over en længere periode, og om det ville gøre det til bedre købesex på denne måde?
 
Ind kom igen Maia, kl ca 20 15 begyndte hun massagen, som beskrevet fuldt påklædt, sommerligt i en løs bluse og shorts.
 
Først vred hun en klud i en spand med veltempereret varmt vand, tørrede min krop af som en forberedelse til massagen.
 
Hun begyndte med en grundig fodmassage, hvor ikke en kvadratcentimeter blev forbigået, hun pressede og masserede for og bag på foden, hver eneste tå fik en behandling, og nogen gange trykkede hun sikkert helt efter bogen, så hårdt at jeg gav mig, hvilket fik hende til at presse mindre igennem - sikkert mig der var fejl på den, og ikke hende, men jeg fandt det ikke lige behageligt hele vejen.
Hele min krop fik samme behandling, fra venstre ben, lår mave og arm og op til halsen, hun skiftede til højre side, samme tur.
 
Herefter vendte hun mig om på maven, med ansigtet i en særlig pude, der gjorde at jeg kiggede ned i mørket, mens hun gav bagsiden af min krop den samme tur.
 
Hun smurte mig godt ind i olie undervejs, tog sig ikke af at min pik lå halvstiv op af maven, men på et tidspunkt bemærkede hun at sådan som jeg kiggede på hende, gjorde hende genert, jeg prøvede at lade være, det lykkedes ikke så godt, vi endte med begge at tage det med et smil.
 
Selv min hovedbund fik en grundig massage.
 
Nu var den hårde del af behandlingen overstået, hun gav mig en ny aftørring med kluden og det behageligt varme vand.
 
Må ærligt indrømme at god gedigen professionel hård massage, som jeg er overbevist om at jeg fik af Maia, det bliver aldrig min kop te.
 
Men tantramassagen, der fulgte udgjorde en himmelsk oplevelse, der skal opleves igen, men helst med en sexuel forløsning, for ellers vil det vigtigste mangle hos mig under et besøg.
 
Maia skiftede nu til de mest sofistikerede berøringer af min krop, hun førte sine fingre med lette strøg fra underbenet, op langs siden, henover maven og mit ansigt, skiftede fra side til side, og ikke mindst fra min pung, over min pik, op af maven, om på maven med mig, og gang på gang strøg hun fingrene gennem reven i ballerne og med en finger helt oppe og stryge det bageste hul.
 
Det var på alle måder en himmelsk oplevelse :-o :-P 
 
Vi var nu nået så langt i programmet, at det var tid til at dyrke rigtig sex, og Maia smed tøjet, min pik der ellers var klar til dåd, strakte sig lige den sidste cm af det syn - tror jeg nok :-P 
Maia bemærkede at jeg havde skrabet alle hår af, på og omkring pikken, ikke mindst at jeg havde skåret mig lidt på siden af pungen - ikke særligt dygtigt, hun anbefalede brug af saks, det gjorde hun selv.
 
Spurgte hende om hun kyssede, det gjorde hun gerne, hun satte sig over mig, førte munden ind til min, vi kyssede tæt, lidt tunge også, måske lidt kluntet af mig, vi kyssede kun kort og gik over til gensidige befølinger, jeg min favorit med at kæle for hendes hår, ae hende på kinden, bag ørerne og i nakken, hun tog positivt imod. 
 
Det blev tid til et blowjob, på kom kondomet, og Maia gav mig det skønneste dybe blowjob en stund, indtil hun satte sig på mig, red mig i dybe stød, dejligt var det, men jeg bad efter kort tid om at vi skiftede til doggy, det gjorde vi, det føltes skønt at være oppe i hende, men trods ihærdig indsats af mig i doggy positionen, nåede jeg til erkendelsen, at jeg heller ikke denne gang ville evne at komme under samlejet.
 
Bad om at vi stoppede, det gjorde vi, spurgte om hun ville gøre mig færdig med oliefransk, det ville hun meget gerne, af kom kondomet, pikken fik en gang olie, hvorefter Maia gav mig et perfekt rutineret håndjob, stigende i intensitet ind til at jeg kom med et brag over min mave, som hun tørrede grundigt af med en klud for alt min sperm til afslutning.
 
Der var nu kun jacuzzien tilbage, som jeg er helt vild med at ligge i når muligheden gives.
 
Hun førte mig til jacuzzien, jeg lagde mig i vandet under de skønne bobler, men vand og frugt som der står beskrevet blev det ikke til, men jeg fik noget helt andet som der ikke står beskrevet som en del af ydelsen, Maia krøb ned i vandet ved siden af mig, vi lå tæt og sludrede så meget som de sproglige handicap tillod mig.
Hun sagde at jeg havde været den sødeste kunde hun endnu havde haft, om det er er sandt eller ikke, på sin vis blev jeg glad, for hun havde nok ikke sagt det, hvis det helt modsatte havde været tilfældet.
 
I de sidste minutter sammen i vandet fortalte jeg hende om Eroguide.dk, at jeg ville skrive en rosende anmeldelse, men at jeg også godt ved at der er thaiklinkker, der ikke bryder sig om at vi skriver at vi har fået sex hos dem, det var helt ok med hende at jeg gør det, ingen problemer der.
Spurgte om der arbejder skiftende piger hen over ugen, det gør der, men ingen ladyboys.
Anbefalede flere pige billeder på websitet og i deres annoncer, men at der ikke er det skyldes at en del piger ikke ønsker det, og det må vi selvfølgelig respektere.
 
Opfordrede dem til at oprette sig på Eroguide.dk, og bruge den gratis mulighed for at annoncere - vi får se om de gør det.
 
Men alt godt får en ende, selv en udflugt til himmerige sammen med Maia hos Zen Thai Wellness i Tåstrup, kl ca 21 45 slukkede hun for boblerne, hun skyllede sig først under bruseren i jacuzzien, hvorefter jeg tog en grundig skyller, hun gav mig godt med håndklæder, jeg fik mig tørret af, hun forlod mig mens jeg kom i tøjet.
 
Ude i den åbne reception ventede hun på mig, jeg bad om at få en rundvisning, saunaen kunne jeg ikke komme til at se, men vi tog et kig op af gangen, og ind i flere af massagerummene, der alle var smagfuldt indrettede.
Det kendetegner Zen Thai Wellness, at stedet er enkelt, stilfuldt, rummelig og luftigt, et på alle måder behageligt sted at opholde sig.
Synes særlig godt om den åbne lyse reception, hvor man kan sidde og vente, og hvor andre gæster til og fragår uden alt den legen skæg og blå briller, som man jo er nødt til på de helt traditionelle klinikker, der kun sælger sex.
 
Et af massage rummene er kæmpe stor, indrettet med 2 dobbel-brikse, jeg spurgte om det var til couples, der kommer jo alle hos dem, mænd, kvinder og par.
Maia trak i et tæppe på den ene briks, viste mig et hul midt på madrassen, der stillede jeg det formentligt dummeste spørgsmål, som de nogensinde kan være blevet stillet, om det var til et liggende blowjob med pigen under, har sgu nok set for mange pornofilm :oops:
Nej svarede Maia, og trak hånden i en bue ned over sin mave, hvorefter det endeligt gik op for sinken Rejsenetværk, at briksen bruges til at give gravide kvinder massage :huh: 
 
Helt afslutningsvis bød hun på en cola, som jeg nød i fulde drag, hvorefter kun kyssede mig på kinden til farvel, hun lukkede døren bag mig, mens jeg tog trapperne ned, og igen stod ude på gaden, beriget af en helt ny oplevelse - straks måtte jeg hjem og skrive min anmeldelse hen over natten ;) 
 
Hjemturen
 
Fandt S toget, linje B mod København, og sad ca 30 minutter i en vogn sprængfyldt med festklædte unge piger og drenge, lige gamle nok til at måtte komme ind, og købe alkohol, i guderne et syn mange af de piger udgør for en gammel gris, hvis tid er passe hos dem - men tanker er som bekendt toldfrie :rolleyes: 
Stod af på Hovedbanegården, gik op af Istedgade for at inspicere udviklingen i den gamle pornobigraf Club 34, noget havde ændret sig havde jeg tidligere bemærket under en forbipassage.
Betalte entreen på 60 kr, tog trappen til baren ovenpå, her var tidligere kun thaipiger, nu var der ene øst piger.
 
Billetsalget betjenes af en øst fyr, jeg spurgte om der ingen thaipiger længere var, jo men kun fra kl 11 formiddag til kl 20 aften, herefter er det øst piger indenfor - til orientering for eventuelt interesserede.
Således opdateret med udviklingen i Club 34, gik turen til Thaicorner bar, og en absolut alkoholfri afslutning, før det gik hjemover.
Som ventet var der lutter skønne ladyboys tilstede, godt ombejlet af midaldrende mænd som jeg selv, der var gang i forretningen, og havde det ikke været fordi Maia i Tåstrup allerede havde tømt min den ene pung for 2350 kr, og den anden for det som jeg havde betalt for at få tømt, ja så havde jeg stensikkert budt en af de skønne piger på en drink, og forespurgt på prisen for en god halv time rundt om hjørnet - men nej det måtte blive ved tanken.
 
Kun er risikoen altid at en pige på Thai Corner kan være væk dagen efter, håbet er at man har 1 måned eller 2 til at opnå en aftale, inden at de rejser hjem igen.
 
Det var alt for den 25 øre, frit stjålet fra en eller anden Disney sjov på tv :)
 
Jeg kom hjem i god behold, og har skrevet som en gal, nu er det snart sengetid  - håber at resultatet opleves som læseværdigt.
 
Venlig hilsen
Rejsenetværk
Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den omfattende beskrivelse tyder på, at du kunne have undervist Sherlock Holmes i "metodik og omhu" :-D
(...men 500 for et HJ lyder dælme dyrt.)

Redigeret af Captain Klutz

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aros

Dejlig beretning, fyldt med gode informationer, som jeg vil bruge som inspiration til et muligt besøg på klinikken næste gang jeg har muligheden for det. Tror dog jeg vil starte med en 1 times Zen Tantra inden sex i stedet for den cocktail du havde benyttet. Havde du booket tid først, evt. online ? eller mødte du bare op ?

Jeg er selv både til alm bordel-besøg men også til besøg på thai-klinikker og nyder virkelig en god gang massage, gerne let pirrende til sidst, inden en god gang sex.

Da jeg først læste at du havde betalt 2350 tænkte jeg allerførst i anmeldelsen - åh nu håber jeg da med det beløb, at oplevelsen har været god, og det var den så også i den grad. Fedt at du også er begyndt at prøve nye ting i denne branche, Rejse, at du ikke længere er låst fast til FKK-konceptet og at det er det eneste der duer. ;)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Aros

Det var min oplevelse, at det at jeg havde aftalt med Maia, og allerede havde betalt for de ydelser og den tid jeg ønskede til hende, før jeg bad om at hilse på de 2 øvrige piger, lagde grunden til en særlig god stemning blandt dem, da jeg bad om at hilse på dem.

De var i hvert fald opsatte på at jeg skulle vælge netop dem, men var det ikke fordi at jeg havde besluttet at Maia ville være et godt valg, hvis ikke de andre var, så havde jeg bedt om at hilse på alle før jeg havde betalt, og så ville stemningen måske ikke være dårlig, men måske knap så entydigt meget positiv?

Jeg betaler næppe igen 1200 kr for hele sexpakken oveni øvrige ydelser og tiden til samme, men indenfor den tid man allerede har betalt.

Men her kommer mit engelsk til kort, det er ikke noget jeg vil kunne forhandle på en god og naturlig måde, så jeg lod være, men andre vil måske på en pæn måde kunne argumentere for at dansk, fransk og svensk ikke bude koste mere end 7 - 800 kr, når der går tid fra de øvrige ydelser, og det klares indenfor den samlede tid vi betaler for.

Måske under gensidig forståelse, des mere tid, des mere man allerede har betalt for de ydelser de har på kortet, men jeg er ikke den rette til at prøve.

For mig bliver det ikke igen til den mere traditionelle massage, som I er mange der værdsætter så højt, men tantra med erotiske undertoner + sex, og en tur i jacuzzi lyder som en god option for mig?

Maia anbefalede booking af tid, men det vil jeg ikke fordi at de ikke har en vagtplan med navne på, og billeder af pigerne.

Det har de så ikke, fordi at pigerne ikke ønsker det, og det må vi respektere at de har deres grunde til.

Men der står jo heller ikke sex på menukortet, og der kommer alle slags mennesker, ikke kun os sexkøbere.

Men med det setup, vil jeg helst møde op uanmeldt for at se hvilke piger der er der på dagen.

FKK mv

FKK er stadig min favorit, men jeg er nået frem til at det simpelthen udgør for stor en udgift i forhold til min indtægt, og at jeg derfor ikke længere vil gå og spare op i så lange perioder for at få råd til en ny tur.

Jeg vil prøve at finde frem til nogle tilbud i det hjemlige marked, der gør at jeg kan undgå at bruge penge på traditionelle massageklinikker, rammen om mit køb af sex skal være en anden.

Jeg vil gerne opleve købesex oftere, og så er der ikke råd til at blive ved med at rejse til Tyskland.

De penge jeg har betalt 2 gange nu til piger på Thai Corner, er også i overkanten, men det har jeg lært af, og kan bruge til at fokusere på halve timer, ikke lade mig lokke til længere tid, måske satse på de piger der har adgang til den store klinik rundt hjørnet oppe af gaden.

Aller helst havde jeg set at Club Mon Cherie i Rødovre havde udviklet sig til den succes, som den desværre ikke gjorde, men som jeg stadig mener at den har mulighed for.

Klubben ligger der stadig, og den kan lejes til arrangementer, så jeg så meget gerne at vi kunne stille en mandeklub på benene, der kunne tilbyde at vi deltager mange, og at vi lægger en samlet sum, der er stor nok til at pigerne vil tilbyde os gode priser til FKK lignende arrangementer.

Hvis nogle med IT forstand vil være med til at lave en simpel hjemmeside til formålet på non profit basis, så synes jeg at vi skulle gå sammen om at gøre det.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt at høre, at du kastede dig ud i et nyt eksperiment og fik et - tolker jeg - positivt resultat. Lidt til den dyre side, måske, men måske også med et indhold der passer dig (bortset fra den ordinære massage).

Nu du plejer at have et vist fokus på det økonomiske, så overvej om du skal nøjes med tantre+håndjob og evt. spa. De piger der er gode til det formår at gøre håndjob til en samlet set bedre oplevelse end mange andre kan med samleje/blowjob. Og der er 500,- måske lidt i overkanten for HJ. Når pigen kaldte dig for en god kunde, kan du evt. gå efter at besøge hende igen mhp. et bedre match af pris/service. Du kan også prøve Dokkun, hvor priserne er lidt lavere (men måske besværligere med off transport)?

Sådan helt generelt er der stor forskel på massagkyndigheden på thaiklinikkerne (fra massør til massør). Så måske skal du ikke afskrive det helt, det er i min erfaring genialt at blive løsnet op, hvis man har spændinger, og så bagefter alligevel spænde som en flitsbue, når jeg får "ekstra."

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Bebop

Jeg havde ingen spændinger før, og jeg havde ingen spændinger efter massagen, og det var ikke derfor jeg valgte det.

Beskrivelsen af hvad jeg kunne forvente solgte ydelsen, og er man til det, tror jeg at hun leverede det som jeg rent faktisk købte.

Jeg er så fokuseret på sex og rammen om sexen, og her passer tantra og Jacuzzi godt.

Det bliver bare hurtigt dyrt, hvis sexydelserne koster det samme oveni, eller mere end det koster for den tid du får på en dansk massageklinik, bare til den sex du har købt.

Køber man sex oveni, og klares den indenfor den tid man har betalt for andre ydelser, synes også at det bør afspejle sig i den merpris du betaler.

Jeg selv gennemfører jo ofte en fuld pakke på 10 - 15 minutter, og har man betalt for 60 - 90 minutters andre ydelser også end sex, så burde prisen i tillæg for sex også afspejle, at kunden ikke samlet set får mere tid af den grund.

Men jeg kan forestille mig at den slags finere detaljer udgør en tankegang, som thaipiger ikke helt umiddelbart forstår, og kan se det logiske i?

Hvis man kommer fra Phuket, og priserne der for short og longtime, og til et thai klinik miljø i Danmark, og de oplever prisniveauet her i landet, går sådanne for mange kunder væsentlige økonomiske detaljer nok tabt i det billede, de har af at tjene penge på sex og massage i Danmark.

Jeg tror at et klasse sted som Zen Thai Wellness, ville vinde goodwill på en gunstig prispolitik for halve og hele pakker, hvis kunden har købt andre ydelser og tid, og sexen afvikles indenfor den samlede tid gæsten har betalt for.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetvaerk skrev, for 13 minutter siden:

Men jeg kan forestille mig at den slags finere detaljer udgør en tankegang, som thaipiger ikke helt umiddelbart forstår, og kan se det logiske i?

Tjah - det er meget blandet, hvad prispolitikken er forskellige steder og over for forskellige kunder. Jeg kommer selv hos en massør, hvor jeg får en hel del for en meget rimelig pris (jeg bestemmer egentlig selv om/hvor meget jeg betaler ud over listeprisen for massage og standardpris for HJ, selvom jeg som regel får en del mere end det - også på uret ...)

Men folk der jævnligt køber FP kan fortælle at prisen samlet ender det samme sted uanset hvad man starter med at købe, som regel - hvor en time i massagerummet samlet løber op i 1500 +/- få hundrede kroner. Din tid løb op i 1½ time sammenlagt, og der er den samlede pris vel ikke helt ved siden af? Men stadig kan du fx køben en "sensuel spa" hos Dokkun (har ikke selv prøvet det) og så måske nøjes med HJ som ekstra. Mit gæt vil være at det vil være lige så godt, medmindre det er mentalt vigtigt for dig faktisk at have samleje. Det fede ved at droppe samleje-delen kan ellers være at man bare giver sig hen til at nyde - helt uden at yde. Det er genialt, hvis man er indstillet på det fra start. I givet fald kan du også droppe den blå pille (jeg antager at du godt kan onanere uden viagra?).

Redigeret af Bebop

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for dine erfaringer Bebop

Men jeg havde rent faktisk købt ydelser uden sex i 1 time og 35 minutter for 1150 kr.

Jeg betaler så 1200 kr oveni for sex, som vi stadig afvikler indenfor den tid som jeg samlet set har betalt for.

Det er ingen kritik af Zen Thai Wellness af en første gangs besøgende, der ikke anfægtede det under besøget, og som samlet set gik tilfreds derfra.

Det kan meget vel være at prispolitikken er anden overfor kendere af huset, men samtidig med at jeg varmt vil anbefale alle at besøge Zen Thai Wellness, med så megen vægt læseren måtte mene at jeg kan gøre det efter et enkelt besøg, og samme med en enkelt massør, der vil jeg samtidig anbefale stedet en mere moderat prislinje generelt omkring sex i tillæg for andre ydelser, og indenfor den tid man allerede har betalt for.

Rygtes det i anmeldelser på Eroguide.dk, tror jeg at det vil fremme interessen hos flere for at besøge stedet.

Det lidt ærgerlige er muligvis at megen af den kulance som en del gæster opnår, nok ikke udbredes i anmeldelser i forum, det er helt forståeligt hvis der hersker en gensidig overenskomst om ikke at gøre det.

Men hvis et thai sted mere generelt tilbød goodwil priser for short time sex, i tillæg for det som kunden ellers har købt, og indenfor den tid han har betalt, og det rygtedes i forum, at det ikke kun var for stamkunder, så tror jeg at det vil komme klinikken og pigerne til gode.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Vestegnen

Personligt holder jeg mig langt fra Zen Thai Wellness. Det hænger sammen med, at oplevelsen i høj grad er betinget af den enkelte massør. Det kan være fremragende, og det kan være elendigt. 

Mine oplevelser med stedet er, at det i høj grad er en forretning. Hvis du vil have et smil, så koster det ekstra, kærtegn på bryst koster ekstra osv osv. Sex med en robot vil næsten være mere intimt :-)

Det støder mig også en smule, at de begynder at falbyde sexuelle ydelser så snart man har fået deres sutsko på. 500 kr for en håndtrold er en overpris på mindst 200 kr!

Men det er da fint, at Tåstrup har fået fint besøg af det ordrige rejsenetværk ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har besøgt Zen Thaiwellness 4 -5 gange i løbet af vinter og forår 2016 og kan helt bekræfte Rejsenetværks beskrivelse af stedet og servicen. Kvaliteten er høj. Mine  erfaringer var ikke med Mai, men derimod med Shirley, som ydede massage og ekstraydelser i top. Da hun drog til Thailand tog jeg en pause fra stedet.

Beskrivelsen af Mai kunne gøre mig interesseret igen. Men! i forhold til mine besøg i foråret er der drejet et par omgange på prisskruen, eller sagt på anden måde: alle ekstraydelser er blevet 200, - kr dyrere. For mit vedkommende betyder det, at jeg nøje overvejer om der findes alternativer af kvalitet til Zen. Rent prismæssigt skulle de ikke være svære at finde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Vestegnen

Jeg skrev i mit seneste indlæg:

"Det kan meget vel være at prispolitikken er anden overfor kendere af huset, men samtidig med at jeg varmt vil anbefale alle at besøge Zen Thai Wellness, med så megen vægt læseren måtte mene at jeg kan gøre det efter et enkelt besøg, og samme med en enkelt massør, der vil jeg samtidig anbefale stedet en mere moderat prislinje generelt omkring sex i tillæg for andre ydelser, og indenfor den tid man allerede har betalt for."

Det var nu min oplevelse at fokus var på menukortet da jeg blev budt indenfor, og det var på min forespørgsel at Maia bekræftede at jeg kunne købe sex, og i forbindelse med samme oplyste mig priserne - det kan selvfølgelig skyldes at jeg forelagde hende en mappe med print fra deres website som det første.

Ja det er korrekt at min anbefaling beror på et enkelt besøg, det understreger jeg også, og derfor er det kun godt at mere kritiske kommentarer også kommer til orde i tråden.

Jeg har ingen interesse i at min anmeldelse skal fremstå uimodsagt - tværtimod.

@Benny Bom

Tak for bekræftelsen af mit positive indtryk af stedet, men også en konstruktiv kommentar til prispolitikken.

Zen Thai Wellness er en stor klinik, den synes dyrt indrettet, huslejen er måske også høj, og jeg vil mene at nogle mere købestærke gæster vil kunne tænkes at vægte den meget høje standard af klinikken, sådan at de gerne alene af den grund betaler en højere pris?

Men samtidig har stedet kapacitet, og des bedre de kan udnytte den, des flere gæster kan de i princippet opnå med en mere moderat prispolitik for seksuelle tillægsydelser, indenfor den tid der ellers er købt.

Gør klinikken som sidstnævnt, vil konkurrenterne ikke kunne adskille sig på prisen, men flere vil kunne opnå adgang til de flotte lokaler og faciliteter hos Zen Thai Wellnes, og er standarden af piger og service samtidig mindst lige så høj, som hos mindre og mindre eksklusivt indrettede klinikker, ja så har stedet som jeg ser det alle muligheder for at kunne appellere til flest muligt.

Men det er selvfølgelig også et spørgsmål om ens forretningsmodel, hvor bredt ønsker man at appellere, modsat eventuelt hvor smal en fokus har de på hvilke gæster de primært ønsker sig?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Vestegnen

Er der nogle som ved med rimelig sikkerhed om Zen Thai Wellness stadig er en slags filial af Dokkun Massage i Glistrup? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Vestegnen skrev, for 17 minutter siden:

Er der nogle som ved med rimelig sikkerhed om Zen Thai Wellness stadig er en slags filial af Dokkun Massage i Glistrup? 

Det er det ikke, ...det er længe siden.

 

-OD

Del dette indlæg


Link til indlæg
OrganDonor skrev, for 37 minutter siden:

Det er det ikke, ...det er længe siden.

Skal vi nu blande Glistrup ind i sagen? Han har været død og borte i mange år :-D:-D

-OD

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Vestegnen
OrganDonor skrev, for 5 timer siden:

Det er det ikke, ...det er længe siden.

 

-OD

Jeg har googlet en smule, og det er den samme person, der optræder som indehaver af både Zen Thai og Dokkun Massage i Glostrup. Faktisk hedder Zen Thai "Dokkun Fysiurgisk Massage" hvis man googler stedet.

phattharasaya buaphan optræder begge steder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg må blankt erkende at jeg ikke havde sat mig for, at søge ejerforholdet bag Zen Thai Wellness opklaret.

Det forekommer mig ejheller, at der består nogen generel interesse i at vide hvem ejeren er, en og anden synes dog at være af anden opfattelse?

Skulle han mene at det er af mere almen interesse i tråden, kunne han måske forklare hvorfor, eller modsat hvis det ikke er relevant holde egen research for sig selv.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetvaerk skrev, den 28/8/2016 at 04:12:

Ind kom igen Maia, kl ca 20 15 begyndte hun massagen, som beskrevet fuldt påklædt, sommerligt i en løs bluse og shorts.

Jeg plejer at forlange at thai-pigen skal være nøgen fra starten - og det synes jeg med den pris du samlet har givet - også du fuldt berettiget kunne have forlangt/forhandlet dig frem til. Nogen synes måske det er ekstra frækt og pirrende at hun beholder tøjet på - jeg synes bare ikke jeg så får fuld valuta for pengene.

Thai-pigerne kan godt nok se ud som om de bliver generte over at tage tøjet af foran fremmede - men det er vist mest et sjovt spil for galleriet ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Vestegnen
Rejsenetvaerk skrev, for 8 timer siden:

Jeg må blankt erkende at jeg ikke havde sat mig for, at søge ejerforholdet bag Zen Thai Wellness opklaret.

Det forekommer mig ejheller, at der består nogen generel interesse i at vide hvem ejeren er, en og anden synes dog at være af anden opfattelse?

Skulle han mene at det er af mere almen interesse i tråden, kunne han måske forklare hvorfor, eller modsat hvis det ikke er relevant holde egen research for sig selv.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Nååh, hvor er det synd at jeg spoleret din fine tråd med mit spørgsmål. Jeg skal nok lade være med at kommentere på dine alenlange tråde i fremtiden. Du bliver ignoreret/blokeret. Så slipper du for mig ( og jeg for dig)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 6 timer siden:

Nogen synes måske det er ekstra frækt og pirrende at hun beholder tøjet på - jeg synes bare ikke jeg så får fuld valuta for pengene.

Det er netop smag og behag. CFNM er en pornogenre i sig selv (googl evt.)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Spændende beretning.

Jeg vil bakke Bebop op i forhold til Dokkun og deres "Sensuel Spa".

Jeg dropper ofte saunaen, da jeg sjældent har oplevet at pigerne er ligeså begejstret for det som jeg er (jeg spørger altid meget direkte) - og i stedet starter med en lidt længere spa seance, hvor der er god tid til kemiopbygning og indledende "leg" og går derfra videre til den afsluttende B2B. Det er 1½ time i himlen :) Det kunne lyde som noget mere i den retning du søger Rejse. Er man, som jeg er, meget glad for massage, kan det nemt udbygges med en times reel massage mellem spa og B2B. 

Det er også muligt med to skønne piger, hvilket absolut ikke mindsker underholdningsværdien ;) Her syntes jeg dog det er bedst at bestille dagen i forvejen, således de kan finde to piger der har det helt fint med at være sammen om en mand.

Eneste, for mig, store minus ved Dokkun er deres manglende mulighed for et brusebad med pigen. Jeg har forsøgt mig med den lille brusekabine - men der er godt nok ikke meget plads til ret meget andet end at bade... 

Redigeret af Nielsen Tonajt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...