Hop til indhold
Nordic_Gentleman2016

Dybdemassage Fræk oplevelse

Recommended Posts

Hejsa :) Skriver her for at høre jeres mening. Jeg har modtaget dybdemassage nu to gange i professionelt massage center i København - begge gange af den samme kvindelige massør ( skøn udstråling, er slank og ret smuk - en Dansk kvinde )
Begge gange spurgte jeg hende, høfligt, om det var okay, at jeg var nøgen under massagen. Det var helt okay med hende. Så langt så godt.

Klinikken ligger i hjertet af København og er et top professionelt sted.

Jeg haved booket en times dybdemassage. Jeg lagde mig på maven, med et håndklæde om livet. Massagen gik igang - lækkert tryg , lækre bevægelser. Meget professionelt. Efter cirka 30 minutters ben, ryg og lidt ballemassage, bad hun mig ligge mig om på ryggen.
Jeg spurgte om hun ville massere min mave - noget jeg godt kan li - hun smilte sødt og kig straks igang - i langsomme bløde strøg, rundt og rundt.
Min pik blev stenhård. Hun kunne ikke undgå at bemærke det, men fortsatte alligevel og strejfede den flere gange med fingerne - og vi havde øjenkontakt flere gange.

Jeg blev selvfølgelig MEGA liderlig, med dunke pik og tunge åndedrag - på grund af hendes behandling  - men så stoppede det også.
Hun sagde - nu er tiden gået.

Nu er det så, at jeg ligger og tænker på, at booke endnu en massage hos hende eller måske kontakte hende på FB - Jeg fantasere om at få hende til at høre mig over det hele, med handjob osv. Ved heller ikke om jeg bare skal spørge hende om hun giver massage over det hele - eller måske tilbyde hende flere penge, eller hvordan.

MEN jeg vil gerne vise hende respekt og undgå at fornærme hende - Hun er rigtig sød og virker til at være et ordenligt menneske.

Er der nogle herinde, som har erfaring eller som kan anbefale en sød massaør, som giver massage ALL-OVER ;D Jeg er dog ikke interesseret i Thai-piger - de er ofte alt for sløsede og uengagerede.

Tak - God dag - til jer alle :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes ikke at du skal kontakte hende via FB!

Besøg hende igen og se om du kan komme længere med hende end massage, men gør det dér hvor det begyndte......altså i klinikken.

Det er jo ikke sikkert at hun er synderlig interesseret i at blive kontaktet i privat øjemed.

"What happens in the clinic, stays in the clinic" ;)

 

Et alternativ til hende kunne være Dalya, som giver en rigtig god professionel massage, med mulighed for at krydre det hele med næsten det hele, hvis du forstår sådan en lille én ;)

Hun annoncerer bla. herinde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Næste gang efter massagen siger du selvfølgelig til hende at du synes hun virker meget sød og du har lyst at lære kende hende og inviterer hende ud til et glas vin eller en kop kaffe, hvad hun bedst kan lide. Så har du 50/50 chanse til en date, hvilket må være meget bedre end at betale for et handjob. :)

Prøv det. Hvad har du at tabe?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Træd varsomt. Hun har sikkert oplevet stive pikke før under massagen. Det er jo en ret naturlig reaktion. Hvis hun vil mere, skal hun nok vise det, hvis du går over stregen, kan det blive vældig ubehageligt for jer begge. Lad hende tage initiativet. Du kan selvfølgelig godt komme med komplimenter, men af den stuerene slags. Det er ikke alle, der arbejder på "pæne" massageklinikker, der bryder sig om at blive udsat for tilnærmelser, de ikke selv har bedt om.

Havde engang en kvindelig "seriøs" massør i familien og hun var så oprørt over de klamme stoddere, der troede, at de kunne købe sex hos hende.

Take care OT

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

En mulighed er at spørge om hun giver tantra massage - det er jo den pæne side af et HJ

Siger hun ja, så må du jo se hvorlænge du kan få hende til at fortsætte, når at hun først er kommet igang med sjoveren

Jeg tror ikke at nogen massør vil blive fornærmet over at blive spurgt til tantra - men nogen vil sige nej...

Du kan også være heldig at hun siger nej til tantra, men når i kommer igang med massagen, så får sjoveren alligevel lidt extra opmærksomhed

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er da helt klart at overskride hendes grænse, hvis du prøver at google emnet, vil du kunne finde gentagne beretninger om massøre som føler sig krænkede af sådan noget, at du har fået jern på er en ting, men langt fra det samme, som at hun syntes situationen kan/skal udvikle sig.

Hvis du har behov for mere er der masser af piger på escortguide/annoncelight/sugardaters mm der tilbyde sådan. f.eks Malle, der helt klart kan anbefales og dahlia

Hende her tilbyder det ikke på menuen, men tror du måske kan overtale hende til det (læs betale), hun giver en forrygende massage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sparkster
Rushton skrev, for 8 timer siden:

Næste gang efter massagen siger du selvfølgelig til hende at du synes hun virker meget sød og du har lyst at lære kende hende og inviterer hende ud til et glas vin eller en kop kaffe, hvad hun bedst kan lide. Så har du 50/50 chanse til en date, hvilket må være meget bedre end at betale for et handjob. :)

Prøv det. Hvad har du at tabe?

Fuldkommen enig, dog uden at kende noget til den nordiske gentleman, så er 50/50 måske lidt højt sat - tag chancen, spørg... tag evt. en spiller inden massagen (Frank Hvam tricket) ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Krølle Bølle Jr. skrev, for 12 timer siden:

Ikke for at afspore tråden.

Havde det nu været ens tandlæge    -     ja   -  hvordan havde man så reageret?

Hvis det var hos min tandlæge, så ville jeg nok være gået lidt i panik. Ikke at jeg er bange for at gå til tandlæge, men han tænder mig sgu ikke rigtigt ;)

Selv hvis det havde været en kvindelig tandlæge, så ville jeg nok undre mig lidt over at få stiv pik imens der rodes rundt i min mund med alskens remedier.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...