Hop til indhold
Guest Tass

Malle - Erotisk kropsmassage

Recommended Posts

Guest Tass

  Har i laaang tid kikket på @malle1980´s annoncer, altid med den samme irritation over at det aldrig tidsmæssigt har passet ind i min dagligdag da jeg sjældent er på Sjælland. Så da sommerferien nærmede sig var det på tide at prøve det. Skrev en mail og fik hurtigt en aftale på plads på 1½ time (skrev i god tid, faktisk et par uger forinden hvis jeg husker rigtigt), der var ingen tvivl om seriøsiteten fra Malle´s side, der har et par procedurer der skal overholdes. HELT fint med mig, det viser efter min mening netop at hun er seriøs i det hun foretager sig.

  Dagen kom, og jeg blev modtaget af en utrolig sød og venlig kvinde der er helt nede på jorden, faldt omgående i snak om vidt og bredt. Meget snaksalig på den gode måde. Har efterhånden været hos MANGE massører, både af den sjove og den seriøse type ;) Ingen tvivl om at Malle er i den gode ende af massører. En dejlig og brugbar massage der gør kroppen godt. Kunne sagtens besøge hende kun for massagens skyld.
  Men nu var det her visit jo ment som en lidt anden oplevelse end bare massage. Under massagen blev der "pillet og lejet" i flere etaper, hver gang for igen at vende tilbage til massagen. En virkelig pirrende oplevelse der resulterede i en helt fantastisk afslutning med mund og hånd da massagen var færdig. Fik et bad, og endnu en hygge snak. Har ikke styr på præcis hvor længe jeg var der, men kan sige med sikkerhed jeg fik hvad vi havde aftalt og meget mere til.

  "Er det så pengene værd, man kan jo få sex til samme pris"
er der sikkert mange der tænker.

  Tjah, jeg kørte mere end 400 kilometer på motorcykel (får først bil sidst i september igen), krydsede Storebælt 2 gange og havde ikke andre ærinder end dette, og føler mig bestemt ikke snydt. Det her er ikke et spørgsmål om at få taget trykket, men en oplevelse. Får jeg muligheden, så er der ganske stor chance for jeg igen aflægger Hørsholm et visit. Desværre er det kun muligt når jeg har ferie. Så det bliver ikke foreløbig. Alle i kjøvenhavnere og sjællændere er heldige :)

 

Tak for en dejlig oplevelse :)

Venligst
Tass

 

@malle1980
https://www.eroguide.dk/forum/profile/24777-malle1980/
https://annoncelight.dk/showad/209362
https://annoncelight.dk/profile/Malle
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...