Hop til indhold

Recommended Posts

Link vel unødvendigt, men here goes:

 

http://side6.dk/massage-escort/trinetease/6634

Endelig endelig endelig…

 

Trines’s vagter har simpelthen ikke passet med min fritid, så der er gået alt for lang tid, men i dag lykkedes det.

 

Lå i mit kølige soveværelse og fantaserede om Trine – billederne blev vist igen og igen og så fik jeg sat en aftale i stand.

 

Trine svarer hurtigt på sms så alt det forudgående er nemt på plads.

 

Ja ved godt. Trine er anmeldt et hav af gange, men vil bare lige give mit bidrag.

 

Ankom til Ahornsgade i god tid, men Trine var klar. Havde bare bestilt en gang GS og en spillemand. Det var jeg glad for det blev ved. Ikke at jeg ikke havde lyst til noget mere, men fuck den er lun i dag, så gymnastiske øvelser ville nok have taget pippet fra mig..

 

Blev lukket ind og efter døren blev lukket faldt snakken nemt – det kan jeg godt lide. Ikke noget med øhm øhh osv – vi talte sammen som om vi havde kendt hinanden i årevis.

 

Af med klunset og stående pilleri – YES! Overdelen blev trukket ned og de skønne skønne kæmpe babser kom ud i det fri. Dejlige kys, og mine hænder for rundt på hendes lækre krop. Kramme brysterne, ned på bagdelen, op på brysterne igen mens hun filede på klarinetten.

 

Ned på gulvet og GS blev givet til ug med alle kryds og slanger.. så var det tid til spillemanden, og Trine arbejdede for sagen, men jeg kunne ikke komme desværre. Vil du op i sengen? Der ligger du bedre.. op i køjen og vi fortsatte – dvs Trine knoklede men der gik gummiged i den og jeg måtte give fortabt – til Trine’s store skuffelse. Hun var helt bange for at det var hende der havde gjort noget galt, men forsikrede hende om at det absolut ikke var tilfældet. Ville ellers gerne have sovset kloderne til, men...

 

Jeg er jo ikke helt ung længere så det sker at den kortslutter, så sagde til hende at jeg ikke skulle tage mere af hendes tid, men det tog hun ikke for gode varer. Hun satte sig ved siden af mig i sengen og så sludrede vi ellers løs som ved ankomsten.

 

Det er sgu klasse!! Ingen kik på uret, eller andre stress momenter -  rigelig med god tid, og så i perfekt selskab. Behøver vist ikke at skrive at Trine bare er en ener – ved godt at nogle få har ”angrebet” hende med negative udtalelser/anmeldelser – det skal jeg ikke gøre mig klog på, men jeg kan ikke finde noget at udsætte hende på – tværtimod!

 

Hun har en hukommelse så man tror det er løgn. Hun kunne huske min anmeldelse på hedengangne Gimel… så tag lige den!

 

I bad og – desværre – afsked. Foregik med kys og det ”berømte” klem den lækre bagdel. Lørdagen er reddet trods manglende udløsning, men at besøge Trine igen var alle skillingerne værd.

 

Ses snart igen Trine..J

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fed anmeldelse - og håber jeg snart kan få det hele til at lykkedes så jeg kan møde hende - lyder fantastisk og som blot en fyr der elsker babser og kvindelig nærhed, så virker hun bestemt sim en god oplevelse - er meget kræsen og det er ultimativt for mig at hun kan lide det hun gør - ellers gpr jeg hellere med uforrettet sag .

 

Trine : håber vi snart kan ses ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
MaxBax skrev, for 49 minutter siden:

Mundus vult decipi, ergo decipiatur...

Vad är detta för intellektuell snobbism?    

Alla vet att köpesex är ett köp av en upplevelse, eller en illusion av något mera äkta än det man faktiskt har.  Om du vill delge en större målgrupp dina tankar, är Latin nog inte det bästa språket.

Lille 8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
MaxBax skrev, for 1 time siden:

Mundus vult decipi, ergo decipiatur...

Google translate: "Verdens vil bedrages , så blive snydt .." Er det sådan, det skal forstås MaxBax? 

Jeg har besøgt Trine og følte mig hverken snydt eller bedraget - tværtimod! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...