Hop til indhold
jp

Jeres VÆRSTE GP besøg

Recommended Posts

 1. Hvad er jeres værste GP besøg !
 2. Sagt med spøg og humor ! ingen angreb ! sjove ting !
 3. Vores alle samens Anja besøgte jeg efter tv udsendelse om hende ved kom. udsendt til hospital !
 4. Sympatisk alt ok
 5. Besøgte Anja i Gormsgade Pæn ældre dame pæn krop men ok
 6. Vi gik i gang har aldrig fået en så hård sex oplevelse  omgang, hun lavede alt det vi kender men bare vol 4 det var så hårdt at jeg ikke kunne bruge den til andet end til at tisse med
 7. Alt andet var også hårdt, energi bundt, hoppede og sprang rundt ! og alt hvad hun gjorde ondt, Alt i alt så husker jeg Anja frem for alle de mange glemte !
 8. Sexyclub filial ved Tagensvej smuk dejlig steg alt til 10 men til sidst faldt kondomet af !! nu kom panikken !! vi ledte i minutter (timer) efter det forsvundne!
 9. Efter lang tid (set ikke uinteressant ) sagde hun den finder jeg i morgen (var sidste gæst)
 10. Puissy galorre dejlig steg, nogle skønne timer, nå det er længe siden ! hvorfor det (py) efter endt udløsning var hun ikke kommet og tiden ikke udløbet!
 11. Hendes del oral ! lå mellem de forrygende skanker, kikkede op på hendes smukke ansigt ! hun var ved at at komme ! jes men førte min hånd ned til stjernen !
 12. JP er ikke dum satte en finger op imens jeg slikkede det bedste jeg hade lært, nu kommer problemet !! der var 3-5 kugler der ville ud! jeg er ikke sart, så jp gjorde sit
 13. arbejde færtigt og gudinden kom
 14. I døren nu må der ikke gå så lan tid igen ! Har i nogle sjove ting at berette om JP

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det "værste" jeg har været ude for var nu ikke så slemt. Jeg besøgte et ret ung udenlandsk GP- og havde fin sex. Slikkede hende og kneppede. Da jeg slikkede hende bemærkede jeg  at hun stort set ikke duftede af noget. Der var ikke den der dejlige duft af fisse som vi mænd elsker. Kun sådan helt nyspulet/vasket.Til slut i knepperiet kommer der lige et strej af en underlig lugt. Jeg kan ikke lige forbinde den med noget, men ikke nogen rar lugt. Kort efter har jeg så forklaringen- hun menstruerer. Da jeg trækker mig ud er jeg godt og vel tilsølet. Hun prøver at tørre mig ren uden jeg opdager noget, men jeg kan jo selv se det da jeg selv tørrer efter- det er rødt. Ok, jeg ville da godt lige have vidst det i forvejen. Men jeg smiler lidt af det- det var så prisen for at være sammen en dejlig naturlig og ung pige. Alligevel sådan lidt sødt og uskyldigt- og naturligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mildur skrev, for 18 minutter siden:

Ok, jeg ville da godt lige have vidst det i forvejen.

Så havde hun måske kunnet forlange et par hundrede mere ;-)

Sjovt at ingen piger forlanger tillæg, når de har det røde - det er jo noget de kun kan tilbyde nogle få heldige et par dage om måneden - og så er det jo nærmest, som at vinde i lotteriet ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 7 minutter siden:

Så havde hun måske kunnet forlange et par hundrede mere ;-)

Sjovt at ingen piger forlanger tillæg, når de har det røde - det er jo noget de kun kan tilbyde nogle få heldige et par dage om måneden - og så er det jo nærmest, som at vinde i lotteriet ;-)

Fantastisk jernsvin tillæg for det røde, har aldrig set, var til GB hvor det røde opstod, alle syntes det var fint og sliggede/knallede videre

Er det lige som gravide, tis olig jeg vil kun knalde hamsteren

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Spooney

Min værste oplevelse har været med en asiatisk pige, som nogengange rejser rundt i danmark. Hun lokker med kunstige billeder og løfter om enestående sensuel massage. I virkeligheden er hun en slidt gammel dame, som altid holder en hånd imellem, så man knap nok kan få hovedet på lillemand indenfor. 

Redigeret af Spooney

Del dette indlæg


Link til indlæg

For mange år siden, en (G?)P'er der lovede guld og grønne skive inden betalingen og som i den grad blev berøringsangst efter pengene blev overdraget. Aftalen var at jeg måtte afslutte over hendes bryster, det foregik så mens hun havde store stykker køkkenrulle henover ansigtet for at sikre sig at jeg ikke ramte der :shock:

Hun endte faktisk med at lægge navn til definitionen af en dårlig oplevelse på VL.

Redigeret af Bear

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var på luderbar i Lissabon og fik en rimelig ny pige fra landet med ovenpå. Havde ellers aftalt en pris med hende nedenunder, men nu skulle jeg pludselig betale ekstra for lagen til Mutter/rengøringskonen - det nægtede jeg - så det blev uden lagen. Så ville pigen ikke tage blusen af - og hun vidste ikke hvad et kondom var, så der skulle jeg ikke nyde noget og spildte mine penge.

Havde så heldigvis næste aften en rigtig god oplevelse med en pige, der da vi kom op på værelset og havde klædt os af - bare tog mig i munden, før jeg overhovedet var begyndt at blive stiv - og som så bare holdt mig der og lod mig vokse større og større , uden at gøre meget andet end at følge min reaktion med øjnene, så det tog ikke lang tid, så fyldte jeg hele hendes mund - jeg havde kun bestilt spansk, belært af min oplevelse forrige aften, om at de måske ikke havde kondomer - så det var lidt ekstraordinært at jeg også fik fransk med i prisen - og med den opvarmning var det spanske helt på toppen :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Okay - dette er nok én af mine værste oplevelser:

Vi er tilbage i 1996 - marts måned - og jeg har netop afsluttet et kursus og trænger til lidt sjov.

På dette tidspunkt har jeg været fast købesexkunde rundt omkring i cirka 15 år, men er på dette tidspunkt ikke fast stamkunde noget sted (hvilket jeg har været både før og efter denne hændelse).

Nettet er ikke opfundet - i hvert fald ikke i min verden ;-) - og Ekstrabladet er det eneste sted, hvor jeg får inspiration. Jeg læser ofte de lange annoncer og er blevet lidt nysgerrig efter at prøve to piger samtidig - en disciplin, som jeg ikke har erfaring i. Jeg kender imidlertid et sted i Arkonagade, som jeg tidligere har besøgt. Jeg tror, stedet havde et navn, men kan ikke huske, hvad det var.

Well - jeg ser en annonce fra Arkonagade. Jeg kan ikke huske ordlyden, og heller ikke, om, der i teksten direkte blev tilbudt, at man kunne få to piger på én gang. Det er som nævnt mere end tyve år siden. Jeg kan heller ikke huske, om jeg har ringet og bestilt tid - men af sted kom jeg da...

Vel ankommet til stedet får jeg fremført mit ærinde og får tilbudt (eller beder om - det husker jeg heller ikke) at møde begge piger, før jeg bestemmer mig til, om jeg vil have dem begge to samtidig. Jeg får lov at møde dem hver for sig.

Ind træder den første (jeg husker ikke navnene). Hun er sindssygt flot(!) og er vistnok klædt i noget militæroutfit - det eneste, Jeg husker er, at hun har en kasket på hovedet. Hun er mørkhåret og smuk. :)

Ud træder hun og ind træder den næste. Hun er mere almindelig af udseende og er klædt i en lang, hvid badekåbe - kun hendes hoved og hænder er synlige. Med tanker om, hvor smuk og flot den første var, accepterer jeg også denne nummer to pige uden at bede hende om at tage badekåben af.

Det skal lige i parantes bemærkes, at jeg på dette tidspunkt eksperimenterer med blid slavepige, og at vi derfor alle tre få øjeblikke senere befinder os i stedets veludstyrede spankingrum.

Og så starter problemerne...

Det viser sig, at da jeg får nærkontakt med den smukke af pigerne (hende med kasketten) stinker hun af sprut/øl/hvad ved jeg, og at hendes ellers så flotte krop er underlig klistret/klæbrig at røre ved.

Jeg siger dog ikke noget, men bestemmer mig for at fixere hende til et eller andet (også her svigter hukommelsen, men jeg fastgør hende i hvert fald med enten håndjern eller reb til gabestokken eller et eller andet andet af instrumenterne i lokalet), så hun lissom er lidt af vejen og jeg undgår al for tæt nærkontakt med hendes ellers så flotte, spiritus"duftende" og klæbrige krop.

Så vender jeg opmærksomheden mod pige nummer to, som jeg beslutter mig til at fixere til korset og give en endefuld enten med flad hånd eller en blød pisk (husker ikke hvilket)

Men så skal hun jo ha' badekåben af! :-o

Det viser sig, at pigens hud hænger slapt ned over hele hendes krop - altså det ser ud som om, hun har dobbelt så meget hud, som hun burde. Ingen talje - ingen fast krop - ingen faste bryster - ingen fast røv - kun slapt hængene hud!

I virkeligheden mangler jeg de rigtige ord til beskrivelsen - men jeg var ikke tilfreds!

Og husk: jeg var mere end tyve år yngre end nu og havde helt klart forventet en flot, ung pige...

Jeg sagde ingenting, men gav pigen den påtænkte endefuld - dog uden tegn på den mindste ophidselse hos minispideren på grund af det ikke så ophidsende syn af denne pige.

Hurtigt får jeg endefulden overstået og beslutter mig for at afslutte med dansk sammen med pigen med den hængende hud - den flotte dufter alt for lidt godt til, at hun indbyder til nærkontakt.

Men jeg kan ikke få minispideren op at stå sammen med denne lidet attraktive pige - og den fixerede pige med kasketten begynder at blive utålmodig efter, at jeg skal blive færdig, idet hun gør opmærksom på, at der er andre kunder, der venter. Jeg kan ikke huske, om jeg har bestilt en halv time. Jeg må derfor befri kasketpigen og sende hende ud igen, hvorefter jeg vender tilbage til den anden pige i håb om at kunne gøre mig færdig. Minispideren kan imidlertid overhovedet ikke rejse sig - og jeg må derfor gøre mig færdig med egen hånd så godt, jeg kan, idet jeg ligger op ad pigen, som åbenlyst tror, jeg er impotent.

Séancen får en ende, og jeg kommer ud på gaden igen - ét af mine værste glædspigebesøg er overstået. Jeg har fået udløsning ved egen hjælp - men er ikke tilfreds og beslutter mig til at prøve lykken et andet sted for dog at få en god oplevelse med hjem...

Det er hen under aften. Jeg kan ikke huske, om jeg stadig har Ekstrabladet, eller om jeg har adressen i hovedet, men jeg ved, hvor jeg kan tage hen...

Ved nærmere eftertanke har jeg nok haft avisen at kigge i - ellers havde jeg nok ikke vidst, at der var åbent.

Jeg har besøgt pigen nogle gange tidligere. Hun er sød og smuk og nem at snakke med - og hun har en fabelagtig hukommelse, idet hun den anden gang, jeg var hos hende, uden videre kunne huske mit navn fra gangen før selv om jeg ikke havde sagt det anden gang.

Men denne her gang er hverken første eller anden gang - og da jeg går fra pigen er det med fuld tilfredshed og et smil på læben.

 

Redigeret af QivitoQ
personlige opl. fjernet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Føj Spider det var da noget af en tur, det var godt du ikke også fik en røvfuld! øv, Slimet GP, efter ! Ja men ikke før

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mildur skrev, den 20/5/2016 at 20:05:

Det "værste" jeg har været ude for var nu ikke så slemt. Jeg besøgte et ret ung udenlandsk GP- og havde fin sex. Slikkede hende og kneppede. Da jeg slikkede hende bemærkede jeg  at hun stort set ikke duftede af noget. Der var ikke den der dejlige duft af fisse som vi mænd elsker. Kun sådan helt nyspulet/vasket.Til slut i knepperiet kommer der lige et strej af en underlig lugt. Jeg kan ikke lige forbinde den med noget, men ikke nogen rar lugt. Kort efter har jeg så forklaringen- hun menstruerer. Da jeg trækker mig ud er jeg godt og vel tilsølet. Hun prøver at tørre mig ren uden jeg opdager noget, men jeg kan jo selv se det da jeg selv tørrer efter- det er rødt. Ok, jeg ville da godt lige have vidst det i forvejen. Men jeg smiler lidt af det- det var så prisen for at være sammen en dejlig naturlig og ung pige. Alligevel sådan lidt sødt og uskyldigt- og naturligt.

En fuldbefaren sømand har også sejlet på Rødehavet ;-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan ikke lige komme på en bestemt oplevelse, men generelt så vil jeg sige de GP-oplevelser, hvor man under betalingen *tror* (læs: det lille hoved tager magten..) at der er en kemi og lyst til sex mellem en selv og GP, hvorefter man så før/under selve akten opdager at det er der overhovedet ikke. Det kan være pga. GP'ens udseende (sjældent, heldigvis) eller pga. en pludselig forringet personlighed (oftere).

-Det er for mig klart de værste oplevelser. 

Heldigvis har de gode oplevelser klart været i overtal. Ellers fortsatte jeg ikke med at bruge penge på det :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte en Thai pige hvor hun først skulle spise, derefter tog hun et bade og vasked sig i næsten 30 min. Derefter talte hun i tlf. i MEGET lang tid. Så skulle hun lige ud og hente noget, så min "bgejstring" var efterhånden noget slatten. Da vi endlig kom igang gik sengen i stykker så benene i hovedende brækkede. Det betyød at vi lå med hovdet ned og benene op.

Efter 1 min i den stilling tog jeg mit tøj og gik, under høje protester fra hende om at jeg ikke var helt normal. Mener jeg var den der opførte mig mest normal i den situation.

Del dette indlæg


Link til indlæg
AalborgLook skrev, for 33 minutter siden:

Besøgte en Thai pige hvor hun først skulle spise, derefter tog hun et bade og vasked sig i næsten 30 min. Derefter talte hun i tlf. i MEGET lang tid. Så skulle hun lige ud og hente noget, så min "bgejstring" var efterhånden noget slatten. Da vi endlig kom igang gik sengen i stykker så benene i hovedende brækkede. Det betyød at vi lå med hovdet ned og benene op.

Efter 1 min i den stilling tog jeg mit tøj og gik, under høje protester fra hende om at jeg ikke var helt normal. Mener jeg var den der opførte mig mest normal i den situation.

Haha, "sengesammenbruddet" har jeg endnu til gode, selvom jeg absolut ikke er nogen fjer :-) 

 

Men ja, helt generelt er det der nøleri en ren lystdræber. Egentlig ret interessant, at (må man formode) erfarne GP ikke kender  - eller ignorerer den helt grundlæggende del af den mandlige sexdrift. Så ville det være mere ærligt lige at gå til frokost en halv times tid, og så lukke klinikken i den korte periode. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Citat

 

Kom i anden tråd i tanke om en gudinde på Romantica efter alm sex sænkede sin exxxxtrem fotte røv og stjerne ned over mit ansigt og så

måtte jeg også prøve det, hvis alt er super rent er det jo også helt fint

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har aldrig haft decideret dårlige oplevelser med GP, men der er variationer, da jeg stort set kun vil have danske GP, med undtagelse af velrenomerede thai kvinder, er jeg ikke ramt af dårlige oplevelser..men der er da dem jeg har valgt at besøge een gang...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mit værste besøg var i mine novice-år som GP-gæst, og jeg er absolut ikke stolt over det, for jeg var ret medskyldig synes jeg.

Hvad der skete:

Kom ind af døren og blev mødt af en rigtig porno-GP med god krop og kunstige bryster, men som så virkelig sur og uengageret ud. Da vi dyrkede sex beklagede hun sig over at det gjorde for ondt (kvinden var jo alt for øm), så hun ville i stedet give et BJ. Så suttede hun så hårdt og nærmest hadefuldt at jeg havde blå mærker flere dage efter. (Kvinden ville jo absolut ikke dette erhverv).

Bagefter stilte hun nærgående og dømmende spørgsmål til min civilstatus. Da jeg var iklædt åbnede hun døren og sendte mig afsted uden at sige farvel.

 

Hvad jeg burde have gjort:

Burde have aflæst hende bedre og  fornemmet lige fra starten af, at hun hadede mig som kunde den dag. Så burde jeg have takket farvel, måske give lidt drikkepenge og gået.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...