Hop til indhold
Deep T

Sexy student Monica

Recommended Posts

Deep T skrev, 1 time siden:

Nogen der har været her og kan sige noget om ægtheden af billederne?

https://escortguide.dk/P/sexy-student-monica--27706.html

Ja. Jeg besøgte hende forleden dag. Hun hævdede selv, at billederne er ægte, men at de er photoshoppen så meget, at man ikke længere kan genkende hende. Personligt vil jeg dog hævde, at det er tale om fake billeder. Ansigtet er slet ikke genkendeligt. F.eks. er hendes rigtige ansigt mere "rundt/fyldigt" (ala renée zellweger i hendes unge dage) end "spids/spinkelt" som på billederne. Hun er selvfølgelig heller ikke så slank/spinkel/ung/veltrænet som på billederne, men det er jo også "normalen", når man har med photoshoppede GP-billeder at gøre. Man vil blive skuffet, hvis man forventer en super ung og veltrænet pige, med flad mave osv. som på billederne. Der er her tale om en mere "normal" kvinde (med de "fejl" som der nu kan være) et sted i midten af tyverne, og med en flot slank timeglas-figur, smal talje og flot bagdel. Hendes hårfarve er nogenlunde som på billederne.

Hun er fra polen - hvilket i mine øjne indikerer "kvalitet" - og hun taler fint engelsk. Jeg synes hun var/er en rigtig sød pige, og jeg var yderst "tilfredst" med min "behandling". I forhold til det tilbudte på menu'en blev jeg ikke skuffet. Hun virkede som om at det var hendes første forsøg i branchen (hvilket forklarer hendes valg af fake-billeder), så det det kan godt være, at der skal være "kemi" mv. for gode oplevelse. F.eks. kyssede hun fint med mig - men jeg er jo også en lækker charmerende steg... :P

Jeg mener, at hun sagde, at hun ville tage tilbage til Polen d. 23. eller 24., og muligvis komme tilbage til DK på et senere tidspunkt (hvis hendes nuværende besøg bliver en success).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...