Hop til indhold
massagefyr20

pas på piger der vil have betaling over paypal mm.

Recommended Posts

hej alle sammen jeg ville lige advare jer.

jeg sad en kedelig lørdag eftermiddag og surfede på nettet efter noget escort i mit område. Jeg fandt en flot ung ''kvinde'' i køge der ville have 400/t for alm. sex. Jeg tænkte det var perfekt (som studerende tjener jeg ikke kassen) og skrev til hende - hun svarede meget hurtigt, og spurgte om 400,- var okay for en time, hvor jeg svarede at det var fint. jeg gav min adresse og hun ville så have betaling over paypay, hvilket virkede lidt mærkeligt, men jeg betalte de 400,- over paypal, som venner/familie som hun ville have, hvorefter hun sagde at de var gået ind som vare og andet, så hun sagde hun ville refunderer dem og jeg kunne prøve igen, jeg kunne dog se at de var modtaget som venner/familie, så jeg vidste godt at hun løj - da jeg sagde at de var gået ind og jeg ikke ville overflytte igen, sagde hun jeg var for useriøs og stoppede samtalen der. jeg fik aldig mine penge igen, og hun har slettet sin mail. 

 

Hendes mail var [email protected] 

 

Vh Emil 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så har du forhåbentlig fået en lærestreg, man ik være så naiv og tro på at sådan noget holder. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg fatter simpelthen ikke at nogen er så.....og undskyld udtrykket....dumme og naive, at hoppe på den limpind! Betale forud til en glædespige som man hverken har set eller mødt, forekommer mig fuldstændigt idiotisk når man ved hvor mange svindlere der opererer i disse brancher.

Altså 400 kr for en time......allerede dér burde alarmklokkerne sgu da ringe. Bliv nu klogere og lad vær' at betale for noget som i ikke har garanti for findes.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...