Hop til indhold
Guest Alkoholikeren

To steder der ikke tog kunde.

Recommended Posts

Guest Alkoholikeren

Hmm jeg har nok bare været uheldig, thai Thani tog ikke telefon jeg ringede hver 20 minut i 1,5 time, det er den der Oven bageriget på Hvidovrevej 227, prøvede så Jasmin på GL.Køge Landvej 280, hun tog telefonen Andy gang og meddelte at hun ikke tog flere kunder og at hun var i Valby på begge hjemmesider stod oplysninger om at der var åbent......Så jeg tog hjem og sparede en salt skillinger....Begge adresser findes på deres hjemmeside, der findes på escortguide.

vh Alko

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest hjorten
stener skrev, for 18 timer siden:

Vær glad for at hun ikke havde tid;)

 

haha hvem af dem

Del dette indlæg


Link til indlæg
Alkoholikeren skrev, for 1 time siden:

Nogen der ved noget om Thai Thani oven på bageriget?

 

Sum/som er ok. Til det hele og temmelig sjov at have med at gøre. Kan godt lide hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Alkoholikeren skrev, for 15 timer siden:

Nogen der ved noget om Thai Thani oven på bageriget?

 

Især Sum´s Body Senses massage udføres med nogle håndstrøg der i min optik er vanvittig lækre. Stiiille, laaaange og rooolige strøg, det virker nærmest som om at hendes hænder og fingre "går under huden" hvis man kan udtrykke det sådan, og til vælger man så hendes B2B, ja så er der ikke et øje der er tørt (eller noget andet for den sags skyld). Derudover skal nævnes baggrundsmusikken, der ikke er det sædvanlige thaidisko, men mere musik af mediativ karakter. Jeg tilslutter mig desuden Bananas´ input, og så er Sum absolut også "let antændelig" og ganske sød. Hmmm, i skrivende stund sidder jeg og tænker; Jeg må se at komme forbi snart......meget snart.

Sidste gang jeg bestilte tid fik jeg af vide at hun ikke selv skulle forestå behandlingen af mig, men derimod en veninde der var for at hjælpe hende. Veninden var en lidt ældre kvinde, der også gav en rigtig god massage, her valgte jeg dog en alm gang oliemassage, og uden tillægsydelser, da jeg ikke sådan rigtigt blev tændt på hende, men massagen var god og kvinden ganske sød og smilende og der var da heller ikke antydningen af "sure miner" over mit nej tak til HJ. Efterfølgende synes jeg at hun kunne minde lidt om netop Jasmin, nede fra "glasburet" på Gl. Køge Landevej, men jeg er ikke sikker.

Et af de få steder hvor jeg 2 gange er gået lige ind fra gaden uden tidsbestilling.....men forgæves, så tidsbestilling er nok et must hvis du ikke vil gå forgæves, og hvis du vil være sikker på behandling af Sum/Som/Sam, har sgu aldrig liiige fanget hvad hun kalder sig .....over for mig.

Der ligger flere, meget rosende anmeldelser, af Thai Thani, fra medlemmet Rambuk, som jeg for øvrigt ikke har set herinde i laaaang tid.

Redigeret af dråben

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Bananas skrev, for 2 timer siden:

Imens jeg er kommet ind direkt uden tidsbestilling tre gange. Luck comes in different sizes.

Jamen du er jo også Bananas:P, det er jeg da også, men jeg mener bare at, jeg MEGET sjældent oplever at et sted er optaget, ihvertfald de steder jeg besøger, og på de tidspunkter jeg besøger dem. men du har ret; Luck comes in different sizes

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...