Hop til indhold

Recommended Posts

Var en tur i Sydhavnen den anden aften. Når nu de polske piger åbenbart har drejet nøglen om var det jo godt der var nogen andre i nærheden. Anyways havde lyst til et besøg hos fra lidt varmere himmelstrøg. Da det var koldt og jeg ikke gad parkeringsbøvl ved Enghave Plads valgte jeg at gå efter et af de mere bil-vvenlig områder. Tog kontakt til Rhiana og spurgte hvilke af to tider der passede bedst, men fik bare en adresse i Sydhavnen (havde skrevet på både dansk og spansk, så der var en pæn chance for hun kunne læse det). Udfra hendes annonce gik jeg udfra det var et sted hvor jeg havde haft en rigtig god oplevelse tidligere med Pietra. Til trods for at jeg ikke havde en ordentlig "tidsbestilling" skrev jeg at jeg ville komme derud ved et bestemt klokkeslet og tog derefter chancen.

Telefonen blev taget prompte da jeg ringede ved det angiven adresse og jeg fik den endelige adresse. Det var Rhiana selv der åbnede døren i et rødt lille outfit. Som jeg havde regnet med da jeg var 80% sikker på jeg havde besøgt den lejlighed før så var det pigen på billederne der mødte mig. Rigtigt sødt og friskt ansigt, en bagdel som der måske er lidt større end på billederne. Ikke meget men lidt og faktisk en størrelse som jeg tror mange numse mænd ville sætte pris på. Anyways Rhiana taler fint nok engelsk, men jeg bruger også mine pigebesøg til at holde det spanske ved lige og derfor snakkede vi bare spansk resten af tiden. Fik det alm. menukort i hånden og valgte standard 30 min til 800. Anyways fint øko blow, dog ikke nok fokus på kuglerne efter min smag (ja de var glatte), derefter lidt fransk til hende, som hun nød til at nyde (ikke til en orgasme - fake eller ej). Derefter sex i et par af standard stillingerne, hvor jeg måtte overgive mig i doggy da hun var pænt stram og jeg har svaghed for lige nøjagtig den stilling.

Da jeg stod på gaden igen var der gået lidt over de 30 min så tid passer meget godt. Jeg blev tilbudt et bad da jeg ankom men da jeg kom lige fra et var det okay med hende (jeg vaskede dog lige den lille en gang ved håndvasken alligevel for en god ordens skyld). Jeg spurgte ikke til bad da vi var færdige men ved mit sidste besøg var det ikke noget problem at få bad efter heller.

Anyways en anbefaling herfra. I skal dog nok skynde jer da hun rejser snart.

 

Link: https://escortguide.dk/P/rhiana-nye-ung-og-ultra-laekre-latina-babe-i-sydhavn-27120.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Primitivo skrev, for 3 timer siden:

Det lyder som en fin oplevelse, 

kysser hun...? Eller er det tante kys på læben?

Kys var med, ikke i en voldsom grad men hellere ikke tantekys.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg nåede også lige at besøge hende. Fantastisk smuk ung kvinde. Lækker naturlig krop som på billederne, dog strutter numsen mere i virkeligheden, men det er kun et plus i min verden ☺ Sød og rar tilmed.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...