Hop til indhold

Recommended Posts

Så gik den ikke længere, når de dejlige latinaer fra Flensborggade bliver ved med at holde sommerferie blev man nødt til at finde et nyt latina sted. Har leget lidt med de polske piger i sommerferien, men nu skulle det altså være en latina idag. Valget faldt på Pietra som efter min mening ser rigtigt sprød ud, jeg var lidt skeptisk, men tænkte what the fuck, jeg har ofte brugt anmeldelserne her på sitet som lede tråde og selv om der ikke var nogle nyere tråde om Pietra måtte jeg give hende et forsøg.

SMS kontakt blev etableret om formiddagen, dog fik jeg kort efter det vi aftalte tid en sms om vi kunne rykke det ydereligere 15 min, helt ok med mig. Adressen jeg blev givet var nær de polske piger... men ved en tom byggegrund. Ingen svar på sms'en da jeg spurgte om hun var sikker på adressen - ikke en god start. Nåh, så kunne man jo prøve at se om Lily havde tid da man alligevel var der ude af. Mens jeg ventede på svar fra lily sendte jeg en sidste SMS til Pietra, som så straks ringede tilbage med en ny adresse tæt på - nu med lejligheder. 

En halv time senere end planlagt stod jeg foran en fantastisk smuk ung kvinde. Faktisk en af de kønneste små nips jeg har været sammen med. Billederne passer meget godt (profil billedet, samt billede 1,5,6,7 og 8 er dem der passer bedst syntes jeg). Enormt sød og vi skiftede hurtigt over til spansk, da det var noget nemmere for mig at snakke spansk end engelsk var for hende. Der blev aftalt 30 min uden noget extra (SuperFransk og kys (ikke tante versionen) er med i prisen) til 800 kroner. 

Et lyn bad blev taget da jeg var blevet lidt svedig i solen udenfor mens jeg ventede på svar. Derefter gik hun i gang med det franske, hvilket hun efter min mening klarer ret godt, mens hun smillede frækt til mig kunne mine fingre frit leje med den dejlige mås og den perfekte c-skål (og nej den er hun ikke født med). Efter lidt tid blev hun lagt på ryggen og jeg gik på opdagelse i hendes skridt. Ikke det mest charmerende at hun lige skulle tørre det af med en vådserviet, men sådan kan det jo gå i denne branche. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at hun kunne lide det, for selv om hun havde advaret om at vi skulle være lidt stile så kom der et ret højt udbrud fra hende mens hun sitrede over det hele. Jeg forsatte dog ufortrødent mig gøremål men jeg krammede hendes dejlige bryster. I mens begyndte hun at sutte på den ene af mine fingre mens hun stønnede med jævne mellemrum. Hvis jeg havde haft mere tid havde jeg gerne forsat dernede i længere tid, men det havde jeg jo ikke så videre i programmet måtte vi jo. Hun påmonterede gummiet og jeg lagde hende på ryggen da jeg var ret tændt og gerne ville styrer showet. Hun var pænt fugtig efter min omgang tungegymnastik så glidecreme blev der ikke brugt noget af. Desværre var jeg nok blevet lidt for tændt og der gik ikke lang tid før korte hansen ikke kunne holde sig længere. Kombinationen af en super lækker og ikke mindst fræk kvinde var simpelthen for meget. Vi hyggede snakkede lidt bagefter mens vi lå og kyssede og nussede mens tiden rendte ud. Selv om jeg gerne ville var der ikke meget chance for at korte hansen ville være klar i den tid der var tilbage så det passede mig egentlig fint. Jeg havde på ingen måde lyst til at forlade Pietra igen, men der var ikke hævet flere penge til at forsætte, så der var ingen vej uden om.

Det bliver bestemt til en besøg mere inden hun rejser. ifølge hende selv regner hun med at være her en to uger til tre uger mere. Derefter regner hun med at hun kommer tilbage til januar igen. Det er med lidt blandet følelser jeg deler min oplevelse med jer, for jeg ville faktisk gerne have hende for mig selv, men jeg vil jo også gerne have hun kommer igen til januar og for at det skal ske skal der jo andre kunder i butikken end mig.  

Håber i passer på hende for hun er bestemt en keeper efter min ydmyge mening.

 

Nåh ja... her er linket: http://escortguide.dk/P/pietra-ny-latina-prinsesse-25040.html

Redigeret af kortehansen
glemte link

Del dette indlæg


Link til indlæg

Link?

Der gik ikke en sekund fra jeg trykkede "udgiv" til jeg indså jeg glemte det TboneDK, så har tilføjet det til anmeldelsen. Vores smag har vist krydset hinanden før så kan godt forstille mig du vil syntes om hende..

Redigeret af kortehansen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

Der gik ikke en sekund fra jeg trykkede "udgiv" til jeg indså jeg glemte det TboneDK, så har tilføjet det til anmeldelsen. Vores smag har vist krydset hende anden før så kan godt forstille mig du vil syntes om hende..

Åhhh, Jooo tak, hun ser da rigtigt dejlig ud, så der skal jeg da vist også lige forbi i weekenden ;-) 

Tak for tip ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kanon anmeldelse og hold da kæft hvor er hun lækker :wink:

Det er da lige før man skal skifte fra Thai til Latina i den kommende uge. Nøøøøøøj.

-Maestro

Del dette indlæg


Link til indlæg

Måtte lige et smut forbi hende idag efter arb.. fortrød jeg ikke, dejlig indlevelse rigtig sød rigtig god service bestilte 30min stod på gaden efter 45 min inkl en dejlig afsluttende dybdegående ryg massage... ren anbefaling her fra

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...