Hop til indhold

Recommended Posts

Må lige dele dagens oplevelse med forumet. http://escortguide.dk/P/emma-norrebro-25915.html

Fik besøgt Emma idag, og havde store forventninger. Jeg havde besøgt hende for 3 uger siden efter en anbefaling herinde - og fandt hende umiddelbart enormt lækker. Billederne er ægte , dog bruger hun mindre make up , hvilket jeg finder er et plus.

Fik aldrig skrevet om oplevelsen af den simple grund at jeg holdt ca. 48 sek. (Og Emma rejste kort efter). Hun har en sjælden indlevelse og intensitet, som i den grad tænder mig. Da jeg erfarede at hun var tilbage, sikrede jeg mig hurtigt tidligt idag en aftale og afsted til Nørrebro. Hun er i en ny lejlighed , som er bedre, dejligt rent og hyggeligt.

Hun kunne huske mig og da hun taler et fint engelsk kunne vi hurtigt få opdateret hinanden. Hun er naturlig og utrolig let at tale med.  Jeg blev tilbudt et bad , som jeg tog imod og hurtigt var jeg tilbage i soveværelset, hvor Emma havde sørget for dæmpet belysning og stille musik. Som sagt var første besøg ultra kort rent aktivitetsmæssigt. Jeg fik en fin massage bagefter , idet jeg havde købt en time , men idag var ambitionen og få udfyldt 45 minutter med hed, dampende sex! Inkl. kys måtte jeg erlægge 1000,- for dette eksperiment.

Jeg smed mig på dobbeltsengen efter badet og Emma kom hurtigt ind og tog sin ultra korte  gennemsigtige kimono af, som det var det naturligste i verden. Jeg er vild med hendes krop. Ægte feminin, de smukkeste naturlige bryster . Slank, men stadig med kurver. Den begyndte hurtigt at dunke i de nedre regioner. Hun læner sig langsom indover mig og giver mig et let kys. Holder læberne tæt mod mine , men overdriver ikke , en forsigtig tungespids kommer ud . Der er lidt som at få elektrisk stød ( på den gode måde!). Jeg har ikke mødt en pige, som kan pirre mig i den grad . Når hendes tunge leger med mit skaft og pikhoved og drillende danser rundt og udforsker mit lem , mens hendes kønne brune øjne kigger direkte ind i mine øjne for at registrere, hvor jeg er henne - er prematur ejakulation altså en meget naturlig reaktion.

Men denne gang var jeg forberedt og tænkte på restskatter og underholdsbidrag, så jeg klarede førte test. Jeg proklamerede at jeg ville ind i hende og hun drillede med et " so soon" . Hun lagde sig ved min side og spredte sine ben . "First you have to play with me ".  Jeg begyndte at massere hende og kunne mærke at det havde en virkning. Pressede hendes ben op mod hendes hoved og begyndte at køre mit efterhånden ret stive lem mod hendes køn, siddende op. Emma fiskede elegant et kondom frem og fik det montereret. Jeg prøvede at støde ind i hende,men der er ikke meget plads , så hun måtte hjælpe til og sammen fik vi presset mit lem ind i hende. Jeg blev siddende og pressede hendes ben op og begyndte stille og roligt at starte 45 minuters dampende hed sex. Senere kom hun oven på mig og red mig for fuld gas. Igen var det svært at holde tilbage, men da jeg gled ud kunne jeg få hende vendt om og komme til bagfra. På det tidspunkt var det ikke elegant elskov fra min side. Bagfra, røg alle hæmninger overbord , men hun var med hele vejen og stødte igen ligeså hårdt som jeg kunne. Igen vendte hun sit kønne hoved for at se hvor jeg var henne og når jeg satte tempoet ned for at trække tiden ud gjorde hun det samme. Ikke noget her med at det skulle overståes!.

Til sidst havde jeg vist presset hendes hoved ned i puden og pumpede stadig løs- og da hun mumlede et " I'm comming" , så forsvandt sidste forsvarslinje og den enøjede sendte hele varelageret ind i regnfrakken. Slap hang jeg på hende og da jeg gled ud, tumlede jeg på siden som en skudt flodhest. Emma sagde heller ikke noget, men snart mærkede jeg en lille hånd, der aede mig på brystet. Det var bare fedt!. Hun er ret speciel!. Snart 27 og med en vis erfaring , men med en tårnhøj ambition om at yde alt for at hendes gæst kan blive tilfredsstillet . Det skete i den grad for mig. Hun er kun på denne adresse et par dage til og har lidt problemer med at finde noget. Forhåbentlig er hun her til jul. Hun skal behandles forsigtigt. Lad hendes selv folde sig ud, og der venter dejlige oplevelser. Jeg skal tilbage, det er sikkert.

 

 

  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Dialga

Nogle som er kommet flere gange med hende

Redigeret af Dialga

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Playful

Jeg har besøgt hende to gange. Må sige hun giver god service. Hun er sød og har et frækt blik. Denne gang var det med kys, og det gør hun ganske godt. Jeg er vild med hendes ungpigekrop og naturlige bryster.

Sidst jeg var der snakkede vi lidt sammen bagefter.  Hun kan stadig ikke finde en brugbar lejlighed, og tirsdag er hendes sidste dag. Jeg ved ikke om hun kommer igen. Så det kunne være sidste udkald med hende :smile:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Dialga

Har været forbi Emma til en omgang eller ret og sagt 2 omgang Idag. Hun præcis som de andre skriver om hende, super dejlig og behagelig menneske, at være sammen med. Nok i min top 3 inden for blowjob og sex, Var lige som jeg ønskede det. 

Kan ikke andet end at anbefale hende og pas godt på hende for hun giver sig. 

 

Dialga

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvorlænge bliver hun? Missede hende sidste gang da jeg røg ind i et vældigt snevejr, måtte skrive og aflyse (ØV). Hun ser jo MEGA-dejlig ud og virker også vældig sød, både da jeg ringede og bestilte tid og da hun svarede på min aflysnings SMS.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, hun fik mig til at "komme" 3 gange under mit besøg første gang ud over hende og de 2 andre i kondomet og ligesom beskrevet længere oppe i tråden siger hun lige pludselige " ohh my god I am cumming" mens hun red mig og måtte overgive mig og tømme mig i kondomet, skøn tøs kan varmt anbefales

Dialga skrev, den ‎06‎-‎12‎-‎2015 at 03:25:

Nogle som er kommet flere gange med hende

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er Emma tilbage igen. Stadig køn, sød og serviceminded. Nu i en ældre lejlighed på Amager. Hun tager smilende imod i et stort og nydeligt legeværelse med bl.a. en god stor dobbeltseng. Vi er jo flere, der siden hendes start i november har skrevet tilfredse anmeldelser. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte Emma som er rigtig sød og gør sig meget umage. Det var ikke lige min dag, men det var bestemt ikke hendes skyld.

Hun er ung og sprød. Intet at udsætte.

Del dette indlæg


Link til indlæg
chilli skrev, for 3 minutter siden:

Øko-fransk, som i Super eller Mega.?

Jeg har kun set Super omtalt. Hun har ikke mega på menuen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...