Hop til indhold

Recommended Posts

http://escortguide.dk/P/-ny-latina-thai-wellness-og-massage-i-holbaek--24291.html 

Vil lige give et par ældre (1-2 år) gamle versioner af mine oplevelser hos specielt May. Har været der 3 gange, og ærger mig over jeg ikke nappede en tur til Holbæk forleden, i stedet for at bruge 1500 spir på Navia ;-)

Alle de gange jeg har haft glæden af May, var inden hende og Nataly splittede op og giv for sig selv med ovenstående link. Før var May hos Holbæk Thai massage, så pas på ikke at tage fejl, da de ligger på samme adresse.

Første besøg var i sommeren 2014. Var pisse liderlige i sommervarmen, og alene hjemme ;-) Ringede og aftale tid - mødte op og der var dejlige May. Havde short på uden underhyler, og vi lå henslængt på briksen og aftalte ydelse. Havde egentlig "bare" en rimelig til god massage i tankerne, men May foreslog en B2B samt sex, hvilket var svært at svare nej til. Hun forlader rummet et øjeblik (henter gummi et andet sted), og jeg bliver bedt om at klæde mig af og lægge mig på briksen. Havde for øvrigt kun kr. 1000 med, som egentlig var for lidt iht. May, men siger det rækker.

May kommer retur, klæder af og jeg synes hun har en fantastisk lækker lille og spinkel krop. Brysterne vurderes til en B skål, og de sidder sgu godt. Hun laver B2B, glider rundt på min krop - kæft det er frækt.. Det er mit livs første (og måske bedste) B2B oplevelse. Ved ikke om det er varmen, men May virker temmelig liderlig og stønner ret så meget - koncentrere sig mere og mere om min hårde pik og nosser. Dejlig følelse at mærke hendes bryster, lår i de regioner. På et tidspunkt "kravler" May brysterne ved min pik - og sin røv og glatte fisse tæt på mit ansigt. Begynder at slikke hende - og hold da kæft hun er våd og stønner vildt. Nu er det tid til gummi på drengen, og jeg tager hende bagfra. Pas på med Thai, hvis I er lidt store, de er ikke så dybe, så lidt stille og ikke for hårdt i bund ;-) For fanden en god oplevelse, som jeg gentager et par måneder efter.

Denne sommer tænkte jeg, at det ville være en fin idé at følge traditionen. Aftaler tid og havde egentlig tænkt mig en ryg/nakke massage - og sandsynligvis et afsluttende HJ. Betaler kr. 400 for en times oliemassage. Det viser sig at det desværre ikke er May, men hende der senere viser sig at være Nataly. Nataly starter massagen, som faktisk ikke er skide god :-) Men hun er sød og jeg lader som om det er perfekt, lidt opdragelse har man trods alt hjemmefra ;) Høre godt at døren til rummet går op, men Nataly massere vider - og pludselig får jeg et klask i røven, og sandelig om det ikke er May. Vender mig op, og uden videre begynder hun at lege med min halvstive pik - og smider tøjet. Nataly klæder sig også af - tror hun beholder trusserne op.

May siger, at jeg for kr. 400 ekstra får begge. De massere begge min pik og nosser, laver kinky scener - og det er fandens frækt og lækket. Første gang jeg er sammen med 2 piger på én gang. Det bliver ved HJ og andre erogenske zoner, til jeg kommer i en brølende fantastisk orgasme. May masserer min pik til de sidste dråber er ude - fantastisk.

Hvis May stadig er på samme måde, og hvorfor skulle hun ikke være det, så må jeg snart på besøg igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er fuldstændig enig.

Har kommet hos May mange gange. Desværre kommer jeg ikke så ofte til Holbæk, men da hun var i Hvidovre var jeg tit forbi.

May giver en ganske god massage, men det er især hendes B2B m.m. jeg er vild med. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at hun selv nyder at gejle en mand op. Og hvis man selv er lidt aktiv ender med at hun bliver sjaskvåd. De første mange gange besøgte jeg hende bare for at få fransk. Det gør hun rigtigt godt, og hun kan få pikken helt ned i halsen. Enkelte gange har det været så godt, at jeg kom til at skyde den af i halsen på hende. En enkelt gang var hun ved at kløjs i skuddet, men bagefter tog hun det med et smil. Senere har jeg altid bestilt 1 eller 2 timer. Først god massage, og så fransk på den gode måde. I anden runde har den så ellers fået gas. Tror aldrig jeg har fået så vilde rideture som hos May. Jeg har altid følt det som rendyrket GF og hun plejer selv at komme i stride strømme.

Jeg har også prøvet Nataly et par gange, men det gider jeg ikke mere. Hun er såmænd meget sød, men ikke så interesseret i massagedelen, hun vil bare sælge ekstra. Hun sutter faktisk ret godt, men jeg synes ikke selve sexdelen var særlig god.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for den livlige anmeldelse. Har kigget på annoncen og tænkt at .... men Holbæk er et stykke vej fra Sverige.

Men synes ikke jeg kan se nogen "spinkel" pige på billederne??

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bananas skrev, for 53 minutter siden:

Tak for den livlige anmeldelse. Har kigget på annoncen og tænkt at .... men Holbæk er et stykke vej fra Sverige.

Men synes ikke jeg kan se nogen "spinkel" pige på billederne??

May er ikke en spinkel pige. Nok nærmere lidt buttet.

Hun er ikke nogen skønhed, men jeg synes hun vinder en hel del på personligheden, og servicen ;-)

Det er hende på billederne sammen med Nataly.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Freddy Fræk skrev, for 1 minut siden:

May er ikke en spinkel pige. Nok nærmere lidt buttet.

Hun er ikke nogen skønhed, men jeg synes hun vinder en hel del på personligheden, og servicen ;-)

Det er hende på billederne sammen med Nataly.

Mærkeligt at Olsenm så beskriver en "lidt buttet" pige som "lille og spinkel"??

Ellers enig ... man (jeg) aner ikke hvor skøn kvinden er før man har oplevet hende. Jeg har set mange kvinder der umiddelbart ikke så noget ud, forvandles foran mine øjne til skønheder når personligheden gør noget magiskt med udseendet. Og det modsatte ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Må nok korrigere mig selv og sige, at "spinkel" nok er et forkert od. Lidt "sexet småbuttet uden overhovedet at være for meget" ville nok være det rigtige at sige. Håber giver mening - selv synes jeg det er lidt rodet :-) MEN, May er en fin lille sag - pivfræk, dejlig og sexet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er kommet regelmæssigt hos May og Nataly gennem et par år nu, og synes at både massage og sex er godt med begge piger. Thaimassagen er bedre med May, men den afslappende relax-massage med masser af olie, som Nataly giver er helt i top. Jeg har prøvet sex med dem begge sammen eller hver for sig. May er som beskrevet ovenfor, en finger i fissen og tungen på klitten, så er hun tændt. Nataly er ligeså liderlig, hun skal varmes lidt bedre op, ha slikket fissen i lidt længere tid, men så er hun også klar til den store tur. et par solide klask i røven får hende gerne helt op at ringe!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...