Hop til indhold
qvinde-min

min kunde blokerer for min arbejds mobil

Recommended Posts

Mit indlæg kommer nok til art fylde side op og side ned og det er for i bedre kan sætte jer ind i min situation. Jeg ønsker et skrigende hjælp herinde fra og for at give nogle fif til andre piger, hvad de evt. kan gøre for at passe bedre på sig selv. Jeg ved også, at O.L har haft flere bruger navne herinde og ofte kommet i konflikt med jer andre pga. hans negative kommentarer....

Som overskriften lyder, så har en af mine kunder -  eller nærmere sagt tidligere kunder blokeret for min arbejds mobil. Så det betyder, at jeg næsten ingen kunder har i butikken mere og der er dage, hvor der slet ikke kommer nogen, eller kun 2 stykker. Normalt har jeg så mange hver dag, at jeg faktisk ikke kan følge med (uden pral) Jeg har givet tantrisk massage i en del år efterhånden, så jeg kan tydeligt fornemme, når min eks kunde blokerer... lad os kalde ham for O.L

Jeg er mildest talt rasende og har mest lyst til smadre O.L fuldstændig. Jeg håber på nogle kompetente råd herinde fra, hvordan jeg kan tackle O.L... der har været prøvet en del muligheder af, overfor O.L, men det har ikke hjulpet noget som helst.

I første omgang tænkte jeg, at en normal person ville stoppe med at genere mig, hvis man opsøgte ham privat, hvilket jeg så gjorde sammen med en god ven og vi fortalt hans kone, hvad hendes mand lavede, men det stoppede ikke O.L fra at blokere for min arbejds tlf. Dernæst fik O.l smadret sin bil, men det har stadig ikke hjulpet-O.L fortsætter med at blokere for min arbejds mobil.

En lille forhistorie....For år tilbage, da jeg lige var startet med at give tantrisk massage og jeg endnu var "grøn" var mit allerførste sted på et lign. hotelværelse....set i bagspejlet kan jeg nu godt se, at jeg tacklede situationen fuldstændig forkert. Jeg var sen på den og min første kunde var tilfældigvis O.L og han var kommet i god tid og stod ude på gaden og ventede på/gættede på, at det var mig han skulle ind til...så han gik bare med ind på hotellet....det var desværre den forkerte mand, på den forkerte dag og det forkerte sted, som skæbnen fra den da ville mig det ondt. Jeg vidste sgu da ik bedre.... så piger derude, lad ALDRIG lukke jeres kunder ind i forhallen imens i ordner det praktiske med betaling og oplyse jeres navn og adresse....som jeg gjorde den dag. Man kan nemlig ikke se på folk, hvad der gemmer sig inde bag, de kan være nok så venlige og rolige-ligesom O.L VAR.... ved nærmere eftertanke, så har O.L med vilje mødt op i god tid, for at spore, at jeg var hende han skulle ind til og med vilje gået med ind i forhallen, så han kunne få de personlige oplysninger...for han havde forinde terpet alle glædespiger/massagepiger osv... igennem inde på nettet og havde spottet at jeg var ny og "grøn" i faget..

Med tiden fik jeg mit eget sted og O.L kom som fast kunde 1 gang i ugen....hmmm jeg undrede mig også, hvorfor han mon var den eneste, der kom så ofte. Det udviklede sig til et venskab og O.L hjalp mig rigtig meget med at få min biks op at køre og kom også med håndsprit, håndsæbe, håndcreme osv. som han stjal fra sin arbejds plads. En dag fik jeg samtidig både en af hans gamle mobil og pc, fordi han havde købt nyt. Min pc virkede ikke længere og min arbejds mobil var blevet for gammel.... jeg tænkte at det var da meget sødt af ham, uvidne om, at det faktisk ikke var for at hjælpe mig, men for at skade mig og udspionere mig.

Kort tid efter, jeg fået mobilen og pcén skete der mystiske ting... en dag da jeg kørte til øjenlægen og var væk i 6 timer for at besøge venner, var der lige fra jeg gik ud af arbejds døren ingen kunder, der hverken skrev eller ringede til mig....!!! forretningen gik så godt, at jeg talte med O.L om at sætte min pris lidt op og vupti, dagen efter havde jeg næsten ingen kunder i butikken....det skete et par gange mere og jeg undrede mig virkelig, for flere af mine kunder havde sagt, at jeg roligt kunne skruge min alt for billige pris op... en dag tænkte jeg, at jeg intet ville nævne til O.L og så skrugede jeg prisen op igen og sjovt nok, så kom der lige så mange som der plejede.... jeg husker tydeligt en fredag, hvor jeg bare sad og kiggede på min arbejds mobil time efter time, hvor der overhovedet ingen kunder kom, så poppede der "blokering" op på skærmen...altså så blokerede min "kære ven" for den arbejds tlf jeg havde fået af ham, eller hvad!!! jeg tog arbejds mobilen med hjem til en god ven/kæreste og han slog alle flueben fra - både blokering, gps ovs.... så burde mobilen virke ubeklageligt, men jeg tog desværre fejl. 

Jeg tænkte om det var mig, der var ved at blive tosset og jeg ville nu finde endnu flere beviser på, at O.L blokerede for mine kunder, for det var simpelthen ikke til at fatte at O.L var så syg i hovedet. Jeg skiftede arbejds mobilen ud med en anden og mindsanten om ikke mine kunder stod i kø igen for at få en tid...hmmm måske var det bare mobilen, som drillede....der gik nogle uger og det hele kørte på skinner igen. Så ville skæbnen, at min mobil en dag gik i sort og jeg satte så mit simkort over i O.L gamle mobil igen og sjovt nok, så havde jeg stadig lige så mange kunder, altså fejlede O.L s gamle arbejds mobil ikke en skid, men det gjorde tilgængæld O.Ls hoved. På det tidspunkt jeg i lang tid ikke haft kontakt til O.L da jeg ønskede en pause..... Men jeg lukkede O.L ind i min butik igen, det var som om, at jeg blev ved med at søge beviser, for jeg kunne med mit hovede overhovedet slet ikke begribe, at manden som var så sød, så rar, så god at snakke med, så hjælpsom, og som jeg holdte af, kunne finde på at være så ondskabsfuld overfor mig-hvorfor mon.... !!! fordi O.L var sygelig besat af mig, en storker, en som ønskede magt, en som ville styre mig, for selv at ophæve sit dårlige selvværd. O.L havde flere gange sagt, at livet var kedeligt uden mig, at han kunne se, hvornår og hvor kl jeg var på facebook og det endte til sidst også med, at han kommenterede at jeg havde det med at overdrive-ud af den blå ludt, at jeg bare skulle blive hjemme en hel weekend og ikke gå udenfor en dør, at jeg altid spiste for meget, forkert ogv....jeg synes at O.L virkede mere og mere syg i hans udtalelser, så det endte med for ca 1 måned siden, at jeg bad ham skride ad h til, at jeg havde opdaget han blokerede for min mobil.....

Det har kostet mig mange mobiler og skiften mobil nummer et par gange, for bedst som jeg troede at nu var showet forbi, så kunne han via simkort nummeret hacke min mobil og omvendt via mobilen hacke mit simkort....tja og hvordan kan mon det....jeg har adspurgt 4 forskellige it supporter og de siger alle sammen det samme.... O.L har fået oplysninger om mit cpr. nummer via overvågning fra den pc jeg havde fået af ham og der igennem kunne se mit simkort nummer.... O.L har også hacket mit barns somkort/mobil og skruget ned for lyden i en samtale. O.L har sagt at man kan overvåge og optage tlf samtaler og se hvor mange beskder der går ind osv.... I forbindelse med min flytning, spurgte O.L også flere gange mit andet barn om hvilket tlf selskab og hvilken tlf mit barn havde. Tænk at O.L er så syg i bolden, at han er besat at ikke kun at skade mig, men også mit barn. Det er virkelig ikke til at begribe.

Så se dog at gå til politiet, vil i nok mene, men der kommer så det springende punkt, for jeg har fået offentlig ydelse samtidig med min indtægt som tantrisk massør....O.L har holdt mig fast i ikke at blive selvstændig, for  det har jeg ikke kunde/turde, når han flere gange i ugen og også ofte hver dag har blokeret for mine kunder. han har holdt mig i skak mat. Jeg er ved at få en it ekspert til at undersøge den gamle arbejds mobil, for at afsløre, at der er lagt overvågnings udstyr osv ind på mobilen og andre ting, som jeg desværre ikke kan røbe her, i fald O.L følger med i debatten her. 

Jeg føler mig efterhånden overbevist om, at O.L aldrig stopper med at blokere for min arbejds tlf, for han er i stand til at hacke et tlf nr, så dygtig er han og så kan jeg skifte mobiler og simkort ud konstant, indtil it eksperten, forhåbentlig kan hjælpe mig med at sikre mig i hoved og r.. og komme med beviser til politiet og så må O.L så prøve at se om han kan bevise, at jeg har snydt det offentlige.... men O.L har overfor sin kone i mit samhør givet udtryk for, at han overhovedet ikke kender mig, han er fanget i sin egen løgn, så nu skal han til at vende bøtten om, og komme med nye løgnehistorier..... jeg har trukket den ud, jeg håbede at O.L ville komme til fornuft og stoppe med at blokere for min arbejds tlf, ved nogle advarsler, men uden held og jeg er nu villig til at risikerer, at han melder mig for social bedrag, men så har jeg også noget på ham, som jeg har ladet mig fortælle, at kan give op til flere års fængsel. Jeg forsøger nu at blive selvstændig, for at jeg bedre kan få hjælp fra it eksperter og advokat. 

Jeg havde allermest lyst til at finde nogle, der kunne være med til at give O.L en ordentlig røvfuld.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sidder og tænker; "don't touch this.", og det er nok med rette; enten er du paranoid psykotisk (og jeg siger ikke, du er det!) eller også er du så meget på røven fordi det, du er er udsat for, reelt virker som om du er det: Der er simpelthen ikke den jurist eller politimand på planeten, der vil tage dig seriøst.

Det er skræmmende, men, og jeg håber du vil tage dette som den hjælp det er ment som, og ikke som en anklage; jeg vil bede dig om at træde et skridt tilbage, og tænke over, et stykke tid, om det er hos dig, den kan være gal? - Er du udsat for pres? Har du generelt stress? Har du det O.K.? - Igen, og det er, inderligt, ment som en hjælp, hvis du har en psykose, så er det meget ofte, hamrende svært, at se det selv: netop fordi det man observerer med, hjernen, er det, der, under de omstændigheder, er angrebet, så kan det hele være så kludret sammen, at man ikke ser det selv. De eneste spørgsmål jeg vil stille dig, og det er både vigtigt, at du er ærlig og, at du tænker over det en tid, er: FØLER du dig rask? ER alt som det skal være, eller er der.. "noget galt", der, selvklart, er skide svært at sætte fingeren på, men som du, når du mærker efter, ikke er i tvivl om, er "forkert"?

Det er et... hamrende vigtigt spørgsmål, og grunden til, jeg stiller det er, at jeg selv var sindslidende i en lang periode - jeg gik, længe, uden behandling, fordi jeg ikke ville arbejde med det; og tage imod hjælp.

Hvis du, blankt afviser dette, så vil jeg, inden du lukker den, bede dig tage stilling til, om det er fordi du er utryg ved svaret, eller om det er fordi, du, reelt, er klar i hovedet.

HVIS du reagerer her, med en instinktiv afvisning, selv om du, i dit hjerte, ved, at der måske kan være noget om det, så lyt godt efter i det følgende: KAN du mærke, at der er noget, i dig, der ikke er som det skal være, så undersøg dig selv; find ud af, hvor dybt stikker denne "skævhed i sindet"; har du angst? Er der paranoide symptomer igennem din tid? Hører du stemmer? Har du synsforstyrrelser? Har du, med al respekt, tendens til hysteri eller vold? Syntes det hele, tit, uoverskueligt? Er der andet, der "ikke er som det burde være"?

Meget provokerende spørgsmål, og jeg undskylder for dem, men vil samtidigt bede dig om at forholde dig til dem seriøst: HAR du en psykose (og det er noget, der foregår i HJERNEN, ikke i DIG - det er din krop, der syg, hvis det er, IKKE dig.) så skal du have hjælp. Ved godt, at det, hvis du er den type kvinde, jeg tror du er, er noget af det værste du kan forestille dig, men der er ingen vej uden om: Du kan være til fare for dig selv. Ikke fordi, du slår dig selv ihjel, det er, håber og tror jeg, meget fjernt fra dig, men fordi du, med dit temperament, kan komme til at gøre noget overildet, der,selvsagt, vil falde tilbage på dig selv. Derudover er der hele aspektet, at HVIS du har det dårligt, så er hvert eneste sekund i den tilstand, spild af liv: Du har, som alle os andre, fortjent at leve, og det skal foregå i glæde, med overskud og i lykke. Og ikke i lidelse.

Ja, du vil nok blive tilbudt medicin, hvis du tager imod hjælpen, men det er det værd - det vil gøre ondt på din stolthed, hvis det er det, det ender med, men det er det værd: Du får dig selv tilbage, som du var, da du havde det bedst. Det er både et løfte, og min egen personlige erfaring.

Er det, imidlertid, ikke hos dig, den er gal, men hos O.L., og jeg afviser slet ikke, at det forholder sig sådan, så aner jeg seriøst ikke hvad du skal gøre. Det eneste jeg kan tænke på er, at du må påråbe dig identitets-tyveri hos kommunen og få et nyt CPR. Nr. Hemmelig addresse og så en telefondame/svar-system, der kan fungere i opdæmning af den mand.

Uanset hvad, så ønsker jeg dig alt det bedste: Ingen har fortjent at opleve hvad du oplever, og der skal gøres noget ved det; hvilken retning du vælger herfra, er op til dig, men jeg ønsker dig, inderligt, held og lykke og den bedste færd fremover.

Kærlige, men afsindigt bekymrede, hilsener

S.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
MrSwingKing skrev, for 49 minutter siden:

Sidder og tænker; "don't touch this.", og det er nok med rette; enten er du paranoid psykotisk (og jeg siger ikke, du er det!) eller også er du så meget på røven fordi det, du er er udsat for, reelt virker som om du er det: Der er simpelthen ikke den jurist eller politimand på planeten, der vil tage dig seriøst.

Det er skræmmende, men, og jeg håber du vil tage dette som den hjælp det er ment som, og ikke som en anklage; jeg vil bede dig om at træde et skridt tilbage, og tænke over, et stykke tid, om det er hos dig, den kan være gal? - Er du udsat for pres? Har du generelt stress? Har du det O.K.? - Igen, og det er, inderligt, ment som en hjælp, hvis du har en psykose, så er det meget ofte, hamrende svært, at se det selv: netop fordi det man observerer med, hjernen, er det, der, under de omstændigheder, er angrebet, så kan det hele være så kludret sammen, at man ikke ser det selv. De eneste spørgsmål jeg vil stille dig, og det er både vigtigt, at du er ærlig og, at du tænker over det en tid, er: FØLER du dig rask? ER alt som det skal være, eller er der.. "noget galt", der, selvklart, er skide svært at sætte fingeren på, men som du, når du mærker efter, ikke er i tvivl om, er "forkert"?

Det er et... hamrende vigtigt spørgsmål, og grunden til, jeg stiller det er, at jeg selv var sindslidende i en lang periode - jeg gik, længe, uden behandling, fordi jeg ikke ville arbejde med det; og tage imod hjælp.

Hvis du, blankt afviser dette, så vil jeg, inden du lukker den, bede dig tage stilling til, om det er fordi du er utryg ved svaret, eller om det er fordi, du, reelt, er klar i hovedet.

HVIS du reagerer her, med en instinktiv afvisning, selv om du, i dit hjerte, ved, at der måske kan være noget om det, så lyt godt efter i det følgende: KAN du mærke, at der er noget, i dig, der ikke er som det skal være, så undersøg dig selv; find ud af, hvor dybt stikker denne "skævhed i sindet"; har du angst? Er der paranoide symptomer igennem din tid? Hører du stemmer? Har du synsforstyrrelser? Har du, med al respekt, tendens til hysteri eller vold? Syntes det hele, tit, uoverskueligt? Er der andet, der "ikke er som det burde være"?

Meget provokerende spørgsmål, og jeg undskylder for dem, men vil samtidigt bede dig om at forholde dig til dem seriøst: HAR du en psykose (og det er noget, der foregår i HJERNEN, ikke i DIG - det er din krop, der syg, hvis det er, IKKE dig.) så skal du have hjælp. Ved godt, at det, hvis du er den type kvinde, jeg tror du er, er noget af det værste du kan forestille dig, men der er ingen vej uden om: Du kan være til fare for dig selv. Ikke fordi, du slår dig selv ihjel, det er, håber og tror jeg, meget fjernt fra dig, men fordi du, med dit temperament, kan komme til at gøre noget overildet, der,selvsagt, vil falde tilbage på dig selv. Derudover er der hele aspektet, at HVIS du har det dårligt, så er hvert eneste sekund i den tilstand, spild af liv: Du har, som alle os andre, fortjent at leve, og det skal foregå i glæde, med overskud og i lykke. Og ikke i lidelse.

Ja, du vil nok blive tilbudt medicin, hvis du tager imod hjælpen, men det er det værd - det vil gøre ondt på din stolthed, hvis det er det, det ender med, men det er det værd: Du får dig selv tilbage, som du var, da du havde det bedst. Det er både et løfte, og min egen personlige erfaring.

Er det, imidlertid, ikke hos dig, den er gal, men hos O.L., og jeg afviser slet ikke, at det forholder sig sådan, så aner jeg seriøst ikke hvad du skal gøre. Det eneste jeg kan tænke på er, at du må påråbe dig identitets-tyveri hos kommunen og få et nyt CPR. Nr. Hemmelig addresse og så en telefondame/svar-system, der kan fungere i opdæmning af den mand.

Uanset hvad, så ønsker jeg dig alt det bedste: Ingen har fortjent at opleve hvad du oplever, og der skal gøres noget ved det; hvilken retning du vælger herfra, er op til dig, men jeg ønsker dig, inderligt, held og lykke og den bedste færd fremover.

Kærlige, men afsindigt bekymrede, hilsener

S.

 

 

 

Dejligt omsorgsfuldt indlæg - respekt!

Del dette indlæg


Link til indlæg
qvinde-min skrev, for 3 timer siden:

Mit indlæg kommer nok til art fylde side op og side ned og det er for i bedre kan sætte jer ind i min situation. Jeg ønsker et skrigende hjælp herinde fra og for at give nogle fif til andre piger, hvad de evt. kan gøre for at passe bedre på sig selv. Jeg ved også, at O.L har haft flere bruger navne herinde og ofte kommet i konflikt med jer andre pga. hans negative kommentarer....

Som overskriften lyder, så har en af mine kunder -  eller nærmere sagt tidligere kunder blokeret for min arbejds mobil. Så det betyder, at jeg næsten ingen kunder har i butikken mere og der er dage, hvor der slet ikke kommer nogen, eller kun 2 stykker. Normalt har jeg så mange hver dag, at jeg faktisk ikke kan følge med (uden pral) Jeg har givet tantrisk massage i en del år efterhånden, så jeg kan tydeligt fornemme, når min eks kunde blokerer... lad os kalde ham for O.L

Jeg er mildest talt rasende og har mest lyst til smadre O.L fuldstændig. Jeg håber på nogle kompetente råd herinde fra, hvordan jeg kan tackle O.L... der har været prøvet en del muligheder af, overfor O.L, men det har ikke hjulpet noget som helst.

I første omgang tænkte jeg, at en normal person ville stoppe med at genere mig, hvis man opsøgte ham privat, hvilket jeg så gjorde sammen med en god ven og vi fortalt hans kone, hvad hendes mand lavede, men det stoppede ikke O.L fra at blokere for min arbejds tlf. Dernæst fik O.l smadret sin bil, men det har stadig ikke hjulpet-O.L fortsætter med at blokere for min arbejds mobil.

En lille forhistorie....For år tilbage, da jeg lige var startet med at give tantrisk massage og jeg endnu var "grøn" var mit allerførste sted på et lign. hotelværelse....set i bagspejlet kan jeg nu godt se, at jeg tacklede situationen fuldstændig forkert. Jeg var sen på den og min første kunde var tilfældigvis O.L og han var kommet i god tid og stod ude på gaden og ventede på/gættede på, at det var mig han skulle ind til...så han gik bare med ind på hotellet....det var desværre den forkerte mand, på den forkerte dag og det forkerte sted, som skæbnen fra den da ville mig det ondt. Jeg vidste sgu da ik bedre.... så piger derude, lad ALDRIG lukke jeres kunder ind i forhallen imens i ordner det praktiske med betaling og oplyse jeres navn og adresse....som jeg gjorde den dag. Man kan nemlig ikke se på folk, hvad der gemmer sig inde bag, de kan være nok så venlige og rolige-ligesom O.L VAR.... ved nærmere eftertanke, så har O.L med vilje mødt op i god tid, for at spore, at jeg var hende han skulle ind til og med vilje gået med ind i forhallen, så han kunne få de personlige oplysninger...for han havde forinde terpet alle glædespiger/massagepiger osv... igennem inde på nettet og havde spottet at jeg var ny og "grøn" i faget..

Med tiden fik jeg mit eget sted og O.L kom som fast kunde 1 gang i ugen....hmmm jeg undrede mig også, hvorfor han mon var den eneste, der kom så ofte. Det udviklede sig til et venskab og O.L hjalp mig rigtig meget med at få min biks op at køre og kom også med håndsprit, håndsæbe, håndcreme osv. som han stjal fra sin arbejds plads. En dag fik jeg samtidig både en af hans gamle mobil og pc, fordi han havde købt nyt. Min pc virkede ikke længere og min arbejds mobil var blevet for gammel.... jeg tænkte at det var da meget sødt af ham, uvidne om, at det faktisk ikke var for at hjælpe mig, men for at skade mig og udspionere mig.

Kort tid efter, jeg fået mobilen og pcén skete der mystiske ting... en dag da jeg kørte til øjenlægen og var væk i 6 timer for at besøge venner, var der lige fra jeg gik ud af arbejds døren ingen kunder, der hverken skrev eller ringede til mig....!!! forretningen gik så godt, at jeg talte med O.L om at sætte min pris lidt op og vupti, dagen efter havde jeg næsten ingen kunder i butikken....det skete et par gange mere og jeg undrede mig virkelig, for flere af mine kunder havde sagt, at jeg roligt kunne skruge min alt for billige pris op... en dag tænkte jeg, at jeg intet ville nævne til O.L og så skrugede jeg prisen op igen og sjovt nok, så kom der lige så mange som der plejede.... jeg husker tydeligt en fredag, hvor jeg bare sad og kiggede på min arbejds mobil time efter time, hvor der overhovedet ingen kunder kom, så poppede der "blokering" op på skærmen...altså så blokerede min "kære ven" for den arbejds tlf jeg havde fået af ham, eller hvad!!! jeg tog arbejds mobilen med hjem til en god ven/kæreste og han slog alle flueben fra - både blokering, gps ovs.... så burde mobilen virke ubeklageligt, men jeg tog desværre fejl. 

Jeg tænkte om det var mig, der var ved at blive tosset og jeg ville nu finde endnu flere beviser på, at O.L blokerede for mine kunder, for det var simpelthen ikke til at fatte at O.L var så syg i hovedet. Jeg skiftede arbejds mobilen ud med en anden og mindsanten om ikke mine kunder stod i kø igen for at få en tid...hmmm måske var det bare mobilen, som drillede....der gik nogle uger og det hele kørte på skinner igen. Så ville skæbnen, at min mobil en dag gik i sort og jeg satte så mit simkort over i O.L gamle mobil igen og sjovt nok, så havde jeg stadig lige så mange kunder, altså fejlede O.L s gamle arbejds mobil ikke en skid, men det gjorde tilgængæld O.Ls hoved. På det tidspunkt jeg i lang tid ikke haft kontakt til O.L da jeg ønskede en pause..... Men jeg lukkede O.L ind i min butik igen, det var som om, at jeg blev ved med at søge beviser, for jeg kunne med mit hovede overhovedet slet ikke begribe, at manden som var så sød, så rar, så god at snakke med, så hjælpsom, og som jeg holdte af, kunne finde på at være så ondskabsfuld overfor mig-hvorfor mon.... !!! fordi O.L var sygelig besat af mig, en storker, en som ønskede magt, en som ville styre mig, for selv at ophæve sit dårlige selvværd. O.L havde flere gange sagt, at livet var kedeligt uden mig, at han kunne se, hvornår og hvor kl jeg var på facebook og det endte til sidst også med, at han kommenterede at jeg havde det med at overdrive-ud af den blå ludt, at jeg bare skulle blive hjemme en hel weekend og ikke gå udenfor en dør, at jeg altid spiste for meget, forkert ogv....jeg synes at O.L virkede mere og mere syg i hans udtalelser, så det endte med for ca 1 måned siden, at jeg bad ham skride ad h til, at jeg havde opdaget han blokerede for min mobil.....

Det har kostet mig mange mobiler og skiften mobil nummer et par gange, for bedst som jeg troede at nu var showet forbi, så kunne han via simkort nummeret hacke min mobil og omvendt via mobilen hacke mit simkort....tja og hvordan kan mon det....jeg har adspurgt 4 forskellige it supporter og de siger alle sammen det samme.... O.L har fået oplysninger om mit cpr. nummer via overvågning fra den pc jeg havde fået af ham og der igennem kunne se mit simkort nummer.... O.L har også hacket mit barns somkort/mobil og skruget ned for lyden i en samtale. O.L har sagt at man kan overvåge og optage tlf samtaler og se hvor mange beskder der går ind osv.... I forbindelse med min flytning, spurgte O.L også flere gange mit andet barn om hvilket tlf selskab og hvilken tlf mit barn havde. Tænk at O.L er så syg i bolden, at han er besat at ikke kun at skade mig, men også mit barn. Det er virkelig ikke til at begribe.

Så se dog at gå til politiet, vil i nok mene, men der kommer så det springende punkt, for jeg har fået offentlig ydelse samtidig med min indtægt som tantrisk massør....O.L har holdt mig fast i ikke at blive selvstændig, for  det har jeg ikke kunde/turde, når han flere gange i ugen og også ofte hver dag har blokeret for mine kunder. han har holdt mig i skak mat. Jeg er ved at få en it ekspert til at undersøge den gamle arbejds mobil, for at afsløre, at der er lagt overvågnings udstyr osv ind på mobilen og andre ting, som jeg desværre ikke kan røbe her, i fald O.L følger med i debatten her. 

Jeg føler mig efterhånden overbevist om, at O.L aldrig stopper med at blokere for min arbejds tlf, for han er i stand til at hacke et tlf nr, så dygtig er han og så kan jeg skifte mobiler og simkort ud konstant, indtil it eksperten, forhåbentlig kan hjælpe mig med at sikre mig i hoved og r.. og komme med beviser til politiet og så må O.L så prøve at se om han kan bevise, at jeg har snydt det offentlige.... men O.L har overfor sin kone i mit samhør givet udtryk for, at han overhovedet ikke kender mig, han er fanget i sin egen løgn, så nu skal han til at vende bøtten om, og komme med nye løgnehistorier..... jeg har trukket den ud, jeg håbede at O.L ville komme til fornuft og stoppe med at blokere for min arbejds tlf, ved nogle advarsler, men uden held og jeg er nu villig til at risikerer, at han melder mig for social bedrag, men så har jeg også noget på ham, som jeg har ladet mig fortælle, at kan give op til flere års fængsel. Jeg forsøger nu at blive selvstændig, for at jeg bedre kan få hjælp fra it eksperter og advokat. 

Jeg havde allermest lyst til at finde nogle, der kunne være med til at give O.L en ordentlig røvfuld.

 

Kort sagt du lyder meget skør og skulle søge læge hjælp

Del dette indlæg


Link til indlæg
MrSwingKing skrev, for 2 timer siden:

Sidder og tænker; "don't touch this.", og det er nok med rette; enten er du paranoid psykotisk (og jeg siger ikke, du er det!) eller også er du så meget på røven fordi det, du er er udsat for, reelt virker som om du er det: Der er simpelthen ikke den jurist eller politimand på planeten, der vil tage dig seriøst.

Det er skræmmende, men, og jeg håber du vil tage dette som den hjælp det er ment som, og ikke som en anklage; jeg vil bede dig om at træde et skridt tilbage, og tænke over, et stykke tid, om det er hos dig, den kan være gal? - Er du udsat for pres? Har du generelt stress? Har du det O.K.? - Igen, og det er, inderligt, ment som en hjælp, hvis du har en psykose, så er det meget ofte, hamrende svært, at se det selv: netop fordi det man observerer med, hjernen, er det, der, under de omstændigheder, er angrebet, så kan det hele være så kludret sammen, at man ikke ser det selv. De eneste spørgsmål jeg vil stille dig, og det er både vigtigt, at du er ærlig og, at du tænker over det en tid, er: FØLER du dig rask? ER alt som det skal være, eller er der.. "noget galt", der, selvklart, er skide svært at sætte fingeren på, men som du, når du mærker efter, ikke er i tvivl om, er "forkert"?

Det er et... hamrende vigtigt spørgsmål, og grunden til, jeg stiller det er, at jeg selv var sindslidende i en lang periode - jeg gik, længe, uden behandling, fordi jeg ikke ville arbejde med det; og tage imod hjælp.

Hvis du, blankt afviser dette, så vil jeg, inden du lukker den, bede dig tage stilling til, om det er fordi du er utryg ved svaret, eller om det er fordi, du, reelt, er klar i hovedet.

HVIS du reagerer her, med en instinktiv afvisning, selv om du, i dit hjerte, ved, at der måske kan være noget om det, så lyt godt efter i det følgende: KAN du mærke, at der er noget, i dig, der ikke er som det skal være, så undersøg dig selv; find ud af, hvor dybt stikker denne "skævhed i sindet"; har du angst? Er der paranoide symptomer igennem din tid? Hører du stemmer? Har du synsforstyrrelser? Har du, med al respekt, tendens til hysteri eller vold? Syntes det hele, tit, uoverskueligt? Er der andet, der "ikke er som det burde være"?

Meget provokerende spørgsmål, og jeg undskylder for dem, men vil samtidigt bede dig om at forholde dig til dem seriøst: HAR du en psykose (og det er noget, der foregår i HJERNEN, ikke i DIG - det er din krop, der syg, hvis det er, IKKE dig.) så skal du have hjælp. Ved godt, at det, hvis du er den type kvinde, jeg tror du er, er noget af det værste du kan forestille dig, men der er ingen vej uden om: Du kan være til fare for dig selv. Ikke fordi, du slår dig selv ihjel, det er, håber og tror jeg, meget fjernt fra dig, men fordi du, med dit temperament, kan komme til at gøre noget overildet, der,selvsagt, vil falde tilbage på dig selv. Derudover er der hele aspektet, at HVIS du har det dårligt, så er hvert eneste sekund i den tilstand, spild af liv: Du har, som alle os andre, fortjent at leve, og det skal foregå i glæde, med overskud og i lykke. Og ikke i lidelse.

Ja, du vil nok blive tilbudt medicin, hvis du tager imod hjælpen, men det er det værd - det vil gøre ondt på din stolthed, hvis det er det, det ender med, men det er det værd: Du får dig selv tilbage, som du var, da du havde det bedst. Det er både et løfte, og min egen personlige erfaring.

Er det, imidlertid, ikke hos dig, den er gal, men hos O.L., og jeg afviser slet ikke, at det forholder sig sådan, så aner jeg seriøst ikke hvad du skal gøre. Det eneste jeg kan tænke på er, at du må påråbe dig identitets-tyveri hos kommunen og få et nyt CPR. Nr. Hemmelig addresse og så en telefondame/svar-system, der kan fungere i opdæmning af den mand.

Uanset hvad, så ønsker jeg dig alt det bedste: Ingen har fortjent at opleve hvad du oplever, og der skal gøres noget ved det; hvilken retning du vælger herfra, er op til dig, men jeg ønsker dig, inderligt, held og lykke og den bedste færd fremover.

Kærlige, men afsindigt bekymrede, hilsener

S.

 

 

 

FLOT skriv !

Del dette indlæg


Link til indlæg
MrSwingKing skrev, for 4 timer siden:

Sidder og tænker; "don't touch this.", og det er nok med rette; enten er du paranoid psykotisk (og jeg siger ikke, du er det!) eller også er du så meget på røven fordi det, du er er udsat for, reelt virker som om du er det: Der er simpelthen ikke den jurist eller politimand på planeten, der vil tage dig seriøst.

Det er skræmmende, men, og jeg håber du vil tage dette som den hjælp det er ment som, og ikke som en anklage; jeg vil bede dig om at træde et skridt tilbage, og tænke over, et stykke tid, om det er hos dig, den kan være gal? - Er du udsat for pres? Har du generelt stress? Har du det O.K.? - Igen, og det er, inderligt, ment som en hjælp, hvis du har en psykose, så er det meget ofte, hamrende svært, at se det selv: netop fordi det man observerer med, hjernen, er det, der, under de omstændigheder, er angrebet, så kan det hele være så kludret sammen, at man ikke ser det selv. De eneste spørgsmål jeg vil stille dig, og det er både vigtigt, at du er ærlig og, at du tænker over det en tid, er: FØLER du dig rask? ER alt som det skal være, eller er der.. "noget galt", der, selvklart, er skide svært at sætte fingeren på, men som du, når du mærker efter, ikke er i tvivl om, er "forkert"?

Det er et... hamrende vigtigt spørgsmål, og grunden til, jeg stiller det er, at jeg selv var sindslidende i en lang periode - jeg gik, længe, uden behandling, fordi jeg ikke ville arbejde med det; og tage imod hjælp.

Hvis du, blankt afviser dette, så vil jeg, inden du lukker den, bede dig tage stilling til, om det er fordi du er utryg ved svaret, eller om det er fordi, du, reelt, er klar i hovedet.

HVIS du reagerer her, med en instinktiv afvisning, selv om du, i dit hjerte, ved, at der måske kan være noget om det, så lyt godt efter i det følgende: KAN du mærke, at der er noget, i dig, der ikke er som det skal være, så undersøg dig selv; find ud af, hvor dybt stikker denne "skævhed i sindet"; har du angst? Er der paranoide symptomer igennem din tid? Hører du stemmer? Har du synsforstyrrelser? Har du, med al respekt, tendens til hysteri eller vold? Syntes det hele, tit, uoverskueligt? Er der andet, der "ikke er som det burde være"?

Meget provokerende spørgsmål, og jeg undskylder for dem, men vil samtidigt bede dig om at forholde dig til dem seriøst: HAR du en psykose (og det er noget, der foregår i HJERNEN, ikke i DIG - det er din krop, der syg, hvis det er, IKKE dig.) så skal du have hjælp. Ved godt, at det, hvis du er den type kvinde, jeg tror du er, er noget af det værste du kan forestille dig, men der er ingen vej uden om: Du kan være til fare for dig selv. Ikke fordi, du slår dig selv ihjel, det er, håber og tror jeg, meget fjernt fra dig, men fordi du, med dit temperament, kan komme til at gøre noget overildet, der,selvsagt, vil falde tilbage på dig selv. Derudover er der hele aspektet, at HVIS du har det dårligt, så er hvert eneste sekund i den tilstand, spild af liv: Du har, som alle os andre, fortjent at leve, og det skal foregå i glæde, med overskud og i lykke. Og ikke i lidelse.

Ja, du vil nok blive tilbudt medicin, hvis du tager imod hjælpen, men det er det værd - det vil gøre ondt på din stolthed, hvis det er det, det ender med, men det er det værd: Du får dig selv tilbage, som du var, da du havde det bedst. Det er både et løfte, og min egen personlige erfaring.

Er det, imidlertid, ikke hos dig, den er gal, men hos O.L., og jeg afviser slet ikke, at det forholder sig sådan, så aner jeg seriøst ikke hvad du skal gøre. Det eneste jeg kan tænke på er, at du må påråbe dig identitets-tyveri hos kommunen og få et nyt CPR. Nr. Hemmelig addresse og så en telefondame/svar-system, der kan fungere i opdæmning af den mand.

Uanset hvad, så ønsker jeg dig alt det bedste: Ingen har fortjent at opleve hvad du oplever, og der skal gøres noget ved det; hvilken retning du vælger herfra, er op til dig, men jeg ønsker dig, inderligt, held og lykke og den bedste færd fremover.

Kærlige, men afsindigt bekymrede, hilsener

S.

Må indrømme at jeg synes det er uanstændigt at komme med sådant et indlæg til en, som er/har været udsat for en stalker - det svarer jo til at træde på en, der allerede ligger ned.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Grækeren

kunne også være en rigtig røver....hvem ved, men smid lortet i lokummet og træk ud med stort skyll, og kom videre...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, 1 time siden:

Må indrømme at jeg synes det er uanstændigt at komme med sådant et indlæg til en, som er/har været udsat for en stalker - det svarer jo til at træde på en, der allerede ligger ned.

Det er jeg så ikke enig med dig i, tværtimod synes jeg, at han skriver et meget personligt, konstruktivt og sobert indlæg til en kvinde, hvorom de fleste nok ville nøjes med at klaske sig på lårene og udbryde.: "Paranoia".

Konfrontation foran mandens kone, smadring af bil og tanker om fysisk vold siger da en del, hvis det altså ikke bare er hjernespind

Tænk nu lidt over det, hacke alt og alle inkl. telefonselskaber, ad den vej blokere for telefoner efter forgodtbefindende, overvåge via bortgivet, gammel laptop og og og..

Der er jo ikke noget i den unge dames beskrivelse, der indikerer, at O. L. skulle være ansat i NSA eller lignende, så at tro, at en Ottonormalverbraucher skulle være i besiddelse af evner og resurser til den slags tryllerier, virker i den grad som det, MSK beskriver, tiltagende psykiske problemer.

Alt godt fremover til jer begge, MSK virker til at være kommet ud på den anden side,, Qvinde-min kommer det forhåbentlig også.

Del dette indlæg


Link til indlæg
gerog skrev, 1 time siden:

er der nogen, der kan forklare, hvordan det kan lade sig gøre at blokere for en mobil?

Vil jeg også gerne vide. Ihvertfald på den måde som er beskrevet i historien.

Apropos historie..... Det er vist også KUN en " historie" ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære qvinde-min,

Jeg er på linie med MrSwingKing. Har selv været meget tæt på et menneske med noget der ligner tilsvarende problemer. Det skyldtes et voldsomt pres og stress gennem lang tid. Det kræver professionel hjælp.

Men et par gode råd:

Drop ENHVER kontakt med din plageånd.

Stop alle ulovlige aktiviteter,  som gør at han kan have noget på dig.

Drop prostitution helt; det kræver en stærk psyke, og det har du ikke.

Jeg ønsker dig alt godt. Håber at du kommer godt igennem.

/Brutus

Del dette indlæg


Link til indlæg
gerog skrev, for 4 timer siden:

er der nogen, der kan forklare, hvordan det kan lade sig gøre at blokere for en mobil?

Jeg tænkte præcis det samme. Hvis det kunne lade sig gøre med den mobil som han har givet hende, så må hun kunne skifte den og SIM kortet ud, så kan det vel ikke lade sig gøre længere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
MrSwingKing skrev, den 24/11/2015 04.22.01:

Sidder og tænker; "don't touch this.", og det er nok med rette; enten er du paranoid psykotisk (og jeg siger ikke, du er det!) eller også er du så meget på røven fordi det, du er er udsat for, reelt virker som om du er det: Der er simpelthen ikke den jurist eller politimand på planeten, der vil tage dig seriøst.

Det er skræmmende, men, og jeg håber du vil tage dette som den hjælp det er ment som, og ikke som en anklage; jeg vil bede dig om at træde et skridt tilbage, og tænke over, et stykke tid, om det er hos dig, den kan være gal? - Er du udsat for pres? Har du generelt stress? Har du det O.K.? - Igen, og det er, inderligt, ment som en hjælp, hvis du har en psykose, så er det meget ofte, hamrende svært, at se det selv: netop fordi det man observerer med, hjernen, er det, der, under de omstændigheder, er angrebet, så kan det hele være så kludret sammen, at man ikke ser det selv. De eneste spørgsmål jeg vil stille dig, og det er både vigtigt, at du er ærlig og, at du tænker over det en tid, er: FØLER du dig rask? ER alt som det skal være, eller er der.. "noget galt", der, selvklart, er skide svært at sætte fingeren på, men som du, når du mærker efter, ikke er i tvivl om, er "forkert"?

Det er et... hamrende vigtigt spørgsmål, og grunden til, jeg stiller det er, at jeg selv var sindslidende i en lang periode - jeg gik, længe, uden behandling, fordi jeg ikke ville arbejde med det; og tage imod hjælp.

Hvis du, blankt afviser dette, så vil jeg, inden du lukker den, bede dig tage stilling til, om det er fordi du er utryg ved svaret, eller om det er fordi, du, reelt, er klar i hovedet.

HVIS du reagerer her, med en instinktiv afvisning, selv om du, i dit hjerte, ved, at der måske kan være noget om det, så lyt godt efter i det følgende: KAN du mærke, at der er noget, i dig, der ikke er som det skal være, så undersøg dig selv; find ud af, hvor dybt stikker denne "skævhed i sindet"; har du angst? Er der paranoide symptomer igennem din tid? Hører du stemmer? Har du synsforstyrrelser? Har du, med al respekt, tendens til hysteri eller vold? Syntes det hele, tit, uoverskueligt? Er der andet, der "ikke er som det burde være"?

Meget provokerende spørgsmål, og jeg undskylder for dem, men vil samtidigt bede dig om at forholde dig til dem seriøst: HAR du en psykose (og det er noget, der foregår i HJERNEN, ikke i DIG - det er din krop, der syg, hvis det er, IKKE dig.) så skal du have hjælp. Ved godt, at det, hvis du er den type kvinde, jeg tror du er, er noget af det værste du kan forestille dig, men der er ingen vej uden om: Du kan være til fare for dig selv. Ikke fordi, du slår dig selv ihjel, det er, håber og tror jeg, meget fjernt fra dig, men fordi du, med dit temperament, kan komme til at gøre noget overildet, der,selvsagt, vil falde tilbage på dig selv. Derudover er der hele aspektet, at HVIS du har det dårligt, så er hvert eneste sekund i den tilstand, spild af liv: Du har, som alle os andre, fortjent at leve, og det skal foregå i glæde, med overskud og i lykke. Og ikke i lidelse.

Ja, du vil nok blive tilbudt medicin, hvis du tager imod hjælpen, men det er det værd - det vil gøre ondt på din stolthed, hvis det er det, det ender med, men det er det værd: Du får dig selv tilbage, som du var, da du havde det bedst. Det er både et løfte, og min egen personlige erfaring.

Er det, imidlertid, ikke hos dig, den er gal, men hos O.L., og jeg afviser slet ikke, at det forholder sig sådan, så aner jeg seriøst ikke hvad du skal gøre. Det eneste jeg kan tænke på er, at du må påråbe dig identitets-tyveri hos kommunen og få et nyt CPR. Nr. Hemmelig addresse og så en telefondame/svar-system, der kan fungere i opdæmning af den mand.

Uanset hvad, så ønsker jeg dig alt det bedste: Ingen har fortjent at opleve hvad du oplever, og der skal gøres noget ved det; hvilken retning du vælger herfra, er op til dig, men jeg ønsker dig, inderligt, held og lykke og den bedste færd fremover.

Kærlige, men afsindigt bekymrede, hilsener

S.

 

 

 

Hej s !

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej S ! 

Dit indlæg til mig skulle jeg lige tygge på.... ;-)

Jeg kan kort og godt fortælle dig, at jeg ikke er sindsyg, jeg hører ikke stemmer, ser syner osv.... man skal altså lige passe på med at overføre sine egne lidelser på andre, fordi der lige er 1 eller 2 ting som kan passe ind i ens kategori. Er man sindsyg, når man smadrer en andens bil.... !!! nej, det behøver man skam ikke at være, men når man har været udsat for pres igennem længere tid, så reagerer man med vrede - jeg er jo truet på hele mit eksistens grundlag af en sindsyg mand, der har stalket mig i ikke kun et par uger eller måneder, faktisk i 1 års tid og det er blevet værre den sidste måneds tid, fordi jeg har sagt farvel til ham.

Nej, jeg vil ikke påråbe mig identites-røveri hos kommunen, så er vi ude i noget værre snavs.

Jeg er godt klar over, at min historie lyder fuldstændig vanvittig og det er den også, jeg har aldrig været udsat for noget lign. og derfor reagerer jeg i afmagt og med en kolosal vrede. 

Jeg bliver jo nærmest herinde beskyldt for at være utroværdig, at hacking i mit tilfælde ikke kan lade sig gøre, men det kan det - det er blevet bevist af it supporter jeg har været i kontakt med og skulle du eller andre have lyst til at google det, så findes der sider op og sider ned med hvordan man kan hacke en mobil via et simkort og modsat osv....

Jeg ønsker blot nogle gode råd og hvordan man tackler en stalker og jeg vil ikke sygeliggøres, når jeg ikke er det.... heller ikke om det så var "kærlig" ment ;-)  jeg har "bare" været alt for længe om at fatte, at den stalker jeg har omgået, er ude på at skade mig - det kan vi normale mennesker ikke kapere. 

Kram og god aften

Del dette indlæg


Link til indlæg
qvinde-min. skrev, for 14 timer siden:

Jeg ønsker blot nogle gode råd og hvordan man tackler en stalker

Som jeg skrev i en anden tråd igår:

Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til Dansk Stalking Center.

Ring ind til dem, og få gode råd og vejledning til at tackle situationen.

Se deres hjemmeside her: http://www.danskstalkingcenter.dk/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har selv haft en stalker inde på livet og kan følge dig i alle dine frustrationer!!! I dag har jeg fået et politi tilhold på ham, så det "eneste" jeg høre fra ham nu, er anmeldelser af mig til myndighederne for ALT mellem himmel og jord. Der er dog intet at komme efter for hverken skat, justitsministeriet, kommunen og hvem han ellers har skrevet til. Jeg har haft møder med de forskellige myndigheder, der kan se at manden er en syg person som ønsker at skade mig. Jeg har intet ulovligt foretaget mig på noget tidspunkt og har talt ærligt og åbent med både politi, skat, kommune mm. Jeg har forholdt mig rolig og saglig i forhold til de ydmygelser han har udsat mig for, og det har gjort at jeg er blevet taget seriøst, da jeg henvendte mig til politiet for hjælp.

Men selvom jeg ved at det er et helvede af angst og vrede man befinder sig i, når et andet menneske forbryder sig på den måde mod én, så kan jeg kun opfordre dig til at ignorerer ham TOTALT. Lad være med at begå selvtægt!!!

Skift teleselskab, hvor du KRÆVER at intet information må videregives uden der først er oplyst en kode som kun du kender. Det er vigtigt at du understreger overfor teleselskaber at INTET må oplyses/sendes uden denne kode oplyses! Og herefter må du kontrollere selskabet flere gange ved at ringe og bede om oplysninger. Så må du se om de husker at spørge til koden!!! Det tog flere selskaber inden jeg fandt et som tog det alvorligt nok til også at håndhæve det!!!! Jeg fik selv computer og tlf hacket og har skiftet både det ene og det andet netværk ud. Alt med hemmelige numre og svære koder. Mit cpr.nr. blev nemlig også misbrugt til at få info om mine tlf for både mig og mine børn. Jeg har derudover fået hemmelig adresse.

sidst men ikke mindst - det vigtigste er at du holder hovedet KOLDT og ignorerer alt fra ham!

pøj pøj

:smile::smile::smile::smile::smile:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...