Hop til indhold
jenslillemandhansenv2

Tur i det tyske med store føelser.

Recommended Posts

Hej kære brødre.

Hermed beretning om en uge med store oplevelser.

Jeg har før fået kommentarer omk. at jeg ikke indsætter billeder. Her opstår to problemer, i virkeligheden tre, foto på club hjemmesider passer ad h til, der ud over har jeg det handicap, at jeg ikke kan huske ansigter og navne. Min hukommelse hæfter sig på oplevelser, det være sig psykisk som fysisk. Jeg kan have kendt en person i flere år, men jeg ved ikke hvad han hedder, jeg kan derimod 100% sige hvad en given ret smagte af, selv om det er 10 år side. Håber i tilgiver mig.

Har lige haft en job uge i Tyskland, desværre kommer jeg der ikke så meget mere, jeg havde derfor besluttet at der skulle presses så mange club besøg ind som muligt.

La Vita:

Første besøg, tirsdag, La Vita Wallenhorst. Lidt om clubben. Pæn stor villa i industri kvarter. Absolut ikke diskret parkering. Just for the record, jeg er altid i egen bil. Jeg er nu pisse lige glad, hvis nogen genkender min bil, er de der nok af samme årsag som jeg, chancen for at jeg vinder i lotte er større, end at nogle, som jeg ikke ønsker, skal se min bil der, faktisk ser den. Som altid medbringer jeg kontanter, lader pung med kredit kort og mobil blive i bilen. På hotellet efterlader jeg altid mine back-up cerditkort. Skulle noget ske, er jeg aldrig på røven. En gammel ræv har altid flere udgange.

Ringer på, døren bliver lukket op, utrolig høflig og professionel modtagelse, betaler mine 130 Euro, for en hel dag og 10 trylle mønter, får skab nr. 40. Hver gæst har eget skab med tilhørende nummer, i baren findes en kasse inddelt med nummerer, i det nummer som du så har fået, ligges så det antal trylle mønter som du har, hele dagen lig 10 mønter. Efter endt tur går du og pigen op i baren og du får en af dine mønter, som du så giver til pigen, og vi husker alle sammen at sige tak for en god tur og et kindkys.

Bliver vist rundt i clubben. Indgangen går direkte over i mad område, en ganske hæderlig buffet, dog den samme hele dag. Tro det eller ej, en del af maden er faktisk hjemmelavet. Til venstre det store møde rum med bar, lækkert lokale dog med nogle ukomfortable sofaer, lille sene og mindre gang-bang seng.

Drikkevare kosten 0,5 cent pr. stk. Til højre for fællesrum mindre tv- stue med fodbold på TV uden lyd, ja sådan er det. I min optik fedt rum med gode sofaer, det syntes som om, at de gæster, der ikke kun kommer for pigerne, tiltrækkes af dette rum. Til højre for dette rum ligger værelserne, ok værelser uden at være prangende, dog kun med forhæng, jeg er lige glad. Der er også værelser med dør.

I mellem gangen mellem værelser er et aflukke med en stor seng, uden dør eller forhæng, altså semmi offentligt. I clubben findes også OK sauna og et afslapningsrum. OK bruse faciliteter, fælles med pigerne, der er sateme varmt vand nok!

Denne mandag var der ikke overrendt af gæster, masser af piger, alle sammen pæne østeuropæiske piger, tager en OK tur med en af tøserne, ikke noget fantastisk, men OK, blasen ohne und ficken.

Sætter mig i TV rummet , her sidder, www.partytreff-lavita.de/girls/katharina.html , ja det er så reglen der bekræfter undtagelsen, det er røde hår og den gyldne hud, det er lige mig . Vi falder i snak, hun er simplet hen utrolig at snakked med, hun fortæller at de andre piger i clubben ikke kan lide hende, fordi hun er så direkte i sine udtagelser, og hun snakker konstant!!!

Det er tæt på jeg må give op. Hun tager så noget crem til at smører hendes arme med, hun fortæller så at luften er meget tør grundet air-condition. Hun prøver så at ”lokken” ved at jeg skal smører hendes bryster. Det gider jeg sku ikke, hvis du skal have crem, så kan du få en gang massage på værelse, det vil hun vældigt gerne. Os på værelse, nu skal jeg vise hvad jeg kan, ca. 35 minutter senere, siger jeg, ”ja så er tiden gået”, hun misser med øjerne og tørrer lidt savl væk fra munden, jeg kan godt at de øjne der har været en tur i ”putte sove land”.  Det har jeg ikke prøvet før, siger hun, hvilket siger jeg, ”at nogle kunne få mig til at holde kæft, Jens vi skal på værelse senere, jeg vil gøre alt for dig”, alt, ja ja rolig nu.

Går lidt rund i clubben, spiser lidt, snakker lidt med et par gæster, den ene har været stam gæst, for han kender åbenbart Katharina, han set vi gik sammen, kunne hun godt holde kæft var hans kommentar.

Har nu mødt, www.partytreff-lavita.de/girls/sandra-rumaenien.html , hun se ikke så godt i virkeligheden som på foto, men de bryster må jeg prøve, det dur slet ikke, halv slap rejsning, nej nej, så takker pænt af efter 20 minutter.

Jeg møder nu en pige, http://www.partytreff-lavita.de/girls/samanta.html, jeg er ikke sten sikker på det er hende, men denne type, vi falder super godt i spænd, har det pisse sjovt, ja vi må da på kammer, nusser lidt, jeg giver hende oral, det tager noget tid inden det virker, det virker så også, hun godt nok tændt, herefter sex dog kun i få minutter.

Får lidt mad, slapper af, bliver ”fanget” af Katharina, pay-back time, som hun siger, os på kammer. Hold nu da kæft en gang blasen, det der med langt nede i halsen har altid undret mig, hvad fanden er der fedt i det, det ved jeg så nu!! Hun læger min nu pik på min mave, gnider den med hendes underliv, hold mig om halsen siger hun, efter hun er kommet, skal jeg love for at der skulle knaldes. I guder en oplevelse.

En stor cola må indtages, Samanta kommer hen til mig, skal vi, gu skal vi så, tro det eller lad vær, vi er tre gange på kammer. Samme kammer, lidt sjovt, 3. gang vi skal på kammer, stopper Samanta op i ”døren” til kammeret, jeg vil altså ikke ligge i andres ”snask” jeg kikker på hende, andres snask, vi er sku da lige gået derfra, siger jeg, hun skrald griner, ja så må det jo være mit. Det er med tante kys bruger vi ikke her.

Efterfølgende snakker vi en rum tid. Hvornår kommer du igen, spørger hun, jeg vil gøre hvad jeg kan for at komme på lørdag, lover du siger hun, ja.

Efterfølgende kan jeg NU se at der opstod en LORTE misforståelse, jeg taler udmærket den lokale dialekt, noget gik altså galt, forklaring følger.

Jeg vågner dagen efter på mit hotel. Grundet underlig logistik vedr. job, har jeg pludselig en dag tilovers, ja netop denne dag, hvad gør jeg nu, går en lang tur, slapper af og derefter på job, man kunne jo også, fanme ja, jeg har lige 4-5 timer. Tager ud til clubben da de åbner, ringer på, bliver modtaget, godmorgen Jens har du sovet godt, dejligt at se dig, får udleveret en nøgle, ja sjovt nok nummer 40, så kan vi alle sammen huske det, siger tenken frau. Nå omklædning, slapper i fælles rum og drikker kaffe, før øje på en super sexet ”tøs”, hun skal prøves, hun er helt vild med at gøre det semmi offentligt. Så vi gør det semmi offentligt, hun er pisse fræk, men det kør ikke for mig, så vi holder hurtigt. Der sker dog det under agten at Samanta kommer forbi og ser mig, hold da kæft nogle øjne jeg får. Nå op i baren og hændte mønt til ”tøsen” i baren står en lidt buttet pige, ahr, nærmere dame, hun er ikke tenken frau, men hjælper lige lidt til, jeg siger nr. 40, det kan ikke passe siger hun, for det nummer havde du i går, ja siger jeg, og det har jeg sku også i dag.

I bad og tilbage i baren, den lidt buttede pige sætter sig hos mig og siger, hvorfor havde du ikke tid til mig i går? Kan vi så ikke barer gøre det nu siger jeg, hun griner og siger, lad os det. Ikke noget at skrive om.

I bad og i baren, jeg ser Samanta, går over til hende, du sagde du kom på Lørdag, hvad laver du her, jeg sagde til dig at jeg havde fri i dag, graver i min hjerne bark, gu sagde hun da så, nu husker jeg det. Det ender med at vi går på kammer to gange, OK der er sateme lukket for det varme vand, jeg får lige nøjagtigt middelmådig service und nix weider.

Kommer jeg tilbage hertil, det bliver 3 stjerner herfra, dvs. det er turen værd.

 

Total club Hannover.

Havde bestemt mig for en tur i denne club  www.totalclub-hannover.com/pauschalclub/ primært fordi min uge bragte mig  til området. Clubben ligger i et industri område, det vil være vanskeligt at tage det ”offentlige”. Den kan være lidt vanskelig at finde, ligger på første sal i en villa artig ting. Ringer på, bliver lukket ind. Havde kun tid til 3 timer. Det er rent flat rate, så ikke noget med mønter her, du tager de ture du kan få, om du må være sammen md den samme pige flere gange fandt jeg aldrig udaf.

Lille entre, bar område og møderum er et og samme område. I min optik super hyggeligt, ikke eksklusivt, men hyggeligt, tv med fodbold eller porno.  To gode sofa hjørner. Herudover et lille barbord med 3 stole. Herudover en bar. Pladsen skal udnyttes. Man kan ikke undgå at side sammen med piger, så for nogle vil lokalet føles lidt trangt.

6-7 piger, kun 2 andre gæster. Østeupæiske piger, som sædvanligt passer hjemmeside ad h. til mht. hvilke piger der er der.

Mindre baderum og sauna.

Bliver hurtigt overfaldet af en pige, super sød, gennemsnitligt udseende. OK tur på rummet. Går i bad og tilbage i møderum, fornemmer en hyggelig og rar stemning.

Får øje på en ufattelig smuk pige (øst europæisk, lad os kalde hende X) ved første øje kast måske ikke fantastisk smuk, men brug lige 2 sekunder på at se på hende. www.totalclub-hannover.com/pauschalclub/neu-estefania-2/  , det kunne godt være hende her. Smiler til hende og hun siger, sæt dig her, vi joker en hel del og har det sjovt. Ja ja vi skal da på kammer, hun er så fin og smuk, jeg må kysse denne fantastiske krop, vi elsker (hvis man kan tillade sig at sige det om et menneske man kun har kendt i 20 minutter) stille og roligt, kun i misso, efter end akt siger hun ”det gør du godt”.  Endnu en gang i bad og tilbage i møde rum.

Ved barbordret sidder en blondine, som jeg ikke har set før, hold da kæft !!!!! jeg er nødt til at prøve til, sætter mig op til hende, vi snakker lidt og går på rum. Hold nu da kæft en krop, vi starter med lidt balsen, ingen effekt, hvad er nu lige det !! jeg må indrømme jeg kan ingen ting, blondinen kikker på mig ” var det ikke også lidt optimistisk, du har lige været på kammer med X, du skulle nok havde taget en længere pause” der må jeg give hende ret.

Hurtigt bad og tilbage i møderum. Der er nu ankommet et par gæster mere. X sidder sammen med en gæst. Jeg kan ikke lade være med at kikke derover. ”Er du blevet forelsket” bliver der sagt, jeg vender mig om og ser www.totalclub-hannover.com/pauschalclub/girls/nggallery/galleries/angela  , sæt dig lidt her siger hun.  En lidt tyk pige, hvilket ikke generer mig det mindste. Hun virker noget anderledes end de andre piger. Hun evner faktisk en intelligent samtale. Tager aftenens sidste tur med hende.

 

Partytreff Deesse www.deesse-partytreff-hannover.de

Havde besluttet at give denne club en chance, tog derind, betalte for 4 timer, næsten gratis. Var faldet for deres hjemmeside. GØR DET ALDRIG. Mage til lorte sted skal man kraftemede lede længe efter. Alt var lort, alt, lorte lokale, lorte baderum, lorte lugt, lorte musik.

Nu havde jeg betalt, så mig i bad, i bade rummet står en anden fyr, vi kikker lidt på hinanden, nej ikke på den måde, vi var vist ret enige om at det her var langt ude.

Nå ind i møderum, åbenbart stor fest for en del unge mænd med stort skæg, de danser fuldstændigt vildt omkring, vanviddet lyser ud af øjnene.

Sætter mig dog i en sofa ved siden af en pige, ganske gennemsnitlig, vi snakker lidt. Ind kommer så endnu en bus fuld unge mænd med skæg. Musikken er nu ganske uudholdelig, jeg spørger pigen om vi skal gå på kammer. Kammret lugter af lort, kun forhæng. Pigen kravler op på sengen, jeg kan se på hende, at noget ikke er helt godt, hvad er der i vejen, ”de her lorts sko er for små, jeg har ondt i mine ben” mit svar var ”jeg tror ikke jeg kan have sex i denne larm, men jeg vil gerne give dine ben massage” som sagt så gjort, ja ja, pludselig står der en stor beskægget  mand og kikker på os, han griner fjoget, jeg kikker kun på ham, der går det meste af 10 sekunder før han går. Jeg fortsætter med massage af ben, da hun godt kan mærke på mig at vi ikke skal have sex, begynder hun at fortælle ”jeg kom i forgårs fra en club i Frankfurt, jeg har bestemt at jeg tager tilbage i overmorgen, det her kan jeg ikke holde ud” tiden er gået, jeg får et knus og et tak, pas godt på dig selv bliver min farvel replik.

Jeg forlader klubben, pis og lort, hvad nu lille du, mit indre kompas aktiveres, ja ja ja, vi kan ikke være langt fra gårsdagens lokation, ”lille Jens” giver mig ret, træd for helvede på speederen, synes ”han” at sige.

Ankommer, spæner op af trappen, ringer på, bliver nu lukket ind af en anden tenken end i går. Hun starter med at fortælle om huset, men inden hun kommer to sætninger ind i forklaringen, lyder det ”Hej Jens, hej Jens” Tenken ser sig forviret omkring ”du er vist ventet, tag selv håndklæde, du ved åbenbart hvor de er”.

Mig i bad og habit. Sætter mig naturligvis ned til min ”porcelæns kvinde”, hun ved sku godt hvorfor jeg er kommet, så hun driller mig en del, jeg er kold som is eller er jeg i virkeligheden total nedsmeltet? Vi må på kammer, ikke helt så godt som dagen før, men jeg vil ikke have undværet.

Efter bad sætter jeg mig i baren, tenken beder mig lige at komme med, jeg bliver lidt nervøs, jeg vil bare lige vide om alt er OK, spørger hun, jeg fortæller om min oplevelse deesse, ja siger hun, de kommer ikke ind her og vi bliver ved med at hæve prisen indtil de ikke kommer her mere, men jeg er glad for at du har en god aften.

Det skal her siges at jeg tidligere på aftenen på denne club havde hygge snakket med en afro american, så det er altså ikke farven de går efter, men ene og alene opførsel.

Tilbage i baren, overhører en mindre menings udveksling mellem tenken og en pige, jeg kan ikke lade være med at kikke derhen. Jeg må lige gentage mig selv, hold da nu kæft en model. Blond, meget slank, perfekte bryster og den strammeste lille røv. Et lidt specielt ansigt, markeret og med små læber, right down my ally, jeg går der over og sætter mig, hun virker ikke specielt glad, jeg spørger hvad der er i vejen, ikke noget siger hun. Det viser sig at hun har haft en træls oplevelse med en gæst fra Rusland. Der er nu kommet flere gæster, hvis du vil på rum med mig skal det nok være snart, der var bestemt ikke noget imod mig, mere en konstatering, vi går på rum, hun er lige så sex fræk som hun ser ud. Super tur.

Igen i bad, tilbage går jeg hen til Angela, igen får vi en god snak. Vi går på kammer, det bliver til utroligt lidt sex men en masse nussen og en fantastisk samtale, hun for tæller hvad hun laver som civil, det vil I aldrig tro, jeg vil ikke afslører det her, men skal vi sige det sådan, hun har set det periodiske system en gang eller to. Som jeg sagde til hende, du og jeg burde blive venner, meget gerne var svaret.

Konklusion, en club der er en omvej værd, så to stjerner. Havde jeg boet Hannover var jeg kommet her tit.

 

I tror det er løgn!

I vil ikke tro næste del af min beretning, men den er sand nok. Lad mig starte med en filosofisk problemstilling; du får tilbuddet om at spise en ret der er bedre end din absolutte livret, men det bliver formodentligt sidste gang du får lov til netop denne ret. Hvad gør du, siger ja tak og æder indtil du brækker dig, eller siger nej tak jeg vil ikke have minderne og savne minderne, læs nedenstående og se hvad jeg valgte.

På vejen hjem går turen forbi Hamborg, jeg tænker med længsel på Bella fra Flat99 www.flat-99.de  , hun har dog været længe på deres hjemmeside som fraværende. Dem og deres hjemmesider, vor herre til hest, den der intet våger, vinder intet, eller sådan noget.

Jeg ringer til clubben, og spørger efter Bella, ja hun er her får jeg at vide, nu skal du ”fanme” være sikker siger jeg, jeg er helt siger han. GPS indstilles og jeg er på vej, jeg er nervøs, jeg er spændt, jeg har 1000 følelser. Vil hun være lige glad med mig og kun se mig som en gæst der har besøgt hende før, eller vil hun være ægte glad for at se mig.

Ankommer til clubben kl. ca. 15.30, går ind og sætter mig i baren, kikker rundt, hun står på senen og danser, jeg ved ikke om hun ser mig, hvorfor kommer hun ikke over til mig, jeg var allerede på vej til at fortryde.

Sætter mig i en sofa foran senen, nu kommer hun ned til mig, sætter sig ved siden af mig og kikker ud i luften. Hej siger jeg, havde du set mig spørger jeg, selvfølgelig siger hun. Hun læner sig mod mig, jeg nusser hende, hun lukker øjnene. Lidt efter siger jeg du ser træt ud, det er jeg også siger hun. Skal vi gå på kammer spørger jeg, jeg foreslår 2 timer, så kan vi sove lidt først, rigtig god ide siger hun. På vej til kammer siger hun, vent her, hun henter dyne og pude. Vi lægger os på sengen, hun putter sig indtil mig og sover med det samme, hold nu kæft, jeg bare kikker på hende, men jeg må være faldet i søvn, for jeg vågner 2 timer senere, jeg vækker Bella, begynder at kysse hende, kyssene går over i oral, hun trækker mig op, vi elsker meget intenst.

Nu er det desværre tid til at forlade rummet, Bella siger vi ses i baren. Jeg går i bad og i baren, Bella kommer, har du en bil spørger hun, øøø ja, gider du kører mig en tur, du siger bare til siger jeg. Hun henter hendes jakke og vi går ned i bilen. Jeg vil gerne en tur på KIVESH for at spise, jeg spørger om vi ikke skal tage på en restaurant, nej hun vil på KIVESH, har du en adresse spørge jeg, for jeg ved ikke hvad KIVESH er, hun finder adresse på iphone vi bruger denne som GPS og vi begiver os på vej.

Nu begynder hun at fortælle ”min søster skal opereres så jeg skal til Italien for at passe hendes børn, det hele er af helvede til, vi har ingen kunder på clubben, jeg er på vej til at få influenza, hvad skal jeg gør? Nej, jeg er nu ikke på vej til at blive bollet i røven, jeg kan mærke på hende at hun er tæt på desperat. Under turen forsøger hun at guide mig i rigtig retning, men hun er en rigtig kvinde, for hun drejer hele tiden hendes iphone så GPS funktion ændre hele tiden retning ”Bella for helvede nu holder du den telefon i ro”.

Hun peger, der er det, der med det røde skilt spørger jeg, ja siger hun. OK KIVESH er lig KCF, den havde jeg ikke lige set komme. Vi går ind og bestiller, hun siger vi sætter os her. Naturligvis betaler jeg, det er måske den dyreste kyllinge ret jeg har spist hvis vi skal regne med kg. prisen. Vi køber også en spand til at tage med. Hun spiser som har hun ikke fået mad i dagevis, jeg er så træt af pizza, siger hun. Hun smiler hele tiden til mig.

Vi går ud i bilen og begiver os tilbage til clubben, stod det til mig kunne vi være kørt til månen og tilbage igen, jeg ser et apotek, ingen steder at parkere, stopper bilen, tænder katastrofe blink, løber som en hest hen til apoteket, køber alt hvad de har til influenza, vitaminer, hals tappeletter, hostesaft og panodil. Løber tilbage til bilen og giver Bella posen, hvad er det siger hun, noget medicin til dig, hun kikker på mig, smiler og siger, vil du hjælpe mig, så jeg tager det som man skal, hold kæft, nu smelter jeg.

Vi kører forbi et oplyst marked, Bella ser et pariser hjul, kan du ikke blive bare i morgen, så tager vi herhen.  Pis og lort hvad fanden er jeg på vej ud i.

Vi når tilbage til clubben, Bella går i garderoben for at skifte tøj. Kommer tilbage til baren, vi sætter os lidt afsides, hun pakker medicin posen ud. Jeg fortæller hende hvad der er hvad, skal jeg så starte nu siger hun, ja du skal tage dette her nu, vitamin booster. Vi tager nu en time på kammer, stjerner, sol og måne besøges.

Jeg tænker på min penge pung, Bella siger jeg, jeg har lige til en time mere, OK siger hun så må jeg lige give besked i baren, hun kommer tilbage, det må jeg ikke siger hun, jeg skal være i ”mødelokalet” engang i mellem, ok så må vi gå tilbage. Vi sætter os sammen, kun et kort øjeblik, jeg skal også tale med andre gæster siger hun. Det kan jeg jo ikke sige noget til. Clubben er nu faktisk fyldt, OK det er Lørdag aften. Jeg er her nødt til at komme med en personlig observering. 99% af gæsterne er meget sol brændte, peger på pigerne udfører, i min optik, upassende bevægelser. Jeg sidder ved siden af en gæst, hold da kæft hun har en god røv din veninde, mit blod koger, ja og du holder kraftemene snitterne væk. (kan jeg på nogen mulig måde tillade mig at have disse tanker, gu kan jeg ej) Snu som jeg er, siger jeg, nej se hende dernede hun har en lægger røv, ja siger han. Hans kammerat har åbenbart fået øje på en pige han kunne tænke sig, med overlegen mine vinker han hende op, DET ER KRAFTEDME IKKE DYR, OPFØR DIG SOM EN GENTLEMAN, de går på kammer, ja 7 minutter senere kommer han tilbage, nå det er så hvor meget mand der er i dig.

På denne club er det sådan at Mustafa, indehaver, engang imellem råber, præsentation, nu skal alle pigerne så gå rundt til alle og give hånd, det sker så nu, aldrig har jeg da set Bella med så søgeligt et ”fjæs”, der smiles dog til mig, ok Bella godt gået.

Hun sætter sig ved et bord væk fra mit, der går 10 minutter, jeg går derned, undskyld må jeg sætte mig her, ja naturligvis, hun tager min hånd og krammer den diskret. Må vi gå nu spørger jeg, ja nu går det siger Bella,

Jeg må dog konstatere at jeg ikke kan noget, så vi slapper barer og nusser, Bella siger, Jens jeg skal arbejde jeg skal tjene penge, ok jeg tager tøjet på. Nu går du ikke uden vi har udvekslet kontakt info. siger Bella, nej naturligvis ikke. Vi mødes i baren, kontakt info. udveksles, Jens du ved jeg er i Italien, du må meget gerne besøge mig. Pis og lort, det kommer jo ikke til at ske. Som en gnu på savannen må jeg væk.

 

Jeg ser formodentligt aldrig Bella igen, men fuck jeg ønsker hun møder en fantastisk mand får dejlige børn og bliver lykkelig.

 

Nyd de fantastiske øjeblikke livet giver og knep for helvede som det var livet det gjaldt.

 

 

 

 jenslillemandhansen kunne ikke finde det gamle password derfor v2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Inviter Bella på ferie i DK, lyder som en pige der godt kunne trænge til at verden smilte til hende :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Joorn

Tak for kaffe.... jenslillemandhansen...:shock::smile:

Super fed beretning fra det tyske...rigtig godt skrevet...:-)

Skønt og lærerigt med din erfaring fra de tyske jagtmarker, for os der er helt grønne på det område..:-)

Bliver sku bare nødt til selv at prøve det tyske klub marked engang, måske sammen med en lidt mere erfaren "kollega" på området:smile:

Dog lidt sørgeligt mht. "din" Bella, kan se hun betød lidt mere for dig en alle de andre piger i din beretning

Håber du er helt ok og snart er klar igen til nye friske "eventyr" :smile:

Hilsen Joorn

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig god, men også en noget speciel beretning.

Du har gjort dig nogle skarpe iagttagelser, og tænkt selvstændigt herover.

Jeg sidder tilbage med et ret blandet indtryk, af på den ene side nogle piger der var ret opsøgende, positivt stemte, men også andre hvis liv nok var ret kompliceret, og nogle klubber hvor forholdene for pigerne, sine steder nok ikke er optimale.

Det er så også nogle piger og klubber, jeg ikke er motiveret for, og hvor jeg hellere vil betale en højere pris for, efter egen opfattelse mere attraktive piger i pænere klubber.

Flatt99 har jeg dog selv besøgt for et par år siden.

Jeg ville nu til enhver tid hellere lægge mine penge i skabet, end efterlade en pung i bilen.

Godt at du skriver så omfattende, vil være opmærksom på om der kommer mere fra din hånd.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har kun læst den sidste del af din beretning om Bella.

En gentleman afslår jo ikke en dames invitation. Hvis Bella betyder noget for dig og du er glad ved at hun er omkring dig, så kom dog bare afsted til Italien på eventyr. Lad bilen stå og tag flyveren derned. Det koster ikke noget særligt. Hold pungen i lommen, for hun har jo helt klart inviteret til at der ikke skal være penge mellem jer.

Hvilket minde vil du helst have om 15 år? Minder om en tid i Italien med en dejlig kvinde, eller minder om hvad du nu end laver i regnfulde Danmark på dagen i dag? Du vil sidde og tænke hvad nu hvis, og til den tid er det for sent. Carpe diem min ven.

Del dette indlæg


Link til indlæg

tja... følelserne løber altid af med en når man er sammen med de mange dejlige damer i det tyske...men forelskelsen aftager når jeg vender hjem igen.

Min erfaringer siger at pigerne har flere "kunder" som de er glade for og du er ikke den eneste ene, men derfor kan du sagtens være sammen med hende og være glad.

En af grundene til jeg ikke gider Flatrate klubberne, er at jeg bryder mig ikke om klientellet, det er jo discount segmentet der kommer her. (læs folk med solbrændte hud)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super indslag

griner indvendig af det første

var det mig havde jeg fixet en flyver til Italien man lever kun 1 gang

husk det :shock:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Easterneuropeplease skrev, den 3/3/2016 at 21:57:

Jeg synes liiiidt ofte at man hører den med at nogen i familien skal opereres eller der er et eller andet problem.

Men ok, jeg falder sgu også selv for den engang imellem heh

Nu har omtalte pige nu altid været ærlig overfor mig, jeg ved faktuelt at det her var rigtigt, at hun så har hustlet mig et par gange, undlagt at give mig bytte penge, måske alt i alt 200 Euro, ja det går sku nok.

Men ellers velkommen til.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...