Hop til indhold

Recommended Posts

Rækker hånden i vejret.. Var der i dag.. Ville ønske tiden var stoppet lige mens jeg var hos hende..

Hun svarede hurtigt på min sms- anderledes venligt end jeg før har oplevet.. Hun åbnede døren, super lækker lejlighed.. Der duftede rent, sterinlys som skabte hyggen, duft af kvindelig parfume.. Hun iklædt en silkeagtig lille skjorte ville være for kort til at betegne som kimino.. Men derhenaf.. En i mine øjne, sanser lyst og guddommelig smuk pige.. Sorte dybe øjne, et smil som var naturligt på ingen måde påtaget og på ingen måde anstrengt.. Hendes tænder var som taget ud af en colgatereklame.. Flot stram naturlig tynd krop, tynde håndled, velplejede fødder, negle på  både hænder og fødder..

 

hun viste mig ind i et værelse.. En lejlighed som kunne minde om den i sydhaven men helt anderledes atmosfærre.. Helt anden velkomst.. 

Jeg havde til min store ærgelse kun taget en halv time.. Bitter erfaring - ikke at starte med at smide en halv månedsløn og blive skuffet.. Her ville jeg da have ønsket jeg havde indtægt som Ronaldo.. Så var jeg aldrig gået...

 

nåå men må understege, at jeg ikke har naiviteten til at forelske mig.. Så det er der ikke tale om.. Men den pige, som er pigen på billede et i linket til escort5 er pigen var pigen som åbnede døren.. Jeg vil gå så langt at sige, virkeligheden for en gangs skyld.. Var bedre end billedet.. HUSK at dette er ud fra min smag..

 

HVIS man er til hård sex, at klemme pigen og tage magten.. ER DET IKKE hannah.. Hun fortalte om en kunde tidligere på dagen som overskred den aftalte grænse for fastholdelse.. Hvilket endte i en dårlig oplevelse.. Jeg er til det stille.. Og fik fuld valuta for pengene.. 800 for 30 minutter.. Jeg valgte så at smide 300 ekstra for tungekys.. Ingen tvivl.. Hende ville jeg gerne kysse.. 

Jeg kunne godt finde på at se hende igen! Dejlig sex, dejlig "whatever you like" atitude.. Jeg kunne ønske jer alle den oplevelse, hvis det er det søde, blide i er til.. Da jeg kom ud fra værelset.. Lå der en veninde på sofaen.. Hun var lige så smuk men selvfølgelig anderledes men smuk..  Altså i mine øjne en kvalitetslejlighed..;)

 

ps. Hun er korthåret nu.. Som billed 1.. Og det er det flotteste korte hår jeg har set på en pige..!

God aften.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har fundet pigen der lå i sofaen.. Lige som med Hannah, var virkeligheden i fuld overensstemmelse med billedet og efter min vurdering lidt til..;)

atmosfærre som var man på besøg i et "ægte hjem" hos 2 veninder..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...