Hop til indhold

Recommended Posts

Hejsa allesammen, dette kommer nok til at lyde som et surt opstød, men skal prøve at skrive det så sobert og objektivt som muligt. 
tl;dr : Dårlig service, forstyrret, fokus på ekstra. 

Jeg er lige nu og her, kommet tilbage fra http://www.apexsiam.dk. Egentlig ville jeg have været hos dejlige Ju i Kalasin, men ved miskommunikation, ankom jeg til en lukket butik. Det tror jeg ihvertfald er tilfældet da kl var 19:05 og jeg prøvede at ringe, men uden held. Det er der jo sådan set ikke noget at gøre ved. Jeg mindes at Apex tidligere har fået fine anmeldelser, hvorfor jeg dragede mod dem. 

Jeg ringer, spørger om de har tid, og ankommer lidt senere. Jeg bliver lukket ind af en lille halvfed dame (midt 30 - 40). Hun virker energisk og flink. Jeg bliver henvist til et værelse, bliver bedt om at klæde mig af. Imens jeg gør det lader hun døren stå åbent, jeg lukker den. Derefter er det et rend ud og ind af værelset, for at gøre klar, alt imens jeg står nøgen og ligner et fjog. Endelig efter 5 minutters renderi kommer det til massagen. Jeg giver hende pengene, hvorefter hun skal ud og hente bytte penge. Det tager åbenbart også et par minutter igen med døren åben. Endelig kommer hun tilbage og begynder massagen. Jeg lægger mig til rette på sengen, hvilket er en blød halvandenmands-seng, med en tilhørende blød topmadras. Man nærmest synker ned i sengen, så man næsten slår en bue. 

Hun begynder på massagen, med sin palmolive olie. Der bliver pumpet hårdt på dunken og hun begynder at massere højre del af min ryg og nakke. Det forstætter hun med de næste 15 - 20 min. Det var stortset kunne denne del af ryggen der fik massage. Det er en enormt monoton massage uden den store variation og uden brug af hænder. Det foregik kun med "underarmen" (i mangel af bedre ord). Derefter begynder hun på benene, uden antydning til ekstra. Det er sådan set fint nok, jeg havde ikke bedt eller givet udtryk for noget. 

Hun beder mig vende mig om, og går straks til at klemme om pikken. Jeg bliver noget forbløffet over stemningsskiftet, men det er da velkomment. Efter en del miskommunikation igen (forstod overhoved ikke hvad prisen var for hverken hj eller fuld pakke, sidstnævnte interessere mig  absolut ikke). Det næste hun gør, forbløffer mig endnu mere. Hun ville have 700 mere, for hvad jeg kunne forstå fuld pakke (har absolut ingen anelse, men det er hvad jeg tror), hun tigger mig om at købe "ydelsen" for 700. Dernæst i let humør, trækker hun mig i armen, hen til mine ting (læs: tegnebogen). Jeg insistere på, at jeg ikke er interesseret, men hum bliver ved! flere gange må jeg sige nej tak og har hele tiden et smil på læben.  Hun insistere stadig på de 700 kr, men jeg siger at jeg ikke vil betale så meget. Hun siger 500 mere så er det fint, jeg siger okay, da jeg føler mig en smule presset. Jeg giver hende pengene og hun smutter ud igen. Det skal lige nævnes at denne gang gav jeg hende lige penge. Hun forbliver væk i godt og vel 5 minutter igen. Jeg kan høre en anden kunde ude i foyeren. Hun kommer ind, og lader igen døren stå åbent. Hun siger: "this room, not good. Change room". Jeg forstår det ikke lige første gang, men hun ville have at jeg skulle skifte lokale. Hun giver mig et håndklæde om livet. Jeg tager alle mine ting i armene, smurt ind i olie og går ud af lokalet for at gå ind i det næste, som man kunne se var brugt. 

Den anden kunde, var tilsyneladende sat ud på toilettet, mens jeg skiftede lokale, og han gik ind i det jeg kom fra. Hun beder mig at gøre mig klar igen og jeg sætter mig nøgen på sengen med alle mine ting. På det tidspunkt synes jeg sku' ikke det er sjovt mere. Det var en meget middelmådig oplevelse, der ændrede sig til en kafkask drøm. Jeg aftørrede mig selv med håndklædet, tog tøj på og ventede på at hun kom ind igen. Jeg bad om de 500 kr, jeg havde betalt, hvilket hun ikke var særlig glad for at give igen. Jeg fik dog mine penge og hun lukkede mig ud med et smil, neutralt ? ansigtsudtryk. Det lod ikke til at det rørte hende særligt. 

Jeg har generelt ikke store krav til thai-steder, men synes at den behandling jeg oplevede var absurd og forstyrret af dårlig service. Det lader til at stedet er populært, da jeg kunne høre ring på døren, telefoner og kunder igennem mit besøg. Det kan være at jeg bare har været uheldig. 

Beklager et langt indlæg, men det var en rigtig ærgelig oplevelse, som jeg sådan set helst ville have været foruden. Jeg havde desværre heller ikke tid, til at finde et andet sted.

stedet: 3/10
diskretion: 2/10
massagen: 3/10
service: 0/10

alt i alt: 1/10. 

BB. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bladebronx skrev, for 12 timer siden:

..... Dernæst i let humør, trækker hun mig i armen, hen til mine ting (læs: tegnebogen). Jeg insistere på, at jeg ikke er interesseret, men hum bliver ved! flere gange må jeg sige nej tak og har hele tiden et smil på læben.  Hun insistere stadig på de 700 kr, men jeg siger at jeg ikke vil betale så meget. Hun siger 500 mere så er det fint, jeg siger okay, da jeg føler mig en smule presset.

Det er møguforskammet og utroligt påtrængende. Jeg tror, man skal have prøvet situationen for at kunne forestille sig, hvor ubehageligt det er.

Jeg prøvede noget lignende hos Valby Roses for nogle år siden, hvor pigen midt i det hele hentede mine bukser og holdt dem insisterende hen foran mig, idet hun rystede dem.

Bortset fra, at det var at overskride nogle grænser, havde jeg faktisk allerede betalt for den ydelse, vi var i gang med, men prisen steg åbenbart undervejs.

Jeg behøver vel ikke sige, at jeg aldrig siden har sat mine ben dér

Del dette indlæg


Link til indlæg

Borende x- jeg mener også at mine grænser blev overtrådt. Men det var nu ikke det der fik mig til at stoppe seancen. Det var nemlig al den spildtid hun formåede at bruge, selvfølgelig sammenholdt med hendes påståendehed for ekstra. 

Knaldperlen- det var mit første besøg hos Apex. Det bliver nok også sidste.hvis andre er glade så er det jo helt fint. 

Jeg foretrækker dog mere professionalitet og et sted hvor fokusset ligger på oplevelsen som helhed. Lad det være inventar, personalets færdigheder, musikken osv. Det var ikke mit indtryk af ovenstående. Tværtimod. Det bar præg af ydelser med prisskilt i værelset. 

Men som sagt, kan jeg have været uheldig. Men jeg værdsætter både min tid og mine penge nok fra en retur.

bananas- jeg håber du fandt min indlæg både informativt og underholdende :)

 

næste gang må jeg planlægge bedre og besøge Ju. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg er også kommet en DEL hos Apex, men har har heller aldrig her oplevet noget lignende, Det er sgu ikke iorden!!

De "lille halvfede" kan jeg heller ikke nikke genkende til. Jeg synes det er fint at du stoppede "legen" og skred, det havde jeg sku også gjort, og godt at du fik din sidste 500kr seddel tilbage trods alt.

Men noget uforstående over den behandling du der fik, det ligner dem sku ikke, måske som Knaldperlen siger, en reserve, men det godtgør jo ikke hændelsen.

Hvis du magter at prøve igen, så prøv at booke Suzy eller Yaya.  Suzy er ikke petit-petit, men heller ikke halvfed synes jeg (det er godt nok 3 måneder siden jeg har været der sidst). Yaya derimod synes jeg godt man kan betegne som petit.

Del dette indlæg


Link til indlæg
dråben skrev, for 3 minutter siden:

Jeg er også kommet en DEL hos Apex, men har har heller aldrig her oplevet noget lignende, Det er sgu ikke iorden!!

De "lille halvfede" kan jeg heller ikke nikke genkende til. Jeg synes det er fint at du stoppede "legen" og skred, det havde jeg sku også gjort, og godt at du fik din sidste 500kr seddel tilbage trods alt.

Men noget uforstående over den behandling du der fik, det ligner dem sku ikke, måske som Knaldperlen siger, en reserve, men det godtgør jo ikke hændelsen.

Hvis du magter at prøve igen, så prøv at booke Suzy eller Yaya.  Suzy er ikke petit-petit, men heller ikke halvfed synes jeg (det er godt nok 3 måneder siden jeg har været der sidst). Yaya derimod synes jeg godt man kan betegne som petit.

Tal for respons og et uddybende bud på hvilke piger man skal besøge. Det kan jo være nogen kan bruge informationerne :) 

Jeg var meget tilfreds med at få mine penge igen. Hvis tiden og muligheden byder sig igen, kan jeg måske lokkes. 

Bb

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Hunter

Jeg har en lille opfølgning på denne her.

Jeg var for et par dage siden hos Apex, og fik som sædvanlig fin massage.

Jeg talte efterfølgende med de to ejere Suzy og Yaya, som havde hørt noget om, at der var en noget negativ anmeldelse her på EG. De ville gerne have, hvis jeg ville læse anmeldelsen op for dem, og forklare hvad der stod, og det gjorde jeg så. Undervejs så de begge mere og mere bekymrede ud, da de blev klar over hvad der stod og hvad det betød. Og vi var alle tre enige om, at det som var sket, absolut ikke var i orden.

Jeg ved så ikke, hvad de vil gøre ved det, men jeg er overbevist om,, at noget bliver der gjort.

Så forhåbentlig er den opførsel, som Blade har været ude for, en engangsforeteelse på stedet.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var der i dag. Jeg må indrømme at jeg fik den bedste service af Bibi, en af dem som der også er billeder af på deres annonce. Både massagen og det sjove var i top! Hold da hel fest, hun var dejlig. Fik smagt hendes dejlige mis. Ummm... kunne blive ved. Hun har også nogen meget dejlig naturlige bryster. Savner dem og hende. Hihi! Hun er også rigtigt smuk i mine øjne. Alder må nok være lige omkring 30erne. Hele oplevelsen er 5/5

Go for it!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var forbi i sidste uge til en times massage med Lucy og en anden smuk pige, ringede lidt før og bestilte tid.

Blev taget pænt imod og kort tid senere lå jeg på maven med fire hænder der æltede løs på min trængende krop, det var helt fantastisk og lå med et stort smil mens jeg nød det, der blev efter noget tid også hevet i den lange bandit og selv om jeg prøvede at holde ud så måtte jeg ud med det og der blev lavet hyggeligt sjov med det...jeg kom også på den anden side og fik lov at pille lidt mens de masserede og drillede banditten, til sidst fik den endnu en tur og jeg fik hoved og fod massage som afslutning inden et tiltrængt bad.

Helt perfekt syntes jeg og har efterhånden set en del...

Apex.siam.DK

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så var det blevet tid igen.

Ringede men Suzy er i Thailand.

Jeg tager chancen og en smilende Bibi lukker mig ind puha hun ser meget fræk ud selv om hun prøver at pakke hendes gudinde figur lidt væk.

Tager en time og hun kommer med lidt at drikke og vasker godt af inden hun begynder massagen, som jeg syntes er tilpas hård med en blanding af hænder albuer og knæ.

Hun får også pillet ved de ædlere dele og det har sin virkning, ligger og fantaserer om hvad der gemmer sig under hendes tøj...bliver vækket ud af drømmene da jeg får besked på at vende mig om, hun står og smiler frækt mens hun spørger hvad jeg kunne tænke mig...jeg er solgt hendes smil varmer hele min krop og formerne skriger på at blive sluppet fri, 5min senere står hun foran mig som den smukkeste gudinde smuk og fræk så det kan mærkes i hele kroppen, uha der bliver byttet slik sut kys kærtegn osv.

Hold nu fest hun er max fræk i mine øjne, blid og forsigtig men kan også give den gas SF

9/10 til hende.

Redigeret af Solskin

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Solskin skrev, for 3 minutter siden:

Så var det blevet tid igen.

Ringede men Lucy er i Thailand.

Jeg tager chancen og en smilende Bibi lukker mig ind puha hun ser meget fræk ud selv om hun prøver at pakke hendes gudinde figur lidt væk.

Tager en time og hun kommer med lidt at drikke og vasker godt af inden hun begynder massagen, som jeg syntes er tilpas hård med en blanding af hænder albuer og knæ.

Hun får også pillet ved de ædlere dele og det har sin virkning, ligger og fantaserer om hvad der gemmer sig under hendes tøj...bliver vækket ud af drømmene da jeg får besked på at vende mig om, hun står og smiler frækt mens hun spørger hvad jeg kunne tænke mig...jeg er solgt hendes smil varmer hele min krop og formerne skriger på at blive sluppet fri, 5min senere står hun foran mig som den smukkeste gudinde smuk og fræk så det kan mærkes i hele kroppen, uha der bliver byttet slik sut kys kærtegn osv.

Hold nu fest hun er max fræk i mine øjne, blid og forsigtig men kan også give den gas SF

9/10 til hende.

Kan Lucy være den pige jeg kender som Suzy???

På deres annonce er det Suzy i den røde kjole

https://escortguide.dk/P/apex-siam-thaimassage-24381.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Go Aften...

Det fortsætter med elendig service hos apex siam, har 2 gange i træk været ude for dårlig massage. Nu er det slut med det sted, aldrig mere vil jeg sætte mine ben der.!!! Det har for mig altid været et sted hvor jeg kunne få rigtig god massage og HJ, men nu er der kun oliesjask og snakkende gamle koner,,,"you hav 2 girl, 1 girl training, you happy" NO... ADVARSEL Apex Siam er blevet et skodsted!!! 

INGEN STJERNER HER FRA

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kom meget på Apex Siam for et par år siden, men stedet har skiftet ejer flere gangen siden. Var der for ca 8 måmeder siden og var ikke imponeret over massagen eller temperaturen i rummet. Nu skal man jo ikke dømme et sted ud fra èn massage da der kan være stor forskel på pigerne, stemningen er IMHO bare gået ned af bakke de sidste par år.

Hvem er pigen i hvidt på billede 4, 5?

Redigeret af Sammy

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Hunter
minitulle2 skrev, for 13 timer siden:

Er suzy der stadig ? Har længe ville besøge hende 

Ja det er hun.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Korrekt December 

Hun er smuk vild og lækker på en måde der falder i min smag.

Suzy er også charmerende og speciel på sin egen måde.

Yaya kender jeg ikke er hun på et af deres billeder ? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Solskin skrev, 1 time siden:

Korrekt December 

Hun er smuk vild og lækker på en måde der falder i min smag.

Suzy er også charmerende og speciel på sin egen måde.

Yaya kender jeg ikke er hun på et af deres billeder ? 

Ja, det er Yaya med den røde bluse

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Tatra

Sjovt som denne tråd har udviklet sig side 000's sure opstød ved hans eneste indlogning på EG. En utilfreds konkurrent? Jeg har også kun de bedste mindelser omkring de 4 tøser jeg kender på stedet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...