Hop til indhold

Recommended Posts

Så er Anabel tilbage i landet. Selv om jeg egentlig havde tænkt mig at besøge Nicol i sydhavnen igen blev budgettet brændt af ved Enghave Plads istedet. Anabel har fået nogle flere billeder på sin profil siden sidst. De nye er lidt mere retoucheret end de gamle men de passer alle sammen meget fint. Anyways ringede igår aftes og bestilte en time hertil morgen. Telefonpigen har nok en liste over "ok" kunder/telefonnumre for jeg blev spurgt om jeg ikke havde været der før og fik den rigtige adresse fra start. (ja jeg havde jo også besøgt Bella to gange da hun var her fornyligt) 

Anabel er rigtigt sød og har nogle pænt lange stænger (stort plus i min bog), brysterne er ægte og en fin lille håndfuld. Jeg tror faktisk Anabel snakker fint nok engelsk, men jeg fortrækker faktisk at snakke spansk når jeg er sammen med piger der snakker det som første sprog. Der blev aftalt en time med sport i 2'eren. Vi startede ud med at stå og hyggekysse mens hun gned sin dejlig krop op i mod mig. For at få en god start valgte jeg at lægge Anabel på ryggen og så gå igang mellem hendes ben. Hun hjalp godt til med et rotterende underliv som efter lidt tid spjættede godt. Det blev min tur til at nyde liggende på ryggen. Mens jeg lå der vendte Anabel sin bagdel op mod mig, og jeg fik at vide jeg gerne måtte lege med hendes huller mens hun slikkede på mig. Det udviklede sig til en 69 hvor jeg mens jeg slikkede hende også fingerkneppede hul nummer 2. Efterfølgende fulgte der en 30-40 min dampende sex (anal samt vaginalt) i en fire-fem stillinger. Da tiden var ved at være gået og jeg endnu ikke var færdig tog Anabel regnfrakken af og forsatte på den franske og det svenske indtil jeg måtte overgive mig udover hendes bryster og mave.... Fik en lille smule rygmassage efter at Anabel havde tørret sig af.

Helt tømt og med et saligt smil forlod jeg det dejlig værelse til en kold dag på Vesterbro. Kikke på uret og opdagede jeg ikke havde været der fuld tid, men var ude 5 min før (men jeg havde jo også sprunget post-sex badet over. Alt i alt fik jeg nok "kun" 50 min af Anabel tid, ikke at det gjorde så meget da jeg ikke kunne havde nået en omgang mere på de ti minutter og jeg følte hellere ikke at der blev skyndt på mig. En dejlig oplevelse med en dejlig pige som jeg uden tvivl vil besøge igen når hun er tilbage i landet næste gang.

Puha, to af ens yndlings piger i byen på samme tid lidt endnu - November kan ende med at blive frygteligt dyr.

 

http://escortguide.dk/P/-anabel-spanish-babe-vesterbro-topservice-25662.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
MrGentleman skrev, for 31 minutter siden:

Hvordan er stedet ?!

Det er en pæn, lys, velholdt lejlighed nær Enghave Plads. Et lækkert sted, efter min mening.

Del dette indlæg


Link til indlæg
juipui skrev, for 9 timer siden:

Det er en pæn, lys, velholdt lejlighed nær Enghave Plads. Et lækkert sted, efter min mening.

Juipui har helt ret, et af de pænere steder.  Badeværelset er pænt og rent. Sengen var redt og ren. Lagnet der blev lagt på var rent, lige så var det håndklæde jeg fik udleveret til badet. Blev modtaget af telefon pigen og ført ind til værelset, telefonpigen var også sød og rar.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var også forbi Anabel.

Har besøgt stedet før og må sige det er toppen. Anabel er en smuk pige og servicen holder 100 %. Købte også en time og hold da op :)

Mial

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...