Hop til indhold
kortehansen

BELLA NEW LATINABABE - god måde at bruge lørdag formiddag på

Recommended Posts

Når nu pigerne på Flensborggade endeligt var kommet tilbage fra sommerferie var det tid til at aflægge dem et lille besøg. Af de to piger som er her pt. faldet valget på Bella, da jeg har en præference for de lidt lysere latina'er. Svar på SMS kom der ikke noget af, men så kom jeg i tanke om at stedet som regel fortrækker at man ringer. Fik den sædvanlig gade med det forkerte nummer og så det rigtige ved ankomst når de havde set en an.

Det var en meget smuk og noget mere petite pige der åbnede døren for mig end hende der er på billederne. Jeg tror det er den samme pige baseret på ansigtet, men hvis jeg skal være ærlig så er jeg sgu ikke sikker. Nok om det for den pige der stod foran mig havde jeg faktisk mere lyst til en hende på billederne. Bella kan noget engelsk, men mit spanske var lidt bedre så det skiftede vi over i og aftalte en time uden noget extra. Tog derefter et hurtigt bad på det som altid pæne badeværelse før løjerne skulle begynde.

Vi lange ud med bare at stå og kysse mens vi følte hinanden an. Efter lidt tid gled Bella ned på hug og begyndte på det franske, hun gjorde det rigtigt godt og det var dejligt frækt at stå og kikke ned på hende mens hun arbejdede med  mit lem. Efter lidt tid lagde jeg hende ned på ryggen og dykkede ned mellem hendes ben, efter lidt tid forslog hun dog lidt 69. Regnfrakken kom på og hun begyndte at ride der ud af hvilket hun gjorde rigtig godt, men jeg er nu rigtigt glad for doggy så hun kom ud til kanten af sengen på alle fire så jeg kunne stå ordentlig op og tage hende. Med udsigt til hendes dejlig bagdel må jeg indrømme jeg blev lidt trist over at jeg i dagens anledning ikke havde smidt de ekstra kroner og taget græsk med, men sådan var det ikke. Pounded blev hun så bagfra i et lille kvarters tid, hvor hun vist nok kom (sammentrækningerne og lydene var der i hvertfald) undervejs inden jeg også måtte overgive mig. 

Lidt let rengøring og så om på ryggen til lidt ryg massage. Massagen er ikke al verdenen, men vi havde en hyggelig samtale om løst og fast. Efter lidt tid lagde Bella sig tæt ind til mig og vi begyndte nusse igen. Da jeg var klar til endnu en omgang kom der gummi på igen og Bella hoppede op til en endu en ride tur, som blev efterfulgt af lidt missionær, lidt doggy, lidt mere ridning og til sidst noget blæs. Jeg smuttede på badeværelset inden jeg skulle afsted og kunne høre Bella snakkede med sin kollega som mente at Bella ud fra lydniveauet måtte have haft en god kunde, med det ego-boost tændte jeg på vandet i bruseren og vaskede sveden fra en dejlig stund med Bella af. Cirka 1,5 time efter min ankomst stod jeg på gaden igen.    

For at runde af så er Bella en dejlig pige. hendes alder er ikke i nærheden af hvad der står i annoncen (hende præcise alder kender jeg nu, men holder for mig selv, men altså noget ældre end 23). Men de fleste 23 årige piger ville nok gerne have hendes krop i stedet for deres egen. Brysterne er silicone og håndværket er ikke helt perfekt når hun ligger på siden men stadig udmærket. Hendes bagdel er efter min menig fantastisk og skal prøves en dag. Hun kysser gladeligt og har nogle dejlige øjne. Hvis man kan spansk er hun sjov at snakke med. Så Bella har i hvertfald min varmeste anbefaling.

http://escortguide.dk/P/-bella-new-latinababe-f-argentina-vesterbro--25320.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Blev nødt til at tage forbi igen da jeg så det var sidste dag. Super dejligt besøg selv om det kun blev 30 min.

 

hun rejser i aften, så hvis i skal nå det så er det om at komme afsted.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...