Hop til indhold
lars.hanson

Er der nogen der har besøgt Betty på Vesterbro?

Recommended Posts

Jeg har haft besøg af hende.. Ikke sikker på det er hende på billedet .. Men hende der kom var top lækker.. Mage til.. Lille krop, små bryster, navle piercing.. Der er bare noget ved læberne på hende som kom og hende på billedet der ikke stemmer.. Men hun refererede også til at hendes hår var kortere end på billederne nu..

 

hun virkede lille smule nervøs, fået et lille glas før hun kom.. Talte som et maskingevær - men hun blev smaskliderlig.. Det mener jeg.. Ikke bare fake.. Har jeg besøgt for mange til at blive snydt af (tror jeg selv).. Hvis hun snød.. Så pyt .. Det var fantastisk.. Hun forsøgte af flere gange at få sex uden kondom.. Men jeg måtte blokkere for hun ikke bare satte sig ned over uden..  Men jeg oplevede hende som indlevende og lækker oplevelse.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Bebop.. Det er ikke hende der kom til mig.. Min mistanke med læberne holdt stik.. Hende på billede er mere asiatisk.. Hende som kom hos mig, var rumæner med klassisk ungromalook.. Pænt under 30..;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...