Hop til indhold
Gæst

En Sugarbabe langt ude

Recommended Posts

Gæst

En lille beretning om en sugardaters-oplevelse.

Det var fredag efter efter arbejde og en sugarbabe, jeg tidligere havde skrevet med, uden tingene var blevet til noget, henvendte sig på Sugardaters. Hun spurgte om jeg kunne komme på besøg ved hende kl. 19:00 samme aften. Jeg var klar. Hun lignede en rigtig køn, ung pige - men ikke en dulle. En fornuftig ung pige på 20 år. Jeg er 39 år. Det viste sig dog, at den by hun havde opgivet på sin profil, ikke var den by, hun ville have besøg i. Min bil var på værksted og var kommet til at stå der weekenden over. Så hvad gjorde jeg nu, hvor offentlig transport ikke var en mulighed til en adresse langt ude på landet. På en gård for enden af lange markveje. Jeg strøg op og spurgte naboen, om ikke jeg kunne låne hendes gamle spand af en Fiat Punto. Det kunne jeg - lidt mod forventning, jeg synes tit man oplever folk, der ikke vil låne deres biler ud.

Jeg skrev til Sugarbaben, jeg kunne være der kl. 19:15. Med en halvt opladet mobil og tre quarter poundere fra MC Donalds var jeg på vej ad små landeveje mod min date. Hun ville havde 2.000 kr. for et knald med det hele. Vores aftale var lige ved at strande der, da vi skrev lidt tidligere på Sms. Det er for meget, synes jeg. Jeg fik hende efterfølgende med på 1.500 kr., hvis jeg kørte hende fra den gård, hvor vi skulle mødes, til en by med togforbindelse til hendes hjemby. Det var modsat retning af min hjemtur fra hende. Vi blev enige om 1.500 kr. for et knald, som var det en pige, man havde været heldig at score i byen. 

Jeg var godt undervejs på den en time og et kvarter lange tur til gården. Jeg skulle hæve penge til hende, men jeg var så langt ude på landet, så der ikke var bankautomater i de to byer, jeg tog en afstikker fra hovedvejen for at skaffe penge i. Jeg skrev til hende - hun kunne tage Mobile Pay. Videre i den lille Punto-spand, der knap og nap kunne slæbe sig selv af sted. Den venlige stemme i Google Maps guidede mig frem. Da jeg fandt gården, som var den adresse, hun havde oplyst, skulle jeg ringe til hende, havde hun skrevet. Der var ingen, der tog telefonen i 10 minutter, da jeg holdte ved gården. Jeg tænkte - er det fupnummer for at lave pis med tilfældig mand fra sugardaters. Hva' hulen skulle jeg også ude på den gård. Overboens bil var blevet godt smadret til allerede. Så skulle den i bilvasken. Tingene begyndte at løbe op alligevel med burgere, benzin og bilvask.

Endelig ringene telefonen i den lille smadderkasse-bil. Det var hende - hun sagde hun ville komme ud og hente mig. Jeg blev guidet vej fra hovedbygningen i gården og var lige ved at køre fast i alt det smadder og traktorspor ved gården. Da jeg steg ud af bilen, begyndte vores møde med, at hun guidede mig en vej fra bilen over til hende. Hun stod i gummistøvler, bare ben, vådt hår og en slags morgenkåbe og grinede af, at jeg sprang fra plet til plet i mudderet i mine bysko. Faktisk en god start på daten. Da jeg hilste på hende kunne jeg føle i hendes hånd, at hun havde lyst til at få besøg - selvfølgelig lige med de 1.500 kr. in mente. 

Vi kom ind i en lille lejlighed indrettet i en slags staldbygning. I køkkenet var der pænt - hun viste mig værelset, hvor hun selv sov. Det så også fint ud. Hun var driftsleder på gården og boede der i hverdagene. Men mere vigtigt var, at hun så toplækker ud, og var tilmed rigtig køn. Vi snakkede lidt i køkkenet - måske ti minutter. Så sagde hun "er du klar" og vi gik ind i hendes værelse. Hun smed tøjet og jeg var helt færdig. Shit en lækker sag. Modelkrop, naturlige ungpigebabser i str. c, trimmet mis uden at være glat, lækker røv og ben. Toplækker sag på 20 år. Vi begyndte at kysse og det greb om sig. Jeg glemte hurtigt det var et betalingsknald. Over i sengen og fortsætte med kæleri og kram og masser af lækre tungekys.

Pludselig sprang hun og satte sig op til en ridetur. Lige knap våd nok, men forsigt fik hun pikken sneget ind. Et langt lækkert ridt. Om i missionær - min favorit. Lidt fra siden, en doggystyle og tilbage i missonær, hvor vi sluttede af. Det gik så hurtigt med at sætte sig op til den indledende ridetur, så der blev ikke rodet med kondomer. For fanden, hvor var det bare godt uden gummi. Den intense følelse af fuldstændig tæthed med pigen. I den afsluttede missionær fik jeg vellykket trukket mig ud og to til tre ryk i pikkemanden, så væltede spermen ud over maven på hende. Der var tryk på og det blev ved længe. Sådan som når man har haft rigtig vellykket sex - kan slet ikke sammenlignes med onani eller sex med gummi. 

Jeg lå i sengen som en mæt løve og hun sprang op som en frisk tøs. Suste ud i køkkenet og begyndte at samle nogle ting. Hun kom ind i sengen, stadig helt nøgen og lagde sig og hev dynen over os. Tror der var gået 45 min., inkl. sexen, da hun mente hun skulle til at tage tøj på for at pakke til køreturen til hendes hjemby. Jeg kørte hende helt hjem, selvom det var lidt langt i en lånt bil. Hun fik efterfølgende sin betaling via Mobile Pay. Vi snakkede, og hyggede på bilturen. Da hun blev sat af havde vi været sammen i to timer. 

På hjemturen løb min mobil tør for strøm og jeg skulle køre ad små veje for at finde motorvejen mod Kolding. Benzinmåleren lyste, jeg kørte forkert flere gange i det kulsorte, mørke sydjylland. På en tankstation fik jeg benzin og fik lov at stå og lade mobilen op. Så ud i mørket igen. Google Maps viste mig ad grusveje, delvist nedlagte veje, krydsede en jernbane flere gange, hvor der ikke var bomme. Var tæt på igen at køre fast et sted på en grusvej, hvor jeg skulle vende. Kørte rundt mellem forladte huse, forladte gård og ikke en person eller en bil mødte jeg. Mobilen løb igen tør for strøm så ikke mere Google Maps. Men endelig kom jeg til en by i Sønderjyllland, hvorfra jeg kendte vejen hen til motorvejen mod nord. 

Det meste af turen hjemover kørte jeg med stivert på. Hende den supersild på gården kunne jeg nemt have taget en tur eller to mere med. Vi aftalte, jeg må gemme hendes telefonnummer til en anden god gang. Endelig hjemme i Kolding. Køre rundt i byen for at finde en døgnåben bilvask til overboens nu meget mudrede Punto. Endelig hjemme i sofaen. En super fed aften. Et knald som var det med en kæreste, man kendte rigtig godt i sengen. Hende skal jeg helt sikkert besøge en anden god gang. Lørdag eftermiddag går jeg stadig rundt med den gode følelse i kroppen efter et vellykket knald og en sjov tur i en Punto-spand ad markveje rundt i ingenmandsland. 

Hilsen Gummidrengen

Redigeret af Gummidrengen
Småret - slåfejl

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest wayfarer

Lyder for mig som en ganske ordinær luder og ikke en sugar babe, men lyder som fin oplevelse

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

 

Google Maps viste mig ad grusveje, delvist nedlagte veje, krydsede en jernbane flere gange, hvor der ikke var bomme. Var tæt på igen at køre fast et sted på en grusvej, hvor jeg skulle vende. Kørte rundt mellem forladte huse, forladte gård og ikke en person eller en bil mødte jeg. Mobilen løb igen tør for strøm så ikke mere Google Maps. Men endelig kom jeg til en by i Sønderjyllland, hvorfra jeg kendte vejen hen til motorvejen mod nord. 

 

Hilsen Gummidrengen

Virkede google maps, så langt ude på bøhlandet?

Har haft problemer med google maps, da jeg skulle besøge en sugarbabe langt ude på landet, hvor google maps viste forkert.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Google Maps virkede ikke helt optimalt - der burde være en funktion "benyt ikke grusveje" og en "vend altid om i stedet for at beregne ny rute" og "benyt kun tydeligt navngivne veje" :-D

 

Redigeret af Gummidrengen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Google Maps virkede ikke helt optimalt - der burde være en funktion "benyt ikke grusveje" og en "vend altid om i stedet for at beregne ny rute" og "benyt kun tydeligt navngivne veje" :-D

Enig. Den ville sjovt nok også have mig til at køre ind på en grusvej og det var helt forkert :-D

Google maps er en internetbaseret navigationstjeneste, så på landet, hvor der typisk er dårlig internetforbindelse, så kan den være upræcis. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lyder for mig som en ganske ordinær luder og ikke en sugar babe, men lyder som fin oplevelse

 

Cool. Kan du ikke lige give nogle henvisninger til ordinære ludere, hvor oplevelsen er sådan?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtigt fed anmeldelse !!! 

De her sjældne hvor man føler man selv var til stede.. Og alle de små ting der kan være besværlige for at nå sit mål.. Hvor jeg dog genkender mange ting altså der hvor man rimeligt spontant bliver hooket og liderlig og må gå en masse igennem før man når sit mål :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kraks navigation app fungerer også offline, så den må være perfekt når du kører langt ude på landet hvor der er dårlig netforbindelse. 

Iøvrigt advarer den også med nogle bib hver gang man kører for hurtigt. Så den bibber hele tiden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kraks navigation app fungerer også offline, så den må være perfekt når du kører langt ude på landet hvor der er dårlig netforbindelse. 

Iøvrigt advarer den også med nogle bib hver gang man kører for hurtigt. Så den bibber hele tiden

Nu vi er kørt helt af vejen: Den over en kam bedst anmeldte navigations-app, som ovenikøbet er gratis, er vist Microsofts HERE. Fås også til Android og iOS Bygger på gode gamle Navteq og kan bruges både off- og online. Onlinefordelene er bl.a. udvidet adressesøgning og ruteplanlægning med aktuel trafikinformation.

https://pages.here.com/app/

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vil give Bebop ret og anbefaler alle at hente appen "HERE" Den er perfekt og du har super gratis offline navigation. Man downloader bare en kort over det land man vil navigere i.

Redigeret af Bukkake

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vil give Bebop ret og anbefaler alle at hente appen "HERE" Den er perfekt og du har super gratis offline navigation. Man downloader bare en kort over det land man vil navigere i.

Er det så med dansk sprog/tale.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Vil give Bebop ret og anbefaler alle at hente appen "HERE" Den er perfekt og du har super gratis offline navigation. Man downloader bare en kort over det land man vil navigere i.

Okay, så er det ikke nødvendigt at købe en TomTom eller hvad de nu hedder til bilen, når man bare kan downloade en app til sin telefon. 

EDIT: Måske vi burde oprette en tråd, hvor vi diskutere navigationsapps til smartphones for ikke at afspore Gummidrengens anmeldelse yderligere. 

Redigeret af troldmanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

du kan downloade gratis sprog 

da jeg lige har downloadet here var der kun engelsk så downloaded dansk kvinde tale (gratis)

instillinger -> taleindstillinger -> download stemme -> og så vælger du der hvilket for.eks dansk

Redigeret af vestsj81

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

hvor mange skal du bruge?

 

Jeg høre også gerne om dem. Vær ikke fedtet. Bare kom me dem alle.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Ja, men det er bare en fed måde han kører ud af garagen, når han kører hjemmefra :-D

Enig, men det er bare så besværligt at lukke porten igen. :grin:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest wayfarer

Jeg høre også gerne om dem. Vær ikke fedtet. Bare kom me dem alle.

gå på escortguide.dk, der er der ikke andet!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...