Hop til indhold
Denmand

Angel - Top Brasilian *Østerbro*

Recommended Posts

Nu har jeg et par gange overvejet at følge op på mit vellykkede besøg hos Anita. Men første gang jeg overvejede det løb jeg ind i Angel på samme sted. Og hun måtte da prøves og det viste sig at være en god beslutning.

Da jeg så  skulle have en aftale på plads igen i dag var der mange muligheder, men valget faldt på Angel igen  - god beslutning.

Jeg har ikke set hende omtalt herinde selvom hun har været til rådighed igennem længere tid. De billeder der er af hende, hvor hun poserer i strandkanten er gode, og jeg står inde for ægtheden af dem. Det samme gælder de øvrige billeder. Ydermere så taler hun et lidt bedre engelsk og har et super godt humør, der smitter. Hun er nem at ha' det sjovt med.

Kroppen - ja billederne taler for sig selv - her nærmer vi os toppen af toppen efter min mening. Stram og brun krop, veltrænet med rigtig gode former - både bryster (silikone) og bagen. Rummet og sengen som hun benytter sig af er ok. Lidt mørkt, men man kan bare åbne vinduet lidt, så kommer der lys ind. Den krop skal ses og nydes.

Jeg aftalte en time med hende til 1.200 og den gik desværre alt for hurtigt. Først lidt fransk til hende, så SF til mig, en 69 og så 45 min  i diverse positioner, som hun uden tvivl nød. Selvom tiden så er gået er der passende tid til at snakke og bade sammen - det kan jeg vildt godt li' ved det her sted. Hvis kunderne står i kø kan man jo ikke regne med det, men når man har tid så hvorfor ikke?

Igen må jeg bare sige at dette sted er så lækkert, og jeg ser efterhånden ikke gode grunde til at opsøge 1. sugarbabes (for dyrt og besværligt), 2. andre escortguide piger (der er for mange nitter imellem, som skal bare ha' det hele overstået), 3. danske glædespiger (dyrere, må ikke, gør ikke, ...).

Try her. Hun er en hottie i den grad :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hende har jeg tit kikket på, hun ser laber ud. God anmeldelse, tak for den. Besøgte du hende på ydre Østerbro ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er svært. PM mig så skal du få et svar.

Var i øvrigt hos Anita igen i weekenden, og igen må jeg bare sige: Hot chica, so sweet.

It's a coin toss.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...