Hop til indhold
Lynx

Mini-ferie i Berlin

Recommended Posts

 

Efter at have gået og kedet mig hjemme i Danmark, tog jeg en impulsiv beslutning – det var på tide med lidt afspænding. En booket flybillet, og 4 dage på hotel, og dagen efter var det snuden mod Berlin.

 

 

Min primære destination var/er Erlebniswohnung (http://www.erlebniswohnung.com/index.php?lang=de) , som jeg første gang besøgte sidste efterår, og siden været på besøg i af 3-4 omgange. En smuttur til Berlin et par dage, og så en dag eller to med bunkepul, og hvad man nu ellers kan finde på.

 

 

Efter at have læst, og nydt godt af, en del af de rejsebeskrivelser der er at finde herinde – er det nu på tide at give lidt tilbage til fællesskabet:

Dag 1 – Lørdag:
Efter at være ankommet i Tegel lufthavn ca kl 13, var der heldigvis en U-bahn (dog først 3min med en bus), der gik direkte til Karl-Marx Strasse 155, hvor Erlebniswohnung hører hjemme. Jeg havde besluttet at tage direkte derhen, og så først tjekke ind på mit hotel, når jeg var godt gennemkneppet.

Det var ved at være noget tid siden at jeg sidst havde besøgt Erlebniswohnung, og det var med en lille smule forbehold – da der har været en del dårlig omtale rundt om på nettet. Men jeg har altid følt mig godt behandlet, både af pigerne og personale – og mange af de klager jeg har læst, så som at ejeren, Mustafa, jager folk væk fra pigerne, og at kommer grupper af folk der blokerer totalt for pigerne, har jeg kun oplevet i et meget lille omfang.

Jeg føler at det måske lige er på sin plads at give en super kort introduktion til konceptet, til folk der måske ikke er kendt med Erlebniswohnung. Det er en gangbang klub, med et snært at swingerklub. De har åbent fra omkring middag til midnat (svinger lidt efter hvad dag på ugen det er). Alt efter hvornår på dagen man kommer, så betaler man entre (100euro for en hel dag),  og så er man velkommen til at deltage i aktiviteterne så meget man orker, og der er fri mad og drikke, samt adgang til bad og sauna.
   I løbet af en normal dag er der ca 8-10 piger der arbejder. Der er to rum hvor det hele foregår – den første halvdel af dagen er der ofte kun gang i et rum af gagen, hvor én pige tager en tørn af 45-60minutter. Standart er blowjob uden kondom, sex altid med, og de fleste piger er også med på at man kommer ud over dem, eller i munden på dem. Det er gangbang, så man skal være parat på at der er 4-5 mænd på sengen sammen med pigen, og at der nok sidder nogle og nulre ved pikken på en sofa ved siden af sengen. Når man når lidt længere ud på dagen, så er der ofte gang i begge rum, og ofte mere end én pige i hver, kun med korte pauser for at skifte lagner, etc.
   Men der kommer også en del flere gæster i løbet af aftenen, så man skal være forberedt på at det kan ende med lidt af en pølsefest, og at man ikke har uanede mænger af tid, og at køkultur, og lidt opmærksomhed omkring en (er der nogle der vil til etc.) er med til at gøre det til en bedre oplevelse for alle. Det er især her der har været lidt klager på nettet, hvor ejeren kan komme og signalere at det er tid til at skifte rundt så andre kan komme til, især hvis det er nogle af de meget populære piger – og jeg har da prøvet en enkelt gang at lige være kommet til og så blive prikket på skulderen – it sucks – men i det store hele er det ikke noget der har ødelagt mine besøg.

 

 

Okay – det blev ikke så kort igen, men ville lige give et generelt indtryk af hvad min opfattede ’standart’ var, så mine oplevelser også kan stå i kontrast til det.

 

 

Erlebniswohnung:
Jeg ankommer med U-Bahn, som stopper mere eller mindre lige uden for døren, og bliver ringet ind. Afleverer mine 100euro til gutten der lukker mig ind, som i dag bestyrer klubben, afleverer min taske på kontoret – snupper et bad os så eller på med håndklæde og klipklapper.

 

 

Da jeg kommer ud fra badet er der nu gang i det ene rum, med dagens første pige. ’LeaStarr’, til dem der vil følge med på deres hjemmeside, smag og behag er selvfølgelig forskellig – hun er ikke den yngste og kønneste pige i klubben og er også næste altid fast inventar, men til gengæld er hun dejlig petit og kan bestemt godt lide at få pik! Og desuden giver hun også et fantastisk blidt blowjob, hvor der bliver brugt rigeligt med tunge.
   Hun er allerede godt i gang med tre af klubbens, på dette tidpunks seks-syv, gæster. Da jeg har siddet og været godt småliderlig hele vejen i flyet og metroen, hopper jeg til så snart der er en åbning. Og der går ikke længe inde hun har mig helt hård i sin varme mund, og jeg får fisket et kondom frem fra skålen ved siden af sengen, og får jaget min ikke helt lille pik helt i bund på hende – til hendes klare nydelse.  En lang historie kort – det viser sig hurtigt at det kun er mig, og en lidt ældre tyrkisk mand (der også tydeligt ved hvordan man skal bruge sin svaber) der ikke bare kommer med det samme, og den næste halve time gennemknepper vi hende på skift mens der sidder tre på sofaen ved siden af og kigger på.  Hun slutter mig til sidst af med et blowjob, hvor jeg kommer i munden på hende.

 

 

Jeg vakler ud i badet og får en skyller – og så lige en banan og et glas cola, og så er den gal i rummet igen. Denne gang er det  ’Sexy Jania’ der kommer ind i stuen og siger at nu vil hun have noget pik. Vi er en lille flok der glædeligt følger efter, da resten tydeligvis stadig er ved at komme sig. Jania har lige et par kilo for meget på maven til at jeg vil kalde hende flot, men hun er sexet! Ingen tvivl om hun nød hvad vi gjorde ved hende, og hun blev super våd – og nåede også at komme en gang eller to. Efter lige at være kommet, var det lange udsigter til at jeg skulle af med skud nummer to, men siden at ingen af de andre gæster havde den helt store interesse, så var det op til mig at sørge for hun fik noget pik. Som sagt, hun er ikke lige min type, men når hun nyder det så meget – så er det bare super fedt, en god session, hvor der også blev givet rigeligt med finger og slikket fisse, som de fleste af pigerne i klubben også er rigtig glade for.

 

 

Dagens tredje session, og anden udløsning, var med ’July’ – som lige er min (og så mange andres type) slank, ung og flot. Nogle af dem der ikke havde været med til at hygge sig med Jania, var nu klar igen – så der var en del mere trængsel om July. Det kan man også godt forstå – kun er ikke bleg for at tage så meget af pikken i halsen hun kan, og kan i det hele taget godt lide det lidt hårdt – og så sluger hun. Selv om hun også virker glad for det, så er der dog en del mere pornostøn på programmet, hvilket jeg ikke er så vild med, men det kan man lige bære over med, når man har sådan en ungpige-krop til fri afbenyttelse. Hvad der er ekstra fantastisk ved July er at hun næsten hele tiden har øjenkontakt med en, og med hendes flotte blågrønne øjne fastlåst på mine, og pikken halt nede i halsen måtte jeg også overgive mig, og levere dagens anden ladning i munden på hende, som hurtigt forsvandt med hun bed ved med at gagge på kalorius.

 

 

Jeg havde nu været i klubben en tre-fire timer, og var allerede godt brugt (når der er villige piger, så er det svært ikke at kneppe godt igennem) – en af årsagerne til at jeg godt kan lide ERW, er at man ikke blive påskønnet, og at der ikke er et ur der tikker. Det tager tit ret lang tid for mig at komme, og to udløsninger på en dag er fint for mig – så kan jeg bare hyggekneppe for resten J.

 

 

For at det ikke skal blive en hel roman, så forløb de næste par timer, ret stille og roligt, LeaStarr og Jania var i rummene igen, og jeg kunne ikke afholde mig fra at deltage lidt i løjerne, det var jo det jeg var kommet for – men så var der en underlig pause på næsten 45 min hvor der ikke var gang i nogle af rummene, der var tydelig vis piger klar, og jeg, med mit meget begrænsede tysk, var lidt uforstående overfor hvorfor det ikke skete noget.

 

 

Da der endelig kom gang i løjerne igen, var det ’Patrizia’ der var på, ikke den kønneste, men igen, hun var fræk og det var svært ikke at blive revet med af stemningen.

 

 

Næste pige har jeg desværre ikke navnet på, og hun er ikke med billede på hjemmesiden, men en super flot pige, med lækre katteøjne, og en fræk piercing mellem brysterne.  Hun gav er rigtigt dejligt blowjob, men desværre så var hun ellers ret passiv – så jeg fortrak, og brugte tiden på at komme mig lidt.

 

 

Jeg havde set at ’Emi’ var på vagt – hun er SUPER fræk hvis man er til petite piger, den vildeste slanke krop, og stadig en lækker røv etc. Men desværre er det altid lidt af et gamble alt efter hvilket humør hun er i. Jeg har været sammen med hende før hvor hun virkelig var i stødet – i går var desværre ikke en af dem, hun virkede til at have fået lidt for meget at drikke og småsur. Hun fik noget massage af en hun tydeligvis kendte i  rummet,  og gik så efter fem minutter. Det var lidt under al kritik. Hun tog en tørn mere senere, hvor det virkede som om hun nød det mere, men der var jeg travl optaget i det andet rum…

 

 

Som nævnt tidligere, så har ERW en snært af swingerklub, og der var også et privat par på besøg – jeg nåede desværre ikke at være indblandet, hun var ellers super sexet, og det var rigtig pirrende at hun, med håret for ansigtet, gav sin fyr et lang blowjob mens der var en der tog hende bagfra. (Det var en de var faldet i snak med, og som privat par, så styrer de deres eget show, så ville ikke mase ind og ødelægge stemningen, hvilket der var en enkelt anden gæst der ikke lige havde pli til at forstå).

Men det tog jeg nu ikke så tungt, for en anden piger der ikke optræder på hjemmesiden var også i klubben, og hun skulle blive ’offer’ for dages tredje og sidste udløsning – men nu var det også blevet ud på aften. Lidt en ’bibliotekar’-type, lidt muset hår og en grå kjole, som lidt skjulte hendes figur. Men da den kom af var der en dejlig krop, og et par store faste (dog med lidt fyld i) bryster nedenunder. Og det stod hurtigt klar at hun var med på den værste! Og der kig ikke længe før at jeg og en ældre herre, der også var ret veludrustet, havde hende i en sandwich, med mig oppe bagi. Det tog lidt glidecreme, og en del gøren at få mig lempet derop, men hun var super stram, og nød virkelig at blive fyldt helt ud. Helt i bud på hende, og jeg blev ’nød til’ at fylde komdomet, i en fantastisk udløsning. Mens at hende swingeren også blev taget af sin kæreste og en gæst i en sandwich ved siden af. Det var nok dagens højdepunkt.

 

 

   Jeg var i klubben et par timer mere, men var nu godt gennemkneppet – og det var nu lidt svært at blive ved med at være hård, så besluttede at det var tid til at finde mit hotel.

 

 

Dag 1- ERW 7/8   9-10 timers, med massere af sex – tre udløsninger – piger der for det meste nød hvad de lavede, og en fin stemning gæsterne imellem, også selv om jeg næsten ikke taler et ord tysk. En underlig pause midt i det hele, og en ringe oplevelse med Emi trækker desværre lidt ned, men det er ikke sidste gang på min ferie at jeg finder Karl-Marx Strasse 155!

 

 

Dag 2 – Søndag

 

Jeg var ikke helt besluttet på hvad der skulle ske i dag, søndag. Jeg vidste at jeg ikke ville i ERW, da der er en meget begrænset besætning Søndag, og at jeg stadig har en 3-4 dage i Berlin, så det var værd at undersøge noget andet. Jeg havde overvejet Artemis – da udvalget af stanglækre piger er stort, og man kan, hvis man betaler for det, få det lige som man vil have det. Men mit problem med artemis er, at det tager ofte tid for mig at komme – og en time hvor man må komme en skønhed i munden, løber op i 170euro. Det er ikke verdens undergang, men ligger man entre (80euro) oven i – og at man måske vil have mere end en pige i løbet af dagen, så bliver det hurtigt dyrt (og det var ikke meningen at jeg ville springe Banken med denne ferie.).

 

 

Efter at have læst lidt rundt på nettet, så faldt valget på en flatrate-klub – der er nogle stykker at vælge imellem i Berlin, og valget faldt på en hvor jeg kunne finde nogle relativt nye og positive anmeldelser; Airport Girls. Så på en S-Bhan mod Schonenfeld lufthavn, nemt fra mit hotel, og så ankommer jeg til Airport Girls ca kl 12:30, og 60 euro giver mig mulighed for piger og drikkelse indtil kl 17 – alt i alt ikke en dårlig deal tænkte jeg. Jeg stod ude på gaden igen kl 13:10!

 

   Jeg var udmærket godt klar over at man ikke skulle forvente model-materiale af pigerne i en FFK klub, men det var nu egentlig heller ikke deres udsende der var den afgørende faktor.
   Jeg kom ind, betalte mine 60euro ved disken, fik et håndklæde, og en nøgle til et lille skab – af med tøjet, og hånklædet om livet, og så op på etagen over, som åbenbart er barområdet. I baren er 5-6 piger, alle af hvad der ligner Rumænsk afstamning, som spænder skalaen fra ca. 2 til 7. (2’eren 40+ og overvægtig, til en enkelt okay køn pige eller  to). ”Hmm”, tænker jeg ved mig selv, ”her er godt nok til tilrøget og der er langt mellem snapsene”,  men jeg får sat mig ned ved siden af en af de to kønne piger, og hun henter en Fanta til mig ”okay – det her er måske ikke helt skidt” kører min indre monolog. Da hun kommer tilbage finder hendes hånd vej til mit skridt, og jeg nusser hende lidt mens at kalorius vågner op til dåd. Tydeligvis lidt imponeret over størrelsen (ikke så voldsomt, men med en god tykkelse og 17,5cm skal jeg bestemt ikke klage), løfter hun op i håndklædet og viser til de andre – hvilket er helt fint med mig. Jeg spørger om vi skal ikke skal finde et værelse, hvilket hun siger ja til, og sige at vi skal tage hendes veninde med (en 5’er) – ”Okay”.
   Op af trappen, og ind på en fint, men næsten helt mørkt værelse, hvor jeg får bekræftiget at de begge er fra Rumænien. Jeg kysser lidt på den enes bryster, og får et kondom på – og får et meget halvhjertet blowjob – i ca 45sekunder, hvorefter at den ene ligger sig ned, og indikerer at jeg skal kneppe hende. Allerede her er det ved at gå galt, ingen af dem er glade for at blive rørt, og de snakker hele tiden sammen på Rumænsk.  Jeg går i gang med, forsigtigt, at have sex med den kønne af de to – og efter under et minut beklager hun sig om hvorfor jeg ikke kommer?
   Hun kan meget dårligt engelsk, og mine forklaringer om at det tager lidt tid – er ikke noget hun forstår. Derfra går det bare ned af bakke, de forsætte med at snakke på Rumænsk, og hende jeg ikke har sex med ligge ved siden af og kommer med nogle super falske porno-støn.
   Jeg beslutter mig for at prøve at give hende noget pik i stedet, fra tid til anden er de lidt mindre kønne vildere i sengen, men hun var endnu mere en død fisk. Nu tænder jeg slet ikke længere på situationen (selv om jeg har to nøgne kroppe ved siden af mig) – og jeg siger ”okay – let’s go back downstairs”. Mens de samler undertøj sammen og fortsætter på at pludre løs, begynder de også at grine, over hvad, ved jeg ikke – men har følelsen af at det er på min bekostning.

 

   Det gad jeg bare slet ikke – hurtigt bad, og så et farvel ved skranken. Det var da heldigt at det ikke kostede mere end 60euro. Fare for gentagelse 0%

 

 

Så nu er jeg hjemvendt til hotellet, har nedfattet lidt her – og tror at jeg vil finde et bordel, og have en enkelt session på en time eller halvanden – har læst godt om ASTON, men er åben for forslag! J

Og så tror jeg mandag står på ERW igen.

(I må lige bære over med lidt tastefejl, jeg luger nok lidt i dem :))

 

 

 

Redigeret af hhpp

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super indspark. Kan sagtens genkende de fleste af din oplevelser på Erlebniswohnung :-)

I øvrigt fedt, at du tjekkede et nyt sted af. Tak for det. Så er det hul lukket :-)

Glæder mig til at høre om dine næste oplevelser :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej French - vi mødtes på ERW for nogle måneder siden, jeg var ham den lyse i huden der var på overarbejde. Det vr en hyggelig dag med ham den anden dansker og den halvt Norske Texaner :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Arhhh.... er det dig... :-)  :-):-)

Det var hyggeligt at møde dig der på Erlebniswohnung, og jeg kan levende se dig for mig i den super beretning, du har skrevet ovenfor :-)

Super, du nu også er medlem her. Den anden dansker, vi mødte, hedder s.f.s her på EG.

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har kun prøvet Erlebniswohnung én gang, og må bare erkende, at det er slet ikke mig. Fede tyskere med slappe pikke, der ikke desto mindre monopoliserede de par piger der var, så vi andre ikke fik en chance. Og Mustafa var forrest om at blive serviceret, og var komplet ligeglad med om kunderne fik noget ud af det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 2 - Søndag - Forsat:

Efter at have slappet af på hotellet et par timer, og kommet mig oven på den - for mig - dårlige oplevelse med Airport Girls, brugte jeg tiden på at finde hoved og hale i nogle af Berlins mange bordeller. Normalt er jeg ikke så meget til 1-on-1 købesex, for mig er Gangbang/swingerklub eller en FKK noget sjovere, da det er situationer man slet ikke findes i den 'virkelige verden'. Hvorimod jeg, personligt, godt kan få lidt mere dårlig samvittighed ved at købe enkeltydelse/GFE.

Men nu var jeg jo på porno-ferie i Berlin! Efter lidt søgen rundt på nettet, fandt jeg at bordellet 'Kamilla La Dee' (http://www.kamilla-dee.com/ ) havde et godt ry, og at det skulle være primært tyske piger der arbejde der. Det viste sig også at det var relativt nemt at komme til via U-bahn fra mit hotel, så afsted med mig. Hvad de bestemt ikke skal have ros for er deres hjemmeside - det var næsten komplet umuligt at finde priser etc - men jeg fik klikket mig frem til at den pige jeg havde set mig mest lun på 'Felicia' ( http://www.kamilla-dee.com/1-sexy_girls/felicia.htm ) vidst skulle være på job.

Det er ikke det nemmeste sted i hele verden at finde, man skal lige have fundet den rigtige dørklokke, i en opgang der ligger lige ved siden af en cafe, hvor folk sidder ude på gaden - heldigvis var der en halv meter hæk at gemme sig bag. Da jeg kommer op af trappen bliver jeg mødt af en ældre dame (nok 70) som byder mig velkommen, og beder mig tage plads indenfor. Hvad der med det samme slår mig, er at alting er super velholdt og flot, og at det er et bordel med stort B. Bløde vlour møbler i barok stil, tror også jeg så en Chesterfield, en blanding af græsk/fransk inspireret interiør, det var næsten en lille smule komisk - hvis ikke det havde været flot og velholdt.
   Madam er heldigvis okay til engelsk, og spørger om jeg vil se pigerne, og informerer mig om at priserne er 80euro for 30min og 160 for en time (der var også mulighed for 45). Jeg siger ja til at se pigerne, og ind af døren på skift kommer 4 eller 5 ganske søde tyske piger:

http://www.kamilla-dee.com/1-sexy_girls/laetizia.htm
http://www.kamilla-dee.com/1-sexy_girls/ramona.htm
http://www.kamilla-dee.com/1-sexy_girls/karina.htm

Var dem jeg lige kunne huske/genkende på hjemmesiden, og de skal have ros for at det er troværdige billeder, med minimal retouchering, men til min store skuffelse ingen Felicia. Da Mutter kommer tilbage for at høre om der var noget der havde interesse, spørger jeg ind til hende, og får at vide hun er på arbejde, men optaget lige nu, spørger jeg om jeg kan vente til hun er færdig - og får at vide, selvfølgelig kunne jeg det, og bliver ledt til et lille venteværelse, får et glas vand og får at vide det vil være 10-15 minutter.

Der er godt varmt i det lille venteværelse, og jeg kan høre folk tripper lidt rundt udenfor den lukkede dør - og der kommer vidst også en anden gæst i mellemtiden, men så kunne jeg høre et par høje hæle på trægulvet udenfor komme nærmere, og døren går op, og ind kommer Felicia, og til min store glæde - så var hendes billeder på hjemmesiden også repræsentative (dog med et forbehold hendes hud på ryggen er ikke så fejlfri som på billederne). Vi siger pænt goddag, og hun er tydeligvis også rigtig god til engelsk, hun spørger ind til hvad jeg kunne tænke sig - og fortæller at det for hende er vigtigt at få forventningsafstemt, så igen bliver skuffede etc. men hun smiler og griner sødt og frækt (Desværre bliver der ikke givet blowjob uden kondom her). Vi bliver enige om at en time, med stille og rolig sex og hygge lige er noget - "Then I'm your girl" smiler hun. Hun får pengene (160e) og siger hun vil vende tilbage en 1-2minutter. Da hun kommer tilbage har hun en lang frakke på (Før var det dejligt pikant undertøj) - og jeg bliver ledt ud på opgangen igen, og en etage op, hvor bordellet tilsyneladende råder over flere lejligheder i bygningen. Og det hun låser os ind i er en regulær lejlighed - stort badeværelse og vidst to rum til lagengymnastik, hvor vi tager det ene. Det er mindst 25 kvadratmeter, og igen flot og stilfuldt indrettet, og en stor himmelseng i den ene ende, og ingen dunkel belysning, heller ikke under sex agten. Jeg snupper et lyn hurtigt bad, da U-bahn og den tyske sommervarme har efterladt mig lidt klistret.

Da jeg kommer ud, nu iført et håndklæde om livet, smutter Felica også lige på badeværelset i et minuts tid, og da hun kommer tilbage går akten ellers igang. Lad det være sagt med det samme - det var begyndelsen på den bedste sexoplevelser jeg har haft, købesex eller otherwise! Det eneste der holdt det tilbage var at der var et kondom indblandet (jeg er ikke typen der presser på for at få købesex uden kondom - selv om jeg ikke har noget imod blow uden hvis pigen ellers ser 'sund og raks ud'). Lige fra starten var hun super kærlig og kysseglad, og efter at have udforsket hendes krop med mine hænder et par minutter, fandt vi vej til sengen hvor jeg inden længe fandt mig kyssende ned af maven på hende, til en flot og glatbarberet fisse - og der kunne jeg for den sags skyld godt have blevet i en times tid. Hun kunne tydeligvis lide at få slikket fisse, og hvis det var spil for galleriet, så var jeg i hvert fald 100% overbevist - men taget i betragtning af hvor våd hun blev - så var støn, orgasme og sitrende ben vidst den ægte vare. Og det var ikke store pornostøn, det var dybe suk, små klynk og generelle nydelyde.
   Efter mere kyssen, mens hun får pusten, skifter vi til 69'er og selv med kondom på, får jeg et fantastisk blowjob - ikke et vildt porno blowjob, men blidt og dybt, hvor der også bliver nusset og kysset omkring og ved mine kugler, lysken etc. - og siden vi kun er 25min inde i akten her, og jeg ikke er langt fra at komme - og jeg efter gårsdagens strabasser i ERW ikke har to skud i magasinet til inden for en time, vælter jeg hende om på ryggen, hvor vi igen kysser og hun knuger mig til sig. Herefter sex i missionær, hvor der bestemt ikke er brug for glidecreme, hvor vi veksler mellem bild og lidt hårdere sex. Her begynder varmen dog at sætte ind (der er ingen AC i rummet). Vi fortsætter i forskellige stillinger, og igen bliver der ikke sparet på de dybe kys, fingre i håret og nydelyde. Men kalorious er desværre ikke helt stiv mere, og frygten for at jeg ikke skal nå at komme sætter ind i kort øjeblik. Hun spørger om der er noget galt, men nej det er mest varmen - så jeg undskylder mig kort til badeværelset for få lidt koldt vand, både at drikke og i hovedet.
   Da jeg kommer tilbage til værelset, kan jeg se at hun har åbnet vinduerne, og ligger og slanger sig på sengen, og kigger forventningsfuldt på døren, med uglet hår og frække øjne. Et afbræk var lige hvad jeg havde brug for, og efter at hun red mig helt fantastisk *(ikke bare kedelig hoppen op og ned) og lidt mere fantastisk blowjob, kravlede hun op af mig, og mens vi kyssede (meget dybt) og hun nussede og bed mig i øreflippen mens kom jeg ud over ryggen på hende - men ikke noget med at jage mig i bad fra hendes side - i mindst 5 minutter lå vi og nussede, kyssede etc. smurt ind i fælles safter - inden at vi tørrende hinanden lidt af, og jeg hoppede i bad mens hun ordnede sengen.

Vi sagde farvel, og selv om hun sikkert siger det til alle fyrene, så mente hun at det var hende der skulle takke mig - og jeg fik at vide hun også havde en vagt mere mens jeg stadig var i Berlin. Hvilket jeg, givet en helt igennem fantastisk oplevelse, kraftigt overvejer.

Da jeg kom ned på gaden og kiggede på uret, kunne jeg se at vi havde haft en hel time i rummet, og jeg havde på intet tidspunkt haft fornemmelsen af at hun ikke nød det, og at det handlede om at få mig ud af døren så hun kunne komme videre til den næste.

NB: Det var lige før at jeg ikke havde lyst til at give denne beretning - så godt var det :)

Et smut forbi en kebab-pusher, til en super lækker aftensmad - og så tilbage til hotellet. Dag 2 startede skidt, men jeg skal love for at jeg havde et smil fra øre til øre da den var overstået!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter din beretning,savner jeg igen pigerne på ERW :D Emi og July, Patrizia mfl. Emi var super sød og boblende pige, vi havde rigtig god kemi sammen :) July skal jeg helt sikkert møde igen, hun ser lille og uskyldig ud, men er total porno og kan give den gas.

Mon ikke jeg snart skal af aflægge et kontrolbesøgt og se om standarden holder hos pigerne, jeg må give dem "Smilies" :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Helt sikkert Nille! Jeg er umiddelbart også enig i din opfattelse af Emi, men i Lørdags var hun bare ikke i godt humør. Det håber jeg hun er i dag ;)

Og så håber jeg Anne komme forbi - hun er en lidt ældre hausfrau type (sidst i 30erne) - men for satan hun kan sutte pik! Det er deepthroat så det vil noget, sidst kom jeg langt ned i halsen på hende, mens hun havde næsen begravet i skridet på mig, og måtte nærmest trække hende af til sidst! Fuck - nu sidder jeg og bliver helt liderlig, og der er stadig to timer til de åbner :P

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er en sand fornøjelse at den gamle garde af skribenter, nu bliver suppleret af nye engagerede dedikerede skribenter, som hhp og thakid, der kan og vil skrive længere velskrevne, deltaljerede, informative og underholdende beretninger :)

Jeg er ikke til bordeller, hverken i Danmark eller i Tyskland, men det ser ud til at Kamilla Dee udgør det økonomiske, men samtidig kvalitative kompromis mellem Erlebniswohnung og en dag på Artemis, der rigtig nok kan koste kassen, hvis man både kan præstere ofte, og ikke kan lade være med at falde for alle fristelserne.

Selvom om fransk uden er himmelsk meget bedre end med kondom, så er jeg enig med dig i at hvis de skriver og siger at vi ikke kan få fransk uden kondom, så spørger vi heller ikke om at få det uden.

Erlebniswohnung er et fantastisk sted, men fordi jeg er så kræsen og altid falder for deres unge modeller i deres ugeprogram, der skuffes jeg når kalenderen ikke holder.

Det er ingen kritik, for kalenderen er og bliver vejledende, og ikke noget vi helt kan regne med.

Til prisen får vi bestemt også valuta for pengene uanset hvilker piger der er der på dagen.

Men jeg har i min kræsenhed oplevet at se unge modeller vimse rundt påklædt, ventet og håbet på chancen, men hvor de så bare var på besøg i huset.

Min fejl, men det gør det for mig til en gang tællen på knapper, om jeg skal rejse til Berlin eller ikke bare for at opleve Erlebniswohnung.

Glæder mig til at fortsættelse følger :)

Et par tips:

Prøv den, særligt den mongolske tema buffet smager vidunderligt, men de øvrige tema buffeter er også meget velsmagende.

Zhou`s Five
http://www.zhousfive.de/

Nyd varm kakao og en sød himmerigs mundfuld her:

Fassbender & Rausch Chocolatiers am Gendarmenmarkt
https://fassbender-rausch.de/Onlineshop/

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Dag 3:

 

Mandag fandt jeg mig selv foran Erlebniswohnung – lige omkring åbningstid, som på en mandag er kl 12, og hvor de lukker kl 23. På de besøg jeg har haft, kan jeg godt lide at dukke op tidligt på dagen – der er ikke så mange gæster, og man kan have ekstra god tid.
   Jeg bliver lukket ind, og afleverer 90euro for at blive lukket indenfor i syndens hule. Der er allerede et par andre gæster, og jeg får mig taget et bad og finder mig hurtigt i den snart vante uniform af klipkapper og håndklæde. Selv om klubben åbner kl 12 – så har jeg ikke oplevet, at de gange jeg har været der fra ’åbningstid’, at der er gang i rummene lige med det samme. Klokken bliver da også 12:30 før at der sker noget, men jeg har ikke travlt, og får hilst på et par af gæsterne, og en munter langhåret tysker der snakker godt engelsk og jeg falder godt i snak.


Første levende billede er igen i dag LeaStarr, hvilket er fint med mig – men siden at hun er vel beskrevet fra dag ét, vil jeg ikke bruge spalteplads på det, men igen virker hun til at nyde situationen. Lidt uden for normen kommer der er en pige ind og sætter sig i sofaen, fuldt påklædt, og kigger på. Hun sidder og snakker lidt med den langhårede tysker, mens at jeg (igen) må agere stunt-pik, da første omgang gæster er ved at være tømt.
   Da jeg ikke kan mere, er den anden pige gået – og da Lea går til pause spørger jeg tyskeren hvem hun var. Det viser sig at hun var helt ny, og måske ville starte i ERW, men var kun lige med på en kigger – for at få et indtryk af hvad der foregik.

Efter en lille pause i opholdsstuen kommer ’Bine’ og tæller sammen – og mener at syv mænd må være nok, og at vi skal komme ind på værelset. Hendes alder på hjemmesiden, 39, skal nok passe – men hun holder sig forbandet flot, og der er mange i 20erne der ville være misundelig på hendes krop; slank og fast. Bine er tit i ERW, men ikke nødvendigvis aktiv i rummene – hun har taget sig af administration en gang eller to jeg har været der, og er meget obs på at tingene køre glat og gæsterne har det sjovt, både i og uden for bollerummet. I dag havde hun besluttet sig for at vi skulle stå op – hvilket jeg syntes er ret frækt, og mine knæ kunne egentlig også godt bruge en pause. Vi er nogle stykker der på skift nyder godt af hendes yderst kompetente blowjob, hvor jeg er lige ved at komme første gang – og ellers give hende pik så hatten passer.

   Efter lidt tid får vi fundet vej til sengen, og hende den nye pige har igen indfundet sig på værelset for at kigge på. Indtil videre så har hun vidst valgt den rigtige dag – jeg har set alt fra dværge til store flæskebjerg i ERW, og selv om der skal være plads til alle, så var alle i dag mere almindelige. Mindre almindeligt blev det da Bine nu ville have to pikke i fissen på en gang, da det ikke var noget jeg havde prøvet før, så hoppede jeg med. Det var frækt nok, og hun kunne rigtig gode lide det – men var ikke så stor fan af at gnubbe kogler med en anden mand – så er jeg mere til DP, der er trods alt lidt længere imellem J - og så er det lidt akavet at komme til, og jeg måtte også efter et par minutter opgive pga. Krampe i den ene røvbalde, hvilket alle tog med højt humør.

Bine skulle nu have en pause, og ligeledes var vi flere fyre der trængte til et bad, selv med noget AC kørende, så var den Tyske sommervarme også at mærke i dag. Da jeg kom ud fra rummet vimsede det rundt med piger, en del af dem som jeg ikke havde set før – det lovede godt! Og jeg kunne se at den nye pige nu var nede til trusser og BH, og ganske rigtigt – hun viste sig at have mod på at prøve en tur i rummet!

Så vidt jeg kunne forstå så hed hun Lena (det var hvad de andre piger kaldte hende, man hun kan sagtens vælge sig et kunster-navn). Mit bedst gæt ville være at Lena er af arabisk/tyrkisk afstamning, eller i hvert fald mindst halvt – en køn pige, som bedst kan beskrives som ’med former’, hun var bestemt ikke spinkel, men heller ikke noget flaprende maveflæsk (hænger nok sammen med at hun kun har været en 20-22 år). Men Lena var frisk på en tur i rummet, og lidt imod min forventning, så var det ikke fordi alle straks flokkedes omkring hende – men for mig var det frækt at det var hendes første gang! Og jeg fik mig da også sneget til at være den første der kneppede hende. Vi tog os stadig god tid, men efter hun var begyndt med blowjobs, krængede jeg trusserne ned, og luskede pikken ind. Hun var lidt tilbageholden, men reagere positivt på at blive taget bagfra stille og roligt, som jeg skruede op for tempoet kom der også lidt nydelyde – og så var det vidst også på tide at kvittere hendes første ERW-knep med min første udløsning for den dag!
 

Klokken er ved at være 15 og der er kommet flere gæster i butikken, så der går ikke længe før at der er gang i det andet rum, denne gang er det ’Jestina’ der er i centrum, super slank og stram krop (som kan ses på billederne) – hvad ikke kan ses er at hun har et utal af pircinger og tatoveringer – samt havde farvede kontaktliner i, det var lidt for meget af det gode for mig, og var også lige kommet – så selv om hendes krop så indbydende ud, gik jeg ind i opholdstuen og fik lidt frokost. Der gik dog ikke længe inden at jeg blev træt af at se Big Bang Theory på tysk, og jeg ville ind for at se til Jestina igen… Da jeg kommer ind ligger hun på knæ foran tre mænd, med en indbydende røv lige i vejret, og jeg fisker et kondom frem. Men da jeg vil til at positionere mig, siger hun noget på tysk – hvor jeg kun forstår noget med bagfra. Den Langhårede tysker kommer heldigvis til undsætning og forklarer at hun synes jeg er for stor til doggystyle (hun er også meget petit), og at jeg lige skal vente lidt.
   Fair nok, men det ender med at gassen går af ballonen inden jeg når at komme til. Pyt med det – der er tidligt. Så jeg hopper i Saunaen for at slappe lidt af.

Da jeg kommer ud igen, og efter et koldt bad, så har ’July’ indfundet sig i klubben, og hende kan jeg slet ikke stå for – starter som den første med at slikke hendes fine lyserøde fisse, og bliver også belønnet med lidt andet end pornostøn – derefter på med en regnfrakke til den skaldede, og så ellers derudaf. Som Nille sagde – det kan godt være hun ser uskyldig ud – men hun vil bare have det hårdt og dirty! Jeg viger pladsen for en anden efter lidt tid – og finder igen vej til hendes varme mund (og hals) – det er totalt deja vu, da jeg ender med at komme for anden gang ned i halsen på hende – igen jeg kan slet ikke stå for at en smuksak som hende bare kigger en intenst i øjnene mens hun har ens pik nede i halsen.

 

Klokken har nu sneget sig imod kl 16, og jeg føler mig egentlig allerede godt brugt – jeg må erkende med mig selv at jeg er lidt som en glubsk gravhund, med en overfyldt madskål – jeg tager for mig indtil jeg ikke kan mere – og så måske lige lidt til…
Men kl 16 har også betydet at der i klubben er ankommet en dame der tilbyder intim ’lignam’ massage, og jeg ser mit snit til at smide mig på briksen. Og får en dejlig og blid omgang massage, hvor der også bliver koncentreret godt om pikken – hun forsøger at få mig til at komme, men siger at det vil jeg gemme – hvilket var helt fint med hende.

 

Da jeg er færdig med det, kan jeg se at Lea tager dagens anden tørn i rummet, i et ukarakteristisk onset af tilbageholdenhed hopper jeg ikke straks op på sengen, men sætter mig ind i det andet, tomme, rum for at slappe lidt af. Der kommer med ganske korte mellemrum mænd ind, for lige at se om der skulle foregå noget i rummet, når man kommer lidt ud på dagen, så bliver folk som sultne løver der går op og ned af gangen, fra rum til rum, for at se hvad der foregår.
   Efter lidt tid, så kommer der en pige ind i rummet, en øl i hånden, og iklædt en fræk lille sort kjole. Jeg erfarer senere at det er ’Becci’ – rigtig flot pige, dog mere girl next door end model typen, men hun oser sensualitet! Jeg hopper op på sengen, og får et, for min smag, næsten lidt for vildt blowjob, mens hun bliver totalt gemmenkneppet af en skaldet muskuløs tyrkisk/egyktisk udseende mand, hvilket hun er hel vild med. Og Becci er helle ikke bleg af sig for at tage pikken til roden når hun giver blowjobs – min tykkelse volde hende dog lidt problemer, men hun maste ubekymret til. Efter at egypteren, som jeg havde døbt ham, blev færdig – lå Becci og knugede sig til mig (han gik virkelig til den). Og jeg kunne ikke vente med at skulle kneppe hende – dog var det noget af en præstation at skulle være lige bagefter.
   Heldigvis var hun tændt, og selv om jeg ikke stod ved fuld mast, var hun stadig vild med det, men jeg måtte opgive til sidst, da udmattelsen var ved at sætte ind, og derved også tog lidt mere af min rejsning med sig – det er ikke så sjovt bare at ’skubbe reb’, så jeg undskyldte mig med at det havde været en lang dag (her havde jeg også været i gang i 5-6 timer), men jeg fik et kys og et knus med på vejen, og at jeg havde gjort et godt stykke arbejde, inden at jeg veg pladsen for en anden.
   Et hurtigt koldt bad, og lidt koldt og drikke – så fandt jeg mig inde hos Becci igen, en lille afbræk var hvad jeg havde brug for, og var klar til en omgang mere, hvor der blev givet lidt ekstra gas, og Becci grinte og stønnede noget med at vi har gode kneppere i Danmark. Selv om det var tæt på, på et tidspunkt, så var der ingen udløsning til Becci, som kort efter holdt pause.

 

Den næste pige var mørkglødet, lidt mørkere end tyrkisk, dog ikke helt chokoladefarvet – jeg var kort på besøg, men hun var ikke lige min type, og hun havde lidt dårlige tænder, så jeg trak hurtigt stikket, og fik lidt aftensmad i opholdsstuen. Jeg havde i løbet af de sidste par timer set en RIGTIG flot ung pige (22-23) vimse rundt, dog fuldt påklædt – og havde ikke set hende før, så tænkte at hun måske bare på besøg.
   Men så var hun pludselig i et af rummene, det var ’Kim Love’, som også vidste sig at være en publikumsfavorit – på et tidspunkt var der 9 eller 10 mand på sengen sammen med hende. Det var der slet ikke noget at sige til, men jeg var desværre nået dertil på dagen hvor det tog lidt arbejde at blive stiv nok til at få noget sjovt ud af det. Men det lykkedes, af anden eller tredje omgang, at få time lidt ståpik med et åbent hul i rotationen, og jeg fandt mig mellem benene på Kim. Og så blev der ellers givet det gas jeg nu ellers havde tilbage, men lidt for mange mænd der skubbede på ødelage lidt stemningen, og jeg måtte fortrække – og jeg savnede på det tidspunkt lidt en lille blå pille eller noget i den stil. Det er ikke noget jeg har erfaring med, men jeg var ærgerlig over at jeg ikke bare kunne have givet Kim massere af stenhård pik!

 

Jeg gik ud for at blive kølet af i badet, og hilse på gangen på ’Joline’ en rødhåret lille knaldperle, der dog lidt buttet, bare oser sex. Selv om jeg foretrækker dem lidt mere petite, så er hun helt sikkert en af mine favoritter i ERW. Og jeg blev da også mødt med et smil og et knus! Jeg satte mig igen ind i det ikke optagede rum for at slappe lidt af, da der var fuldt booket i opholdsstuen (klokken var nu hen imod kl 20) – få minutter efter kom Bine ind, med et par fyre efter sig, jeg sad og så lidt på, men efter en af dem kom, og en anden ombestemte sig – var hun utilfreds over at der ikke var nok pik – og pligtopfyldende som jeg er, så meldte jeg mig på banen. Ånden er villig – men kødet træt og ømt! Men Bines gåpåmod var smittende, og jeg kom næsten for 3. Gang ved et fantastisk blowjob, som dog blev afbrudt da hun nu gerne ville kneppes. Midt inde i det, er vi pludselig alene i rummet (godt klaret taget i betragtning af at der nok med gæster) – og nu springer hun op, tager mig ved hånden og leder mig til det andet rum, hvor LeaStarr er i gang med en flok på sengen, de to damer begynder også at lege med hinanden til publikums store begejstring, men en lang dags strabasser tager desværre sin told, og Bine erklærer med et grin min sjover for ’kaput’ – vi tager det med højt humør.

Det meste gør efterhånden lidt ondt: ben, ryg og dilleren og klunker er også lidt ømme, og klokken er lidt over 20, så overvejer om det ikke var på tide at måske kalde det for en dag. Det er dog med vemod i hjertet, da jeg kan se at der er fuldt hus fra pigernes side, Emi, Patrizia, Sexy Jania, Joline og en anden jeg ikke kender navnet på vimser rundt og virker til at være i gang med at gøre sig klar.
   Derudover har der også i løbet af dagen været en mørk pige af afrikansk/colombiansk afstamning, som jeg dog ikke var sammen med (intet racistisk, det er bare generelt ikke noget jeg tænder på), og Anne (den deepthroatende huasfrau) var også forbi, men hun så godt nok lidt hærget ud i dag – så jeg endte med ikke at tage del i løjerne der.
 

Jeg besluttede mig for lige at se hvad der skete – og det var jeg glad for jeg gjorde. Næste levende billede var Joline, og lur mig om ikke kalorius vågnede op til dåd! Lidt dejligt og dybt blowjob, som med Joline også inkluderer godt med øjenkontakt, og jeg var klar til at give hende en ordentlig omgang, både doggy og missionær, og selv om hun kunne lide det blev jeg nød til at skifte da der også var andre det ville til. Jeg fik heldigvis fundet vej til hendes varme og indbydende mund igen, og mens hun slikkede mine klunker lykkedes det mig at komme for tredje gang, ud over kinden og i munden på hende – selv imponeret over hvor stor en ladning jeg kunne præstere, men jeg havde så også brygget på det i snart fem timer, og da jeg kom kunne jeg virkelig mærke at trykket blev lettet!

 

 

Efter at vi lige havde fået gjort lidt rent, så vaklede jeg af sengen og ud i bad – totalt drænet.
Jeg måtte kaste håndklædet i ringen (eller kurven), og sige tag for en god dag i ERW. Og det var vidst en dag ingen kunne klage over, MASSERE af piger, (12-13 stk) god stemning, og ingen sure miner fra personalet.

Jeg var lige forbi McD for en milkshake, da selv kl lidt over 21, var der stadig super varmt i Berlin, som jeg gik og nød mens jeg traskede tilbage til mit hotel, hvor jeg promte faldt i søvn, godt brugt.

 

 

Alt i alt en super dag – dog ønskede jeg for første gang at jeg havde lidt hjælp, i form af fx viagra, men det kan være man skulle forsøge sig med en cock-ring? En-to sex akter, og ’normal’ sex er ikke noget problem, men det kan godt være at lægen rynker brynet hvis jeg kommer og beklager mig over at det efter 5. Time begynder at knibe :P Men der er vidst flere der må være på noget i ERW, da der var folk som med super hårdt jern på kom gang efter gang – der var jeg lidt misundelig :P

 

 

Nu overvejer jeg lidt hvad der skal ske i dag - jeg overvejer kraftigt at undersøge om Felicia er på Kamilla Dee igen, da pikken vidst falder af hvis det skal være noget alt for voldsomt/FKK

 

Håber alle har det godt hjemme i Danmark - jeg nyder i hvert fald det tyske!

 

Redigeret af hhpp

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fuuuuuuuuck..... du giver den gas :-):-):-)

Du har vist fundet dit favoritsted - altså lige ud over ERW ;-)

Venligst

French

 

PS: Tak for endnu et super skriv :-)

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Det meste gør efterhånden lidt ondt: ben, ryg og dilleren og klunker er også lidt ømme, og klokken er lidt over 20,

så overvejer om det ikke var på tide at måske kalde det for en dag. Det er dog med vemod i hjertet, da jeg kan se at der er fuldt hus fra pigernes side, Emi, Patrizia, Sexy Jania, Joline og en anden jeg ikke kender navnet på vimser rundt og virker til at være i gang med at gøre sig klar.

 

og Becci grinte og stønnede noget med at vi har gode kneppere i Danmark. Selv om det var tæt på, på et tidspunkt, så var der ingen udløsning til Becci, som kort efter holdt pause.

 

Haha er du ikke i form ? Jeg plejer at tage på ERW 3 dage i træk + Artemis og jeg havde ingen problemer :P Jo nogle gange kan knæene være ømme pga. for meget doggiestyle, men så havde jeg knæbeskyttere med :P

Er Becci kommet tilbage ! Becci er en af mine favorit piger, vi havde superkemi sammen, vi knaldede i sjove stillinger og lavede nærmest pornoshow foran folk :P Becci stønnede at vi havde gode danske kneppere det er nok mig hun havde i tankerne hehe.

Glæder mig til at se hende i sep. :)

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for nogle meget gode beretninger. :-)   Er der nogle særlige ugedage, der er bedst til at besøge Erlebniswohnung?

Rejse: Jeg tror, jeg vil besøge Zhou`s Five og måske også Fassbender.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja - jeg vil også anbefale hverdage. Der kan snildt blive for meget run på fredag/lørdag, og søndag er halvt program.

Der kommer snartligt en mindre opdatering m. de sidste oplevelser i Berlin :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det med to kvinder som taler på deres eget sprog mens de fniser og er uengagerede har jeg også prøvet nogle gange. Det er som om, at de ikke kan finde ud af være profesisonelle, når de skal have sex med en mand sammen - så går der veninde i den. Øv!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det med to kvinder som taler på deres eget sprog mens de fniser og er uengagerede har jeg også prøvet nogle gange. Det er som om, at de ikke kan finde ud af være profesisonelle, når de skal have sex med en mand sammen - så går der veninde i den. Øv!

Jeg har været ude for at den ene tjekkede sin FB, mens jeg knalde den anden pige, jeg sagde til dem de skulle lægge deres mobilos væk ellers knalder jeg dem haha det virkede sgu :D 

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Beskrivelserne for de sidste to dage i Berlin bliver desværre nok ikke så udførlige – sammenlignet med de første. Til dels også fordi at der ikke skete helt nær så meget.

 

Tirsdag – dag 4:

Efter en lang dag i ERW dagen i forvejen, var det planen at slappe lidt af, og tage det stille og roligt. Jeg besluttede mig for at det måske også var på sin plads at se noget mere af Berlin, end bare indersiden af ERW og andre sexhuler.
  Så min slagplan var, at jeg ville tage forbi Kamilla La Dee, og besøge Felicia, det der havde været så godt Søndag, og så måske bruge resten af dagen på at tage en tur forbi Berlin Zoo.

Jeg fik lige kigget efter på hjemmesiden, og gangske rigtigt, som hun også selv havde sagt, så stod Felicia til at skulle være på vagt. Så jeg fik fundet vej forbi en hæveautomat, for at få spædet lidt op, og så ellers afsted med U-bahn mod Blissestrasse.
   Da jeg får fundet Kamilla La Dee er klokken nok ca. 12, og jeg ringer på og bliver brummet ind. I dag er det en anden mutter, men jeg bliver taget godt imod, og bliver ledt ind i et andet værelse – denne gang en SM-dungeon, med alt hvad der sig dertil hører. I stedet for at spilde pigernes tid med et lineup, da jeg var der for Felicia spørger jeg til om hun er på arbejde/fri. Og ja –hun er på arbejde, men nej, hun er booket lige nu (hvilket der ikke er noget at sige til).
   Jeg spørger om jeg kan vente, men mutter sige at der går ca. en halv time, så det ville være bedre hvis jeg kom igen senere. Fint med mig – jeg er udstyret med høretelefoner og musik på telefonen, så jeg tager en lille gåtur et par blokke rundt, i hvad der viser sig at være et ret hyggeligt kvarter, med massere af træer og små butikker. Da klokken nærmer sig 12:30 er jeg ved at være tilbage ved KD, og bliver igen lukket ind – nu er der dog mænd i alle ”vælgeværelserne” siger madam, så om jeg kunne komme tilbage om 5min?
   Som sagt så gjort – 5min senere bliver jeg, igen igen, lukket ind – denne gang fortæller mutter mig at Felica har en aftale(hun allerde havde booket, men som mutter ikke vidste), men at jeg lige kan snakke med hende. Så jeg bliver ledt ind i et rum, og få minutter efter kommer Felicia ind. Det er med smil, kys og kram – men hun fortæller at hun allerede har en aftale nu her, men at hun er fri 14:30, så hvis jeg stadig har lyst, så kan vi lave en aftale der? Det kan jeg ikke står for at sige ja til – så vi hilser af, og aftaler at vi ses om et par timer.
   Spol 1,5-2 timer og en gårtur i en park etc. frem, og jeg bliver nu for fjerde gang lukket ind hos KD, men nu var der heldigvis gevinst – jeg får ordnet betaling med madam og Felicia (jeg var overrasket over at ud af de 160e for en time, der tager huset 75!).  Felicia leder mig nu op til en anden lejlighed ovenpå, og efter et kort bad, så er vi ellers i gang.

   I dag er hun iklædt en fræk lille sort kjole,  og da jeg tænder lidt på at varerne er pakket flot ind, står den første stund på at vi står og kysser, og udforsker lidt med hænderne.  Og igen er jeg totalt benovet over, at næsten alt hvad man gør, udløser en dejlig reaktion hos Felicia, i form af små nydelyde, nøk i underlivet, eller at hun maser sig ind imod en.  Og hvis ikke det var fordi hun også var drivvåd da jeg fik hende manøvreret over på sengen – så helt for show er det ikke. Vi ligger ud med at jeg kysser mig ned langs hendes krop, og snart får slikket hende til en orgasme – og jeg får også lov til at lade en finger eller to komme på besøg indenfor. (Hvilket hun vidst normalt ikke tillod) .  Der var bestemt ikke noget hastværk,  men efter at hun havde fået pusten, så fik jeg fundet et kondom frem – og lige så stille gled jeg indenfor. Jeg havde vidst fået varmet hende godt op, for hun endte af flere gange med at være ret usammenhængende når jeg spurte ind til om det var godt, eller at hun bare skulle sige hvordan hun ville have det. Kombineret over flere stillinger, hele tiden med massere af kys, fingere i hår etc, kom hun mindst to gange mere, særligt en stor orgasme hvor hun red mig.

   Ligesom første gang – så vil jeg ikke tøve med at kalde den her time (som vidst næsten blev til en time og et kvarter) med Felicia for noget af det bedste sex jeg nogensinde har haft. På både godt og ondt – godt at det var helt fantastisk, god kemi etc. men hen imod slutningen, fik jeg lidt ødelagt stemningen for mig selv, da jeg ikke kunne abstrahere fra at det her var så godt - men faktum var at der var penge involveret etc. lagde en dæmper på glæden. Og hvad der skulle have været ren eufori, endte med at jeg ikke kunne komme og Felicia helt forundret over om hun havde gjort noget forket.

 

Som jeg skrev tidligere – så er dette lidt en af årsagerne til at jeg foretrækker FKK/gangbang scenen,  da det, for mig, er en helt anden kategori – hvor man træder ind i en helt anden fantasi verden.
   Det er slet ikke fordi at jeg har/havde nogle illusioner om at mine to besøg hos Fecilia var andet end besøg hos en glædespige, hvor der var ekstra god Kemi. Men det var SÅ godt, at det skræmte mig en smule – så selv om der slet ikke var en finger at sætte på Kamilla Dee, eller Felicia, så endte jeg faktisk med at gå derfra i et lidt ambivalent/dårligt humør.

 

Vejret havde desværre taget en drejning til det værre – så jeg opgav at tage til Zoo, og smuttede derfor tilbage til hotellet, for at få skiftet tøj etc. Resten af dagen stod på god mad, en gåtur mere rundt i området – og så en film på min computer på hotellet.

 

Onsdag – Sidste dag:

Jeg vidste allerede på forhånd at den skulle stå på ERW om onsdagen, især fordi at mit tog gik kl 21:30 fra Berlin hovedbanegård, og at Check-out på hotellet var kl 11:00.  Så det passede lige med en dag i ERW, hvor jeg også snildt kunne have min taske til at stå på kontoret.
   Så jeg fik pakket sammen på hotellet, og fik så fundet vej mod Karl-Marx Strasse for sidste gang i denne omgang. Ca kl 12 var jeg da også nede foran døren, og bliver brummet op. Da jeg skal til at betale, opdager jeg at jeg ikke kan finde de 100e havde var helt sikker på at jeg skulle have haft i min baglomme.
   Det viser sig at de er pist væk, ikke i min taske, ingen at mine lommer etc – så jeg må lige finde en hæveautomat (igen) og hæve så jeg har til dagens underholdning.

Jeg fandt aldrig ud af hvor de blev af – enten har jeg selv fjumret dem væk, glemt dem på hotellet – eller også er de blevet stjålet. 740,- er heldigvis ikke verdens undergang, og jeg håber at hvad enten det er rengøringsdamen, en tilfældig på gaden, eller en listetyv – at de har bragt glæde!

 

ERW er efterhånden ved at være godt beskrevet her, så det bliver en lidt kortere version denne gang:

 

LeaStarr var, igen igen, den første på programmet – og det var god og hyggelig opvarmning!
Dernæst var det Lena (den nye pige fra i mandags) der tog en tur i rummet, så hun havde åbenbart haft en god nok oplevelse til at det ikke havde skræmt hende væk. Hun kunne tydeligvis genkende mig, og denne gang fik jeg også en dejligt dybt og langt blowjob, inden at jeg måtte kvittere med dagens første udløsning mens jeg tog hende i doggy.

 

Så var det ’Mira’ – hende jeg tidligere havde beskrevet som ’ mørkglødet, lidt mørkere end tyrkisk, dog ikke helt chokoladefarvet’ – igen jeg var kort på besøg, men igen – ud over at hun havde en super stram fisse, så var hun i min optik ’under niveua’ – dårlige tænder(de var ikke pil-rådne, men lidt brune etc) er bare ikke god stil, så selv om hende lille bobblerøv hoppede frækt når man tog hende i doggy, så brugte jeg lidt tid på at samle lidt energi, da jeg kunne se at July lige var kommet. Hun havde en fyr med, som jeg tror er hendes kæreste, jeg mener i hvert fald at huske hun vidst kneppede ham uden kondom da jeg var i Berlin sidst, og sammen med dem, kom også en rigtig fræk sorthåret pige sidst i tyverne – slank og langbenet.
  

De indtog også det store bollerum kort efter, og næsten alle mandlige gæster i klubben indfandt sig også hurtigt – helt ny pige/gæst og July på samme tid! Jeg bevægede mig over mod den nye pige, og forventnings glæde havde da også gjort at pikken allerede var lidt halvfed. Det ændrede sig dog hurtigt da jeg kom lidt tættere på – hvis Mira havde lidt smådårlige tænder, så ved jeg næsten ikke hvad jeg skal kalde det her. De var PILRÅDNE, og når hun smilte kunne man også se at når man kom forbi hjørnetænderne, så manglede der også et par stykker.
   Mit bedste gæt er at hun har været/er involveret med rygeheroin. Det var et totalt ’WHAT THE FUCK’ øjeblik – for selv om alle pigerne i ERW ikke er 10/10 model typer,  så var det her totalt i hampen.

!! Det skal for god ordens skyld siges at hun var en GÆST, og ikke en ERW-pige!!

 

Men det var så langt uden for min comfort zone (der var rigeligt der var helt lige glad), at jeg hurtigt vendte om, og fik fundet den anden side er sengen hvor July slangede sig – det var straks mere min smag! Og det var en rigtig god session! 

Derefter var min næste session med Joline – hvem jeg også har rigtig fin kemi med, og hendes fantastiske blowjob endte også med at jeg kom ud over hendes bryster.  Jeg kom som en af de sidste ved hendes vagt og jeg satte mig over på bænken ved siden af sengen for at puste ud. Joline vimsede ud, og der gik ikke mange minutter for at Becci indfandt sig i rummet.
   Hun hilste og var glad for at se mig igen, og vinkede mig hurtigt over i sengen til hende. Jeg var dog lige kommet ikke 10 minutter forinden (anden gang den dag, og ovenpå nogle lange dage), så jeg forventede egentlig ikke det helt store. Men Becci insisterede, og et par minutter med blow og deepthroat senere, så havde jeg en helt acceptabel erektion, der dog ikke var helt jernhård – men anvendelig nok :-D

 

   Og som Nille også har indikeret – så er Becci totalt vild med pik, og det blev en række vilde stillinger, og hun kaster sig rundt. Nu er jeg ret slank, så ikke så meget polstring, og jeg har stadig blå mærker i lysken efter den tur vi gav hinanden!  Og nu er det ikke fordi jeg vil prale, med det er altid rart at få ros af en professionel, med et ”wauw, you are amazing”, mens  jeg kørte pikken rundt i hende, at jeg var lidt vemodig over det var sidste dag i Berlin.

 Det var også ved at være på tide at lade andre komme til, og jeg satte mig over på bænken for at se på, men nåede også at komme tilbage og tage en tørn mere, og da hun var færdig kom hun da også over for at give et kys.

 

Det eneste andet der her den sidste dag adskilte sig fra de andre, var at ’Lilu’ også var på besøg – og hvis man er i ERW, så skal man håbe at hun kigger forbi! Super køn pige, med en utrolig velformet krop, som elsker at være i centrum for en flok hårde pikke. Klokken var nu ved at være 19:30, og jeg skulle afsted senest kl 20.15 for at nå mit tog til Danmark. Så det var god timing at jeg lige kunne nå at være med til at sige hej til den lille rødrørende minx. Lilu har næsten altid et frækt lille kostume på, korset og slips stod den på i dag!
   Der var dog rigtig mange gæster i ERW denne Onsdag, og der var tydeligvis mange der var glade for at se Lilu, så der var ret meget trængsel – og selv om jeg syntes gangbang er sjovt, så kan det også blive for meget af det gode! Så jeg ventede lidt, og mængden af mænd fortog sig da også lidt, men nu knep det med tiden :?

Jeg ville super gerne komme til Lilu, så nu blev der onaneret på livet løs – og selv da hun fandt vej til at slikke mine kugler, som ellers plejer at være en sikker vinder – kunne jeg ikke  nå at komme – og lige som der næsten var ved at ske noget, så var hendes ’vagt’ ovre – og jeg måtte hoppe i bad og stikke snude mod hovedbanegården med uforrettet sag.

 

 

Alt i alt en rigtig fin mini-ferie i Berlin, men som måske ikke endte helt så godt som den begyndte – Onsdagen i ERW, hvor jeg startede med at smide 100e væk, bød på rigtig mange gæster, så der var trængsel om pigerne, og både lørdag og mandag var sjovere (måske lige bortset fra min session med Becci).
   Og mit rendezvous med Felicia tirsdag, selv om helt igennem fantastisk og til A+, efterlod mig lidt melankolsk er måske den bedste måde at beskrive det på.

 

Der går desværre nok lidt tid inden at jeg skal se Berlin igen, og næste gang bliver det nok også i kortere tid.

 

Hvis der er nogle der har spørgsmål, så skal jeg med glæde prøve at besvare dem så godt jeg kan!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Haha er du ikke i form ? Jeg plejer at tage på ERW 3 dage i træk + Artemis og jeg havde ingen problemer :P Jo nogle gange kan knæene være ømme pga. for meget doggiestyle, men så havde jeg knæbeskyttere med :P

Er Becci kommet tilbage ! Becci er en af mine favorit piger, vi havde superkemi sammen, vi knaldede i sjove stillinger og lavede nærmest pornoshow foran folk :P Becci stønnede at vi havde gode danske kneppere det er nok mig hun havde i tankerne hehe.

Glæder mig til at se hende i sep. :)

Hah - ja, men det er også de færreste der får trænet så meget som dig Nille! ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Og så håber jeg Anne komme forbi - hun er en lidt ældre hausfrau type (sidst i 30erne) - men for satan hun kan sutte pik! Det er deepthroat så det vil noget, sidst kom jeg langt ned i halsen på hende, mens hun havde næsen begravet i skridet på mig, og måtte nærmest trække hende af til sidst!

 

Anne er ikke den smukkeste i ERW, men hende og Sophie er mine favoriter nu hvor Wild Honey tilsyneladende ikke er der mere. Jeg er til anal og det er de begge med på. Faktisk er Anne med på ALT, jeg her ikke oplevet noget hun har sagt nej til. Det kan være sandwich, anal til hende samtidig med hun stikker hendes egen finger op ens bagende. Hun er top dollar hvis man på dagen er i humør til det hårde og grænseoverskridende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Anne er ikke den smukkeste i ERW, men hende og Sophie er mine favoriter nu hvor Wild Honey tilsyneladende ikke er der mere. Jeg er til anal og det er de begge med på. Faktisk er Anne med på ALT, jeg her ikke oplevet noget hun har sagt nej til. Det kan være sandwich, anal til hende samtidig med hun stikker hendes egen finger op ens bagende. Hun er top dollar hvis man på dagen er i humør til det hårde og grænseoverskridende.

Jeg kender Anne og Sophie i 2-3 år nu og de er fuldstændig nymfomaner. Det første Sophie sagde da hun så mig komme ind sidst: "Knep mig i røven"  :lol:

Wild Honey er stoppet, jeg har stadig lidt kontakt til hende. Det fede ved ERW er at kommer nye liderlige piger til, nogle af dem kommer kort periode for at prøve det og rykker videre i livet. Alexandra var også vild og villig. Nu er "min" Becci tilbage hehe...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kender Anne og Sophie i 2-3 år nu og de er fuldstændig nymfomaner. Det første Sophie sagde da hun så mig komme ind sidst: "Knep mig i røven"  :lol:

Wild Honey er stoppet, jeg har stadig lidt kontakt til hende. Det fede ved ERW er at kommer nye liderlige piger til, nogle af dem kommer kort periode for at prøve det og rykker videre i livet. Alexandra var også vild og villig. Nu er "min" Becci tilbage hehe...

Lucky you! og jeg mener det!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...