Hop til indhold
Guest Alkoholikeren

Dalya Buddinge

Recommended Posts

Guest Alkoholikeren

Når man som jeg – i euforisk stemning forlader en GP massøse – bør man som vælge at vente et par dage før der skrives en anmeldelse, det vil for mig at se være det rigtige for så er anmeldelsen mere objektiv og ikke båret af euforien.

Som Daya skriver i sin annonce der kan findes på escort siden – skal man(d) lave en aftale først pr.sms. – når aftalen er bekræftet sender hun adressen, og når man ankomme ringer man og bliver guidet og lukket ind.

Så langt så godt.

Velankommet og inde i hendes diskrete lejlighed, hvor bad og rent håndklæde ventede på mig og penge skiftede hænder, aftalen var god massage og godt fransk som afslutning eller rettere afsutning J

Med glimt i øjet og smil fik jeg formidlet til Dalya at jeg kom både for den gode massage og sjov.

Well massagen kom og hold da op – det var fandme en god omgang massage – Dalya fandt alle myoser ømme muskler og stivnede muskler og tog grundigt fat – ind i mellem fik testikler og min bedste ven også et kærligt klem/stimuli.

Efter at have ligget på maven og blevet ”tæsket godt igennem” Skulle jeg så ligge på ryggen og jeg forventede at blive masseret – men og det blev jeg i meget kort tid – min bedste ven fik en kærlig opstart af Dalyas kompetente hænder/hånd. Herefter kom det blowjob der også var en del af ydelsen, og sikket et blæs – sammen med en meget intensiv øjenkontakt og smil blev min bedste ven supergodt behandlet med oralsex til det sidste.

Herefter gik jeg ud fra at seancen var slut – meen der var lige lidt tid til eftermassage på forsiden, skønt herefter bad.

Egentligt burde jeg ikke have kritikpunkter, men men lidt malurt er der dog – Når hvilken som helt massøse har kunder bør hun ikke tale i telefon med kommende kunder, jeg kunne høre hele samtalen – da kunden ”Kim” ikke talte lavt han ville have massage i en time med svensk eller fransk. Det er til gengæld det eneste jeg syntes damerne skal overveje – jeg kan sagtens forstå at forretningen skal køre – men kunne hun ikke lægge en telefonsvare med en melding om at hun ringer tilbage ? Jeg ville da ikke finde mig i at en bagerekspedient talte i telefon mens hun/han ekspederede mig!

Med en timepris på 1.000 kroner som jeg skal arbejde en del for før jeg har dem i hånden syntes jeg at den situation kræver lidt respekt og ydmyghed.

Gentagelsesfaktor – meget høj og absolut – Og Daya tilbyder også to timer – tænker det også er med to skud  J

 

Jeg glæder mig til at besøge hende igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig med forrige "taler" - bortset fra det med telefonen. 

Jeg har efterhånden besøgt den unge dame et flertal gange og kun en gang svarede hun telefonen - efter at have spurgt mig først og forklaret at det var en vigtig samtale (hvilket jeg også tror det var da hun talte med sit eget sprog) - så jeg er i princippet aldrig blevet forstyrret af telefonen.

 

/The Bluesman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er efterhånden lang tid siden jeg var hos Dalya. Eller Lalya som hun hed den gang. Mange mindeværdige stunder.

Meget enig i øvrigt i det med at vente nogle dage, ikke mindst når man synes man haft en dårlig oplevelse. En overdrevet positiv anmeldelse bliver i værste fald lidt latterlig, men en overdrevet negativ kan forårsage meget skade. 

Og hverken eufori eller indignation er jo særligt klædeligt for en eventyrer :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har den same gode erfaring med Dalya, og er heller ikke blevet forstyrret af telefonen - er forovrigt enig i at det odelaegger stemningen.

G

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg har også været der. Og lyttet med på flere samtaler fra hendes telefoner - ja i flertal. De var i øvrigt pakket ind i plastikfilm. Jeg var vildt tilfreds med den erotisk buttede skønheds ydelser, men valgte alligevel at finde tilfredsstillelse andre steder. Bl.a. hos Sensual Healing, som blot ligger et ejendomsmæglerstenkast fra hendes gamle domicil tæt på Bagsværd Hovedgade.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg har også besøgt Dalya 3-4 gange.:smile:, og ja, masserer, DET kan hun:cool:

Har aldrig oplevet at hun har talt telefon mens jeg var der

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tilslutter mig koret;-) damen kan give massage og et skønt HJ...har ikke forsøgt andet, men ved der er mere på menuen. Er vild med hendes store dejlige bløde barm! 

Måske jeg lige skal et smut forbi...

PS. Har kun oplevet perfekt service og full attention!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt hende en del gange over årene, både som Layla og som Dalya. Hun er dejlig og yder top service. Ja hun har et par mobiler med og der har vist været lidt SMS aktivitet, men jeg kan ikke huske eksempler på at det har været forstyrrende.

mvh

Dr X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt hende en del gange over årene, både som Layla og som Dalya. Hun er dejlig og yder top service. Ja hun har et par mobiler med og der har vist været lidt SMS aktivitet, men jeg kan ikke huske eksempler på at det har været forstyrrende.

mvh

Dr X

Jeg har også besøgt Dalya en hel del gange over årene og er helt vild med hendes massage (med mere :)) - jeg har aldrig oplevet at telefonen har ringet mens jeg var hos hende - sidste gang så jeg hun satte den på lydløs

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...