Hop til indhold
Maestro

Ampha Thaimassage - Herlev

Recommended Posts

På min Tour-De-Thaimassage kom jeg så endelig forbi Ampha Thaimassage - Herlev som jeg længe har haft i kikkerten, og tænkt "her er det fembenede lam, som ingen rigtig har fået øjnene op for endnu" ... og det er det måske også for nogle, meeeen det kommer selvfølgelig helt an på hvad man forventer.

Jeg havde ringet i forvejen og sikret mig en times oliesjask til 400 kr. Selve bookingen af aftalen foregik på dansk, med en herboende meget venlig thai kvinde, som var meget snaksagelig ... på den søde og imødekommende måde.

Jeg ankommer til den aftalte tid og bliver taget godt imod af en ca.40+ årig thai kvinde, som viser mig ind i rummet hvor massagen skal foregå. Rummet er pænt og rent. Rene håndklæder og meget wellness agtigt i indretningen. Stedet er en gammel lejlighed, som er blivet indrettet til formålet ... og det ligger lige ud til det store ringvejskryds i Herlev midtpunkt. Ikke diskret ... men det behøver det heller ikke at være!!!

Kvinden forklarer at jeg skal beholde underhylerne på ..... whaaaaaat :grin: er det virkelig lykkedes mig at finde det første non-hand-or-blow-job -place i hele min "thai massage" karriere :grin:... og til det må jeg sige JA ... endda et meget stort JA. Jeg fik jordens fedeste massage, med grundige tryk på samtlige af kroppens muskler (med undtagelse af par stykker :grin:) ... lækkert lækkert også selvom jeg havde mødt op med en forventning om at blive masseret på den blå-øjede. Det blev ikke til noget ... men pyt. Jeg blev en erfaring rigere og det er slet ikke så ringe endda.

Massagen 8/10 Meget god - dog uden at være sublim. Lidt alternative massage-vinkler!!! Jeg lå bla. på siden og fik masseret mine ben!!! Det er da første gang jeg har prøvet det ... men lækkert.

Stedet 7/10 Trangt men rent. Ringe badfaciliteter (håndvask med bruser tilsluttet). Lettere støj fra Frederikssundvejen.

Beliggenhed 10/10 Kan ikke ligge bedre. Gode tilkørselsforhold. Parkering bag ved huset

Kvinden 8/10 Sød. Fik ikke navnet, men imødekommende ... bare ikke på den måde jeg havde håbet på.

Overall er jeg lidt skuffet .... jeg begriber ikke hvorfor de annoncerer på Escortguide når de ikke vil lege med vores bedste ven(nej, jeg havde ikke hund med;-)), men de får mine varmeste anbefalinger for deres   regulære massage.

-Maestro

Redigeret af Maestro

Del dette indlæg


Link til indlæg

På nogen bagvendt måde er det endda  lidt hyggeligt at der stadig findes steder hvor man kan beholde underhylerne på. Selvom man selvfølgelig gerne vil tage dem af.

Del dette indlæg


Link til indlæg

På nogen bagvendt måde er det endda  lidt hyggeligt at der stadig findes steder hvor man kan beholde underhylerne på. Selvom man selvfølgelig gerne vil tage dem af.

Helt enig ... men den pågældende dag var jeg pænt klar til det hele - så jeg burde nok ha' spillet på en af de sikre heste ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har i starten af ugen været i Herlev ampha thai.

 

jeg havde gjort mig klar hvad jeg ville spenderer og hvad jeg ville have, god massage og hvis eller pige var betragende nok en afslutning.

Massagen har jeg ikke oplevet bedre, et HJ der har fået mig til at fortryde mange besøg hos GP'ere :o

Sjældent har jeg været ude for så sød og dejlig behandling, gennemført god service og bare smilende og glad.

Nu har det været mit første rigtige besøg i Thai-verdenen, og jeg må nok se mig som stor novice.. men helt ærligt så kunne mange danske og udenlandske GP'ere godt pakke sammen med alt deres GFE-pladder osv... Jeg følte mig umådelig godt behandlet fra det sekund jeg trådte ind af døren. Jeg forlod stedet med en tanke i hovedet: hvornår skal næste gang være !!

En lille opsang til GP: i har hermed mistet 1 stk. kunde, Thai verden, hold standarden 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men så velkommen til et nyt universum, der har meget godt og dejigt at byde dig fremtidigt - og nogle små skuffelser indimellem. Men dem glemmer man jo så gerne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg forbi igen igår fordi jeg var i området, men også fordi jeg har lagt mærke til, at deres annoncering har taget en mere lummer vinkel. Mere vovede billeder og tekst som "I take care of you", samt tantra massage på programmet .... alt sammen noget der ikke var der første gang jeg besøgte dem.

....og ja, stedet er blevet mere fokuseret på ekstra ydelser nu. Jeg bestilte 1 times olie massage, men efter 15 min. blev jeg vendt om. Derefter lidt nusseri på forsiden med masser af strøg og kærtegn på lillemanden, hvorefter spørgsmålet endelig kom "want massage here too"? :grin: .....og svaret er som altid "yes please";-)

Håndjob er OK, meeeen så heller ikke mere. Massagen var sgu ikke særlig god, meget random, og i mit tilfælde snød de med tiden. Jeg stod på gaden efter 45 min. og 700 kr. fattigere (400 massage + 300 HJ).

Kvinden der servicerede mig talte halvt svensk og engelsk. Lidt til den buttede side, og mere charmerende end egentlig køn. Var OK sød.

Det er ikke mit indtryk at der tilbydes mere end HJ, men det kunne være interessant hvis endnu flere massagebrødre bød ind med nogle oplevelse fra stedet.

-Maestro

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kaninpik
Mande6711 skrev, den 24/8/2016 at 20:17:

Hold jer væk....

magen til uengageret massage og HJ har jeg aldrig oplevet.

Valgte at smutte før tid :-(

Sidste opdatering her fra.... Nogle der har været her siden og hvordan var oplevelsen/indlevelsen? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kaninpik skrev, den 26/2/2017 at 08:26:

Sidste opdatering her fra.... Nogle der har været her siden og hvordan var oplevelsen/indlevelsen? 

Gav dem chancen idag. Min erfaring med Thai er at der ignen sammenhæng er imellem pris og kvalitet så jeg bestiller gerne billigste ret på menuen til en star tog ser stedet an. På hjemmesiden tilbyder Ampha "relax massage" til 200 for ½ og 300 for en hel time. 
Jeg blev vist ind i en nydeligt værelse af en sød og smilende pige. Jeg bestilte ½ time til 200, hvad med hånd? Spurgte hun. Jeg svarede bare relax i første omgang. 
Pigen forsvandt og et øjeblik efter kom bordelmutter farende ind og spurgte hvornår jeg sidste havde været der. Jeg svarede som sandt var at det var første gang. Så viste hun mig et prisskilt hvor der stod 300 for en ½ og 400 for en time. "Fair nok, men det er altså ikke det som står på din hjemme side" 
Herefter blev jeg overfuset. 
Det siger sig selv at jeg gik igen, selvom den søde pige smilede undskyldende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...