Hop til indhold
Hedensted

Cherie - Horsens

Recommended Posts

Hej Brødre. 

Jeg besøgte for nogle dage siden denne pige. 

https://annoncelight.dk/showad/177733

hun var venlig i tlf og på SMS, hun lovede en vild gfe oplevelse og en 1/2 time til 1000kr. 

Stedet er diskret i midtbyen og det er pænt lækkert. Her slutter det positive så nok desværre :( 

pigen ser slidt ud og billederne er nok taget på en meget god dag !

jeg lod tvivlen komme tilgode da erfaringen fortæller mig at oplevelserne kan overraske når det hele starter.

hun får beløbet som aftalt og hun beder mig smide tøjet og evt vaske mig på badeværelset. 

Jeg kan godt lide at være i bad inden der skal ske noget, for mig er det en del af forspillet. 

ingen muligheder for bad, kun en fesen lille håndvask... 

Pigen kom retur og hun bad mig lægge mig klar på sengen.. Og så skete der ellers absolut ingenting, hun var lige så røv kedelig som At se på maling der skal tørre... Ingen indlevelse overhovedet og absolut ingen gfe.. 

Små støn og konstant lukkede øjne der lignede hun sov... De "gode" stillinger ville hun ikke da min p.. Var for stor og det gjorde ondt (sagde hun) underligt tænkte jeg da det nu ikke lige plejede at være et problem. 

Hun må have holdt øje med tiden for pludselig siger hun at tiden er gået og jeg skal blive færdig... 30 min er åbenbart inkl bad (som ikke fandtes) 

 

jeg er dybt skuffet over sådanne oplevelser, men så lærer man at værdsætte de gode oplevelser:)

Stedet 5/10 (diskret som trækker 8point, men uden bad og det giver minus 3)

pigen 4/10 

oplevelsen 0-1/10 

chancen for at komme igen 0/10

 

 

Redigeret af Hedensted
  • Synes godt om 5

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Tak for advarslen - der er da ellers ikke sparet på noget i hende annonce tekst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg syntes det lyder meget mærkeligt , jeg har ikke haft åbnet for nogle dage siden , men igår .. Jeg tror godt jeg ved hvem du er , da du var den eneste der aldrig havde besøgt mig før .. Du skulle kun have fransk , ikke en 1/2 time .. Så det er en lodret løgn hvad du fortæller på denne side .. For det første har jeg ingen ur på eller rummet har ur .. Du fik 20 min til dit franske , og ja jeg sagde til sidst du skulle blive færdig , da du ikke havde købt 1/2 time .. Du prøvede at trække tiden ud , som jeg ikke finder rigtigt , da min gæster som ønsker 1/2 time får hvad de betaler for .. Mine gæster kommer igen og igen , nemlig fordi jeg ikke har ur eller tid på de søde gæster som besøger mig .. De får masser af hyggesnak med et glas vin eller hvad de nu ønsker at drikke ..så jeg beklager men din anmeldelse tar jeg med ro , og nyder videre min tid med mine trofaste gæster ..

hvorfor jeg ved du fik 20 min til dit franske så jeg på uret i køkkenet efter du gik ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Cherie.

jeg er ikke helt klar over hvem du hentyder til, men min oplevelse var som sagt for nogle dage siden og ikke igår. 

Fransk er helt normalt at man har 15 min til, så at du yder 20 min er kun positivt og flot :)

men min oplevelse var bestemt ikke positiv, men du har sikkert mange gode kunder som er tilfredse, ellers var du nok ikke i denne branche. 

Jeg deler mine oplevelser på dette forum som så mange andre, både de positive og de negative. 

Håber du får en god weekend.

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som jeg skrev jeg har ikke haft åbnet i denne uge udover igår , samt sidste uge var jeg der ikke ...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Grækeren

@Cherie ....2 timer efter Hedensted har publiceret sin oplevelse med dig...opretter du en profil her på EG....er det en tilfældighed...eller ????

Del dette indlæg


Link til indlæg

Forvirrende...

Er der så 3 som hedder Cherie?

Hende, som Hedensted besøgte for nogle dage siden 

Hende som først åbnede i går 

Hende som også hedder Lady Cherie

???

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Forvirrende...

Er der så 3 som hedder Cherie?

Hende, som Hedensted besøgte for nogle dage siden 

Hende som først åbnede i går 

Hende som også hedder Lady Cherie

???

Og så i Horsens, som ellers er tørkeramt område

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har aldrig været medlem , men måtte blive det Idag , da jeg ellers ikke kunne svare på der uoprigtige oplæg .. Jeg havde åbnet igår , og ikke andre dage i denne uge .. Sidste uge havde jeg slet ikke åbnet .. 

For det første snakker jeg altid med mine gæster før og lang tid bagefter .. Den fremgangsmåde som han udstiller er slet ikke mig ..hvis mine gæster bestiller 1/2 time er det sjælnet at de kommer ud af min dør før der er gået ca 50 min , da jeg hygger om mine gæster , med vand / kaffe / øl eller de kan få vin som de elsker , derfor har jeg mange stamgæster .. 

For det andet , har jeg ikke oplevet jeg ikke kan tage dem der er godt udrustet , ellers kunne jeg heller ikke tilbyde græsk !!! Så jeg ved ikke hvad han selv tror om hans udstyr ...mine gæster får lov til at rive mig rundt , som jeg nyder i vild udstrækning , samtidig ved jeg fra mine gæster de elsker mine frække ÅBNE øjne ...

Derfor måtte jeg blive medlem , da jeg finder den anmeldelse uærlig ... Derfor ved jeg han har ikke købt 1/2 time hos mig ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er mit link , men eftersom han skriver for nogle dage siden ??? Jeg havde åbnet igår , da havde jeg besøg af en ny gæst , godt udstyret , men han skulle kun have fransk , som han også fik .. De sidste 14 dage har jeg slet ikke haft åbnet , derfor tror jeg det var ham igår ... Som sagde han var meget nervøs, da det var første gang han besøgte en pige på den måde .. Han trak tiden ud som jeg beskrev før i tråden ... Og lige til oplysning tilbyder jeg aldrig kys til nye gæster, da jeg først vil se hvordan deres mund hygiejne er .... Det meddeler jeg i tlf hvis jeg kan se det er en ny gæst , da mine søde faste gæster er logget ind i min tlf , så jeg ved hvem der ringer til mig... Dette ved mine gæster og er meget glad for det .

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er fair Cherie opretter en profil for at komme med sin version, og det også fair at Hedensted kommer med sin oplevelse. Det er som Trustpilot, der kan være mange gode anmeldelser og et par negative i mellem, det er op til den enkelte bruger hvordan man vil bruge disse oplysninger. 8-)

God weekend til jer alle med en masse sex :cool:

  • Synes godt om 4

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg studerer mange anmeldelser, positive og negative, og fravælger altid de negative, men i dette tilfælde bliver jeg vist nødt til selv at vurdere ...

Billederne ser fantastiske ud, teksten er fristende, og med de ringe muligheder i Århus, vil jeg tage en tur til Horsens en dag.

Cherie du kan forvente, jeg kommer på besøg en af dagene ...

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Og skriver en anmeldelse...eller hur Julius ?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg vil godt slå en ting fast

Vi har nogle regler, herunder § 11, som lyder

§ 11. Som glædespige, gigolo, massageklinik og escortbureau er det forbudt at anbefale sig selv under efterlysninger samt anmeldelser.

Vi slettede et indlæg fra Lady Cherie som bl.a. reklamerede for hendes egen hjemmeside efter flere anmeldelser fra brugere havde gjort opmærksom på at hendes indlæg overtrådte vores regler. Så oplever vi pokkerme at en bruger genposter hendes indlæg efter det er slettet, og men en underlig kommentar bagefter. Den blev slettet med det samme også.  Det er disrespekt for vores regler og vores moderation at genposte et indlæg som vi har slettet.

Lady Cherie kunne have nøjes med bare at skrive at hun ikke var den anmeldte pige, så havde vi intet gjort, men hun benyttede lejligheden til at gøre reklame for hendes egen hjemmeside under en anmeldelse så sletter vi det - det gør vi overfor alle piger der gør det, og så betyder det ikke at andre som har gemt en kopi af hendes indlæg skal genposte det.

Jeg forstår udmærket at Lady Cherie vil gøre opmærksom på at hun ikke er anmeldte pige, så for at slå det klippefast.

Hvis nogen overhovedet er i tvivl, så er der kun en Lady Cherie og det er hende der hedder Lady Cherie, og den Cherie Hedensted omtaler er ikke Lady Cherie.

Redigeret af Moderator

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.
×
×
  • Create New...