Hop til indhold

Recommended Posts

http://escortguide.dk/P/luna-30-min-600dkk-brunette-frederiksberg-23961.html

 

Havde længe luret på Luna, men pigerne fra Sommerstedsgade var også med på listen.

 

Jeg arrangerede min egen rafleturnering. Hvem fanden skulle jeg vælge?

 

Det blev så Luna – mest pga logistikken rent geografisk.

 

Fik nemt en aftale i stand og af sted det gik.

 

Lad mig startte med, at det er hende på billederne, dog er brysterne hvor hun sidder på trappen og i fiskent photoshoppet. Det er ikke så store men en pæn håndfuld ( silikone )

 

Hun ser blændende godt ud, og den latina røv – ja, den sparker røv!! Glad og snakkesalig selvom det engelske ikke er verden bedste så kunne vi da kommunikere.

 

Nå, men inden vi gik i gang kaldte hun på veninderne, så dem fik jeg også hilst på. Sgu et ok træk, men nu var det altså Luna.

 

Gav hende pengene og som pigerne vist efterhånden er begyndt på, så bliver de i værelset og smider guldet i skabet eller skuffen. Vi var faktisk lige ved at glemme betalingen. For da jeg havde hilst på andre piger, så begyndte hun at kysse og rage mig på pikken – virkningen udeblev ikke, så jeg fik resten af klunset af. En aftørring af den ellers skinnende rene pik, og så var det tid til økofransk. Det er hun rigtig god til.

 

Det gik der nogle minutter med, så på med gummi og hun lagde sig på alle 4 og fik en baghyler så englene sang.Om på ryggen med hende og så fik hun en slikketur og virkningen var åbenbart god, for der gik ikke længe inden hun var drivvåd, og til sidst fik rablet en masse spanske gloser af sig, mens lårbasserne blev klemt godt og grundigt omkring mit hoved. Bingo! Og med den tur var der ingen grund til at bruge glidecreme – gudskelov – det smager ad helvede til. Hun var nu for alvor tændt, så det gik over stok og sten. Fra siden, ride både med front og ryg til. Ved ikke om hun kom en gang til, men hun sank lige så stille ned ved siden af mig og skulle lige have lidt luft.

 

Vi lå og kyssede lidt mens jeg gav hende finger, og bingo igen. Hun tog min finger væk og gav sig selv en spiller, kom igen og jeg var vist ikke i sengen hos hende i lige det øjeblik. Øjnene rullede rundt.. vildt! Op på alle fire igen, og så fik hun sorte kys en masse – også en vinder!

 

Kalorius var blevet lidt slatten, men det var der råd for. Af med gummi og så endnu en suttetur – det kan hun altså bare. Selv nødderne fik en tur. Tid til afslutning og jeg spillede den selv af  mens hun ivrigt kyssede videre, og således endte alt i fryd og gammen, med et par dages sammensparede safter ud over lår og mave på hende. Det tog hun helt afslappet. Aftørring, og vi lå lidt og småkyssede inden det var tid til at tage tøj på igen. Der var helt tømt ud, så kom lidt vaklende på højkant…

 

Hun komplimenterede mig endnu engang for tungearbejdet, og det gjorde da den gamle her lidt stolt, men hun virkede i det hele taget som om at hun havde nydt den halve time – det gjorde jeg i hvert fald!

 

Pænt fulgt ud til døren. Afskedskys og det sædvanlige klem på den formidable bagdel, og så ud i blæsten.

 

Hun er her ti dage endnu hvis der er nogen der vil prøve lykken

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...