Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg er netop kommet hjem fra det fantastiske GB i Kerteminde, som trådstarteren henviser til.

Jeg vil gerne skrive lidt uddybende om oplevelsen, men det bliver ikke i dag. Jeg er simpelthen for træt til at skrive en længere beretning.

Men jeg kan roligt fastslå, at jeg sjældent har set to så frække, friske og liderlige piger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er netop kommet hjem fra det fantastiske GB i Kerteminde, som trådstarteren henviser til.

Jeg vil gerne skrive lidt uddybende om oplevelsen, men det bliver ikke i dag. Jeg er simpelthen for træt til at skrive en længere beretning.

Men jeg kan roligt fastslå, at jeg sjældent har set to så frække, friske og liderlige piger.

1,5 time virker lidt som for kort tid ?

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det trækker lidt ud med den lange beretning fordi jeg har haft travlt med oprydning og havearbejde hele dagen.

Men, Nille, jeg kan berolige dig med, at der blev ikke kigget klokken. Der var aktivitet fra 18,30 og næsten frem til kl. 21. Dog med en kort drikkepause undervejs fordi det var ekstremt varmt i soveværelset. Nærmest saunaagtigt.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tænkte det samme som Nille. ;-) men hvis det endte på 2,5 time, så lyder det ikke tosset. Ser frem til et review af oplevelse, gerne med detaljer. :razz:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var en fantastisk oplevelse at være til gangbang i Kerteminde i onsdags. Hele seancen forløb stille og fredeligt. Det er en stor fornøjelse, at man så mange steder i landet kan samles om en fælles interesse eller passion, nemlig at dyrke sex samtidig med en eller flere kvinder.

 

Det foregik i et mindre hus på en stille sidevej i udkanten af byen. Jeg kom i god tid som nummer to, men med få minutters mellemrum dukkede der nye mænd op, og efterhånden var vi en lille flok, der var samlet i stuen. Fulde af forventning på hvad der skulle ske, og hvordan aftenen ville komme til at foregå, og vi snakkede om, at det var dejligt, at der også var nogen, som tog initiativ til at arrangere et gangbang på Fyn, så man ikke hver gang er tvunget til at tage til Jylland eller Sjælland.

 

Netop de to piger havde været hovedattraktionerne ved et GB i Mariager tidligere på måneden, men det er en lang køretur for en svendborgenser som mig, så jeg var lykkelig da jeg kunne se, at der blev mulighed for også at opleve pigerne meget tættere på min hjemby.

 

Arrangøren spurgte om nogle af os havde været til gangbang før, hvilket i hvert fald jeg kunne svare bekræftende til, og vi snakkede om det trælse i, at nogle folk melder sig til et gangbang, men så alligevel ikke dukker op, når det kommer til stykket. Samtidig med vores småsnak i stuen for at løsne op på stemningen, kunne man høre, at pigerne var samlet ude på badeværelset for at lægge lidt make-up og gøre sig klar til det, der skulle foregå senere. Pludselig dukkede den ene pige også op i et kort glimt, men hun forsvandt hurtigt igen.

 

Da arrangøren sagde, at nu var det tid til at starte, bød han os velkommen og de to unge piger, der skulle være centrum for aftenens udskejelser kom smilende ind i stuen, så vi kunne få en lille forsmag på hvad der var i vente. De var begge iklædt trusser og brystholder. Det var et vidunderligt syn. Pigerne var utroligt lækre og ret hurtigt fandt vi ud af, at de også var fuldstændigt vilde med sex.

 

Den ene var 20 år, brunette, med lidt latinske ansigtstræk, havde rød neglelak på fingrene, var meget lille og tynd, men med store, runde og bløde bryster i forhold til den lille krop. Missen var helt glatbarberet. Hun ville desværre ikke sutte pik. Men man måtte kneppe hende uden kondom.

 

Den anden pige var 19 år, blondine, havde pink neglelak på fingrene, var navlepiercet og tungepiercet, slank med en dejlig mås, dejlige øjne og et kønt ansigt. Hendes kusse var også glatbarberet. En fantastisk pige. Hun ville kun kneppes med kondom, men hun suttede pik uden man behøvede at tage kondom på.

 

Ingen af dem ville kneppes i røven.

 

De to piger startede med et lille opvarmningsshow i soveværelset, hvor de pillede undertøjet af hinanden, men i løbet af to minutter, så var vi i gang med dem. Hurtigt skyndte alle mændene sig at smide tøjet inde i stuen og vende tilbage. Faktisk havde en enkelt utålmodig allerede inden opvarmningsshowet smidt tøjet, og han gav sig straks til at slikke fisse på blondinen.

 

Der var i alt kommet ni mand til gangbanget. En meget ung mand med en stor, tyk pik. Han var en rigtig superknepper, som kunne blive ved og ved, og selv om vi spøgte med, at han måtte have taget nogle af de blå piller, så benægtede han det selvfølgelig. Så var der to-tre andre mænd i den lidt yngre afdeling. Resten af mændene var nok mellem 40 og 50 år gamle.

 

Blondinen blev hurtigt betjent i både mund og fisse, så jeg startede med at slikke fisse på brunetten. Jeg startede med at efterligne tungens bevægelser som når man slikker på en softice, men derefter gik jeg over til at være mere målrettet i min slikken, så jeg koncentrerede mig om klitoris og området lige omkring den. Jeg lagde mærke til, at en fyr stod utålmodigt med en fin stiv pik ved sengekanten, så jeg flyttede mig og lod manden komme til så han kunne kneppe hende. Hun bearbejdede samtidig min og en anden mands pik med hænderne, og der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede ud over hendes dejlige bryster. Fyren, der kneppede hende kom også, og jeg skiftede til at slikke hendes fisse igen et stykke tid, mens sæden løb ud på dynebetrækket.

 

En ny pik kom op i hende. Han var meget voldsom i sit knepperi, så jeg sad lidt på gulvet og holdt hende i hånden, og mærkede, at hun klemte sammen om min hånd, mens hun fik orgasme. Det var dejligt at se sådan en lille kvindekrop blive kneppet godt i gennem, og hun gav bestemt udtryk for, at hun kunne lide det. Hun blev også kneppet bagfra af en fyr, og der var en mand, som kravlede ind under hende, så han kunne slikke og kærtegne hendes bryster, mens hun blev taget bagfra. Vi begyndte også at forsøge om vi kunne komme til at kysse hende, og det havde hun bestemt ikke noget imod.

 

I det hele taget var der stor opfindsomhed med hensyn til at placere sig i sengen, og der var konstant ret mange mennesker i gang på madrassen. Selvfølgelig med fokus på de to piger, og så for det meste tre-fire mænd som var i gang med at kneppe eller blive suttet af pigerne. Men det var heldigvis en solid boksmadras, så den modstod alle belastningerne. De mænd som ikke var i gang på madrassen stod uden om sengen og nød synet, samtidig med, at de lavede den for gangbang så karakteristiske bevægelse med hånden, så de sørgede for, at pikken var klar til det næste hul den skulle op i.

 

Jeg nåede lige at slikke lidt fisse på blondinen, inden en anden ville kneppe hende igen. Jeg fik til gengæld en god suttetur af hende, mens flere andre kneppede hende bagfra på skift. Hun var eminent til at sutte pik, så jeg lænede mig tilbage med lukkede øjne på sengen og nød hendes munds og tunges leg med pikken, og efter et stykke tid måtte jeg overgive mig, og jeg sprøjtede min sperm i munden på hende som afslutning på hendes anstrengelser. Hun kyssede mig med spermen løbende ud af munden. En fræk tøs. Og så har hun som nævnt oven i købet også en piercing i tungen. Den er afgjort med til at gøre hendes piksutteevner endnu bedre.

 

Så blev hun blev involveret i en 69er, hvor en mand lå på ryggen på sengen og slikkede hendes fisse, mens hun slikkede hans pik, og en anden fyr samtidig kneppede hende. Al naturlig smøring var nu forsvundet, så det var nødvendigt at give pikken og fissen en klat glidecreme.

 

Men nu kom det helt store clou. Arrangøren fremdrog fra skabet en elektrisk stavvibrator, som han satte til at snurre på blondinens klitoris, mens den unge fyr med den store pik kneppede hende. Hun fik meget hurtigt en voldsom orgasme. Skrigende og jamrende og fuldstændig fantastisk. Hun fik dernæst en kort velfortjent pause. Så startede han forfra med vibratoren og hun fik orgasme nummer to. Denne gang mere langtrukken, men lige så vild som den første. Jeg holdt hende i den ene hånd, og hun klemte utroligt hårdt sammen om min hånd under orgasmen.

 

Så fik hun en kort pause, hvor hun blev kneppet og suttede pik, og jeg benyttede lejligheden til at kysse hende når hun ikke havde en pik i munden. Hun var en afsindig fræk kysser, og jeg slikkede hende også i resten af hovedet, nærmest som en begejstret hundehvalp. Men så kom vibratoren i gang igen, og hun fik en tredje vild orgasme, denne gang bare med vibratoren kørende til at stimulere klitoris, og uden, at der samtidig var en pik i gang i fissen.

 

Arrangøren dekreterede nu en pause, så orgasmedronningen stod ud af sengen og kiggede på sig selv i spejlet, som hang på skabsdøren. Hun konstaterede, at hendes make-up så herrens ud, men der kunne vi fortælle hende, at øjenskyggen allerede var begyndt at løbe efter fem minutters ophold i det varme værelse.

 

Det var nemlig blevet meget varmt inde i det lille soveværelse. Nærmest saunaagtigt, som brunetten sagde. Så vi åbnede vinduet, som vi ellers havde holdt lukket, for at naboerne ikke skulle blive alt for nysgerrige af de lyde, som er en uundgåelig følge af så meget seksuel aktivitet på en gang.

 

En af mændene måtte desværre allerede forlade sexfesten i pausen, men han gik fra huset med et smil om munden og en frisk kommentar til de, der var så heldige at kunne blive tilbage til endnu en omgang gangbangsex. Vi andre holdt en kort vandpause i stuen, og snakkede om, at blondinen skulle have mindst fire orgasmer i anden omgang. Så langt nåede vi nu ikke. Hun fik to, så kunne hun ikke mere. Men det var til gengæld fantastisk at overvære.

 

Forinden blev begge pigerne dog kneppet almindeligt adskillige gange igen efter pausen . Blondinen blev taget bagfra flere gange mens hun pressede hovedet ned i madrassen og gav udtryk for hvor dejligt det var at blive kneppet, og man kunne se hendes solbrune krop drivende af sved i det varme rum.

 

Brunetten fik også sin sag for igen, og den unge fyr med den store pik synes næsten, at hendes fisse var for stram, hvilket vi lavede lidt sjov med. Hendes lille krop kunne til tider næsten forsvinde helt, når en af de store, velvoksne mænd lænede sig meget ind over hende, mens de tog hende i missionærstillingen. Men hendes perlende, lattermilde stemme og de små nydelsesfulde støn kunne alligevel høres. Hun er en dejlig lille sextrold.

 

Men så var det igen tid til det store orgasmeshow som vi alle forventningsfuldt havde set frem til. Der blev gjort klar til det på flere måder. Blondinen fik to voldsomme orgasmer stort set ud i en køre, men denne gang lå hun på ryggen med en pude under hovedet, så to-tre af fyrene kunne mundkneppe hende imens. Særligt den unge mand med den store pik fik hende til at gagge på pikken, mens hun selv kastede sig rundt i orgasme. Jeg registrerede ikke om han fik udløsning i munden på hende, men jeg var i hvert fald meget misundelig over, at jeg ikke nåede at få min pik i munden på hende endnu engang i den situation.

 

Alle de tilbageværende i rummet kiggede fascineret på blondinen, men jeg legede samtidigt lidt med brunettens klitoris, og hun gav da i hvert fald udtryk for, at også fik en lille orgasme til sidst. Det var utroligt dejligt at lege med hendes fisse og kærtegne hendes dejlige, lille og bløde krop. Jeg kunne ønske, at jeg havde haft noget massageolie, så jeg kunne have smurt brysterne og den bløde mave ind i olie også.

 

Vi snakkede om, hvorvidt vi skulle prøve endnu en tur med vibratoren på blondinens klitoris, og jeg tror sådan set godt hun ville have prøvet, men omvendt kunne man også fornemme, at hun var træt og hun havde også på alle måder givet alt hvad hun havde i sig allerede. Hun lå tilbage på sengen og pustede ud. Et smukt syn med en nøgen, tilfredsstillet, gennemkneppet og orgasmeforsynet pige på en seng. Jeg blev siddende og nød synet så længe som muligt, men til sidst måtte vi erkende, at kræfterne var sluppet op.

 

Så vi erklærede gangbanget for afsluttet, og arrangøren bød på en kold øl i stuen, mens de folk, der havde behov for det, kunne tage et hurtigt bad. Pigerne gik nøgne og ugenerte rundt i stuen samtidig, og flere af os fik en krammer til afsked. Det var dejligt at stå og kramme en splitternøgen pige, som oven i købet hviskede mig i øret, og sagde tak for en fræk oplevelse. I lige måde, kunne jeg kun sige.

 

Så satte jeg mig ud i min bil og vendte snuden imod Svendborg igen. Jeg tænkte på de to dejlige piger. Er der trods alt en lille smule tomhed tilbage i kroppen, når sådan en fantastisk oplevelse er overstået, og der pludselig igen er fred og ro i det lille hus. Mon de sover side om side i dobbeltsengen senere på aftenen, og får arrangøren måske endda lov til at nyde dem endnu engang helt for sig selv.

 

Jeg har i hvert fald nu for første gang nydt to unge fisser til et gangbang. Det skal jeg helt sikkert prøve igen. Der er nok en dybereliggende årsag til, at jeg er så optaget af ung fisse, det ved jeg godt. Men der er i hvert fald mange andre, der har det på samme måde så.

 

Selvfølgelig kan et gangbang virke meget voldsomt, men jeg vil håbe, at pigerne ved hvad de går ind til. Også selv om man siger, at de unge i vore dage er meget påvirket af pornoen på internettet, og at mange unge piger derfor eksperimenterer med grænseoverskridende sex allerede i en tidlig alder.

 

Omvendt tror jeg måske også, at de piger, der prøver et gangbang, gerne vil prøve noget vildere end almindelig kærestesex, og at de derfor vælger at se bort fra, at mændene, der dukker op til gangbang er ældre og grimmere end en potentiel kæreste.

 

Men afslutningsvis vil jeg sige tak til arrangøren for at stille plads og seng til rådighed, og tak til pigerne fordi I lader os opleve det lille paradisiske hul, der dukker op når I spreder benene, og fordi I giver os lov til at opleve hvor smukt det kan være, når den kvindelige seksualitet får lov til at folde sig ud for fuld kraft. Hvis der bliver mulighed for at opleve de to piger igen på et tidspunkt, så vil jeg gøre meget for at kunne deltage.

Redigeret af Ledvogter
TommyHansen gjorde opmærksom på fejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

:wink:

Endnu engang har du formået at lave kanon beretning om et arrangement, Tommy.

 

Hele seancen kommer ligesom svømmende imod en. Frække billeder dukker op på nethinden og man føler at, man faktisk er tilstede i rummet.

Endnu engang tak.

Del dette indlæg


Link til indlæg

:wink:

Endnu engang har du formået at lave kanon beretning om et arrangement, Tommy.

 

Hele seancen kommer ligesom svømmende imod en. Frække billeder dukker op på nethinden og man føler at, man faktisk er tilstede i rummet.

Endnu engang tak.

Tak for de rosende ord, Skovfoged. Det betyder faktisk meget for mig, at du gør dig den ulejlighed at komme med en positiv kommentar.

Tak en super beretning Tommy, var pigerne danske ? Det lyder frækt, sig til hvis de laver noget igen :)

De er i høj grad danske, Nille. Jeg håber sandelig, at de laver flere gangbangs. De gør det simpelthen for godt til at lade være.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super review Tommy! - fedt du bruger tiden på det, således vi andre kan blive fristet til en anden gang.....Nille, I told you vi skulle have været afsted. ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super review Tommy! - fedt du bruger tiden på det, således vi andre kan blive fristet til en anden gang.....Nille, I told you vi skulle have været afsted. ;-)

Tak for de pæne ord, MrC. Når man har nemt ved at skrive, så er det såmænd en fornøjelse, når andre kan få glæde af det. Og det kunne have været fedt at møde jer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super review Tommy! - fedt du bruger tiden på det, således vi andre kan blive fristet til en anden gang.....Nille, I told you vi skulle have været afsted. ;-)

Mon ikke der kommer en ny mulighed - som jeg plejer at sige der kommer altid en ny bus/sporvogn... :D

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ved gennemlæsning opdager jeg, at et par linjer fra indledningen også har sneget sig ind senere i teksten. Det beklager jeg meget, og håber ikke det forstyrrer læsningen alt for meget. Desværre har vi jo ikke selv mulighed for at fjerne sådanne småfejl, og moderator vil jeg ikke ulejlige med den slags.

Men det er selvfølgelig ærgerligt, at fejlen lige sker i en sætning som man er specielt glad for: "en nøgen, tilfredsstillet, gennemkneppet og orgasmeforsynet pige."

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er rettet.

Tusind tak, Ledvogter. Det betyder meget for mig, at I også gider at tage jer af de små ting, så man føler, at teksten står helt rigtigt.

Kan du også fortælle mig, hvorfor min tekst fremstår med en helt anden skrifttype end alle de andre indlæg? For ikke at risikere, at teksten pludselig forsvinder, så laver jeg en kladde i et tekstbehandlingsprogram, men når man så kopierer teksten ind i Eroguide, så bliver det en helt anderledes skrifttype. Igen, det er ikke et stort problem, men jeg undrer mig bare.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Rigtig fin beretning, Tommy Hansen. Det er som at være der selv. :smile:

Lidt en skam at den ene pige er til det ene og den andet nærmest det modsatte.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var en fantastisk oplevelse og synes alle der vil forkæle sig selv burde prøve det! - nu fik jeg fat i hvorfor du gik så meget op i detaljer, Tommy - perfekt nedskrevet, du er jo en kunstner ;-) 

og jeg havde ikke brugt hjælpemidler, kunne bare ikke få nok! Var da også fuldstændig udkørt da jeg kom hjem i seng hehe

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var en fantastisk oplevelse og synes alle der vil forkæle sig selv burde prøve det! - nu fik jeg fat i hvorfor du gik så meget op i detaljer, Tommy - perfekt nedskrevet, du er jo en kunstner ;-) 

og jeg havde ikke brugt hjælpemidler, kunne bare ikke få nok! Var da også fuldstændig udkørt da jeg kom hjem i seng hehe

Hej Mule

Tak for sidst. Og tak for de pæne ord. Håber der bliver lejlighed til at mødes igen. De piger er fantastiske.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan du også fortælle mig, hvorfor min tekst fremstår med en helt anden skrifttype end alle de andre indlæg? For ikke at risikere, at teksten pludselig forsvinder, så laver jeg en kladde i et tekstbehandlingsprogram, men når man så kopierer teksten ind i Eroguide, så bliver det en helt anderledes skrifttype. Igen, det er ikke et stort problem, men jeg undrer mig bare.

Er det Word du bruger? Jeg sender kladder en tur forbi Notesblok, så forsvinder al formatering.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det Word du bruger? Jeg sender kladder en tur forbi Notesblok, så forsvinder al formatering.

Nej, jeg bruger et gratisprogram, der hedder LibreOffice. Et udmærket program. Oplever aldrig problemer med filer som jeg sender videre, men lige i dette tilfælde sker der altså et eller andet. Men som sagt, det er bare et minimalt problem

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var en fantastisk oplevelse og synes alle der vil forkæle sig selv burde prøve det! - nu fik jeg fat i hvorfor du gik så meget op i detaljer, Tommy - perfekt nedskrevet, du er jo en kunstner ;-) 

og jeg havde ikke brugt hjælpemidler, kunne bare ikke få nok! Var da også fuldstændig udkørt da jeg kom hjem i seng hehe

Nå det var dig som var superknepperen, kom så Mule :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...