Hop til indhold
BugsBunny

Samya og Dolce Vita - en nybegynders erfaringer.

Recommended Posts

Kraftigt inspireret af de mange skriverier herinde omkring de tyske saunaklubber, havde jeg længe haft en lyst til at prøve en af disse. Så da min bedre halvdel er bortrejst i et par uger, har jeg haft en lille udflugt denne weekend. Mine erfaringer med klubber har primært været fra Thailand for 10 år siden, hvor jeg mildest talt ikke følte mig godt tilpas i gogo-barer, men i stedet fandt mine dates på free-lance barer.

Rent praktisk fløj jeg med AirBerlin til Düsseldorf, hvorfra der går tog mod Köln. Efter at havde indlogeret mig på et hotel i Alte Stadt, tog jeg bybanen til den station, der ligger tættest på Samya. Derfra var der 10 minutters gang, så jeg ankom lørdag ved 15-tiden. Havde gjort mig mange tanker om, hvordan man gik rundt på stedet - nøgen eller med håndklæde? Havde taget badebukserne med, just in case.... Men med den udleverede morgenkåbe blev min mundering badebukser med åbentstående kåbe - for mig ganske casual. Pigerne har (næsten) alle bikini, nogle går topløse rundt. Stemningen var dejligt afslappet og laid back - solen skinnede, så jeg fandt mig til rette udenfor på en solseng. Var ikke så begejstret for bar-området, fordi det var dunkelt, så jeg ikke rigtigt kunne se pigerne helt tydeligt. I løbet af eftermiddagen og aftenen blev der fyldt godt op af gæster og unge kvinder. Selv var jeg sammen med tre forskellige - er desværre utrolig dårlig til at huske navne, men den første var en noget chubby kvinde, som jeg desværre endte med at opgive at penetrere - hun tændte mig ikke nok. Var lidt for hurtig til at gå med den første, der tilbød sig, desværre. Næste kvinde en køn og slank sag, som det gik en del bedre med, og den sidste var en gudelækker natur-storbarmet 18-årig, som gav de dejligste kys og deep-throath! Og som kunne ridde som en drøm med masser af øjenkontakt samt kys og berøring! Hun blev weekendens bedste minde! Tog tilbage til hotellet ved 22-tiden.

Så alt-i-alt holder konceptet! Jeg havde en god aften, ikke mindst ved sidde og kigge på det freak-show, det vel kan kaldes, når mænd og kvinder går rundt om hinanden og laver frække aftaler! Som andre har beskrevet tidligere, så ryges der dog heftigt på udendørsarealerne, blandt andet i forbindelse med aftenbuffet'en. Maden er aldeles suveræn - der blev blandt andet grillet bøffer til burgers.

 

I dag søndag havde jeg som plan-B tænkt at besøge Teeny-Land Köln, i tilfælde af at jeg ikke havde brudt mig om Samya. Men ovenpå lørdagens positive erfaring tog jeg her til formiddag S-bahn til Reinholz Station, hvorfra der også tager cirka 10 minutter at gå til Dolce Vita (www.dolcevita.com). Ifølge deres hjemmeside koster entreen 40 EUR indtil klokken 14, men de opkrævede 65 EUR med henvisning til at der var messe! Det virkede noget suspekt, her i midten af juli måned - og det sagde jeg også, men måtte slippe beløbet :-(. Rent bygnings- og indretningsmæssigt, så er Dolce Vita langt bedre end Samya! Bar-området er med store vinduer og dagslys og udenfor er der et lækkert område med pool, sofaer, overdækninger, sauna og spa! Nu var jeg ankommet klokken lidt i 12, så der var ikke mange unge kvinder eller gæster. Desværre var vejret også i Tyskland overskyet og med lette byger, dog kom der enkelte solstrejf. På Dolce Vita går alle kvinder topløse rundt, og en stor del helt nøgne! Som på Samya er hovedparten rumænere, og i alle fysiognomiske afskygninger. Var sammen med en køn, slank skønhed, som mens hun red mig ville have mig i numsen. Jeg takkede pænt nej, da mit rest-budget kun rakte til to seancer á 50 EUR, som er standarttaksten for en halv time. Men et dejligt knald var hun alligevel! Senere på eftermiddagen var jeg så sammen med en nitte! Det var mig selv, som kontaktede hende, da hun lignede en dejligt fuck-doll - havde lidt asiatisk look, nok mest på grund af sit lange farvede sorte hår og korte højde. Men hun skrabede bunden som den mest uengagerede, der hverken kyssede eller ville nogen som helst øjenkontakt. Kedeligt blow, og da vi begyndte knepperiet var det helt uden nogen deltagelse. Hun var dejligt stram, men efter at havde skiftet rundt i forskellige positioner gad jeg ikke mere, og tabte også begejstringen! Hun kaldte mig en sex-machine, men det synes jeg var en gang pladder! Hun kunne i det mindste havde sagt fra og ikke gået med mig på rummet, når hun ikke brød sig om mig! En anden detalje om Dolce Vita er, at deres buffet er direkte elendig! Hverken lækker eller spændende men fedt kød og kartofler uden grønsager af nogen art! Til gengæld var kaffen i baren god!

 

Forlod Dolce Vita ved 18-tiden, for at tage toget til Düsseldorf lufthavn - hjemturen med AirBerlin gik punktligt og effektivt! Men jeg er sur over, at mit private, hemmelige gemmested for gratis parkering på Gl. Kirkegaardsvej i Tårnby nu er blevet fundet af så mange, så der kun er ledige pladser helt nede i bunden. En lang gåtur i regnvejr!

 

Så hvad er konklusionen? Altså, for at være helt ærlig, så var det ikke en guddommelig åbenbaring at besøge de to Fkk's. Med det mener jeg, at der ikke er nogen garanti for god sex - man kan sagtens have ligegyldig af slagsen. Og besøget på Dolce Vita bar nok præg af, at jeg i bund og grund var rigeligt tilfredsstillet dagen før, og egentlig ikke trængte til sex. Men bød muligheden sig for bare en enkelt dag, ville jeg gerne på et nyt besøg - om aftenen, vel at mærke!

Del dette indlæg


Link til indlæg

De tyske sauna/FKK er en næsten surrealistisk oplevelse de første par gange og man skal være klar på, at det trods de billigere priser hurtigt løber op med entre, rum, extras, fly og hotel mv. - men nu har du levet og jeg håber du kan leve længe på oplevelsen ;-)

Hvis du ikke har så mange penge at rutte med, kan jeg anbefale dig næste gang også/istedet at besøge en flattrateklub ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Så hvad er konklusionen? Altså, for at være helt ærlig, så var det ikke en guddommelig åbenbaring at besøge de to Fkk's. Med det mener jeg, at der ikke er nogen garanti for god sex - man kan sagtens have ligegyldig af slagsen. Og besøget på Dolce Vita bar nok præg af, at jeg i bund og grund var rigeligt tilfredsstillet dagen før, og egentlig ikke trængte til sex. Men bød muligheden sig for bare en enkelt dag, ville jeg gerne på et nyt besøg - om aftenen, vel at mærke!

Jeg kender både DV og Samya godt, DV har pool mens Samya har fest stemning som jeg godt kan lide :D Der er aldrig garanti for god sex eller købesex nogen steder i verden. Men det handler som erfaringer, je vil sige min successrate ligger på 99% på klubberne. Men er er også afsted næsten hver mdr. og har en god pose guld med :D pigerne kende mig efterhånden :D Hvorfor besøgte du ikke Livingroom og Oceans jeg vil sige de er bedre klubber end DV...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tja... havde da også de andre klubber i tankerne, men det handler jo om at tage en beslutning og så følge den. Min helt oprindelige drøm/plan var at prøve at komme til Köln for at besøge Teenyland, men efter gennem lang tid at have fulgt lidt med omkring FKK lyksaglighederne, blev planen endelig til at besøge den mest omtalte herinde - Samya, og så Dolce Vita fordi den lå på vejen mod Düsseldorf og lufthavnen. Kunne sikkert sagtens have planlagt anderledes, men sådan er det jo altid. Tror mit temperament ideelt ville være til kun et enkelt klubbesøg, hvis man igen kom på de kanter, og så være meget kritisk med udvælgelsen af dates.....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Velkommen i klubben BugsBunny

Det hører efterhånden til sjældenhederne at en første gangs FKK besøgende, gør sin entre i forum med en så udførlig beretning om sin debut.

Tak for det, og jeg fornemmer at du trods dine lidt blandede oplevelser, fortsat har mod på nye klub oplevelser.

Til trods for at den samlede udgift til en tur til Tyskland overstiger, hvad ens køb af halve eller hele timer ville have kostet hjemme på klinik, eller som escort, så er det pengene værd at rejse efter den helhedsoplevelse, et besøg på FKK klubber udgør i Tyskland.

Hjemme er pengene spildt, hvis sexen er en fiasko, hvilket jeg aldrig har følt det har været på klub i Tyskland, netop fordi du får så mange andre sanse oplevelser end blot sexen, af at opholde dig sammen med nøgne/letpåklædte smukke unge kvinder, og øvrige mandlige gæster i flere timer under et besøg.

At så en fiasko sceance koster en 50 euro +/-, og ikke som hjemme 1000 kr +/-, tabet derfor er lettere at bære med humøret i behold, og at der derfor også er råd til flere forsøg, gør det i mine øjne også til et langt bedre valg, end at gå på bordel på helt traditionel vis hjemme.

Hvis budgettet er lidt stramt, vil jeg i modsætning til Jernsvinet ikke i første række anbefale flatrate, men i stedet nogle budget klubber, der ganske vist ikke byder på lige så flotte faciliteter som Samya og Dolce Vita, men hvor du godt kan opleve lige så flotte piger som på nævnte klubber.

Hvis du er afhængig af en logistik hvor du bor på hotel bynært, og du skal benytte offentlig trafik i Köln, kunne et prisvenligere alternartiv udgøre:

Club Mondial
http://www.club-mondial.de/

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Hugo-Junkers-Stra%C3%9Fe+10,+50739+K%C3%B6ln,+Tyskland/@50.98732,6.91362,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47bf2fe51c65b277:0x10823a46e6c45d67

Pauschal Club
http://www.pauschalclub.de/

Entreen er 30 euro, maden er god, og risikoen for en service på det jævne fremfor top service, er formentlig ikke større end på de dyrere flottere alternative klubber, men det kan andre være uenige i.

Du får så kun 20 minutter for 30 euro, i stedet for 30 minutter for 50, men du kan bare købe mere tid.

Hvis du er til hele timer, er det faktisk billigere på Samya hvor 1 time koster 75 euro, mens den koster 90 euro på Mondial.

Min seneste iagtagelse var at kvaliteten af pigerne hos Pauschalclub i Bochum, ikke var på niveau, subjektivt optikts vurderet, hverken med FKK Samya eller Club Mondial, hvilket vi heller ikke kan eller bør forvente af et flatrate koncept.

Prisen 150 euro var også helt ok for sex ad libitum på Pauschalclub i Bochum, men som på Club Mondial får du også her max 20 minutter med pigerne for hver sceance.
Inclusiv entre, kan du for 150 euro opnå 4 sceancer på Club Mondial, og kan du max 3 gange har dit besøg på Club Mondial kun kostet dig 120 euro.

Alternativt køb 40 minutter af 60 euro x 2, hvis servicen er så god at du forlænger.

Et godt tredje alternativ som jeg personligt faldt for er en dagklub:

LUDERLOUNGE
http://luder-lounge.de/index.php/ll-home.html

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Unterste-Wilms-Stra%C3%9Fe+9,+44143+Dortmund,+Tyskland/@51.5274059,7.5180377,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47b910d4aa24024b:0xe3ea19a33438580e

Entreen er 20 euro før kl 14 og 30 euro efter, entreen er med fri alkholfrie drikke, sodavand, kaffe te etc, men ingen spisning.
Skulle du blive sulten kan der bestilles levering af take away.

Der var top piger, men ikke så mange, og den gennemsnitlige standard, var efter min smag ikke på højde med Club Mondial, men jeg har lyst til at besøge klubben igen, og til hver en tid fremfor flatrate.

Også her koster det 30 euro for 20 standard minutter med standard ydelser, dansk med kondom, fransk uden.

Men både Pauschalclub og Luder Lounge kræver i praksis egen eller lejebil, og det koster jo også.

Ud over at det er super hyggeligt at rejse med lige sindede fra Eroguide, der har det også den fordel at man kan deles om udgiften til eksempelvis leje af bil.

Et helt tredje alternativ nær Düsseldorf lufthavn, men som også nødvendiggør en bil er:

Acapulco
http://www.fkkacapulco.de/

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Robert-Zapp-Stra%C3%9Fe+2A,+40880+Ratingen,+Tyskland/@51.3074781,6.8249389,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47b8c88795d851e7:0xae565d82252466b3

Det er en stor lys klub med mange flotte piger, pris 40 euro for 30 standard minutter med standardydelser.

Täglich 10-13 Uhr & So -Do 21-03 Uhr Nur 30,-€ Eintritt
 Jetzt Neu!
 Jeden Freitag und Samstag Live-Show
 Im Acapulco wird ein Eintrittsgeld von 40,-€ erhoben.
 Darin sind folgende Leistungen im Acapulco enthalten:
 - Softdrinks
 - Handtücher, Bademantel, desinfizierte Badeschuhe
 - Frühstücksbrunch ab 10.00 Uhr
 - Mittagsbuffet ab 14.00 Uhr
 - Abendbuffet ab 18.00 Uhr

Men er du afvisende overfor, eller ikke har muligheden for at rejse sammen med flere, der udgør storbyer med bynære klubber, og mulighed for at benytte offentlig transport et godt valg.

I NRW er der mange klubber, men mange kluber ligger spredt, så man er afhængig af en bil.

Jeg kan i øvrigt genkende hos mig selv, at det kan blive for meget at gå på klub hver dag i flere dage, mens dem jeg plejer at rejse med, er vild efter at nå så mange besøg på klub som muligt.

Derfor vil jeg også næste gang prioritere en storby, om muligt at vi rejser 3 eller flere sammen, for så kan jeg nemmere springe klub over en dag eller to, hvor så de øvrige stadig har selskab hver gang de går på klub - det prøvede jeg sidst i Berlin, og det var helt rart at vi var flere end 2 afsted sammen.

Der er meget stor forskel på hvor meget vi har lyst, og eller råd, men fordelen er at når først man har betalt entreen, så har man hinandens gode selskab, og kan så bruge lidt eller meget på køb af sex, uden at det betyder noget at nogle bruger flere penge på sådan en tur end andre.

Hvis du har lyst, kan du læse mere udførligt om klubberne i de seneste beretninger af Frej Asgaard, Rejsenetværk og Louie De Palma, beretningerne "Budget tur 1, 2, 3 og 4".

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Til trods for at den samlede udgift til en tur til Tyskland overstiger, hvad ens køb af halve eller hele timer ville have kostet hjemme på klinik, eller som escort, så er det pengene værd at rejse efter den helhedsoplevelse, et besøg på FKK klubber udgør i Tyskland.

Jeg kan i øvrigt genkende hos mig selv, at det kan blive for meget at gå på klub hver dag i flere dage, mens dem jeg plejer at rejse med, er vild efter at nå så mange besøg på klub som muligt.

Derfor vil jeg også næste gang prioritere en storby, om muligt at vi rejser 3 eller flere sammen, for så kan jeg nemmere springe klub over en dag eller to, hvor så de øvrige stadig har selskab hver gang de går på klub - det prøvede jeg sidst i Berlin, og det var helt rart at vi var flere end 2 afsted sammen.

Timeprisen incl. rejseomkostningerne bliver billigere jo flere timer og piger du er sammen med, selv om jeg ofte bruger 2-3K € på en FKK-tur med ca. 20+ timers sex med utallige piger, skulle jeg tilsvarende knalde herhjemme ville det løbe op i 30-45K med ekstra kr.

Så det kan ikke betale sig at tage på FKK-tur og knalde 1-2 piger /30min pr. dag, men helhedsoplevelsen i klubberne er også værd at tage med i betragtningen.

Jeg fatter ikke man kan holde igen når man befinder sig i harem af flotte piger :D det er som at være barn i en slikbutik :P  Jeg har stor sexlyst og elsker at knalde, "3-5 piger om dagen holder doktoren væk", siger min læge :D  (der er selvfølgelig fysiske og økonomiske begrænsninger som er helt individuelt)

 

 

Tja... havde da også de andre klubber i tankerne, men det handler jo om at tage en beslutning og så følge den. Min helt oprindelige drøm/plan var at prøve at komme til Köln for at besøge Teenyland, men efter gennem lang tid at have fulgt lidt med omkring FKK lyksaglighederne, blev planen endelig til at besøge den mest omtalte herinde - Samya, og så Dolce Vita fordi den lå på vejen mod Düsseldorf og lufthavnen. Kunne sikkert sagtens have planlagt anderledes, men sådan er det jo altid. Tror mit temperament ideelt ville være til kun et enkelt klubbesøg, hvis man igen kom på de kanter, og så være meget kritisk med udvælgelsen af dates.....

Jeg har været forbi Teenyland, det er ikke så godt som det ser ud til på deres hjemmeside, man kan finde de samme typer piger på andre klubber, så jeg mener ikke Teenyland kan byde på noget de andre klubber ikke kan. Det står dog sløj for tiden i nogle klubber hvor mange piger holder sommerferie.

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Rejsenetværket: Du har fuldstændig ret i, at man får meget mere for pengene end "bare" nogle knald på en FKK, og det var bestemt også en god del af min samlede oplevelse. Jeg synes konceptet holder godt, når man for entreen kan bruge en halv/hel dag med (næsten) fri bar samt mad og gode faciliteter med sauna og spa mv.... Og det er sjovt at opholde sig blandt så mange nøgne, smukke kvinder og nyde nuet! Og jeg begræder heller ikke prisen på en "nitte". Alt-i-alt var det en weekend, som kostede prisen for ca. 3 bordelbesøg á en halv time (I alt ca. 3700 kroner), og så var jeg jo gået glip af den totaloplevelse, en FKK må siges at være! Ville ønske vi havde noget lignende herhjemme! Det er jo en rigtig god ting at kunne kigge lidt ud, hvem man kunne tænke sig at være sammen med, i stedet for at chance på, om den kvinde man ser i annoncen nu også er en, der eksisterer i virkeligheden! Jeg ved godt at det primært gælder de udenlandske glædespiger, mens de danske glædespiger har en højere standart omkring sammenhæng mellem annonce og virkelighed!

 

Det mest ærgelige er bare, at jeg i modsætning til Nille ikke har sexdrive til at knalde 3-5 kvinder om dagen i et par dage, desværre..... Et par stykker på en dag er fint, og med to forskellige smukke kvinder er det jo perfekt! Men jeg kommer næppe til at tage til Tyskland med det ene formål at gå på klub, det her var for at prøve det fordi jeg havde muligheden. Til dagligt får jeg heldigvis den sex, jeg behøver og har heller ikke et job med rejseaktivitet, der får mig på de kanter. Det kunne have været dejligt, men så skal jeg skifte branche ;-) . 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige købt nogle flybilletter med - ja Ryanair - fra Kbh til Køln. 142 kr T/R i oktober. Så for dem som gerne vil besøge Samya, Dolce VIta, og ikke at forglemme Bernds, så er der billige billetter. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...