Hop til indhold
Montezi

Berlin - 4 dages eventyr

Recommended Posts

 

Så var det blevet tid til et gensyn med Berlin, og denne gang havde jeg besluttet mig for 4 dage. Selvfølgelig var Erlebniswohnung på programmet men jeg havde også et par andre ting i kikkerten, bla. et par privat-piger og et par bordeller, udover at jeg havde besluttet at tjekke Anni Porsche ud denne gang - det er en sex-party/ GB-klub i  stil med ErW. Det endte dog med at blive 3 dage i ErW, 1 dag hos AP + 1 nat på Artemis.

Dag 1 - Let skydække med et klart stjerneskud

Jeg havde fundet et nyt hotel denne gang, og det passede med at jeg kunne tjekke ind og smide bagagen på vejen til ErW. Jeg ankom ca 13.30 og kastede mig ind i udskejelserne med det samme jeg kom ud af badet. Det var LeaStarr som var igang, og hende fik jeg to runder med.

Derefter lidt afslapning i stuen og der sad en smuk eksotisk pige, som dog kropsmæssigt var noget til den bløde side ift de sædvanlige piger. Det skulle senere vise sig at hun var swingerpige ( lad os kalde hende K ), som blot var droppet ind for et par timer for at blive gennemkneppet - og det blev hun. Der var ikke så mange af de andre som var interesserede i hende, men jeg syntes hun var sød og fræk, så jeg fik hende for mig selv i det meste af en time - masser af lækker sex, sjov og pjatteri og dybe våde kys. Efter sexen og et bad fik vi snakket et godt stykke tid og hun bad om mit nummer så vi kunne nå at ses på mit hotel inde jeg forlod Berlin - men desværre skrev hun aldrig... godt der så var masser af andre piger  ;) Men ikke desto mindre et af turens højdepunkter.

Så kom en meget petit og virkelig slank pige i spil - Yaya ( eller noget i den stil -hun er ikke på deres hjemmeside). Hun var helt okay dog uden at gøre det store indtryk.

Bagefter var det Naomi, den lille søde cubaner og hende fik jeg et par runder med, som faktisk var væsentlig bedre end jeg huskede hende, og som var i festligt humør og fjollede omkring - superfrækt at kneppe hende mens hun lå og rablede løs på spansk, med spontane udbrud og dirtytalk.

SunnySun havde jeg ikke mødt før - en smuk eksotisk pige med en lækker krop og et par flotte silikone-babser... nok ca str D. 2 omgange med hende og det var rigtig lækkert - sød og smuk pige.

Bine er også en gammel kending, knapt 4o med en lækker slank og trænet krop, kønt ansigt og et forrygende humør... hende bliver jeg sgu aldrig træt af, og det blev også til et par runder med hende.

Samira er også en eksotisk sag, høj og med en lækker krop dog uden at være smuk. Første omgang med hende var rigtig godt, men den anden runde var lidt tam.

Den sidste pige fik jeg ikke navnet på og kan heller ikke lige lokalisere hende på hjemmesiden. Hun var en smuk eksotisk pige - muligvis tyrkisk, med en lækker fast krop uden at hun var direkte slank. Sexen var dog ikke rigtig noget at råbe hurra for og jeg tror nu heller ikke hun var synderligt imponeret over mig. Måske det skyldtes at jeg kun fik hende i doggy-style og det muligvis derfor blev lidt upersonligt.

Alt i alt endnu en dejlig dag i ErW, dog langt fra en af de bedste - men mindre kan også gøre det - og det bedste var helt afgjort swingerpigen. Jeg mødte forresten også en amerikaner der hed Will - han har ligesom jeg været i ErW en del gange de sidste par år, og vi fik snakket en del mellem knepperiet.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 1 ?!?

Jeg tæller ikke mindre end 7-8 piger. 

Tror da jeg skal lidt længere end bare lige til Fleggaard næste gang jeg skal til Tyskland

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 1 ?!?

Jeg tæller ikke mindre end 7-8 piger. 

Tror da jeg skal lidt længere end bare lige til Fleggaard næste gang jeg skal til Tyskland

Jeg tænkte detsamme. Og det var ligevel "lang fra en af de bedste "dage i ErW.

Jeg kan bare konstatere at jeg ikke spiller i Elitserien.:-?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tænkte detsamme. Og det var ligevel "lang fra en af de bedste "dage i ErW.

Jeg kan bare konstatere at jeg ikke spiller i Elitserien.:-?

Nu var det ikke møntet på antallet af piger, men på kvaliteten af oplevelserne ;)

Dag 1 ?!?

Jeg tæller ikke mindre end 7-8 piger. 

Tror da jeg skal lidt længere end bare lige til Fleggaard næste gang jeg skal til Tyskland

ja, det var jo første dag af min tur - og nu er det jo et sex-party/ GB så det er jo ikke 1 time med hver pige... så man kan trods alt nå godt rundt i løbet af sådan en dag B)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er skam kommet hjem... er bare ikke blevet færdig med resten af beretningen... det kommer lidt efter lidt ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

ang. Erlebniswohnung er man konstant nøgen eller tager man lige tshirt og undertøj på når man ikke knalder? eller er der badekåber ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Glæder mig til fortsættelsen :D

Man får et håndklæde at tage om livet Okbobobo. Og hvis man er mig betyder det at man konstant glemmer hvor man har lagt det og render nøgen rundt halvdelen af tiden :P

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 1 ?!?

Jeg tæller ikke mindre end 7-8 piger. 

Tror da jeg skal lidt længere end bare lige til Fleggaard næste gang jeg skal til Tyskland

Montezi har haft en dårlig dag, haha, normalt knalder jeg/vi 10-12 piger på ERW :D derefter tager jeg på Artemis og knalde 3-4 piger mere - se det var en god dag :D

ang. Erlebniswohnung er man konstant nøgen eller tager man lige tshirt og undertøj på når man ikke knalder? eller er der badekåber ?

Badekåber er ikke brugt, det er for det meste en nøgenfest, dog har man håndklæder om livet i spise/opholdstuen.

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 2 - Heldet forfølger de tossede

Jeg havde besluttet at jeg ville besøge Anni Porsche denne gang, men det var faktisk først på vej til ErW at jeg om tirsdagen pludseligt besluttede at det skulle være idag. Jeg ankom kl 11.30 og der var 2 piger og kun én anden mand. Det skulle vise sig at blive en helt fantastisk og utroligt bizar oplevelse.

http://www.anni-porsche.de/freundinnen.html

Indtil kl 19 var vi højst 3 mand af gange til at deles om pigerne, og der var intet sexparty over det. Istedet skiftedes vi bare til at knalde pigerne og eftersom de 3 lidt ældre herrer der var der i løbet af eftermiddagen alle var færdige på 5-10 min, så havde jeg lange og lækre sessions med de fleste af pigerne. Fra kl 19 til jeg smuttede kl 22.30 var vi 5 mænd om pigerne - så det var ren luksus.

Første pige var Melissa, en fyldig tyrkisk pige, som dog så mere sydamerikansk end mellemøstlig ud og som havde et godt humør. Hun var meget villig til at starte med, men det hele blev hurtigt ret overfladisk og jeg mistede interessen efter 10 mins tid.

Næste pige var Sarah, køn mørkhåret pige i starten af 30´erne med en slank og meget trimmet krop. Hun var også sød nok, men heller ikke her var sexen noget der rigtig fik mig op at ringe, og jeg begyndte at overveje om jeg skulle give det et par timer til, og så smutte i ErW.

Men så begyndte tingene at udvikle sig, og næste pige var en moden Milf på knap 40 som hed Tina. Jeg fik en lang snak med hende og hun snakkede glimrende engelsk og vi havde super god kemi. I sengen lå vi først og snakkede lidt mens vi lå og pillede og efter lidt fransk begge veje blev det til lækker sex og lidt mere kæleri bagefter. Ingen af de andre mænd  gad hende åbenbart og jeg havde hende for mig selv omkring 45 min. Dejlig kvinde, køn og lidt fyldig med et super humør.

Derefter kom Maja på banen - en ultraslank mellemøstligt udseende pige som var helt ubarberet. Hun var super sød og meget indlevende efter at have været lidt utilnærmelig lige i starten. Jeg fik bla. en fantastisk ridetur af den tynde pige og hun gav et vildt dejligt BJ og efter vi var færdige lå vi lidt og kælede, og det blev til ca 30 min med den skønne.

Mariana fra Brasilien var næste pige og hun var også vildt dejlig - almindelig af udseende med en helt fantastisk krop... slank, langbenet og med nogle perfekte små balder og også med en ubarberet fisse. Hun tog en dobbeltvagt, da en anden pige udeblev og jeg var sammen med hende i 2 omgange... anden runde startede med at jeg spurgte om jeg skulle massere hende lidt da de andre mænd var færdige med hende og efter en lang massage lå vi og snakkede og kælede lidt inden hun spurgte om jeg havde lyst til at kneppe hende igen.. og det havde jeg sgu ;) mellem seancerne stod hun i baren og gnubbede sin lækre lille røv op af mig eller sad på skødet og nussede mig i nakken... Hun var virkelig dejlig og jeg havde nogle skønne oplevelser med hende.

Så var det bulgarske Niki´s tur og hun endte også med at tage et dobbelt-skift, hun er faktisk rigtig lækker og kønnere irl end på billederne - en virkelig dejlig bulgarsk pige på 26. Hende klikkede jeg totalt med og endte nok med at bruge tæt på 1,5 time i sengen med hende, med snak, kæleri massage og masser af sex... hun var dagens højdepunkt og på trods af mit begrænsede tysk så kørte kommunikationen bare helt vildt godt og vi pjattede og havde det mega sjovt.. hun var forresten helt vild med at blive krammet så fast som overhovedet muligt, helst mens jeg lå ovenpå hende med hele min vægt og så klemte hende med armene - pudsigt men ret lækkert og dejligt.

Dagens sidste pige var Aisha, en køn lille tyk tyrkisk pige som jeg også virkelig hyggede mig med. Der var kommet et par mænd mere og vi var nu 5 mand, men kun en af de andre var interesserede i hende, og hun var på i 2,5 time så hende fik jeg også et par laaange omgange med indtil et par af de andre til sidst alligevel ville knalde hende og jeg lå og kælede med hende samtidig. Hun var SÅ sød og sjov og totalt skøn at kneppe.

Den sidste time kom en ny pige, men hun sagde mig ikke rigtig noget og jeg var mere end tilfreds med dagen... en dag som udviklede sig helt uventet og gav mig en håndfuld dejlige solo-oplevelser med nogle rigtig dejlige piger - som jeg tilmed fik utroligt meget tid med.

Nu er det svært at sammeligne AP med ErW, eftersom det grundet de få mænd slet ikke var sexparty, men på trods af en fantastisk dag tror jeg nu ikke jeg vil anbefale stedet. Jeg er ret sikker på at det på en normal dag slet ikke kan hamle op med ErW og man skal nok ikke regne med at være så heldig om jeg var og få SÅ meget tid og intime oplevelser med pigerne... men jeg havde en helt forrygende oplevelse og er ovenud tilfreds med at jeg gav AP chancen.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så var det bulgarske Niki´s tur og hun endte også med at tage et dobbelt-skift, hun er faktisk rigtig lækker og kønnere irl end på billederne - en virkelig dejlig bulgarsk pige på 26. Hende klikkede jeg totalt med og endte nok med at bruge tæt på 1,5 time i sengen med hende, med snak, kæleri massage og masser af sex... hun var dagens højdepunkt og på trods af mit begrænsede tysk så kørte kommunikationen bare helt vildt godt og vi pjattede og havde det mega sjovt.. hun var forresten helt vild med at blive krammet så fast som overhovedet muligt, helst mens jeg lå ovenpå hende med hele min vægt og så klemte hende med armene - pudsigt men ret lækkert og dejligt.

Hele din vægt ... uuuh, det lyder kinky. Lidt i den her stil: http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=204913309

Fed beretning ellers. Jeg kan se at der er et par søstre, der arbejder der, kunne være skægt med en trekant.

Sjovt at du er så glad for ERW. Da jeg var der, var det 11 mand om en pige, og ejeren (er det Mustafa?) ville hele tiden først. Det var dødsygt, men man skal jo prøve alting én gang. Been there, done that.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej det var nu ikke helt samme udførelse - og forskellen i vægtklasse mellem Niki og mig var nu heller ikke så udtalt som i videoen :D

 

Jeg tror at mange der bliver skuffede over ErW har haft et ludt forkert billede af hvad man jan vente sig af en GB/ sexparty klub. 

Det handler jo netop om at være flere om pigerne, og det virker på mig som om folk er skuffede over at de ikke får nok tid med/ opmærksomhed af pigerne. 

Hvis man tror at man for 90€ bare vælter sig i damer og man er i centrum, så har man misforstået konceptet. Det er muligt at få nogle længere og mere personlige oplevelser med nogle af pigerne... Men det kræver at man selv gør en indsats - man er jo kun en blandt mange mænd.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 3 - Mon Gud prøver at fortælle mig noget?

Onsdag tog jeg endnu en dag i ErW og jeg ved ikke om jeg skal tage det som et tegn fra de højere magter at jeg 10m fra døren Til ErW blev stoppet af 2 unge fyre fra en kristen mission som ville tale om familie-værdier med mig... hvilken formidabbel timing :lol:

Første pige var LeaStarr og hende fik jeg et par fine runder med hvor vi havde masser af tid eftersom der kun var 3 andre mænd i lejligheden. Hun kan godt lide hård sex så hun fik  nogle lange ture hvor jeg kneppede igennem så godt jeg har lært. Lidt senere på dagen havde jeg endnu en god runde med hende, dog noget kortere da der var lidt mere aktivitet i sengen og flere mænd.

Sunny var i aktion bagefter og hende fik jeg også et par skønne omgange med hende, og igen senere på dagen da hun igen var igang i det ene bollerum.

Samira var næste pige og hende fik jeg også knaldet lidt, men det var en smule tmt denne gang og jeg mistede ret hurtigt interessen og efter et bad, gik jeg ind for at få noget at spise i stedet.

Emi er en gammel kending fra et mine første besøg for over 1,5 år siden, men nu er hun blondine - en smuk petit tyrker-pige med den vildeste slanke krop og små perfekte runde røvballer, et fantastisk humør og som giver en vild omgang porno-sex. Jeg var sammen med hende 3 gange i løbet af dagen og havde det totalt sjovt med hende - den ene gang havde jeg hende for mig selv i laaaang tid men de andre mænd bare sad eller stod og kiggede på. Hun kunne ikke huske mig før jeg nævnte episoden hvor hun havde lånt Nille´s doktor-kittel og mine briller og poserede mens vi tog “frække sygeplejerske billeder” af hende... det jokede vil lidt med mens jeg gnubbede hendes fisse og endte med at kneppe hende en gang til - skøn pige og et fedt gensyn.

Så kom den navnløse pige fra i mandags i spil og jeg gav det en chance til på trods af at det ikke rigtig havde kørt for os sidst. Men denne gang var det helt anderledes og hun var meget flirtende, gav et meget engageret BJ og jeg knaldede hende i missionær-stillingen til jeg kom i hende... det var rigtig godt og det er sgu sjovt som der kan være forskel fra gang til gang med den samme pige.

Yvonne var næste pige i bollerummet og da jeg havde stiv pik sprang jeg BJ´et over og gik direkte til knepperiet - det var nu helt fint, men dog ikke helt på højde med det bedste jeg har oplevet fra hende. Lidt senere tog hun en runde til og jeg fik et af hendes vildt dejlige BJ og en kort omgang doggy-style som ikke rigtigt tændte mig trods den smukke udsigt til hendes lækre fyldige røv og smalle talje.

 Maggie havde jeg også mødt på en af mine tidligere ture - høj, slank og køn,  den første runde levede dog ikke rigtig op til minderne, men anden omgang var rigtig dejlig og jeg endte med at komme igen.

Melina Pure har jeg været sammen med en del gange efterhånden og jeg bliver aldrig træt at hendes nærmest perfekte slanke krop som samtidig har nogle lækre kvindelige former - høj og med en meget slank talje og et par halvstore struttende silikone-bryster. Sexen er altid rigtig god og hun sutter virkelig godt og varieret.

Endnu en dejlig dag i den dekadente lejlighed, og faktisk et niveau eller to bedre end om mandagen. Will var dukket op ved 18.30-tiden efter at have været på Artemis og eftersom han ville tilbage og jeg havde besluttet at tage på Artemis smuttede vi begge fra ErW omkring kl 21.45. Dén beretning kommer i FKK-forummet ;)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...