Hop til indhold
youngman

En "ung" mands erfaring med sugardating

Recommended Posts

Nå, der skulle ske noget mere i mit sexliv så jeg meldte mig til sugardaters på trods af meget lave forventingerne til det. Jeg fik uploadet billede og begyndte så ellers at skrive. Ca. 10% fik jeg svar på, men det var nok forventet da jeg formoder der er en del fake profiler og resten modtager efter sigende så mange breve at de ikke kan nå at svare alle.

Fik dog kontakt til et par stykker og besluttede mig for at mødes med én af dem. Jeg havde lejet et hotelværelse i København og vi aftaltes at mødes lidt derfra. Jeg havde set hendes profilbillede men var fortsat meget spændt på om det nu var hende og hvordan hun nu ville være når jeg mødte hende. Vi mødtes endelig og jeg fandt ud af at billedet ikke var ægte. Til gengæld så hun bedre ud i virkeligheden. Hun fortalte mig at hun var utryg ved at have sit billede offentligt et sådan sted og derfor havde fundet et der ligner. Nå men jeg besluttede mig selvsagt at tage hende med på hotelværelset. Jeg havde købt en flaske champagne som vi drak lidt af som "icebreaker" og snakkede lidt. Efter en 5-10 min spurgte hun om ikke hun skulle hoppe op i sengen og begynde at klæde sig af. Det havde jeg ikke noget imod :-) Og så gik det ellers slag-i-slag med hygge i sengen. For dem som går op i sådan noget så var det nok så GFE-agtigt som sådan noget kan være og det følte meget som var det blot en man havde scoret i byen og taget med på hotel :-) Det skal siges at pigen var meget tæt på min egen alder.

Efter en god time kunne jeg ikke mere. Vi tog begge et kort bad og forlod stedet igen.

Jeg fik en god fornemmelse for pigen og hendes motiver for at gøre det. Derfor gik jeg heller ikke derfra med en dårlig fornemmelse i maven, det var tydeligt at hun nød det (til en vis grad). Første møde var altså en succes!

Anden gang var jeg i jylland i forbindelse med jobbet. Jeg skrev til nogle tøser og fandt en lækker slank høj pige og tænkte "hun er sku nok fake". Men men men hun svarede igen og det lykkedes os heldigvis at finde et tidspunkt. Jeg mødte op til adressen spænd på om det nu var hende og om jeg ville blive rullet. Døren åbnede og der stod den selvsamme høje blondine i stilletter og med et smil på læben. 

Hun var meget søg og afklaret med det hele. Jeg gav hende pengene og tog et bad. Vi talte i 5 minutter og gav os så i gang med arbejdet. Det var fedt og der gik ikke lang tid før raketten gik af. Efter dette lå vi bare og nussede og snakkede. Det var lige det jeg trængte til og 10 min senere var jeg klar igen. Den fik fuld skrald og efter min bedste overbevisning var hun vild med sex og nød det næsten lige så meget som mig. Efter en times gymnastik afsluttede jeg og vi blev enige om at det var nok for i dag. Hun var meget flink og let at tale med hvilket gjorde at jeg slappede af i en helt anden grad end jeg gør normalt når jeg besøger glædespiger. Hun var yngre end mig og så super godt ud. Derfor var mit andet møde altså også en succes.

 

Mit tredje møde er endnu ikke hændt. Jeg ville have besøgt hende der hed milf91 men efter en del polemik herinde omkring denne profil og manglende respons fra andre profiler droppede jeg mit abonnement. Så det blev kun til én måneds abonnement til mig. Måske vender jeg tilbage en dag når jeg har lidt bedre tid til at skrive frem og tilbage med pigerne men pt. er der for meget arbejde i det,

 

Over and out!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der kan givetvis være en forskel på om man er 25 år eller 45 år, hvis man søger på Sugardaters.dk – men dét, som der har omtales, virker som den gruppe af piger, der mest af alt driver en escort-forretning.  Det har efter min opfattelse intet med sugardating at gøre, og det er en besværlig og usikker måde at få lov til at betale for sex på – med langt flere faldgrupper, end man normalt møder som sexkunde,

Pigerne på Sugardaters kan være en bagatel billigere (men ikke nødvendigvis), og man må ikke tro at de er flottere eller bedre end de piger, som man kan møde i det mere etablerede prostitutionsmiljø, så det skal være selve fremgangsmåden, der interesserer en. Og den er, efter min opfattelse, besværlig, i hvert fald er den tidskrævende. Og ”udvalget” af aktive pigeprofiler er faktisk ikke særlig stort, og der kommer meget få nye til.

Tænk jer om!

 

Redigeret af Norr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...