Hop til indhold
Romantikeren

Sådan kunne Prostutition også have været i Danmark

Recommended Posts

Jeg har fantaseret lidt om en parrallelverdenen, i en anden dimension, som tilsyneladende ligner hinanden. Vi har den samme Statsminister den samme fane de samme konflikter i Mellemøsten, som så ser lidt anderledes alt er anderledes marginalt man skal lede med lys og lygte. Vores statsminister ser sit erhverv mere som et kald end en karriere til noget andet f.eks. Og jeg kunne blive ved. 

men ved prostitution er det en del anderledes, hvad det skyldes det ved jeg ikke. for det første er det fuldt legalt at sælge sexuelle ydelser, rufferiloven er stærk reduceret, så længe man betale skat og det ikke er sort arbejde, man kan ansætte helt legalt chauffører, telefondamer mv. så længe indtjerningen er til kvinden eller mandens fordel minimum 51% af den samme indtjerning går til kvinden eller manden.

Man kan frit gøre det til en virksomhed, men aktørerne skal igennem en grundig psykologisk test om de nu kan klare det og staten har et efterværn klar til at hjælpe dem videre. gadeprostitution er så ulovligt trække på gaden det såkaldte dogging er tilladt og der tilmed steder der er egnet til det så længe det ikke er til gene for andre. almindelig mennesker kan frit leje værelse ud til glædespiger så længe det er hende eller ham der tjener mest på det.

Nogle glædespiger samarbejder med de sociale myndigheder og kan hjælpe ensomme og syge borger eller handicappet man kan søge om tilskud om besøg ( det kan man vist i Holland ) og sexologer supervisere ligefrem glædespiger om gæster osv. Man kan også få dagpenge og man kan være tilmeldt en a-kasse og i visse tilfælde kan man supplere med f.eks. dagpenge hvis man har en lidt stille måned med få gæster.

Ubehøvlede eller voldelig gæster eller gæster der virke truende kan blive udelukket og ja man kan blive dømt for voldtægt med glædespiger. For at udlænding kan arbejde legalt i Danmark skal de have et særligt visum og en særlig beskyttelse, eller opholdstilladelse. det er selvfølgelig ikke tilladt at arbejde illegalt. har man en illegalt kvinde boende falder hammeren. der er også et slags statslige hemmelig politi der er specialiseret i sådanne sager og ikke mindst menneskehandel som man ikke ser med milde øjne og man har pligt til at "sladrer"        så det er en god ide at have godkendelse på sig, som er lavet af bomuldspapir som pengesedler så det er næsten umuligt at forfalske.

Aldersgrænsen er både for gæster og glædespiger 18 år, men man anbefaler stærkt at de venter til de er ældre

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var lige ved at komme med et seriøst svar på dine drømme om et sådant samfund.

Heldigvis nåede jeg at læse frem til det med det hemmelige politi og pligten til at sladre? Så fandt jeg ud af, at det var en fed joke, du fyrede af her :-)

Tak for oplevelsen, jeg var s'gu lige ved at hoppe i...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Romantikeren:)

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal læse og forstå dit indlæg - nok mere som en joke;-)

Vil alligevel kommentere det : Den dansk prostitution har den udbredelse - udfoldelse - udmøntning - uforståelighed som den kan have dags dato - hverken mere eller mindre, den er et resultat af den samtid vi lever i indenlandsk samt stærkt påvirket af den globale udvikling.

I ved også godt at der er stærke tossegode smagsdommere - meningsdannere - Tanja Harm & Co. som gør deres for en total minimering og omvæltning af den dansk prostitution. Til al held tror jeg disse for evig og altid vil løbe panden imod - det ligger ligesom ikke i kortene at det frisindede danske samfund ændrer ret meget holdning. Der er på en måde uligevægt til ugunst for den ene part (smagsdommere - . - . ) og alligevel gøres der ikke noget. Jeg vil kalde det øvrige samfunds "se mellem fingreren med prostitution" - som "civil ulydighed" - -  eller indenfor teorien om kvasi - der er ligevægt selvom der er uligevægt (mener det er tolkningen af kvasi)

Når jeg selv ser tilbage på 68 - 69 hvor jeg selv prøvede kørte de frække piger på Istedgade m.m.m. og frem efter - så er der ikke sket nogle stramninger overhovedet i Danmark - der imod blev pornografien tilladt tilbage i begyndelse af 70érne.

Jeg er selv modstander af et forbud mod købesex

Mange hilsner

Nyder livet

Redigeret af Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tja det bliver aldrig sådan at man frit kan gå ind på en bar og sige, jeg har lige været på bordel ,eller man spørge en date eller en arbejdsgiver spørge en om sin fortid til en jobsamtale, jeg har været glædespige tidligere. de kompentencer kan vi sagens bruge i vores medicinal firma. det er lige så usandsynlig som min parellelverden.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Prøv at tage til Wien. Der er verden næsten som du beskriver. Det er fuldt legalt at prostituer sig, så længe det gøres fra lokaler, hvor man tydeligt kan se at der er tale om prostitution, således at mindreårige ikke ved en fejl forvilder sig der ind.

De prostituerede skal have råderet og adgang til samtlige rum, som på den ene eller anden måde benytes i forbindelse med prostitution.

De prostituerede skal mindst hver 14 dag lade sig checke for kønssygdomme på en autoriseret klinik.

De prostituerede skal betale skat.

De prostituerede kan være i fagforening og medlem af en akassen.

Der gælder samme regler for udenlandske prostituerede som for Østriger.

o.s.v.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det er jo nemt i branchens  aktørerne at køre ud af det spor hvor man  siger "omverdenen er ikke klar til os". Måske skal noget at svaret omkring manglende accept måske også findes i at branchens aktører måske ikke er helt afklaret omkring "det er faktisk ok og føltes helt naturligt" :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Romantikerens indlæg er naturligvis en fantasi - men den beskriver da næsten den bedste af alle verdener med hensyn til prostitution.

I fantasien er det fuldt legalt at sælge sexuelle ydelser, og der beskrives en række potentielle følgevirkninger deraf - dog er den sociale accept lidt glemt i Romantikerens fantasi.

Mange af os herinde ville vel gerne have et samfund, hvor prostitution var fuldt legalt og accepteret - jeg fanger ikke helt, hvorfor nogen kalder det en joke???

Er det ikke snarere (med enkelte undtagelser sidst i indlægget) et ønskescenarie?

Redigeret af Spider

Del dette indlæg


Link til indlæg

Romantikerens indlæg er naturligvis en fantasi - men den beskriver da næsten den bedste af alle verdener med hensyn til prostitution.

I fantasien er det fuldt legalt at sælge sexuelle ydelser, og der beskrives en række potentielle følgevirkninger deraf - dog er den sociale accept lidt glemt i Romantikerens fantasi.

Mange af os herinde ville vel gerne have et samfund, hvor prostitution var fuldt legalt og accepteret - jeg fanger ikke helt, hvorfor nogen kalder det en joke???

Er det ikke snarere (med enkelte undtagelser sidst i indlægget) et ønskescenarie?

​Ja da...særligt med et hemmeligt politi med en tung hammer....he he...

Og krav om identifikationspapirer....og angiverpligt...og kontrol af huslejer....og berufsverbot...

Ak ja østrigske tilstande...den slags har de altid været gode til 'syd for Ejderen'.

....drømmer mig helt tilbage til det skønne Wien i årene efter Verdenskrigen...og tænker på den lille kunstmaler, der så brændende ønskede et liv i kunsten....

 

 

Redigeret af McQueen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...