Hop til indhold
Mon-Cherie

Så er det ved at være sidste chance til at deltage i årets frækkeste sexparty på Mon-cherie

Recommended Posts

DET BLIVER ONSDAG D 6 MAJ FRA KL 17 TIL 21.

TEMAET BLIVER 1001 NATS EVENTYR, MED EN MASSE DEJLIGE ØRKENPRINSESSER KUN IFØRT PERLER OG GENNEMSIGTIGE SMÅ TØRKLÆDE

VI PYNTER OP MED STORE PUDER PÅ GULVENE OVERALT, SÅ DU KAN HYGGE DIG MED ØRKENPRINSSERNE LIGE HVOR DET PASSER DIG.

VI SERVERE SELVFØLGELIG LIDT ORIENTALSKE SPECIALITETER TIL GANEN OG DERTIL ØL, VAND OG VIN AD LIBITUM, DESUDEN VIL DER VÆRE FRISK FRUGT.

DER VIL PÅ DENNE AFTEN, KUN VÆRE RYGNING UDENDØRS. VI TÆNDER OP I VANDPIBERNE OG RØGELSESPINDENE.

DU KAN MØDE FØLGENDE ØRKENPRINSSER:

EVENTYRLIGE ALICE, EMMA, CINDY, SARA OG ALICIA.

PRIS FOR HELE ARRANGEMENTET ER 2300 KR.

TILMELDING OG BETALING, SENEST D. 3 MAJ OG DET KAN SKE BÅDE PÅ MON-CHERIE ELLER PÅ KONTO 5021 0001532069 OG FOR VORES UDLANDSKE GÆSTER, IBAN DK 6750210001532069, SWIFT JYBADKKK ( HUSK AT SKRIVE NAVN PÅ )

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG.

PIGERNE PÅ MON-CHERIE TILBYDER KUN SIKKER SEX.

OBS OBS OBS

FRA MAJ MDR LUKKES VORES GÆSTER.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ANDET, DU GERNE VIL VIDE ER DU VELKOMMEN TIL AT RINGE ELLER SENDE EN MAIL.

Redigeret af Mon-Cherie

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pissefedt event. Hvis man kan kalde det event som sådan, var vist bare en omgang knaldefest.

Men det undrer mig at vi måtte betale fuld pris, på trods af der kun var dukket 3 damer op hvad var det den første 1½ time? Og den 5 pige kom så aldrig nogensinde. Det er sådan set mit eneste kritikpunkt, men også et rigtigt stort kritikpunkt. Kan man egentligt love 5 piger, for så kun at levere 3 piger i 1½ time ud af 4(der var så også pause så egentligt 1½ time ud af 3 timer godt og vel knaldetid) og så aldrig levere den 5 pige?

Hvad siger i andre herinde? Hvordan plejer det at være til denne her slags events hvis stedet ikke kan levere det antal piger som lovet? Eller nogle af dem kun er der halvdelen af tiden? I øvrigt PISSESØDE og dejlige danske piger og den svenske havde også en knaldeappetit der sagde spar to så intet problem der.Virkeligt godt udvalg af kvinder, der kan man ikke klage til et klinik-event. 

Men altså man lover jo 5 piger, og leverer slet ikke på det punkt, hvorfor prisen burde være sat ned med 1/4-1/5. del. Jeg ville ikke have klaget havde jeg fået 500kr tilbage i hånden. Hvad siger i andre og Mon-Cherie til det faktum? I min verden er det tangerende til dybt useriøst ikke at kompensere gæsterne når man bestemt ikke leverer det antal piger som var lovet på forhånd.

Redigeret af JohnPop

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det rigtigt at man betaler for 5 piger og ikke 4 eller 3? Var det præmissen? Der er jo jeres problem om pigerne dukker op eller ej. I skulle bare have sørget for præcis 5 piger kl 17.00 eller 17.15(der gik nogle minutter før det hele startede og det var alle sådan set okay med, men jeg er punktlig normal og 17.00 er 17.00). Det gjorde i så IKKE. Om det er selvforskyldt eller ej det er ikke mit problem. Kunne der have dukket 1 pige og og så var det også ok? Det er 5 piger thats it. Så reklamer med 4 piger en anden gang.

Skriv eventuelt at i kun kan garantere 3 piger og at der højst sandsynlig dukker 5 piger op. Når man sætter det op som i gjorde er der ingen undskyldning for at nogle af pigerne udeblev.

Det er også DYBT kritisabelt at den svenske pige dukkede op så sent. Hun var fin nok da hun så endeligt dukkede op, men 17.00 er 17.00.

Det var da PISSENEDERN at der manglede 2 piger i den første time, der hvor der er flest mænd til stede. Mændene dropper jo også ud lidt efter lidt når de er kommet eller konen kalder :-P så hvis der mangler feks en pige i den sidste time er det langt mere at foretrække end den første.

 

Mon Cherie det her er BESTEMT ikke på nogen måde okay. Det kan det aldrig være. Det var jeres ansvar at sørge for 5 piger kl 17.00 og det gjorde i så ikke, hvorfor det var på en del falske præmisser at jeg købte plads til arrangementet.

Redigeret af JohnPop

Del dette indlæg


Link til indlæg

Havde jeg vidst at der kun var 3 piger til den første time havde jeg ikke købt plads, så er det sagt. Jeg købte til 5 piger, netop fordi der var så mange mænd som der altid er til den første time. Så nytter det ikke en meter at vi var så mange om kun 3 piger. Altså det holder bare ikke en meter. Og jeg er da ikke et sekund i tvivl om at i slet ikke ønskede at det skulle foregå sådan, det var der nok ingen der gjorde. Men det er jeres problem som jeg også skrev før.

uheld sker og aflysninger sker, MEN så kompenserer man for det. Hvis man er et respektabelt sted. Og det er også pisseulovligt i øvrigt at køre et arrangement på den måde. Jeg gider da ikke gå til politiet og domstole og forbrugerklagenævn etc. Men det er næste skridt hvis i ikke er jeres opgave voksen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

En måde at forventnings afstemme på en sådan måde at klinikken har en elastik at operere med, samtidig med at gæsterne får hvad de er blevet lovet indenfor et sådant råderum, kunne måske bestå i at der stilles en pige i udsigt i 4 timer for hver 4 mænd der deltager, til prisen.

Så kan der stille 2, 3 eller 4 piger, alt efter om der deltager 8, 12 eller 16 mænd.

God stil vil det så være at der stiller en pige mere, mellem 8 og 12, og 12 og 16 mænd uanset om det på halve decimaler blive i mændenes favør - så bliver de i hvert fald ikke snydt.

Den tid arrangementet kom for sent i gang burde være blevet tillagt i den sidste ende.

Uagtet min sympati for JohnPop, så synes jeg faktisk at det mest ærgerlige er at arrangementet ikke fik et mere gnidningsløst forløb, efter alle de tilløb til arrangementer på Mon-Cherie, der er endt med at blive aflyst.

Des mere udfordret de 2 strømlinede succesfulde party klinikker Seduction Girls og Pussy Galores bliver, af tilbud fra flere klinikker, des bedre set ud fra mænds synsvinkel.

Et forløb som her beskrevet fremmer ikke en sådan udvikling.

Mon-Cherie vil nok ikke, men måske de skulle invitere interesserede mænd til en kop kaffe, for at snakke om hvordan de kan skille sig ud med et mere vellykket arrangement en anden god gang.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kører måske lidt hårdt på. Mit humør skifter lidt. Altså det er jo meget nemt ordnet fra Mon cheries side. Skaf 5 piger, eller regn ud nogenlunde præcis hvor meget værdi hver pige har for hver påbegyndt time. 2300 kr for 5 piger giver 520kr pr pige for 4 timer. Så er 500kr i kompensation da ikke HELT ved siden af. Om man skal regne med 3 eller 4 timer det ved jeg ikke. Frokostpausen har jo som sådan ikke stor værdi for os mænd. Og det gjorde heller ikke nogen forskel for prisen hvor mange mænd vi var.

En aflysning havde slet ikke været i nogens interesse. Så det var godt nok at det ikke kom på tale.

 

Det er ikke raketvidenskab synes jeg. Og når man tænker på hvor gode de danske piger var, skal jeg helt sikkert komme igen til sådan et lækkert event. De gjorde det fremragende de piger, for ikke at tale om den svenske pige.

Men der skal være styr på det. Hvad hvis der kun var 1 kvinde de første 2 timer var det så også ok Mon Cherie? Der var ingen af mændene der gik før tid pga for lidt kvinder, så det så vi igennem fingre med. Man er jo liderlig og de var sgu dejlige de damer der nu engang var der.

Tror heller ikke der er mange der tænker på kompensation, et plaster på såret. Det gider vi jo ikke normalt det er alt for besværligt.

Men penge er penge, og Mon Cherie beholder, går jeg ud fra lønnen til den sidste pige, som jo burde have været givet i rabat i stedet for.

I kan feks skaffe 6 piger til næste event hvor vi så kun betaler for 5.

Mulighederne er mange. Jeg ved jo ikke hvad i gør, om de 3 andre danske piger får flere penge, og i så trækker i lønnen hos den svenske der kom for sent. Men det er helt bananas at afvikle en time ud af 3 knaldetimer med kun 3 piger, når der er 5 på tapetet så er det sagt. Og i ved jo også at en MASSE af mændene enten ikke kan mere efter 2 timer eller daffer hjem. Så det betyder jo langt mindre hvis der er 5 til at starte med, og så en enkelt holder længere pauser under de 4 timer feks. Eller en enkelt af pigerne daffer hjem efter den 2. knaldetime feks. Den slags går fyre jo ikke særligt meget op i. Mange af dem var jo udkørte efter den 2 knaldetime dvs omkring kl 19.30-20.00 stykker.

Men dybt uprofessionelt er det desværre hvis man slet ikke forstår kritikken. Eller erkender at den ligger hos jer Mon Cherie.

Fordi det er jo uendeligt nemt løst ved bare at sørge for at der er 5 til stede kl 17.00, eller have backups der kan komme med 20-30 mins varsel. Ellers så må man kompensere med 520kr pr manglende pige eller helt aflyse det og give folk deres penge tilbage når man møder op. Det er bestemt ikke mange der gider, slet ikke de svenske mænd feks der nok har rejst en del helt fra Sverige.

Havde der kun været 2 damer feks ja så synes jeg man burde have aflyst, 3 piger og 1 på vej som situationen var, den er lidt på grænsen. Men mændene så ud til at acceptere det. Så ja man kan sige at den gik.

Så i min bog bør i kompensere med min. 500kr denne gang, og så sørg for kun at love noget i VED i kan holde til næste gang, og sørg for backups på en eller anden måde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

En måde at forventnings afstemme på en sådan måde at klinikken har en elastik at operere med, samtidig med at gæsterne får hvad de er blevet lovet indenfor et sådant råderum, kunne måske bestå i at der stilles en pige i udsigt i 4 timer for hver 4 mænd der deltager, til prisen.

Så kan der stille 2, 3 eller 4 piger, alt efter om der deltager 8, 12 eller 16 mænd.

God stil vil det så være at der stiller en pige mere, mellem 8 og 12, og 12 og 16 mænd uanset om det på halve decimaler blive i mændenes favør - så bliver de i hvert fald ikke snydt.

Den tid arrangementet kom for sent i gang burde være blevet tillagt i den sidste ende.

Uagtet min sympati for JohnPop, så synes jeg faktisk at det mest ærgerlige er at arrangementet ikke fik et mere gnidningsløst forløb, efter alle de tilløb til arrangementer på Mon-Cherie, der er endt med at blive aflyst.

Des mere udfordret de 2 strømlinede succesfulde party klinikker Seduction Girls og Pussy Galores bliver, af tilbud fra flere klinikker, des bedre set ud fra mænds synsvinkel.

Et forløb som her beskrevet fremmer ikke en sådan udvikling.

Mon-Cherie vil nok ikke, men måske de skulle invitere interesserede mænd til en kop kaffe, for at snakke om hvordan de kan skille sig ud med et mere vellykket arrangement en anden god gang.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

​Ja og det er jo ikke SÅ svært at lave et lille bolle-arangement skulle man mene. Start præcis kl 17.00, slut præcis kl 21.00, sørg for at der er præcis det antal piger man lover med fra start, og operer med klare kompensationsretningsliner for hver 30-60min der mangler 1-2 piger. Og aflys ved 1-2 piger.

Jeg dukker i hvert fald ikke op hvis det er sådan det kommer til at foregå. Vi var ja 13-15 mænd ca, talte ikke lige efter. Man plejer at sige 3 mand pr pige er mest optimalt, 4 er på grænsen, og 5 er hul i hovedet, med mindre eventet klart lægger på til det prismæssigt. Hvor man betaler et lille beløb, velvidende at man så skal dele pigerne med flere mænd. Det er jo i sidste ende prisen på arrangementet der afgør hvor ,mange piger man kan hyre til det.

5 om 1 pige er og bliver for meget i min verden. Det fungerer allerbedst med 3 mænd pr pige eller færre. Der er simpelthen ikke rigtigt plads til 4 og da slet ikke til 5. Nå men uden at det skal blive en lang føljeton, så skal man simpelthen bare sørge for at skrive PRÆCIST hvor stort et deltagerloft der er(hvis der er noget), og ydermere sørge for det antal piger man lover og sørge for backups. Ellers går der hurtigt ged i den. Det gør en stor forskel om der er 3, 4 eller 5 piger, da hver pige rækker til 3-4 mænd. Man kan ikke bare smide en mand ekstra pr pige pga manglende plads.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan godt forestille mig at Mon-Cherie har siddet, og har været irriteret over jeg og andre, der i tidligere tråde har haft forslag til hvordan de kunne afvikle et arrangement.

Hvis det er tilfældet udgør det selvfølgelig ikke det bedste udgangspunkt for et møde om fremtidige muligheder, men jeg tror at en sparring med mænd der har deltaget i arrangementer i ind og udland, og som har skrevet flere anmeldelser af deres oplevelser kunne udgøre et godt grundlag for at gøre det bedre næste gang.

Hvis vi så når til enighed om et oplæg der er optimalt til prisen, og hvis vi melder ud at vi er 3 - 4 mænd der har været taget med på råd, og som selv vil deltage i arrangementet, og skrive om det efterfølgende i forum på EG, kan jeg godt forestille mig at flere vil turde tro på, at et sådant arrangement vil komme til at forløbe mere i overensstemmelse med hvad deltagerne er stillet i udsigt forud.

Som John Pop er inde på betyder prisen utroligt meget for hvor mange der kan forventes at ville deltage, og jo højere en pris uanset hvor meget du får for pengene, des færre vil kunne deltage.

Jeg kan forestille mig at et arrangement over 5,5 timer, der er delt op på 3 x 1,5 time med 2 piger og max 6 mænd for hver 1,5 time til max 1200 kr for hver mand, vil give en større chance for at der møder 18 mænd for en udgift af 1200 ,end hvis prisen er 2300 kr for et party i 4 timer med 4 - 5 piger.

Hvis der så er 3 piger om at afvikle de 3 x 1,5 time 2 piger af gangen, kan den overskydende time lægges ind som små pauser mellem 1 og anden sceance og 2 og 3 sceance.

Hvis man så arrangerer sig med farvede bånd til mændene, sådan at de ikke kan deltage i flere sceancer end de har betalt for, kunne man jo tilbyde at alle mænd kan opholde sig i huset de 5,5 timer hele arrangementet varer, bade, hygge og socialisere sådan som det også er rart når man deltager i den slags arrangementer.

Fo min skyld må traktementet gerne være yderst beskedent, kaffe/te/vand og sandwich.

Vi kan ikke forvente et traktement til den foreslåede pris her, på det kulinariske niveau som Seductiongirls har gjort til deres varemærke, og som udgør toppen af poppen til sexparty i København.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej! English will follow....

Thanks to all of you for the party yesterday. I had a great time as usual. Thanks piger and staff and also fellow guests. Nice athmosphere as usual at the parties. I usually e-mail the place if I have something special to say but as an experienced partyvisitor both in Denmark and outside of Denmark I thought I could write a few words here. 

Every party is different. Some are great, some are good. Very few are bad. As I have some hours to travel to a party in Copenhagen I need vacation from work that day and I have some extra costs for travelling. That is fine with me. In general I love the athmosphere at the danish parties. So for me it is always worth it in the end. 

I think it is important to remember that perfection takes time. There are a few places in Copenhagen that have experience in arranging parties. To compare with these places is not really fair. There will always be a few bumps on the road. 

Correct me if I am wrong, but I believe this was the second party mon-cherie held. I was at their christmasparty a while back, which I believe was the first they held. Then there were two parties that had to be cancelled. So if this was the second time I find it natural that everything is not perfect. I do agree with JohnPop that there were things that were far from perfect, but I try to focus on the good things. And there were very good things. So when I sum the evening up I am very satisfied. I had a blast! With that said I hope mon-cherie will hold more parties and hopefully the things that did not work perfect this time can work better next time. And the things that worked good will hopefully work as good next time. I will be back if mon-cherie holds a new party! And I do hope they will!!!

Thanks again! Take care and see you later on! /A

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Mon Cherie. Så i er slet ikke lydhøre overfor min kritik? Tænker i slet ikke et sekund over at jeres indtægter skal stå mål med hvor mange piger i stillede til rådighed?

Og at vi gik ind til aftalen med 5 piger og ikke 3? Men i kan jo være ligeglade, så længe der ingen konsekvenser er. Vis jer som et seriøst sted, og kompenser mig i hvert fald så. De andre er jo ligeglade, der kommer sikkert max 1-2 flere pga tråden her. Det er principielt. Man lover ikke 5 piger, får betaling for 5 piger og leverer så kun 3½ pige. Det holder Ikke en METER.

I ville nok have haft 20-40% færre indtægter hvis det var annonceret sådan som det forløb det er sikkert. Jamen grådigheden længe leve desværre, hvis i ikke kan finde ud af at kompensere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...