Hop til indhold
Guest MM40

Penge og lyst går hånd i hånd - med mere ..

Recommended Posts

Guest MM40

Jeg har været medlem her på eroguide igennem nogen tid, men har i starten udelukkende læst posts og indlæg under sexevents. Her for ca. 2 - 3 uger siden begyndte jeg så at læse de øvrige sektioner i forum, gamle posts, fulgte indlæg fra profiler der havde en interessant pen osv. Da jeg i skrivende øjeblik er sengeliggende, har jeg nu tid og lyst, til at give mit besyv med.

1. De profiler der er trætte af, at det er synspunkter der allerede ER frembragt i tråde for halve og hele år siden, må altså leve med at der til stadighed kommer nye medlemmer til og vi kan ikke bort-censurere vores meninger fordi andre har været medlemmer i 19 år og en madpakke :grin:

2. Der synes at herske en - lettere bitter - holdning om, at en GP ikke må give udtryk for, at hun både er drevet af lyst og penge ? "nej nej ... hvis du er drevet af lyst skal du sgu ikke have den frækhed at tage penge for det". Sikke dog en omgang snævertsynet sludder. 99% af alle professionelle fodboldspillere, håndboldspillere, golfspillere siger at de er glade for at kunne leve af deres hobby - og selv de stjerner der allerede HAR tjent millioner, forsøger stadig at få flere penge på næste kontrakt, nye sponsorater osv. Landsholdet i fodbold har lige kæmpet en lang kamp for at få penge for at spille på det landshold, det for dem alle er en ære at repræsentere samtidig med at det er et godt udstillingsvindue. Og så er der nogen der har ondt i røven over - og fremsætter det synspunkt, at GP burde kaste sig i grams uden at tage penge for det, alene fordi de er glade for sex - og gud forbyde det, nyder samværet med en kunde. Det er mig simpelthen U B E G R I B E L I G T. .... er der ikke en eller anden der kan fortælle Ronaldo, Messi, Rooney at de satme bare skal spille gratis resten af deres karrierer, for Nu har de da vist tjent rigeligt ??? Eller fortælle et fremadstormende talent - desværre du nyder åbenlyst at spille fodbold, det kan vi ikke længere acceptere i professionel fodbold .. fra nu af tager vi kun spillere ind, der er talentløse, gældsatte uden uddannelse ...

3.  Prisleje. Andre fremfører det synspunkt, at 1) det er for dyrt, 2) at piger under privat/diskret ikke burde tage det samme som piger på klinik, 3) At alting bare er SÅ meget billigere i Tyskland. Til det er der kun én ting at sige. Det er 100% markedskræfterne der bestemmer her - og kan man ikke leve med det, så kender jeg stadig et par lande med kommunistisk styreform .. any takers ?

Den superhotte model agtige GP, kan naturligvis tage mere for en time, end den lettere almindelige husmor type - netop fordi der er flere der er villige til at betale for førstnævnte.

GP der tilbyder helt ekstreme SM lege, hvor du kan få ristet dine bolle i et vaffel jern, samtidig med at du får en scat menu proppet ned i kæften, kan naturligvis tage flere penge for én time end pigen der tilbyde blidere elskovs sex  - netop fordi der er flere af sidstnævnte ..

Når "pay4play" er billigere i tyskland, skyldes det, at rufferi rent faktisk er lovligt. Lovligheden har befordret, at der nu er flere om udbuddet og en sand strøm af piger fra øst europa der nok kan arbejde 100% legalt, men som så heller ikke tjener så meget som en GP i Danmark. Der findes vidst stadig en god dokumentar på dr.dk belyser dette ...

misforstå mig ikke ... jeg ville da også gerne have, at en time med en lækker GP kostede det samme som en menu på McD, men jeg ville også gerne have at en menu på McD kostede det samme som en hapsdog. aint gonna happen - Det er udbud og efterspørgsel .. Og JA .. jeg kunne også blive mere end almindeligt friste af en tur til Tyskland ...

4. De profiler der har ondt i røven over, at de lyserøde profiler, blander sig i debatten, laver såkaldt skjult reklame, modargumenterer, osv osv ... behandl dem dog med en smule respekt. Stedet her ville sgu da hurtigt blive kedeligere hvis der kun var os ensporede mænd til at udveksle erfaringer og røverhistorier. Det er da interessant at få input og indblik i de tanker som GPérne gør sig om dels os som kunder, deres dagligdag osv. Jeg er ikke altid enig i hvad der skrives, men jeg respekterer at de nok ved en del mere om denne verden end jeg gør og respektere helt grundlæggende at andre har en anden mening end jeg har ...

5. og til sidst en lille OBS. Jeg har prøvet at være på den "hjælpende side" for en GP og hvis I mænd vidste hvor mange latterlige, åbenlyst dumme spørgsmål man bliver mødt med, så er det liiiige før man bliver alvorligt bekymret for den mentale sundhedstilstand ved os mænd.

"annonce: 25 årig pige tilbyder frække stunder med alm blid sex. 1000 for 30 min. 1800 for 60 min. ingen anal. ingen escort. kun sikker sex.sender ikke billeder. kun muligt på tirsdag"

sprøgsmål som disse er garanterede !!!!!

Hvor gammel er du ?

Kommer du ikke hjem til mig - jeg betaler godt ?

skal vi knep ?

kan du ikke sende nogen billeder af dine bryster ?

Jeg kan ikke tirsdag, tager du imod besøg på lørdag ?

Jeg ved hvem du er ..

hvad dag kan man besøge dig ?

uden kondom hvis jeg giver 500 mere ?

osv.

Det taler vist for sig selv og det er IKKE overdrevet !!!!

Kan I hygge jer derude :grin:

Redigeret af MM40

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det handler vel i bund og grund om, at vi alle respekterer hinanden og hinandes meninger uanset køn.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Haha MM40- måske pigerne skulle bidrage til listen med de spørgsmål, vi ellers får :shock::-D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest VarmePia

Du har skrevet det bedste indlæg, jeg har set i lang tid herinde MM40 og jeg glæder mig til at læse mere fra din hånd :)  

God sommer og god vind i sejlene 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Haha MM40- måske pigerne skulle bidrage til listen med de spørgsmål, vi ellers får :shock::-D

​bidrag bare med nogle flere spørgsmål til listen som i får ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Haha MM40- måske pigerne skulle bidrage til listen med de spørgsmål, vi ellers får :shock::-D

​Jeg synes næsten det. Har også nogle gange set spørgsmålen der popper ind. Er du gal hvilke idioter der findes i bukser og sko derude.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest VarmePia

Spørgsmål...

- mangler du ikke en kæreste?

svar: ikke lige nu, men hvis det ændrer sig, så er du den første jeg ringer til

 

- kan jeg gi dig mit blockbuster kort som sikkerhed og så først betale til den første?

svar: desværre Søde, det går vist ikke lige

 

- stønner du rigtig godt? 

svar. definer godt

 

- kan du ikke gi noget rabat til en fattig studerende?

svar: nej du, det er jo ikke et social filantropisk foretagende

 

- hvis jeg nu er hurtig, får jeg så en bedre pris?

svar: findes der et sted, du kan købe dine sandwichs med rabat, hvis du kan spise dem hurtigt?

 

- kan du komme og besøge mig helt nøgen? 

svar: du mener ikke, det er at fortælle hele nabolaget du bor i at du svinger med frikadellen?. 

 

- kan vi handle om prisen?

svar: næe, min menu er jo ikke en hensigtserklæring med indbygget elestik 

 

ovs osv osv  

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest MM40

Læs også denne tråd, især første indlæg er klasse underholdning ;)

https://www.eroguide.dk/forum/topic/22434-note-til-dig-selv-husk-hvem-jeg-har-booket-tid-hos/#comment-173757

Liv ... Af hjertet tak for linket .. Det er simpelthen guddommelig underholdning :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...