Hop til indhold
jenslillemandhansen

Beretning om jens på eventyr.

Recommended Posts

Skulle endnu engang til Tyskland, arbejde vel og mærke.

 

Nå ja ja lidt fornøjelse skal der vel til.

 

Valgte igen Le Desire, Hildesheim (hvorfor det måske var en fejl kommer senere).

 

Som før sagt er jeg meget ny i dette fag, om jeg så må kalde det.

 

Ankom kl. ca. 19.00. Beder om fuldrate pakke, 100 Euro.

 

Bliver vasket og ifører mig habit. Entrere mødelokalet, på vej der ind ser jeg Stefy på vej FRA kammer, hun ser mig, smiler inderligt og siger vi ses. Jeg sætter mig i baren og får en cola. Lidt efter kommer Stefy og sætter sig i en sofa, lille hanhund som jeg jo er efter Stefy, går jeg derover vi snakker sammen (som nogle måske husker her jeg før været sammen med Stefy, en himmelsk oplevelse) denne gang mere lige som to voksne bekendte, efter nogen tid skal vi på kammer, der er altså et eller andet galt, hvilket jeg ikke helt forstår, jeg vælger så at spørge, gør jeg noget forkert! nej siger hun, jeg har det ikke så godt, jeg har ondt i min fod, hun viser mig den, den er godt nok blå, hun fortæller at hun er faldet, Ok siger jeg, så seancen byder på massage fra min side. Ikke verdens bedste oplevelse men vi skal alle sammen have lov til en træls dag. Undskyld jeg siger det, var det mig der var "mutter" skulle den fod til røntgen, jeg havde og har ellers opfattelsen af et sted man passer godt på hinanden.

 

Nå tilbage til møde lokalet, Diana byder sig til, ikke særlig smuk, men hold kæft hun er sjov, fest og glade dage, altid en sang og en "vits" og en kommentar når andre går på kammer "pas nu på han er kæmpe stor" eller lignede kommentar.

Nå os på kammer, her er hun lige så vild, det der med vild er ikke lige mig, jeg er mere til stille og roligt samvær.

 

Efter endt seance bad og en kop kaffe, jeg sidder i en sofa og slapper, hen til mig kommer Raluka, i min optik en fantastisk krop, super sports trænet, vi snakker simpelt hen så godt.

 

Vi bliver enige om en tur på kammer. Jeg tænker enligt at vi skal starte med massage til hende det går jeg så i gang med, men jeg er noget betaget af denne krop så det går over i kys af nakke og ryg, det kan man åbenbart lide, så jeg fortsætter med kys af r.v og mellem k.d vender hende om og hun får slikke tur, der er lige som det skal være, det starter med porno støn og pludseligt er det meget stille, hun siger så "bitte eine Finger und oben pressen" ja ja gentleman er man vel så jeg allyder, resultater bliver derefter. Efter 1 minuts pause bliver det til "ficken". Jeg ligger ovenpå, hun tager min hånd og fører den ned til hendes bagdel, jeg stikker en finger i det lille hul, nå det var så forkert, min hånd skal holde hårdt på hendes lænd. Vi fortsætter således en rum tid. Jeg kan sku ikke barer ikke mere, så jeg må give op jeg kommer ikke, men har ikke mere energi. Tiden er også gået, men inden vi forlader lokalet siger hun "Wir sind noch fertig" (vi er ikke færdige).

 

Bad og tilbage i møde lokale, bliver her spurgt om service var OK, hvad mener du siger jeg, ja det er kun hendes anden dag, hun får sku et 10 tal af mig, dejlig siger Mutter det er det vi ønsker.

 

Er herefter  sammen med Alina og Aida. Ok oplevelse, Alina super stam, faktisk pisse god sex.

 

Nu er jeg altså ved at være træt, men nu følger en træls misforståelse, Raluka kommer over til mig og spørger om vi skal fortsætte, ja siger jeg så, men skal vi så ikke gå i spa, OK siger hun, nu kommer Mutter så og siger at det koster ekstra, jeg er kommet på flat rate og skal ikke betale ekstra, ekstra betalin er en flaske sekt, nej tak siger jeg så. Sidste gang var der ikke ekstra betaling for spa. Nå nu er stemningen så lige som lige ødelagt. Jeg spørger så Raluka om vores aftale er aflyst, hun siger nej, vi går på kammer og har superp sex, jeg gentager lige mig selv, superp sex.

 

Efter bad og omklædning til civil går jeg i baren og får en cola, naturligvis får Raluka en picolo,  Mutter undskylder hvis der har været misforståelser, ingen lunde siger jeg, det var vi flere om. Raluka og jeg sider en stund hvor hun barer nusser og pusser mig, vil du ikke nok blive lidt siger hun, jeg kan mærke på mig selv at jeg må væk, ellers vil hanhunden gøre ting der ikke vil være smart på en lange bane. Jeg siger pænt godnat til alle.

 

Som sagt før, jeg er på flate rate, jeg har betalt, men når jeg tænker over det, jeg har betalt 100 Euro for at komme ind, der er ca. 10-12 damer tilstede, der er ikke mange gæster, alle gør hvad de kan for at du skal føle dig godt tilpas, hvad fanden betyder de 50 Euro ekstra, det husker jeg til næste gang pigerne knogler sku og tjener ikke for meget.

 

Var det en fejl at komme her igen, måske måske ikke, vi er kun gæster, der søger en kort flig af lykke følelse og fysisk nærvær. Jeg skal være bedre til at nyde festen når den er her og så glæde mig over den gode tid vi har haft. 

 

(fortsættelse føler om min tur hjem og omkring flaterate 99)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu var du ikke lige forberedt på det, men jeg har set at det flere andre steder, godt kan koste ekstra at tage pigerne med i spa eller whirlpool, men fremfor at købe piccolos til pigerne vil jeg nu hellere give dem reelle drikkepenge - det andet minder mig lidt for meget om ubehagelige oplevelser fra natklubber i Paris og Hamburg, hvor jeg har måttet stikke af fra en overraskende stor regning på drinks til damerne.

 

Tror ikke det var en fejl for dig at komme igen - lyder også som om du havde en udmærket oplevelse - og måske var den nye pige ej heller klar over at det kostede ekstra - eller hun gik måske ud fra at du vidste det på forhånd og derfor ikke behøvede advisere dig om det - værre havde det dog været om du var blevet afkrævet ekstra betalingen bagefter  :cry:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderlig-fyr

En ting jeg synes man skal tænke over ved drikkepenge:

Man risikerer at sætte den menige Tysker i forlegenhed. For den arbejdende Tysker er det mange Penge at betale 100 euro i entre. Han får jo på ingen måde vores gigantiske hyre for relativ almindelig arbejde.

Så når vi går rundt og tænker 100 euro er da ingen penge, så har de det slet ikke sådan. De kan godt føle det som en væsentlig udgift at besøge Klubben og kan få deres oplevelse ødelagt lidt af, vi kommer og vifter rundt med eurosedler cigarretter og dermed gør pigerne forvent til dette, så han pludselig ikke er så interessant. Jeg har prøvet at sidde i en klub og en mand har købt en pige med en flaske piccolo. Ja så er hun ikke til rådighed for de andre+ hun vilnok vælge at sætte sig hos dem hvor der falder gaver eller penge af. Prøvede sidst jeg var på Aphrodite at en pige spurgte efter massage, jeg sagde jeg ikke havde lyst, så satte hun sig ud med sin tlf og var ellers ukontaktbar.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Prøvede sidst jeg var på Aphrodite at en pige spurgte efter massage, jeg sagde jeg ikke havde lyst, så satte hun sig ud med sin tlf og var ellers ukontaktbar.

 

Selber Schuld - du kunne da i det mindste have givet hende lidt massage i et par minutter, det havde jo sådan set ikke kostet dig noget - nu havde du måske endda indikeret, at du ikke brød dig om den pågældende pige, så jeg forstår udmærket at hun fortrak.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderlig-fyr

Selber Schuld - du kunne da i det mindste have givet hende lidt massage i et par minutter, det havde jo sådan set ikke kostet dig noget - nu havde du måske endda indikeret, at du ikke brød dig om den pågældende pige, så jeg forstår udmærket at hun fortrak.

Det kunne jeg da sagtens, men havde jeg ikke lige lyst til. Og sagde det nu på en ganske høflig måde, imens jeg sad sammen med en anden Pige. Hun kom direkte hen og spurgte efter massage, synes jeg måske er uhøflig når jeg sidder sammen med en anden Pige. Men sådan kan man jo se forskelligt på tingene. Du mener det er ganske fint, hun ikke har lyst til at gå i rummet senere, da jeg har givet udtryk for jeg ikke lige har lyst til at give hende Massage  :???: Viste desværre ikke man var forpligtet til det!

Redigeret af Liderlig-fyr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Alle,

 

Tak for respons.

 

Du må gerne uden mer-kosten bruge boble-bad alene, med ekstra prisen dækkede over selskabet.

 

Jeg har prøvet at give drikke penge, men der bliver altså købt picoloer for pengene, måske har pigerne et krav om så og så meget i mersalg.

 

Mht. misforståelsen skal det understreges at Mutter gjorde hvad hun kunne for at genskabe den gode stemning, så alt i alt kun en træls misforståelse.

 

Jernsvin: jeg havde en rigtig god oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

En ting er at de fleste piger i klubber tilsyneladende er storrygere, en del mandlige gæster også.

 

Men jeg håber ikke at eventuelle incitamenter til at få mænd til at købe piccoloer og anden alkohol, også fører til at de drikker det de får serveret, for det kan altså hurtigt give et for stort dagligt alkoholindtag.

 

Et er hvad mændene drikker under et besøg, noget andet er hvis du pimper dagligt som pige, og jeg så hellere en prisstruktur hvor piger og klub kunne tjene pengene uden at pigerne motiveres til at få mændene til at bruge flere penge i baren.

 

Så hellere en flatrate pris på 150 euro, som hos de 3 Pauschal Clubs i NRW:

 

http://www.pauschalclub.de/

 

Vi kender vel alle til at gå på job med en forstuvet fod/hånd, eller anden mindre skavank, men det er da foruroligende hvis hende pigen ignorerede et eventuelt behov for at komme til lægen, eller ikke?

 

Det sætter naturligt nogle tanker i gang, om det er en kultur i klubben, en uopmærksom mutter eller om pigen simpelthen ikke selv sørger for at få den hjælp hun har behov for.

 

Under alle omstændigheder har klubben en næringstilladelse, og forhåbentlig følges der op med et offentligt tilsyn.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er helt enig i det med 150€, i stedet for tiggeriet.

 

Da jeg var hos Aphrodite ved Kiel i forrige uge var en af pigerne (Gaby) helt smadret af en dårlig ryg, hun fortalte at hun havde ødelagt ryggen ved at høste broccoli i Italien.

Da der kom nye gæster satte hun sig op af mig for at virke optaget, senere bad hun mig gå med i sauna. Hun havde det ikke godt.

Hun ville rejse hjem til Bulgarien for at komme til lægen en af de nærmeste dage. Hun har ikke en læge i Tyskland.

En lidt højere pris vil forøge livskvaliteten for pigerne betydeligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er helt enig i det med 150€, i stedet for tiggeriet.

 

Da jeg var hos Aphrodite ved Kiel i forrige uge var en af pigerne (Gaby) helt smadret af en dårlig ryg, hun fortalte at hun havde ødelagt ryggen ved at høste broccoli i Italien.

Da der kom nye gæster satte hun sig op af mig for at virke optaget, senere bad hun mig gå med i sauna. Hun havde det ikke godt.

Hun ville rejse hjem til Bulgarien for at komme til lægen en af de nærmeste dage. Hun har ikke en læge i Tyskland.

En lidt højere pris vil forøge livskvaliteten for pigerne betydeligt.

 

Forudsat at pigerne får pengene og ikke klubens ejer eller bagmænd,

hvis hun har dårlig ryg bliver det da værre med alle de mænd hun knalder... stakkels pigebarn.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis det forholder sig sådan at der er piger i nogen klubber, der ikke kommer til lægen i Tyskland ved behov fordi at de ikke har muligheden, så består der som jeg ser det et forhold som alle involverede parter bør fokusere aktivt på.

 

Det offentlige, såvel som organiserede ejere af klubber i deres interesseorganisation, og de prostitueredes tilsvarende, som samlet har det mål at branchen bør virke under så ordnede forhold som muligt.

 

Jeg bestyrkes desværre til stadighed i troen, af indicier på at jeg har ret i de behov jeg har formuleret til en fremtidssikret prostitution i Tyskland i den tråd om samme, jeg åbnede en debat om under "Hyggesnak".

 

Der består et behov for politisk opfølgning i Tyskland på udviklingen i bunden af markedet, jo før des bedre, for jo længere der går uden en fokuseret indgriben, des større er risikoen for at hele branchen på sigt bliver set  på ude fra, i lyset af de forhold i discount segmentet, der indbyder til intensiveret offentligt tilsyn og hvor nødvendigt intervention.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

"hvis hun har dårlig ryg bliver det da værre med alle de mænd hun knalder".   Det var/er jo det der er hendes hendes problem, derfor brugte hun mig som skjulested.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis det forholder sig sådan at der er piger i nogen klubber, der ikke kommer til lægen i Tyskland ved behov fordi at de ikke har muligheden, så består der som jeg ser det et forhold som alle involverede parter bør fokusere aktivt på.

 

Det offentlige, såvel som organiserede ejere af klubber i deres interesseorganisation, og de prostitueredes tilsvarende, som samlet har det mål at branchen bør virke under så ordnede forhold som muligt.

 

Jeg bestyrkes desværre til stadighed i troen, af indicier på at jeg har ret i de behov jeg har formuleret til en fremtidssikret prostitution i Tyskland i den tråd om samme, jeg åbnede en debat om under "Hyggesnak".

 

Der består et behov for politisk opfølgning i Tyskland på udviklingen i bunden af markedet, jo før des bedre, for jo længere der går uden en fokuseret indgriben, des større er risikoen for at hele branchen på sigt bliver set  på ude fra, i lyset af de forhold i discount segmentet, der indbyder til intensiveret offentligt tilsyn og hvor nødvendigt intervention.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Rejse virkeligheden er desværre en anden end du forestiller dig.

 

Mange piger er på besøg som turist og har dermed ikke ordnet arbejdsforhold eller har adgang til offentlige service.

De kunne måske besøge en tysk læge mod betaling, men de foretrækker at spare og bruge pengene derhjemme... samt måske er der en sprogbarriere som gør dem utrygge ved at besøge en tysk læge.... der kan være mange årsager, hvor

de ikke ønsker deres rigtige identitet registreres i systemer.

 

På flatrate ser vi ofte de "svage" piger samt piger fra "landet" måske med begrænset viden og uddannelse, modsat FKK-pigerne som ofte har uddannelse eller er under uddannelse, mange FKK-piger er skrap til italiensk, spansk, engelsk og tysk. Nogle piger er meget intelligente og sjove at snakke med, derfor booker jeg ofte længere sessioner på 2-3 timer... det ville være en dødssejler hvis vi ikke havde det sjovt og kunne kommunikere på engelsk/tysk.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

"hvis hun har dårlig ryg bliver det da værre med alle de mænd hun knalder".   Det var/er jo det der er hendes hendes problem, derfor brugte hun mig som skjulested.

 

Du var hendes "ridder" for den dag... jeg har oplevet lignende situationer med nogle piger, de hang ud med mig så andre mænd ikke kunne booke dem...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har da klart en forestilling om hvordan jeg helst så at situationen som et minimum var i Tyskland, herunder at har du brug for at komme til læge, får du hjælp til at kunne komme det, uanset om du kan eller vil betale for det.

 

Ikke desto mindre erkender jeg at der består et behov for at vende en udvikling, hvor behovet består i at nogle toneangivende aktører sætter en standard, som trække bunden med op.

 

Det betyder ikke nødvendigvis at pigerne i discount segmentet er utilfredse, men der bør ikke tages udgangspunkt i forholdene for dem hjemme, der er værre, men at forholdene skal være i orden når de rykker mod nord.

 

Vi ved jo alle at dem der mest af alt ønsker at sætte branchen i et dårligt lys, deres fokus begynder ikke på at det var forholdene i Italien som broccoli plukker der fik en bulgarsk pige til at anse tilværelsen som prostitueret i en tysk flatrate klub, som mere tiltrækkende, og de drømmer ikke om hverken at forbyde dyrkning af broccoli, arbejdet som plukker af Broccoli, eller at kriminalisere købere af broccoli.

 

Ikke desto mindre er det den logik vi er oppe imod, hver gang talen falder på at lovgive mod prostitution, og derfor er det rammevilkårene for flatrate piger der bør forbedres, og priser på sex hos dem der bør stige.

 

Helt som samme burde gøre sig gældende for migrant arbejdere i italienske broccoli plantager.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu kommer der bare eksempler i denne tråd, der afstedkommer kommentarer, der igen fører til synspunkter.

 

Jeg behøver ikke at starte nogen steder, jeg har kommenteret ofte både på den hjemlige og den tyske branche, men nu er det altså Tyskland jeg interesserer mig mest for.

 

Det ene udelukker ikke det andet, og jeg er ikke af den opfattelse som forbruger at mit aktive forbrug, af samme grund betyder at jeg skal være en passiv og tavs forbruger.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...