Hop til indhold
jenslillemandhansen

En anderledes beretning.

Recommended Posts

En kort og lidt anderledes beretning.

Var desværre blevet sendt på opgave nær Hildesheim i Tyskland.

Havde ledt lit på nettet og faldt over www.le-desir.de . Ankom søndag ved ca. 16 tiden, betaler 110 Euro + 10 Euro for nøgle depositum. Klubben lukker kl. 24.00 for flat rate og fungere herefter som alm. Nat klub med standard priser, 30 min = 50 Euro, 60 min. = 90 Euro.

Jeg vil fortælle om min samlede oplevelser og ikke gå så meget i detaljer med de enkelte piger, store bryster eller hvad ved jeg dog med lidt undtagelser. Så beklager hvis det bliver lidt af en ørken vandring.

Tilgiv mig at jeg ikke kan huske navne på de piger jeg var sammen med.

Dette er min første gang på flat rate så jeg kendte ikke rutinen, men tænkte ”what the hech”, 110 Euro det går sku nok. Ind kommer jeg og bliver hilst velkommen af ”mutter” super super sød modtagelse, såkaldt bjørnehabit (blå) og håndklæde bliver udleveret, bliver gennet i bad. Mindre badeværelse, tre brusere. Gode skabe med gode låse.

Kommer ind i det store rum, to sofagrupper, to enkeltstående sofaer og en lille sene. Bagved 4 bolle rum dog kun med forhæng. En ok varm sauna og fungerende boblebad. Sætter mig i en af sofagrupperne, staks kommen en pige op og spørger om jeg mangler noget at drikke, ja tak en cola, hun kommer så med en cola og sætter sig hos mig, vi snakker lidt, hun spørger så om vi skal gå i boble bad ja for helvede, så os i bad og herefter i sauna, på rum ”blasen mit und ficken”, jeg siger barer ”duracel” gå hjem og læg dig.

Jeg tager lige en dusch og hun går ovenpå. Jeg sætter mig i min sofa, nu kommer noget der har min aller højeste respekt, hun (hende jeg lige har været sammen med)kommer lige over til mig og sætter, sig vi taler lidt igen, uden jeg bemærker det kommer nu en anden pige og sætter sig hos mig. Uden jeg bemærker det forsvinder den første pige, jeg lærte siden at reglen er, at du får en tur med hver pige, hvordan det lykkes dem at skifte rundt uden du bemærker det fatter jeg ikke. Der har været ca. 10 piger og ca. 6 mænd som var der hele aftenen herudover måske 6 shorttime gæster.

Nå pige nr. to, vi sidder og snakker i sofaen, jeg føler mig lidt kejtet, jeg ved vi skal have sex, jeg vil da godt lige holde lidt i hånd først, jeg ved ikke om hun kan læse tanker for selvfølgeligt skal vi holde lidt i hånd. Pigen er alm. Til slank af bygning, et meget markant ansigt, klassisk smuk, som jeg sagde til hende, du har et ansigt som Cleopatra, hendes tyske var ikke særlig godt, det lykkedes dog at få det forklaret. Hun så lidt trist ud så jeg spurgte om hun var OK, hun savnede sin familie, fedt med et ærligt svar, grebet af alfaderlighed, begyndte jeg at give hende lidt hovedbunds massage, det løsnede gevaldigt op, nå os på kammer ”nochmahl blasen und ficken”.

Tilbage i sofaen. Pigerne forsøger alt de kan, for at give optimal service, der er hele tiden en der spørger om du er ok, mangler du noget, tømmer askebærer, ect, af og til et lille numse ryster show, en super god stemning og godt sammenhold mellem pigerne.

Ind kommer hun så Stefy, total over mit niveau, fuck en krop, i min verden en 9,5 ansigt 9. Hun sætter sig hos mig, jeg kan ikke lade være med at tænke, det her er sateme til grin, jeg er ikke grim, men jeg er altså ikke Ronaldo. Vi taler lidt, det er helt klart hende der har bukserne på, hun spørge så om vi skal gå ovenpå, ovenpå ? ja der er så også værelser, det er ok med mig, men skal vi ikke tage massage crem med, som sagt så gjort. Super værelser oven på, ingen musik og en dør. Holsa kæft en krop, hun er ikke en meter og firs høj, måske 83 eller 84. Barer det at give hende massage !!!!

 Jeg får nu en lidt mærkelig følelse, patron tasken er tom, så hvad nu, barer for at få rejsning havde krævet en lidt længere pause. Det skulle jeg nok have sagt mig selv, men jeg var helt paralyseret over denne krop.

OK tænker jeg, du har haft to Ok oplevelser, så fra nu af er det barer en fest, nyd pigernes selskab og den gode stemning. Vi har kun ca. 20 minutter! Efter ca. 10 minutter siger Stefy, er det noget du gerne vil, ja siger jeg, jeg vil gerne fortsætte med at give dig massage så kan vi måske mødes igen, den var hun i særdeleshed med på, men vi skal altså vente en time, fint for mig.

 Tiden er gået, (jeg er her nødt til at indskyde at det der med massage, det er altså en kunst der kan indøves, og nu har jeg øvet mig i ca. 20 år, et eller andet kan jeg nok) ”tusind tak det er den bedste massage jeg nogensinde har fået” siger hun. Om jeg hellere ville have hørt ”tusind tak det er den bedste sex jeg nogensinde har fået” ja hvem ville ikke det, men i nogle tilfælde må man vælge at glæde sig over det man kan.

Tilbage til sofaen for en lidt længere pause, en pause fyldt med god snak og latter også med de andre mænd. Cola og kaffe indtages.

På et tids punkt sætter der sig en ikke særlig attraktiv pige hos mig (lidt for tyk for mig), med dog med et kønt ansigt, vi sidder og snakker og pjatter en del, hun er godt nok en sød pige, lattermild, charmerende og opmærksom, hun kunne godt være en god mor og en god kone, men der var skutte ikke megen sex i den krop.

Hun spørge om vi sal på værelse, panik panik, jeg vil ikke ”spilde værelses oplevelse på hende” så hvad gør vi nu, jeg kunne ikke sige nej, jeg ved ikke om de får betaling pr. værelses besøg eller hvad, jeg følte barer jeg er kommet her, så nu følger du reglerne. Nå oven på, jeg spørger om hun vil have lidt massage, det ville hun gerne, så på med den professionelle hat, og i gang. Efter nogen tid spørger hun mig om vi skal bytte mig gode svar var ”nyder du det” stort ja var svaret, ok så fortsætter vi barer sådan her, efter endt tid, takker hun mig tusinde gange for god behandling og hun skulle også huske at takke fra Stefy.

Tilbage i det store rum, super god stemning, snak, pjat og fest. Snakker lidt med en mand, vi bliver hurtigt enige om at det her det er sku sagen, igen her må jeg sige 110 Euro for en hel aftens underholdning, samvær med søde piger masser af jokes og mænd der lige pludseligt ønsker at give en dans på senen, jammen hvor finder man det.

Jeg falder i snak med en forholdsvis smuk pige, noget  genert og lidt tilbageholdende, ja ja siger jeg så højt på dansk ” vi skal vel til det” jeg tror ikke hun forståre dansk, men hun forstod godt vi skulle ovenpå.

Endnu engang på med den professionelle massage hat, denne gang helt efter bogen, jeg kunne lige så godt have haft i en cykkelrytter. Det viser sig faktisk at hun havde haft lidt ondt i ryggen, så må vi jo arbejde lidt på dette, det var nu ikke noget galt, måske lidt øm, men ellers ikke noget. Efter endt tid, ”veilen dank du Ekspert in Damen massage”.

Nu skulle jeg i bad, tilbage i baren, der sad Stefy, jeg gik over til hende, du skylder da vist mig noget, det gør jeg i hvert tilfælde, men skal vi ikke lige snakke lidt først, super god ide. Igen, hvis man kikker lidt rundt i lokalet er pigerne meget aktive, hele tiden sørges der for at alle har det rat, intet mangler og ingen skal side ensomt.

Nå Stefy og jeg går på værelset, skal jeg have lidt ryg massage, gu vil jeg ej, jeg vil have massage på mine overlår, mest for at kunne nyde synet, det bliver nu nærmest pirring af inderlår og intime dele, kondom monteres og hun tager lille mand i munden, hold nu kæftet et smukt syn, vi fortsætter med sex i forskellige stillinger, i doggy gør hun et eller andet med hendes om mine, spørg mig ikke hvordan, men i de 20 minutter var jeg sku kongen. Jeg kom ikke og jeg også ligeglad, det var så en intens oplevelse (ikke så intens som min tidligere oplevelser med Bella hos flat99, men det er en helt anden historie).

Efter endt tid ligger vi og slapper af, hun er så pisse lækker hun siger endda til mig ”du skal sige hvis der er noget du gerne vil, jeg kan ikke læse dine tanker”. Vi skilles, jeg i bad, tøj på og ind i baren for at få en farvel kaffe. Sidder lidt ved siden af Stefy og vi snakker lidt, nu er det tid til farvel, går rundt til pigerne og siger pænt farvel, der er på nuværende ikke mange mænd, faktisk kun to. Den unge dame med rundt i ryggen sidder med en mand, så der går jeg naturligvis ikke over, da jeg går forbi dem får jeg dog en diskret ”danke schön og et lille vink”.

Om pigerne har tænkt, sikke da nemt tjente penge ved jeg ikke, jeg er også ligaglad, jeg har haft en pisse fed aften. Og nej jeg var ikke sammen med alle tilstedeværende piger, hænger man lidt i tror jeg godt man kunne få lov.

Alt i alt en så fed oplevelse, jeg har dog lagt en strategi til næste flaterate besøg, efter først tur på kammer, vil jeg ty til hjælp fra Pfizer (tryllestøv i kapsler).

Klubben har ingen buffet med pizza kan bestilles.

Hvordan pigerne lykkes med at fordele opgaverne mellem sig uden den mindste antydning af bunkepul eller samlebånd fatter jeg ikke.

Beklager hvis det blev en lang beretning, men jeg har lidt brug for at komme af med mine tanker.

Mvh

En ny begynder i dette univers.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fuuuuuuuuk en fed beretning.

Tusind tak for dit lange og inspirerende skriv. Får lyst... NU.

Super duper skriv.

Jeg synes du greb det aldeles fortrinligt an. Det er ikke alle piger, der skal have kuglen fra pistolen. Nogle skal nydes på anden vis. Jeg nyder selv at give massage. Det må man sige, at du forstod til fulde :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej JLMH

 

Tak for en beretning med værdifuld faktuel information, samt en virkelig god beskrivelse af dine egne oplevelser på stedet.

 

Det lyder positivt at pigerne er sociale og yder en god service.

 

Det er helt nyt for mig at der er flatrate klubber, hvor du skal fordele de sceancer som du har med pigerne mellem pigerne, på en sådan måde at pigerne kommer efter tur til dig, og ikke du til dem.

 

Det ville jeg personligt ikke bryde mig om, da jeg er meget sellektiv i mine valg af piger.

 

Faktisk betaler jeg hellere og går med uforrettet sag, end jeg er sammen piger som jeg ikke selv har præference for.

 

Selvfølgelig vil der være nogle man har lyst til, men som jeg forstod det, så må vi tage dem i den rækkefølge de selv henvender sig, så nej tak.

 

Så hellere natklubben hvor man køber 30 minutter for sig med en pige, man selv henvender sig til.

 

Club Le Desir

http://www.le-desir.de/

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

 

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Tak for en god beretning.

Det du skriver om massage er jeg helt enig i, det lønner sig at sætte sig ind i tingene, man skal jo ikke bare klø pigerne på ryggen.

Pigerne har en del ømme punkter hovedsaglig pga. deres højhælede sko. Det er typisk lægmuskler og den nedre del af ryggen, skuldre og nakke er også altid godt.

Jeg slutter altid med hovedmassage, så er pigen herligt afslappet inden man går over til de latterlige bevægelser.

En kort og lidt anderledes beretning.

Var desværre blevet sendt på opgave nær Hildesheim i Tyskland.

Havde ledt lit på nettet og faldt over www.le-desir.de . Ankom søndag ved ca. 16 tiden, betaler 110 Euro + 10 Euro for nøgle depositum. Klubben lukker kl. 24.00 for flat rate og fungere herefter som alm. Nat klub med standard priser, 30 min = 50 Euro, 60 min. = 90 Euro.

Jeg vil fortælle om min samlede oplevelser og ikke gå så meget i detaljer med de enkelte piger, store bryster eller hvad ved jeg dog med lidt undtagelser. Så beklager hvis det bliver lidt af en ørken vandring.

Tilgiv mig at jeg ikke kan huske navne på de piger jeg var sammen med.

Dette er min første gang på flat rate så jeg kendte ikke rutinen, men tænkte ”what the hech”, 110 Euro det går sku nok. Ind kommer jeg og bliver hilst velkommen af ”mutter” super super sød modtagelse, såkaldt bjørnehabit (blå) og håndklæde bliver udleveret, bliver gennet i bad. Mindre badeværelse, tre brusere. Gode skabe med gode låse.

Kommer ind i det store rum, to sofagrupper, to enkeltstående sofaer og en lille sene. Bagved 4 bolle rum dog kun med forhæng. En ok varm sauna og fungerende boblebad. Sætter mig i en af sofagrupperne, staks kommen en pige op og spørger om jeg mangler noget at drikke, ja tak en cola, hun kommer så med en cola og sætter sig hos mig, vi snakker lidt, hun spørger så om vi skal gå i boble bad ja for helvede, så os i bad og herefter i sauna, på rum ”blasen mit und ficken”, jeg siger barer ”duracel” gå hjem og læg dig.

Jeg tager lige en dusch og hun går ovenpå. Jeg sætter mig i min sofa, nu kommer noget der har min aller højeste respekt, hun (hende jeg lige har været sammen med)kommer lige over til mig og sætter, sig vi taler lidt igen, uden jeg bemærker det kommer nu en anden pige og sætter sig hos mig. Uden jeg bemærker det forsvinder den første pige, jeg lærte siden at reglen er, at du får en tur med hver pige, hvordan det lykkes dem at skifte rundt uden du bemærker det fatter jeg ikke. Der har været ca. 10 piger og ca. 6 mænd som var der hele aftenen herudover måske 6 shorttime gæster.

Nå pige nr. to, vi sidder og snakker i sofaen, jeg føler mig lidt kejtet, jeg ved vi skal have sex, jeg vil da godt lige holde lidt i hånd først, jeg ved ikke om hun kan læse tanker for selvfølgeligt skal vi holde lidt i hånd. Pigen er alm. Til slank af bygning, et meget markant ansigt, klassisk smuk, som jeg sagde til hende, du har et ansigt som Cleopatra, hendes tyske var ikke særlig godt, det lykkedes dog at få det forklaret. Hun så lidt trist ud så jeg spurgte om hun var OK, hun savnede sin familie, fedt med et ærligt svar, grebet af alfaderlighed, begyndte jeg at give hende lidt hovedbunds massage, det løsnede gevaldigt op, nå os på kammer ”nochmahl blasen und ficken”.

Tilbage i sofaen. Pigerne forsøger alt de kan, for at give optimal service, der er hele tiden en der spørger om du er ok, mangler du noget, tømmer askebærer, ect, af og til et lille numse ryster show, en super god stemning og godt sammenhold mellem pigerne.

Ind kommer hun så Stefy, total over mit niveau, fuck en krop, i min verden en 9,5 ansigt 9. Hun sætter sig hos mig, jeg kan ikke lade være med at tænke, det her er sateme til grin, jeg er ikke grim, men jeg er altså ikke Ronaldo. Vi taler lidt, det er helt klart hende der har bukserne på, hun spørge så om vi skal gå ovenpå, ovenpå ? ja der er så også værelser, det er ok med mig, men skal vi ikke tage massage crem med, som sagt så gjort. Super værelser oven på, ingen musik og en dør. Holsa kæft en krop, hun er ikke en meter og firs høj, måske 83 eller 84. Barer det at give hende massage !!!!

 Jeg får nu en lidt mærkelig følelse, patron tasken er tom, så hvad nu, barer for at få rejsning havde krævet en lidt længere pause. Det skulle jeg nok have sagt mig selv, men jeg var helt paralyseret over denne krop.

OK tænker jeg, du har haft to Ok oplevelser, så fra nu af er det barer en fest, nyd pigernes selskab og den gode stemning. Vi har kun ca. 20 minutter! Efter ca. 10 minutter siger Stefy, er det noget du gerne vil, ja siger jeg, jeg vil gerne fortsætte med at give dig massage så kan vi måske mødes igen, den var hun i særdeleshed med på, men vi skal altså vente en time, fint for mig.

 Tiden er gået, (jeg er her nødt til at indskyde at det der med massage, det er altså en kunst der kan indøves, og nu har jeg øvet mig i ca. 20 år, et eller andet kan jeg nok) ”tusind tak det er den bedste massage jeg nogensinde har fået” siger hun. Om jeg hellere ville have hørt ”tusind tak det er den bedste sex jeg nogensinde har fået” ja hvem ville ikke det, men i nogle tilfælde må man vælge at glæde sig over det man kan.

Tilbage til sofaen for en lidt længere pause, en pause fyldt med god snak og latter også med de andre mænd. Cola og kaffe indtages.

På et tids punkt sætter der sig en ikke særlig attraktiv pige hos mig (lidt for tyk for mig), med dog med et kønt ansigt, vi sidder og snakker og pjatter en del, hun er godt nok en sød pige, lattermild, charmerende og opmærksom, hun kunne godt være en god mor og en god kone, men der var skutte ikke megen sex i den krop.

Hun spørge om vi sal på værelse, panik panik, jeg vil ikke ”spilde værelses oplevelse på hende” så hvad gør vi nu, jeg kunne ikke sige nej, jeg ved ikke om de får betaling pr. værelses besøg eller hvad, jeg følte barer jeg er kommet her, så nu følger du reglerne. Nå oven på, jeg spørger om hun vil have lidt massage, det ville hun gerne, så på med den professionelle hat, og i gang. Efter nogen tid spørger hun mig om vi skal bytte mig gode svar var ”nyder du det” stort ja var svaret, ok så fortsætter vi barer sådan her, efter endt tid, takker hun mig tusinde gange for god behandling og hun skulle også huske at takke fra Stefy.

Tilbage i det store rum, super god stemning, snak, pjat og fest. Snakker lidt med en mand, vi bliver hurtigt enige om at det her det er sku sagen, igen her må jeg sige 110 Euro for en hel aftens underholdning, samvær med søde piger masser af jokes og mænd der lige pludseligt ønsker at give en dans på senen, jammen hvor finder man det.

Jeg falder i snak med en forholdsvis smuk pige, noget  genert og lidt tilbageholdende, ja ja siger jeg så højt på dansk ” vi skal vel til det” jeg tror ikke hun forståre dansk, men hun forstod godt vi skulle ovenpå.

Endnu engang på med den professionelle massage hat, denne gang helt efter bogen, jeg kunne lige så godt have haft i en cykkelrytter. Det viser sig faktisk at hun havde haft lidt ondt i ryggen, så må vi jo arbejde lidt på dette, det var nu ikke noget galt, måske lidt øm, men ellers ikke noget. Efter endt tid, ”veilen dank du Ekspert in Damen massage”.

Nu skulle jeg i bad, tilbage i baren, der sad Stefy, jeg gik over til hende, du skylder da vist mig noget, det gør jeg i hvert tilfælde, men skal vi ikke lige snakke lidt først, super god ide. Igen, hvis man kikker lidt rundt i lokalet er pigerne meget aktive, hele tiden sørges der for at alle har det rat, intet mangler og ingen skal side ensomt.

Nå Stefy og jeg går på værelset, skal jeg have lidt ryg massage, gu vil jeg ej, jeg vil have massage på mine overlår, mest for at kunne nyde synet, det bliver nu nærmest pirring af inderlår og intime dele, kondom monteres og hun tager lille mand i munden, hold nu kæftet et smukt syn, vi fortsætter med sex i forskellige stillinger, i doggy gør hun et eller andet med hendes om mine, spørg mig ikke hvordan, men i de 20 minutter var jeg sku kongen. Jeg kom ikke og jeg også ligeglad, det var så en intens oplevelse (ikke så intens som min tidligere oplevelser med Bella hos flat99, men det er en helt anden historie).

Efter endt tid ligger vi og slapper af, hun er så pisse lækker hun siger endda til mig ”du skal sige hvis der er noget du gerne vil, jeg kan ikke læse dine tanker”. Vi skilles, jeg i bad, tøj på og ind i baren for at få en farvel kaffe. Sidder lidt ved siden af Stefy og vi snakker lidt, nu er det tid til farvel, går rundt til pigerne og siger pænt farvel, der er på nuværende ikke mange mænd, faktisk kun to. Den unge dame med rundt i ryggen sidder med en mand, så der går jeg naturligvis ikke over, da jeg går forbi dem får jeg dog en diskret ”danke schön og et lille vink”.

Om pigerne har tænkt, sikke da nemt tjente penge ved jeg ikke, jeg er også ligaglad, jeg har haft en pisse fed aften. Og nej jeg var ikke sammen med alle tilstedeværende piger, hænger man lidt i tror jeg godt man kunne få lov.

Alt i alt en så fed oplevelse, jeg har dog lagt en strategi til næste flaterate besøg, efter først tur på kammer, vil jeg ty til hjælp fra Pfizer (tryllestøv i kapsler).

Klubben har ingen buffet med pizza kan bestilles.

Hvordan pigerne lykkes med at fordele opgaverne mellem sig uden den mindste antydning af bunkepul eller samlebånd fatter jeg ikke.

Beklager hvis det blev en lang beretning, men jeg har lidt brug for at komme af med mine tanker.

Mvh

En ny begynder i dette univers.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Tak for en god beretning.

Det du skriver om massage er jeg helt enig i, det lønner sig at sætte sig ind i tingene, man skal jo ikke bare klø pigerne på ryggen.

Pigerne har en del ømme punkter hovedsaglig pga. deres højhælede sko. Det er typisk lægmuskler og den nedre del af ryggen, skuldre og nakke er også altid godt.

Jeg slutter altid med hovedmassage, så er pigen herligt afslappet inden man går over til de latterlige bevægelser.

 

 

Det er som at fodre lamsebamserne inden den stygge ulv kommer og æder dem haha  :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som lovet lidt om mit besøg nos Bella, Flat-99, som nogen måske har læst har Bella og jeg haft en tidligere fantastisk

oplevelse (se tidligere skriv).

Havde ringet til klubben og spurgt om Bella var i klubben i aften, det var hun. OK jeg begiver mig til klubben, men kan ikke finde hende!! what the fuck, det var derfor jeg kom. Spørger så i baren "hvor er Bella" det kunne jo være hun var

på kammer, mutter kikker lidt mærkeligt på mig, jeg kan se hendes blik er lidt forvirret og mærker en der står bagved

mig, jeg vender mig om og der står Bella, aldrig har jeg set så dejligt et smil. Hun tager min hånd og vi går op i en

sofa, hele tiden holder hun min hånd. Hvor ser du frisk og dejlig ud siger jeg, ja jeg er også lige kommet tilbage fra

ferie og så er du her. Vi sidder og snakker en halv times tid, pisse hyggeligt, hun har været på ferie hos hendes

søstre i Milano, så vi snakker både kunst, opera og design primært tøj.

Jeg giver betaling til Bella for en time på kammer, 80 Euro. Hun går smilende ned for at hente hendes taske i baren

og holder en massage crem højt i luften og siger, ja ja Jens så ved du hvad der skal ske. Hvad der sker på kammer den 1 1/2 time er mellem Bella og jeg, men Bella sagde bagefter "jeg kom 3 gange" jeg havde nu lidt en mistanke!. Jeg spørger Bella om hun også laver Hotel Besuch, aldrig har jeg fået et så tydeligt JA, opsparing er påbegyndt. Havde

aldersforskellen været mindre, så må jeg nok erkende at jeg havde prøvet til.

Og for øvrigt tak for mange konstruktive kommentarer.

You all take care out there.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...