Hop til indhold
Bonobo

Erlebniswohnung igen igen

Recommended Posts

Det siges at tredje gang er lykkens gang…….  Om det er rigtigt ved jeg ikke helt, men i hvert fald var det tid til det tredje gensyn med dette herlige etablishement…… stedet er tidligere velbeskrevet, så behøver nok ikke en nærmere præsentation – men bare for god ordens skyld kommer her et link:

http://www.erlebniswohnung.com/de/

 

Beskrivelsen vil blive en lidt rodet blanding mellem indtryk, vurdering af piger, gæster, stedet og personale…. Dette passer også meget godt med oplevelsen, som var nogle rodede dage med masser af bunkepul i et rodet miskmask :D

Jeg havde valgt mig en erfaren rejsemakker som jeg tidligere har haft mange gode og sjove oplevelser med, nemlig FKK eksperten Nille J. Vi var af sted to hverdage, mandag og tirsdag og tog et fly hjem til Danmark tirsdag aften.

…. Jeg ankom til stedet tirsdag ca 14.30 da jeg lige havde nogen ærinder i Berlin først… på dette tidspunkt havde festen været i gang i ca 2½ time. Jeg styrede straks mod skabe og et tiltrængt bad, mens jeg ud af øjenkrogen spottede Nille, der i vanlig stil var i fuld gang med at nedlægge en skøn blondine. Jeg tænkte at han ikke så ud til at kede sig, så jeg koncentrerede mig om mit bad og tænkte jeg ordnede den store gensynsseance bagefter. Efter badet stødte jeg til Nille, der lige var blevet færdig med at hygge sig med den skønne blondine, der viste sig at være pornomodellen Cony Clay: http://www.erlebniswohnung.com/de/cony-clay

Cony er en virkelig sød, sjov og festlig pige, og vi hyggede og pjattede en tid inden vi blev enige om at det var tid til at knalde…  så efter hun med et fantastisk blow havde gjort lille-Bonobo kampklar nød jeg hende i en dejlig missionær…. Som sædvanlig holder jeg ikke særligt længe i de indledende runder, så efter ca to min. måtte jeg overgive mig og komme i den dejlig pige. I det andet rum var en lidt ældre, men fræk, liderlig og slank pige i gang med at underholde de resterende gæster. Hun var vild og lod sig gerne fiste og fik flere sprøjteorgasmer. Nille fortalte at hendes navn var Anne (http://www.erlebniswohnung.com/de/anne) . Hun var meget populær, men jeg tænkte at der nok kom andre og smukkere modeller lige om lidt og ville egentlig hellere hyggesnakke lidt med Nille end at knalde. Så vi satte os ind i sengen i det bageste rum (til dem der kender stedet) og fik vendt verdenssituationen. Undervejs kiggede en lækker lille brun nipsesag ind til os fra tid til anden og smilede og flirtede…. Hun dæmpede på et tidspunkt lyset hos os da hun syntes vi så trætte ud og måske ville sove :D … til sidst endte hun med at smutte ind til os og smide tøjet… efter lidt tid kom de andre husarer ilende til, men Nille og jeg fik førsteret. Hun viste sig at hedde Asena http://www.erlebniswohnung.com/de/asena og under hele besøget begge dage oplevede jeg hende som sød, smilende og flirtende  - hun knaldede mest i missionæren hvilket var helt ok med mig.. hun røg hurtigt ind blandt mine favoritter.

Efter disse to indledende sexseancer fortager resten af de to dage sig lidt i sextåger og rækkefølge samt antal gange jeg var på hver enkelt pige har jeg ganske enkelt ikke styr på. Derfor tager jeg nu hver enkelt pige jeg var sammen med på turen og knytter et par ord.

Desværre bliver jeg før jeg går i gang nødt til at introducere en type, som Nille og jeg har døbt en ”Hansi”. En ”Hansi” er en fyr, der enten maser foran, knalder pigen alt for længe og får ejerfornemmelser eller blot opfører sig ubehageligt overfor pigerne og de andre gæster. Men nok om dem.. det er pigerne det handler om nu J:

Alexandra (intet link pt): Et af turens højdepunkter. Alexandrer var en ualmindelig smuk amerikansk pige, som jeg allerede hjemmefra havde spottet og glædede mig usandsynligt meget til. Nille og jeg havde placeret os strategisk godt på dobbeltsengen, da hun entrede rummet med en hale af fyre efter sig. Hun var ektremt populær, men heldigvis havde hun udset sig Nille og jeg og kravlede op i sengen og begyndte at sutte lille-Bonobo, som straks blev kampklar. Derefter satte hun sig op i sengen med ryggen til mig og lænede sig bagover….. jeg glædede mig allerede over at være blevet udpeget til at være hendes bagstopper, der kunne nusse hende mens hun blev kneppet af en masse fyrer. Men sådan kom det ikke til at gå …. Hun havde nemlig udset sig Bonobo-pikken som den første så hun fik hverfet en 4-5 pikke til side så Bonobo-aben kunne komme til i en dejlig missionær. Hun var meget nærværende med masser af kys og kærtegn og Bonobo fik sig endnu en favorit. Efter at have knaldet sådan et stykke tid nåede en stank af lokum Bonobos næsebor og han måtte give fortabt…. Det var simpelthen for usexet. Han gav pladsen til næste stive fyr, der viste sig at være stankens ejermand.. fy for satan.. stakkels pige.. godt klaret at hun klarede den uden at kaste op.  

Blonde Celine http://www.erlebniswohnung.com/de/blonde-celine.html:

Celine er en meget smuk, flirtende, udadvendt, fræk blondine. En rigtig sweetheart, der er meget opmærksom på mændene omkring sig og som aldrig har hænderne frie…. Der er altid lige en mand eller pik der kan få lidt opmærksomhed mens hun bliver knaldet af en anden og har en pik i munden… hendes blowjob var klasse :D … hun blev også hurtigt en af mine helt store favoritter på grund af hendes søde, smilende, flirtende og udadvendte sind. Jeg var på hende flere gange – kunne slet ikke få nok af denne skønne sexkilling J

Mia http://www.erlebniswohnung.com/de/mia.html:

Første gang mine øjne fangede Mias fik jeg verdens største og varmeste smil. Mia er også en helt igennem sweetheart. Varm, smilende og skøn hele vejen igennem, jeg havde flere skønne seancer med hende. Og så har hun i den grad passet sine knibeøvelser…  det var stramt, lækkert og helt umuligt at undgå at komme sammen med den pige. Virkelig skøn pige og helt fantastisk dejlig og medlevende sex. Hun ser ikke længere ud som på billederne på hjemmesiden da hun nu er korthåret. Normalt foretrækker jeg langt hår til pigerne, men det klædte hende faktisk og var ret sexet.

Selina http://www.erlebniswohnung.com/de/selina:

Tyrkisk pige, som var vældig populær og meget sød at se til. Udover det var dejlig sex, kom det ikke umiddelbart helt op at ringe hvilket nok mest skyldtes at hun var svær at komme til og nærmest blev overfaldet af mænd hver gang hun var på banen. Første gang jeg havde fornøjelsen af Selina var sammen med Nille. Vi havde begge stået noget tid i rummet og bare observeret indtil vores begejstring blev håndfast og vi rykkede tættere på. Efter Nille havde været på, overlod han pænt og gentlemandagtigt pladsen til sin wingman. Dette blev for meget for en tysk ”Hansi”, der brokkede sig højlydt og længe over ikke at komme til. Jeg knaldede Selina i ca et minut og gad så ikke mere da ”Hansi” havde skabt en så dårlig atmosfære og totalt ødelagt fornøjelsen ved sex. Heldigvis fik jeg mod dagens afslutning atter fornøjelsen af et lækkert blowjob af Selina, der denne gang var til at komme i kontakt med for mandemylderet. Jeg skulle lige til at stikke pikken i hende da Mustafa, stedets ejer, kom ind og proklamerede at festen var slut. Selina brokkede sig på mine vegne og spurgte om jeg ikke lige kunne få lov at knalde hende, før vi lukkede og slukkede. Dertil svarede Mustafa at jeg havde været der hele dagen og hverken kunne knalde ordentligt eller komme mere. Jeg knaldede hende alligevel og kom efter 2 min. Det fik Selina til at knække sammen af grin og triumfere og hun ville have, jeg skulle vise mit fyldte kondom til Mustafa. Jeg havde dog forinden nået at smide kondomet ud. Jeg tvivler også på at der havde været meget at se da det var 8. gang jeg kom den dag ;)

Lena-Marie http://www.erlebniswohnung.com/de/lena-marie:

Her er så nok turens absolutte højdepunkt, skarpt forfulgt af Blonde Celine, Mia, amerikaneren og en hemmelige pige, hvis navn jeg ikke fik fat i. Ultra fræk, sød medlevende med masser af kys og kærlige kærtegn undervejs. Og så er hun bare virkelig smuk! Billederne på hjemmesiden yder hende ingen retfærdighed what-so-ever. Hun er MEGET smukkere i virkeligheden. Nogle heldige udvalgte fik lov at kysse hende med tungen. Dette gjalt så desværre ikke mig. Nille var overbevist om at det skyldes at jeg har fuldskæg. Måske har han ret – næste gang kommer jeg glatbarberet :D

Yvonne http://www.erlebniswohnung.com/de/yvonne.html:

Yvonne er en gammel kending og den eneste jeg kunne genkende fra mine tidligere besøg. Ganske smuk nipsesag med de dejligste store, naturlige babser. Jeg har før berettet meget positivt om Yvonne og hun har givet mig nogle fantastiske oplevelser, men må give Monte ret. Hun er omskiftelig og kan svinge fra virkelig sød og medlevende til mere kold og ”besværlig”. Da hun ankom om mandagen virkede hun irriteret. Jeg fik dette til trods et dejligt forspil hvor hun i vanlig stil kyssede mig blidt på brystet og gav et dejligt blow. Da vi startede i missionæren så hun alt andet end nydelsesfuld ud, så jeg satte tempoet ned og trak mig næsten ud, men uanset hvad jeg gjorde så hun temmelig utilfreds ud. Til sidst opgav jeg og hun sagde at min pik var for stor. Næste dag virkede hun mere i hopla – og selvom jeg havde besluttet mig til at jeg ikke ville knalde hende mere i denne ombæring endte det alligevel sådan. Hun forsøgte at få mig til at komme i munden på hende og gav mig ca 5 min.. så var hendes tålmodighed opbrugt. Jeg skulle lige til at gå, men gav det alligevel et forsøg med lidt doggie… det lykkedes en del bedre end dagen før om end det stadig ikke kom helt op at ringe som jeg ved det kan gøre med hende…. Men Yvonne er omskiftelig.

Maggie http://www.erlebniswohnung.com/de/maggie:

Maggie er en slank, meget flot pige, så vidt jeg husker med tatoveringer, men i hvert fald med langt sort hår. Hun ligner efter min bedste overbevisning slet ikke hende på billederne, men Nille påstod hårdnakket at hendes navn var Maggie, så det tror jeg på J. Hun virkede rimeligt kold til at starte med, og jeg regnede ikke med andet end en middelgod oplevelse – dette ændrede sig dog undervejs hvor hun forvandlede sig til en ultrafræk og medlevende sexkilling. Hun får mine bedste anbefalinger og den eneste grund til at hun ikke ryger på listen af favoritter er at linjen jo bliver nødt til at blive trukket et sted.. de kan jo ikke alle være favoritter selvom det faktisk var tæt på :D

Martina http://www.erlebniswohnung.com/de/martina:

Nok den yngste deltager I de to de to dage vi var der. En lille, meget smuk nipsepige. Hun ser ikke helt ud som på hjemmesiden, da hendes hår er blevet affarvet og har fået røde striber….. men det gør hende bestemt ikke grimmere at se på. Til gengæld var det så desværre også en pige, der ikke så ud til at trives med at lave det hun lavede. Hun havde en sprogbarriere, da hun hverken talte tysk eller engelsk. Hun holdt sig meget for sig selv og talte ikke rigtigt med hverken piger eller de andre gæster. Jeg havde egentlig besluttet at lade hende være, men da hun endelig var på var hun egentlig meget sød og indbydende, så jeg faldt for fristelsen og havde et dejligt samleje med hende. Jeg ville dog nok anbefale hende en anden beskæftigelse for har lidt på fornemmelsen at det ikke er så sundt for hende, det hun har gang i her.

Mareen http://www.erlebniswohnung.com/de/pornostar-mareen-deluxe.html

Mareen var så den absolutte kontrast. Mega fræk og porno-agtig. Fuld af fest, farver og fræk energi. Hun var væsentligt smukkere i virkeligheden end man kan fornemme på billederne på hjemmesiden og med på den værste. Da jeg endelig kunne komme til for begejstrede mænd tog jeg hende bagfra. Jeg lagde forsigtigt ud, men efter kort tid bankede hun sin velformede numse op mod mig og indikerede at hun ville have det hårdere.. det fik hun så :D …. Jeg forsøgte undervejs, til de andre gæsters – ikke mindst Nilles store fornøjelse, at finde hendes g-punkt. Noget jeg før har haft held med, men det lykkedes ikke denne gang. Dette er normalt ikke noget jeg kaster mig ud i medmindre pigen tydeligt er med på legen…. Det var Mareen!!!!

Hemmelig pige:

Well, nok egentlig ikke særlig hemmelig, men jeg fik ganske simpelt ikke fat i hendes navn. Hun var lav og en anelse buttet uden at være fed, men gav en fuldstændig fantastisk oplevelse. Hun var fuld af varme, kærlige berøringer og sex. Det var det tætteste jeg kom på kæresteagtig sex i denne ombæring og det var lige før man kunne glemme at man havde betalt for at være sammen med hende. Super, super dejlig pige.

Eva http://www.erlebniswohnung.com/de/eva.html :

Rosinen I pølseenden Eva kom jeg desværre aldrig til at knalde, hvilket skyldtes en kombination af at jeg havde været i gang hele dagen og var kommet 6 gange, samt et par ”Hansier”, der ikke kendte til hverken køkultur, pli eller alm god opførsel og jeg blev så irriteret på dem at rejsningen faldt flere gange. Men fræk så hun ud. Totalt gang i hende med fisting, sprøjteorgasme og sandwich – Nille tilbød hende en dansk sandwich, men lilleBonobo var død så hun kunne kun få en dansk ”under”bolle :D Hun var en megafrækkert som jeg helt klart vil fokusere på hvis jeg igen skulle komme forbi ELW.

Endelig vil jeg slutte af med nogle generelle betragtninger og sjove røverhistorier:

Det positive først. Nille er sgu skøn, sjov og festlig at rejse med. Vi havde flere knaldeseancer med masser af sjov og hifives når den ene blev suttet i den ene ende og den anden knaldede i den anden. Undervejs på førstedagen stødte vi på en anden dansker som vi også havde masser af sjov og hygge med undervejs. Han stødte også til os den efterfølgende dag. Han fortalte meget varmt om pikmassagen Linghammassage, som jeg godt kender til, men aldrig har prøvet på Erlebniswohnung, så det skyndte jeg mig at skrive mig op til. Da det endelig blev min tur, udspillede der sig det morsomste scenarie jeg længe har været vidne til. Massøsen hed Samira, og på trods af at jeg både havde lavet aftalen og småsnakket med hende mente hun pludselig at jeg ikke kunne snakke nogen brugbare sprog, så hun kaldte Nille over som tolk. Hun forklarede så på engelsk hvad der skulle ske, at jeg bare skulle slappe af og at jeg helst skulle komme til sidst. Nille gentog så med fast stemme præcist hvad hun lige havde sagt, stadig på engelsk, til mig. Dette var absurt komisk, men stod på et stykke tid uden at damen forstod komikken. Først da jeg på engelsk forklarede hende at jeg altså talte flydende engelsk og derefter på tysk sagde ”men vi kan da også tale tysk hvis du foretrækker det”, så hun totalt forvirret ud og mente at der nok ikke var brug for Nille alligevel :D …… selve massagen var fantastisk og det lykkedes hende faktisk at få mig til at komme selvom jeg var ret brugt på det tidspunkt.

På et tidspunkt da Nille og jeg hang ud inde i stuen hvor man spiser, kom Cony Clay ind og beklagede sig over smerter i lænden og jeg tilbød hende massage hvilket hun straks sagde ja til og Nille ilede ind efter olie til mig. Det udviklede sig til ren hygge hvor jeg masserede i den ene ende mens Nille masserede i den anden. Dejlig pige hende Cony Clay.

Det var så til gengæld også en af de eneste gang jeg sad i stuen og hyggede med pigerne. De stunder plejer jeg at have en del flere af når jeg har været i Erlebniswohnung hvor jeg også tidligere har oplevet en del mere flirt og sjov på gangene med pigerne end jeg oplevede denne gang. Hvad dette skyldes kan jeg ikke helt sætte fingeren på. Det var helt sikkert ikke en dårlig oplevelse og jeg har haft masser af sjov og god sex i løbet af de to dage og alligevel kom det aldrig helt op at ringe som det har gjort tidligere hvor jeg nærmest følte mig som i paradis (se f.eks. ).

Grundene kan være mange. Måske skyldes det at jeg ikke fik flirtet helt så meget med pigerne som jeg plejer og ikke havde lige så intim kontakt som tidligere (det kan man nemlig godt opnå selvom det er Gangbang). Måske er jeg bare mættet i forhold til købesex. Jeg får i øjeblikket masser af skønne oplevelser i ”den virkelige verden” som købemarkedet måske efterhånden ikke helt kan måle sig med længere. Heller ikke selvom jeg selvsagt ikke oplever at få mulighed for at knalde 14 superlækre piger på en dag i ”den virkelige verden” så er oplevelserne her altså ofte mere intense.

En sidste mulighed er tilstedeværelsen af lidt for mange mænd og lidt for mange ”Hansier”. Måske var jeg bare heldig de første gange jeg var i ELW, men jeg syntes stemningen var bedre. Der var lidt for mange albuer og junglelov denne gang i forhold til hvordan det ellers har været. Desuden var der det meste af tiden kun en pige i hvert rum til at tilfredsstille horderne af mænd. Tidligere har jeg oplevet at der var op til 3 piger ad gange i samme rum – OGSÅ selvom det var en hverdag som det også var denne gang.

Nuvel… som sagt har det stadig været en god tur og som altid en fornøjelse at rejse med Nille. Tak til pigerne, Mustafa og til Nille og den dansker vi mødte på turen. I var sgu godt selskab alle sammen :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for beretningen min abeven - dejligt med en update nu jeg ikke kunne være med denne gang.

 

Du har mødt et par spændende nye piger som jeg godt kunne tænke mig at stifte bekendtskab med ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Grundig beretning, både om alle de gode oplevelser og de knap så gode.

 

Kedeligt med de kedelige typer, der burde vises døren i stedet for at få lov til at blive og lægge en dæmper på den ellers gode stemning i huset.

 

Glæder mig til at jeg selv skal opleve stedet igen i februar, længe siden sidst for mig.

 

Du må gerne en anden gang lave nogle mellemrum i teksten :)

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse

 

Ja den er da blevet ret irriterende at læse teksten kan jeg godt se. Jeg havde faktisk lavet mellemrum, men de er åbenbart blevet spist, da jeg overførte den fra word. Det var så sent i går da jeg lagde den over at jeg ikke lagde mærke til det og desværre kan man jo ikke længere rette i teksten med mindre man opdager sådan noget lige med det samme.. håber det alligevel gav mening at læse :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror, bestemt, at jeg vil aflægge et besøg på dette sted, når jeg skal til Berlinalen i februar. Man kunne måske godt trænge til lidt afveksling imellem film fremvisningerne.  :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Håber at det er i orden at jeg også smider min anmeldelse / tur beskrivelse af et besøg her i tråden. 

 

Lad mig komme med en lille beretning. Jeg har var et stykke tid siden i berlin og havde i den forbindelse undersøgt sagerne lidt. Jeg havde sådanset besluttet mig for at det skulle være en omgangmed en thai til at starte med også senere på bordel / escort til noget ”GFE”. Efter en del kigning fandt jeg et sted i en forstad hvor udvalget på Thai’er så fint ud. Desværre var stedet med seperate lukkede lejligheder man skulle ringe på så dårlige muligheder for at kigge føret. Men nu var jeg jo kommet så valgte en pige der så sød ud på bilederne og gik ind. Billederne var ægte men langtfra nye så det endte med en halv dårlig opevelse.

 

Jeg tog til mit møde og da det var færdigt tænkte jeg nej, det skal ikke være bordel i aften jeg skal prikke til min freaky side så det måtte blive erlebnishwohnung. Jeg var derude omkring kl 18-19 stykker og tænkte ja det er måske lidt sent men hvis det ikke er noget få mig så er det ikke så mange penge. Efter et par gange op og ned af gaden tog jeg mig mod til og smuttede op.

Blev lukket ind og vist rundt, det er hurtigt overstået 2 bollerum et opholdsrum og så toilet, bad og omklædning.  Så vidt jeg husker var der gang i det ene rum da jeg kom og jeg fik klædt om badet og gjort klar. Startede med at kigge lidt rundt jeg skulle jo se om det var noget for mig. Efter at have kigget lidt blev det er hul :wink: altså pigen var ikke omgivet af 4 mænd hele tiden. Jeg besluttede mig hurtigt for at alt skulle foregå med kondom af hensyn til hende derhjemme og med så mange pikke der skal suttes tænkter jeg at rissikoen ved oralsex er noget højere denne slags steder. Samtidig bemærkede jeg at flere piger havde det med at køre forhuden helt tilbage og så gribe fat og den fremgangsmåde er mit hoved for følsomt til så kondomet passede mig fint. Nå jeg kom igang med denne første pige og det var sgu en fed oplevelse og intet problem med potensen (hujulpet på vej af Cialis som jeg som regel tager når den står på kondom sex). Efter et stykke tid var der andre der skulle til og jeg overlod pladsen og smuttede i bad uden at være kommet. Jeg kiggede lidt på mad udvalget tog mig noget at drikke og kiggede lidt på i det andet rum. Det slog mig faktisk ret hurtigt at det har da var en fed måde at gøre det på. Der var intet ”krav” om at skulle ejakulere og mulighed for at kneppe mange piger, jeg var hooked. Netop det med at komme har altid været et problem for mig og jegskal altid have gang i hånden for at kunne komme. Faktisk er det under 10 gange i mit liv jeg er kommet uden at jeg skal skal have en hånd med i spillet, sidste gang for en 3-4 år siden første gang jeg var på en blowjob bar i Thailand.  Nå men aftenen gik og der var god gang i løjerne og jeg havde sex med alle de piger der var der mindst en gang. Faktisk tilbragte jeg aftenen med at gå fra det ene bollerum til det andet stortset kun afbrudt af lidt og drikke og et bad. Da klokken var omkring 22 begyndte det at tynde ud i pændene og pigerne og jeg smuttede.

efter den første dag stod det klart for mig at selvom jeg havde forventet noget afdet af Berlin var det dette jeg måtte prøve igen dagen efter. Jeg var især overrasket over hvor involverende pigerne havde været. Jeg synes tit købesex kan virke som noget pigerne bare vil have overstået, men disse piger havde alle som en virket til at de nød arbejdet. Samtidig havde udskiftnigen været stor og det virker ikke som om at pigerne arbejder meget mere end 2 – 3 sessioner på en dag så de er ret friske.  Da jeg kom hjem på hotellet tjekkede jeg hjemmesiden for at finde pigerne men synes det var svært og for at være ærlig var det også totalt ligegyldigt.


Dag 2 her tog jeg som planlagt på arbejde og da jeg var færdig midt på eftermidagen tog jeg direkte ud til erlebnishwohnung. Klokken var vel omkring 15 da jeg kom og der var ikke så mange mennesker på stedet. Mig som ellers er til GFE’s synes det var lidt kedeligt når der ikke var mange mennesker og lidt for langt mellem udskiftningen af pigerne. Men det skulle jo ikke ødelægge en god dag så jeg kastede mig ind i løjerne og var sammen med samtlige piger der var tilstede. Klokken bliv lidt mere og folk og piger begyndte at komme. Omkring kl 6 var der mad på tagterassen så der sad man udenfor iført håndklæde og spiste mens man blev klar til flere forlystelser.
 

Nå men aftenen blev mere aktiv og der kom et par hvor pigen skulle serviceres af flere mænd og det tiltrak stor opmærksomhed, jeg var desværre ikke inviteret for hun var rigtigt lækker og super fræk. Der var også en pige som normalt ikke ville intressere mig, rødhåret og meget bleg. Men nu har jeg en svaghed for unge små piger og det var hun.  Samtidig var hun super fræk og jeg endte med at være sammen med hende på alle hendes sessioner. Der var også en kvinde som var lidt til den tunge side og igen måtte jeg melde mig frisk og sige at ja det var heller ike noget problem. Faktisk opdager jeg at det betyder slet ingenting hvordan pigen ser ud for det er mere hele stemningen som jeg synes er fed og så er det bare om at nyde det når man har chancen. Nå men jeg kører på og ender da også med at komme et par gange og omkring kl 22 så var det nok for mig og jeg trillede hjemad.

Alt i alt var det en super oplevelse og blot at side ehr og skrive om det give mig en småfed og lyst til at tage afsted igen. Det er klart noget der skal prøves igen, ville ønske at jeg kunne tage konen med på en swingerklub så man ikke behøvede at snige sig rundt bag ryggen, men det ligger ikke lige i kortene. Så nu må jeg se om jeg kan snige mig afsted en gang til næste år og prøve igen. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en rigtig god beretning og dejligt at høre du fik nogle gode oplevelser. Erlebniswohnung er en speciel klub, og helt sikkert ikke noget for alle.

Personligt elsker jeg jo stedet, pigerne og den dekadente stemning.

Den blege rødhårede pige kan næsten ikke være andre en min lille prinsesse Mandy - hun har nogle små kuglerunde og hårde silikone-babser.

Jeg håber også det jan blive til et gensyn med klubben snart igen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej :)

 

Hvornår åbner klubben og hvornår lukker den.

 

Jeg har svært ved at finde et entydigt svar på hjemmesiden!

Dog forstår jeg, at prisen skifter ved efter kl. 18.

 

http://www.erlebniswohnung.com/en/oeffnungszeiten-preise.html

 

Hvordan er antallet af piger og kunder fordelt over dagen?

Er der ugedage, hvor der er flere piger, og er der ugedage hvor der flest piger pr. mand.

 

P.f. tak

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den blege rødhårede pige kan næsten ikke være andre en min lille prinsesse Mandy - hun har nogle små kuglerunde og hårde silikone-babser.

Jeg håber også det jan blive til et gensyn med klubben snart igen

 

Jeg havde også tænkt på dejlige Mandy :wub:  :D da jeg læse beretningen. Hun passer til beskrivelsen.

 

Jeg er også klar på at besøge ERW igen :D jeg har jo fundet nye favorit piger :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

 

Hvordan er antallet af piger og kunder fordelt over dagen?

Er der ugedage, hvor der er flere piger, og er der ugedage hvor der flest piger pr. mand.

 

P.f. tak

 

 

det er svært at forudsige antal mænd men i weekenden er der flest mænd men også flere piger.

 

der kan være 10-50+ mænd. Nogle mænd er meget aktive og andre kigger mere på.

 

Man skal ikke stole blindt på vagtplanen, der sker ændringer på selve dagen, jeg vil sige ca. 80% pålidelighed.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Dialga

Hej de hr.

 

Skal snart et smut til Berlin og tænker om man skulle besøge Erleb bare lige for, at have set det og have prøvet det. Men da jeg aldrig har deltaget i Gangbang eller den slag ville jeg da godt vide lidt om hvordan det foregår. Ikke med betaling eller hvordan rummet ser ud, dette har jeg læst mig til, men mere hvad gør man med gummi og hvornår er det med og er det nogensinde uden? Er BJ med og stiller man sig bare i kø eller er det survival of the fittest?

 

mvh

Dialga

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej de hr.

 

Skal snart et smut til Berlin og tænker om man skulle besøge Erleb bare lige for, at have set det og have prøvet det. Men da jeg aldrig har deltaget i Gangbang eller den slag ville jeg da godt vide lidt om hvordan det foregår. Ikke med betaling eller hvordan rummet ser ud, dette har jeg læst mig til, men mere hvad gør man med gummi og hvornår er det med og er det nogensinde uden? Er BJ med og stiller man sig bare i kø eller er det survival of the fittest?

 

mvh

Dialga

 

For det første skal du ikke være pik forskrækket, du render rundt nøgen og halv nøgne det mestd af tiden blandt andre mænd.

 

Knald er altid med kondom, pigen sætter det på eller du selv gør det, husk at skifte kondom mellem pigerne, renlighed og sikkerhed er et must !

 

BJ er med eller uden alt efter pigen, så spørg hende eller se hvad de andre gør og efterabe.

 

Der er 2 bollerum med store senge, de kommer i spil alt efter hvor meget aktion og hvor mange mænd der er i huset.

 

Kø-kultur er en god ting, men der er altid folk som ikke overholder køkulturen, trist !

GB - Det handler om at dele og ikke beholder pigerne for sig selv, man kan blive bedt om at skifte hvis man knalder for længe... Du skal ikke regne med GFE det er ren pornosex. Dog for os som kommer der tit og kender pigerne, er der mere kemi og sjov indblandet. Men det kræver noget benarbejde over tid...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Dialga

Perfekt, tak forsvaret lige det jeg havde brug for. Måske jeg bare skulle holde mig til Artemis hele dagen istedet for at prøve noget jeg aldrig har prøver. Hvordan ser det ud på en lørdag? ved godt der er forskellige lørdage, men bare sådan så jeg har en fornemmelse af det. Skulle jo nødig få en dårlig knalde weekend i Berlin

Del dette indlæg


Link til indlæg

Perfekt, tak forsvaret lige det jeg havde brug for. Måske jeg bare skulle holde mig til Artemis hele dagen istedet for at prøve noget jeg aldrig har prøver. Hvordan ser det ud på en lørdag? ved godt der er forskellige lørdage, men bare sådan så jeg har en fornemmelse af det. Skulle jo nødig få en dårlig knalde weekend i Berlin

 

Der er mange mænd 50+ og meget run på om lørdagen, så jeg vil ikke anbefale ERW-newbies på fredage/lørdage. Prøv hellere hverdage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Dialga

Nå ja det kan jeg jo godt se, problemet er bare jeg nok kun har fredag og lørdag til fri leg. og planen er Artemis fredag das ganze tag og lørdag skulle prøves på nogle forskellige nye ting. Så er der andre ting du måske hellere ville anbefale at prøve end Missen lørdag også? ikke fordi jeg højst sansynlig ender på missen om aftenen igen lørdag

Redigeret af Dialga

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nå ja det kan jeg jo godt se, problemet er bare jeg nok kun har fredag og lørdag til fri leg. og planen er Artemis fredag das ganze tag og lørdag skulle prøves på nogle forskellige nye ting. Så er der andre ting du måske hellere ville anbefale at prøve end Missen lørdag også? ikke fordi jeg højst sansynlig ender på missen om aftenen igen lørdag

 

Berlin har mange ting at byde på... jeg ved ikke ved du er til.

Men du kan komme tidligt på ERW om lørdagen og tage videre på Missen, når du synes der bliver for mange mænd, det gør jeg ofte at tage på ERW først og derefter på Missen og knalder til de lukker kl. 05 :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Dialga

Det var lidt det der var min tanke. Havde også overvejet flatrate om dagen og missen om aftenen, er nok mest til de yngre piger og går ikke op i GFE da det er for mig ren sex og fornøjelse. Men har da godt nok læst at du ikke anbefaler nogle af stederne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var lidt det der var min tanke. Havde også overvejet flatrate om dagen og missen om aftenen, er nok mest til de yngre piger og går ikke op i GFE da det er for mig ren sex og fornøjelse. Men har da godt nok læst at du ikke anbefaler nogle af stederne.

 

Flatrate-steder King George og Caligula er en mulighed, men jeg vil ikke anbefale dem, de er ikke noget for mig, forholdene og stemningen er ikke god.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det siges at tredje gang er lykkens gang…….  Om det er rigtigt ved jeg ikke helt, men i hvert fald var det tid til det tredje gensyn med dette herlige etablishement…… stedet er tidligere velbeskrevet, så behøver nok ikke en nærmere præsentation – men bare for god ordens skyld kommer her et link:

http://www.erlebniswohnung.com/de/

 

Beskrivelsen vil blive en lidt rodet blanding mellem indtryk, vurdering af piger, gæster, stedet og personale…. Dette passer også meget godt med oplevelsen, som var nogle rodede dage med masser af bunkepul i et rodet miskmask :D

Jeg havde valgt mig en erfaren rejsemakker som jeg tidligere har haft mange gode og sjove oplevelser med, nemlig FKK eksperten Nille J. Vi var af sted to hverdage, mandag og tirsdag og tog et fly hjem til Danmark tirsdag aften.

…. Jeg ankom til stedet tirsdag ca 14.30 da jeg lige havde nogen ærinder i Berlin først… på dette tidspunkt havde festen været i gang i ca 2½ time. Jeg styrede straks mod skabe og et tiltrængt bad, mens jeg ud af øjenkrogen spottede Nille, der i vanlig stil var i fuld gang med at nedlægge en skøn blondine. Jeg tænkte at han ikke så ud til at kede sig, så jeg koncentrerede mig om mit bad og tænkte jeg ordnede den store gensynsseance bagefter. Efter badet stødte jeg til Nille, der lige var blevet færdig med at hygge sig med den skønne blondine, der viste sig at være pornomodellen Cony Clay: http://www.erlebniswohnung.com/de/cony-clay

Cony er en virkelig sød, sjov og festlig pige, og vi hyggede og pjattede en tid inden vi blev enige om at det var tid til at knalde…  så efter hun med et fantastisk blow havde gjort lille-Bonobo kampklar nød jeg hende i en dejlig missionær…. Som sædvanlig holder jeg ikke særligt længe i de indledende runder, så efter ca to min. måtte jeg overgive mig og komme i den dejlig pige. I det andet rum var en lidt ældre, men fræk, liderlig og slank pige i gang med at underholde de resterende gæster. Hun var vild og lod sig gerne fiste og fik flere sprøjteorgasmer. Nille fortalte at hendes navn var Anne (http://www.erlebniswohnung.com/de/anne) . Hun var meget populær, men jeg tænkte at der nok kom andre og smukkere modeller lige om lidt og ville egentlig hellere hyggesnakke lidt med Nille end at knalde. Så vi satte os ind i sengen i det bageste rum (til dem der kender stedet) og fik vendt verdenssituationen. Undervejs kiggede en lækker lille brun nipsesag ind til os fra tid til anden og smilede og flirtede…. Hun dæmpede på et tidspunkt lyset hos os da hun syntes vi så trætte ud og måske ville sove :D … til sidst endte hun med at smutte ind til os og smide tøjet… efter lidt tid kom de andre husarer ilende til, men Nille og jeg fik førsteret. Hun viste sig at hedde Asena http://www.erlebniswohnung.com/de/asena og under hele besøget begge dage oplevede jeg hende som sød, smilende og flirtende  - hun knaldede mest i missionæren hvilket var helt ok med mig.. hun røg hurtigt ind blandt mine favoritter.

Efter disse to indledende sexseancer fortager resten af de to dage sig lidt i sextåger og rækkefølge samt antal gange jeg var på hver enkelt pige har jeg ganske enkelt ikke styr på. Derfor tager jeg nu hver enkelt pige jeg var sammen med på turen og knytter et par ord.

Desværre bliver jeg før jeg går i gang nødt til at introducere en type, som Nille og jeg har døbt en ”Hansi”. En ”Hansi” er en fyr, der enten maser foran, knalder pigen alt for længe og får ejerfornemmelser eller blot opfører sig ubehageligt overfor pigerne og de andre gæster. Men nok om dem.. det er pigerne det handler om nu J:

Alexandra (intet link pt): Et af turens højdepunkter. Alexandrer var en ualmindelig smuk amerikansk pige, som jeg allerede hjemmefra havde spottet og glædede mig usandsynligt meget til. Nille og jeg havde placeret os strategisk godt på dobbeltsengen, da hun entrede rummet med en hale af fyre efter sig. Hun var ektremt populær, men heldigvis havde hun udset sig Nille og jeg og kravlede op i sengen og begyndte at sutte lille-Bonobo, som straks blev kampklar. Derefter satte hun sig op i sengen med ryggen til mig og lænede sig bagover….. jeg glædede mig allerede over at være blevet udpeget til at være hendes bagstopper, der kunne nusse hende mens hun blev kneppet af en masse fyrer. Men sådan kom det ikke til at gå …. Hun havde nemlig udset sig Bonobo-pikken som den første så hun fik hverfet en 4-5 pikke til side så Bonobo-aben kunne komme til i en dejlig missionær. Hun var meget nærværende med masser af kys og kærtegn og Bonobo fik sig endnu en favorit. Efter at have knaldet sådan et stykke tid nåede en stank af lokum Bonobos næsebor og han måtte give fortabt…. Det var simpelthen for usexet. Han gav pladsen til næste stive fyr, der viste sig at være stankens ejermand.. fy for satan.. stakkels pige.. godt klaret at hun klarede den uden at kaste op.  

Blonde Celine http://www.erlebniswohnung.com/de/blonde-celine.html:

Celine er en meget smuk, flirtende, udadvendt, fræk blondine. En rigtig sweetheart, der er meget opmærksom på mændene omkring sig og som aldrig har hænderne frie…. Der er altid lige en mand eller pik der kan få lidt opmærksomhed mens hun bliver knaldet af en anden og har en pik i munden… hendes blowjob var klasse :D … hun blev også hurtigt en af mine helt store favoritter på grund af hendes søde, smilende, flirtende og udadvendte sind. Jeg var på hende flere gange – kunne slet ikke få nok af denne skønne sexkilling J

Mia http://www.erlebniswohnung.com/de/mia.html:

Første gang mine øjne fangede Mias fik jeg verdens største og varmeste smil. Mia er også en helt igennem sweetheart. Varm, smilende og skøn hele vejen igennem, jeg havde flere skønne seancer med hende. Og så har hun i den grad passet sine knibeøvelser…  det var stramt, lækkert og helt umuligt at undgå at komme sammen med den pige. Virkelig skøn pige og helt fantastisk dejlig og medlevende sex. Hun ser ikke længere ud som på billederne på hjemmesiden da hun nu er korthåret. Normalt foretrækker jeg langt hår til pigerne, men det klædte hende faktisk og var ret sexet.

Selina http://www.erlebniswohnung.com/de/selina:

Tyrkisk pige, som var vældig populær og meget sød at se til. Udover det var dejlig sex, kom det ikke umiddelbart helt op at ringe hvilket nok mest skyldtes at hun var svær at komme til og nærmest blev overfaldet af mænd hver gang hun var på banen. Første gang jeg havde fornøjelsen af Selina var sammen med Nille. Vi havde begge stået noget tid i rummet og bare observeret indtil vores begejstring blev håndfast og vi rykkede tættere på. Efter Nille havde været på, overlod han pænt og gentlemandagtigt pladsen til sin wingman. Dette blev for meget for en tysk ”Hansi”, der brokkede sig højlydt og længe over ikke at komme til. Jeg knaldede Selina i ca et minut og gad så ikke mere da ”Hansi” havde skabt en så dårlig atmosfære og totalt ødelagt fornøjelsen ved sex. Heldigvis fik jeg mod dagens afslutning atter fornøjelsen af et lækkert blowjob af Selina, der denne gang var til at komme i kontakt med for mandemylderet. Jeg skulle lige til at stikke pikken i hende da Mustafa, stedets ejer, kom ind og proklamerede at festen var slut. Selina brokkede sig på mine vegne og spurgte om jeg ikke lige kunne få lov at knalde hende, før vi lukkede og slukkede. Dertil svarede Mustafa at jeg havde været der hele dagen og hverken kunne knalde ordentligt eller komme mere. Jeg knaldede hende alligevel og kom efter 2 min. Det fik Selina til at knække sammen af grin og triumfere og hun ville have, jeg skulle vise mit fyldte kondom til Mustafa. Jeg havde dog forinden nået at smide kondomet ud. Jeg tvivler også på at der havde været meget at se da det var 8. gang jeg kom den dag ;)

Lena-Marie http://www.erlebniswohnung.com/de/lena-marie:

Her er så nok turens absolutte højdepunkt, skarpt forfulgt af Blonde Celine, Mia, amerikaneren og en hemmelige pige, hvis navn jeg ikke fik fat i. Ultra fræk, sød medlevende med masser af kys og kærlige kærtegn undervejs. Og så er hun bare virkelig smuk! Billederne på hjemmesiden yder hende ingen retfærdighed what-so-ever. Hun er MEGET smukkere i virkeligheden. Nogle heldige udvalgte fik lov at kysse hende med tungen. Dette gjalt så desværre ikke mig. Nille var overbevist om at det skyldes at jeg har fuldskæg. Måske har han ret – næste gang kommer jeg glatbarberet :D

Yvonne http://www.erlebniswohnung.com/de/yvonne.html:

Yvonne er en gammel kending og den eneste jeg kunne genkende fra mine tidligere besøg. Ganske smuk nipsesag med de dejligste store, naturlige babser. Jeg har før berettet meget positivt om Yvonne og hun har givet mig nogle fantastiske oplevelser, men må give Monte ret. Hun er omskiftelig og kan svinge fra virkelig sød og medlevende til mere kold og ”besværlig”. Da hun ankom om mandagen virkede hun irriteret. Jeg fik dette til trods et dejligt forspil hvor hun i vanlig stil kyssede mig blidt på brystet og gav et dejligt blow. Da vi startede i missionæren så hun alt andet end nydelsesfuld ud, så jeg satte tempoet ned og trak mig næsten ud, men uanset hvad jeg gjorde så hun temmelig utilfreds ud. Til sidst opgav jeg og hun sagde at min pik var for stor. Næste dag virkede hun mere i hopla – og selvom jeg havde besluttet mig til at jeg ikke ville knalde hende mere i denne ombæring endte det alligevel sådan. Hun forsøgte at få mig til at komme i munden på hende og gav mig ca 5 min.. så var hendes tålmodighed opbrugt. Jeg skulle lige til at gå, men gav det alligevel et forsøg med lidt doggie… det lykkedes en del bedre end dagen før om end det stadig ikke kom helt op at ringe som jeg ved det kan gøre med hende…. Men Yvonne er omskiftelig.

Maggie http://www.erlebniswohnung.com/de/maggie:

Maggie er en slank, meget flot pige, så vidt jeg husker med tatoveringer, men i hvert fald med langt sort hår. Hun ligner efter min bedste overbevisning slet ikke hende på billederne, men Nille påstod hårdnakket at hendes navn var Maggie, så det tror jeg på J. Hun virkede rimeligt kold til at starte med, og jeg regnede ikke med andet end en middelgod oplevelse – dette ændrede sig dog undervejs hvor hun forvandlede sig til en ultrafræk og medlevende sexkilling. Hun får mine bedste anbefalinger og den eneste grund til at hun ikke ryger på listen af favoritter er at linjen jo bliver nødt til at blive trukket et sted.. de kan jo ikke alle være favoritter selvom det faktisk var tæt på :D

Martina http://www.erlebniswohnung.com/de/martina:

Nok den yngste deltager I de to de to dage vi var der. En lille, meget smuk nipsepige. Hun ser ikke helt ud som på hjemmesiden, da hendes hår er blevet affarvet og har fået røde striber….. men det gør hende bestemt ikke grimmere at se på. Til gengæld var det så desværre også en pige, der ikke så ud til at trives med at lave det hun lavede. Hun havde en sprogbarriere, da hun hverken talte tysk eller engelsk. Hun holdt sig meget for sig selv og talte ikke rigtigt med hverken piger eller de andre gæster. Jeg havde egentlig besluttet at lade hende være, men da hun endelig var på var hun egentlig meget sød og indbydende, så jeg faldt for fristelsen og havde et dejligt samleje med hende. Jeg ville dog nok anbefale hende en anden beskæftigelse for har lidt på fornemmelsen at det ikke er så sundt for hende, det hun har gang i her.

Mareen http://www.erlebniswohnung.com/de/pornostar-mareen-deluxe.html

Mareen var så den absolutte kontrast. Mega fræk og porno-agtig. Fuld af fest, farver og fræk energi. Hun var væsentligt smukkere i virkeligheden end man kan fornemme på billederne på hjemmesiden og med på den værste. Da jeg endelig kunne komme til for begejstrede mænd tog jeg hende bagfra. Jeg lagde forsigtigt ud, men efter kort tid bankede hun sin velformede numse op mod mig og indikerede at hun ville have det hårdere.. det fik hun så :D …. Jeg forsøgte undervejs, til de andre gæsters – ikke mindst Nilles store fornøjelse, at finde hendes g-punkt. Noget jeg før har haft held med, men det lykkedes ikke denne gang. Dette er normalt ikke noget jeg kaster mig ud i medmindre pigen tydeligt er med på legen…. Det var Mareen!!!!

Hemmelig pige:

Well, nok egentlig ikke særlig hemmelig, men jeg fik ganske simpelt ikke fat i hendes navn. Hun var lav og en anelse buttet uden at være fed, men gav en fuldstændig fantastisk oplevelse. Hun var fuld af varme, kærlige berøringer og sex. Det var det tætteste jeg kom på kæresteagtig sex i denne ombæring og det var lige før man kunne glemme at man havde betalt for at være sammen med hende. Super, super dejlig pige.

Eva http://www.erlebniswohnung.com/de/eva.html :

Rosinen I pølseenden Eva kom jeg desværre aldrig til at knalde, hvilket skyldtes en kombination af at jeg havde været i gang hele dagen og var kommet 6 gange, samt et par ”Hansier”, der ikke kendte til hverken køkultur, pli eller alm god opførsel og jeg blev så irriteret på dem at rejsningen faldt flere gange. Men fræk så hun ud. Totalt gang i hende med fisting, sprøjteorgasme og sandwich – Nille tilbød hende en dansk sandwich, men lilleBonobo var død så hun kunne kun få en dansk ”under”bolle :D Hun var en megafrækkert som jeg helt klart vil fokusere på hvis jeg igen skulle komme forbi ELW.

Endelig vil jeg slutte af med nogle generelle betragtninger og sjove røverhistorier:

Det positive først. Nille er sgu skøn, sjov og festlig at rejse med. Vi havde flere knaldeseancer med masser af sjov og hifives når den ene blev suttet i den ene ende og den anden knaldede i den anden. Undervejs på førstedagen stødte vi på en anden dansker som vi også havde masser af sjov og hygge med undervejs. Han stødte også til os den efterfølgende dag. Han fortalte meget varmt om pikmassagen Linghammassage, som jeg godt kender til, men aldrig har prøvet på Erlebniswohnung, så det skyndte jeg mig at skrive mig op til. Da det endelig blev min tur, udspillede der sig det morsomste scenarie jeg længe har været vidne til. Massøsen hed Samira, og på trods af at jeg både havde lavet aftalen og småsnakket med hende mente hun pludselig at jeg ikke kunne snakke nogen brugbare sprog, så hun kaldte Nille over som tolk. Hun forklarede så på engelsk hvad der skulle ske, at jeg bare skulle slappe af og at jeg helst skulle komme til sidst. Nille gentog så med fast stemme præcist hvad hun lige havde sagt, stadig på engelsk, til mig. Dette var absurt komisk, men stod på et stykke tid uden at damen forstod komikken. Først da jeg på engelsk forklarede hende at jeg altså talte flydende engelsk og derefter på tysk sagde ”men vi kan da også tale tysk hvis du foretrækker det”, så hun totalt forvirret ud og mente at der nok ikke var brug for Nille alligevel :D …… selve massagen var fantastisk og det lykkedes hende faktisk at få mig til at komme selvom jeg var ret brugt på det tidspunkt.

På et tidspunkt da Nille og jeg hang ud inde i stuen hvor man spiser, kom Cony Clay ind og beklagede sig over smerter i lænden og jeg tilbød hende massage hvilket hun straks sagde ja til og Nille ilede ind efter olie til mig. Det udviklede sig til ren hygge hvor jeg masserede i den ene ende mens Nille masserede i den anden. Dejlig pige hende Cony Clay.

Det var så til gengæld også en af de eneste gang jeg sad i stuen og hyggede med pigerne. De stunder plejer jeg at have en del flere af når jeg har været i Erlebniswohnung hvor jeg også tidligere har oplevet en del mere flirt og sjov på gangene med pigerne end jeg oplevede denne gang. Hvad dette skyldes kan jeg ikke helt sætte fingeren på. Det var helt sikkert ikke en dårlig oplevelse og jeg har haft masser af sjov og god sex i løbet af de to dage og alligevel kom det aldrig helt op at ringe som det har gjort tidligere hvor jeg nærmest følte mig som i paradis (se f.eks. ).

Grundene kan være mange. Måske skyldes det at jeg ikke fik flirtet helt så meget med pigerne som jeg plejer og ikke havde lige så intim kontakt som tidligere (det kan man nemlig godt opnå selvom det er Gangbang). Måske er jeg bare mættet i forhold til købesex. Jeg får i øjeblikket masser af skønne oplevelser i ”den virkelige verden” som købemarkedet måske efterhånden ikke helt kan måle sig med længere. Heller ikke selvom jeg selvsagt ikke oplever at få mulighed for at knalde 14 superlækre piger på en dag i ”den virkelige verden” så er oplevelserne her altså ofte mere intense.

En sidste mulighed er tilstedeværelsen af lidt for mange mænd og lidt for mange ”Hansier”. Måske var jeg bare heldig de første gange jeg var i ELW, men jeg syntes stemningen var bedre. Der var lidt for mange albuer og junglelov denne gang i forhold til hvordan det ellers har været. Desuden var der det meste af tiden kun en pige i hvert rum til at tilfredsstille horderne af mænd. Tidligere har jeg oplevet at der var op til 3 piger ad gange i samme rum – OGSÅ selvom det var en hverdag som det også var denne gang.

Nuvel… som sagt har det stadig været en god tur og som altid en fornøjelse at rejse med Nille. Tak til pigerne, Mustafa og til Nille og den dansker vi mødte på turen. I var sgu godt selskab alle sammen :D

 

 

TOP TOP beretning Bonobo!...virkelig fedt at læse. Tag mig med nlste gang. Jeg vil osse prøve ELW... :mrgreen:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

TOP TOP beretning Bonobo!...virkelig fedt at læse. Tag mig med nlste gang. Jeg vil osse prøve ELW... :mrgreen:

 

 

Vim, jeg har lavet en sang til dig og en hyldest til ERW :D

 

 

Ta mig med til dit drømmeland

der hvor man ka drømme

og ta mig med ud i verdens larm

der hvor man ka larme

ta mig med til Joanna Erlebniswohnung

ta mig med ta mig med ta mig med

hvis det er der hvor man ikke bare

skal passe sig selv.....

 

Yeahhhh :D

 

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vim, jeg har lavet en sang til dig og en hyldest til ERW :D

 

 

Ta mig med til dit drømmeland

der hvor man ka drømme

og ta mig med ud i verdens larm

der hvor man ka larme

ta mig med til Joanna Erlebniswohnung

ta mig med ta mig med ta mig med

hvis det er der hvor man ikke bare

skal passe sig selv.....

 

Yeahhhh :D

 

 

Hahahahahahaahahahahahahahah....Nille du ER en ener!.....hold da kæft du er så tosset på den gode måde.

Ja, tag mig nu MED for fanden!!!!..... Min krop skriiiiger på ELW!...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hahahahahahaahahahahahahahah....Nille du ER en ener!.....hold da kæft du er så tosset på den gode måde.

Ja, tag mig nu MED for fanden!!!!..... Min krop skriiiiger på ELW!...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 

Ok hvornår er du klar :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...