Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg beklager på forhånd hvis jeg har oprettet denne tråd et forkert sted men det er første gang jeg prøver;) så bær over med mig...

Så kom dagen hvor at en sydfynsk fyr skulle miste sin mødom, inde for betalingssex verdenen;)

Jeg skulle til møde i Kbh, og på vejen derover tænkte jeg, nu skal det fandme være, ind på en rasteplads med mig og på eroguide for at kigge på et sted som i anbefaler, den landede så på ratree i Valby. Jeg ringer så nervøst til dem og for fat i en som måske kan sige 3 ord på dansk og for bestilt til til kl 18.30, da jeg lagde på tænkte jeg åhh hvad er det jeg har rodet mig ind i;) men jeg tog mig sammen og mødte troeligt op kl, 18.30..

Banker på og en sød 30 årig kvinde lukker op og sige kom ind, kom ind, med et stort smil.

Jeg kommer nervøst ind til nogle rigtig fine lokaler, (og jeg er VIRKELIG sippet med sådan noget!) jeg spørg om jeg nå låne toilettet da jeg har fundet ud af man skal cirka pisse hvert 3 min når man er nervøs;) efter jeg havde trådt af på naturens og mine vegne, bliver jeg fulgt en til et pænt varmt rum med en stor 2 mands seng/briks med hul til hovedet... Dejligt:)

Hun spørger mig hvad jeg kunne ønske mig og vi aftalte 1 times b2b til 1000kr og hun sagde dejligt.

Jeg tog tøjet af og smed mig på sengen, hun startede med lige at trykke på hele min krop bar lige 1 min, så hoppede hun ned og tog alt sit tøj af mens hun gik og nynnede julemusik, faktisk lidt hyggeligt;) haha

Hun hopper så op på sengen til mig og giver mig faktisk en rigtig god massage, havde selv ikke forventet noget særligt, men blev rigtig positivt overrasket... Jeg bliver cirka masseret i en halv times tid med mig liggende på maven, og den fik satme ikke for lidt, det var lige fra godt oliet fisse i nakken, og hun var alle Steder. En gang imellem satte hun sig lige på skrævs over min hånd så jeg lige kunne få lov til at mærke fissen.. Også havde hun en sjov ting med at hun bed mig i ballerne, mens hun fniste som en lille skole pige, men ja fred være med det..

Hun for mig så vendt om og hele kroppen fik en tur, med lidt leg med lillemanden en gang imellem. Men så tog fanden ved hende, oh hun begyndte at gå i aktion med lillemanden det blev kørt mellem brysterne, mellem skamlæberne, suttet helt til roden... Og nu var jeg liderlig og spurgte om jeg lige kunne få en hjelm på lillemand, men hun ledte og ledte og kunne ikke finde noget kondom, så åbnede hun døren ud til gange og råbte på thai, noget med et kondom ville jeg gætte mig til, så kommer en ung 25 årig pige trissene med et, pigen jeg er sammen med åbner lige døren så den anden pige kan se mig liggende totalt nøgen med jern på! De hun fniste og jeg sagde for sjov i min liderlighed jeg gir 300kr ekstra hvis hun kommer ind og leget med! Og det gjorde hun fandme, til min store overraskelse, hun smed også tøjet også fik jeg dobbelt BJ, efterfulgt af at den ene red mig mens den anden sad over mit hovede... Det hele sluttede af med at jeg skiftede med at tage dem begge bagfra og fik lov til at sprøjte ud over sen unge piges røv!

Efter seancen bliver jeg fulgt ud på badeværelset af de 2 kvinder hvor jeg bliver vasket af, og en lille små sutter i badet..

Når alt kommer til alt var det en KANON oplevelse, som første gang! En trekant med 2 piger, det var sku en oplevelse, til 1300kr!;)

Rigtig søde, frække Piger, med dejlig rene omgivelser! Og virkelig diskret, og gode parkerings mulighed lige foran døren!

Kommer helt sikkert igen;)

Nu vil jeg køre øm og brugt, men glad tilbage til fynsland;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kanon?? Nej fantastiskt!. Og det sjove (og besværlige) er at man jo ikke kan bestelle eller regne med sådanne oplevelser. De kommer når de kommer; og i thaiuniversum så sker det faktiskt indimellem.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Husk når du parkerer hos Ratree at få en parkeringskort til og sætte i ruden ellers risikerer du at det bliver en dyr fornøjelse

 

the rider

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så må jeg have været heldig i aften fordi det fik jeg sku ikke... Havde jeg ikke tænkt på! Men der sidder heldigvis ikke noget i forruden;)

Men tak for tippet..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Husk når du parkerer hos Ratree at få en parkeringskort til og sætte i ruden ellers risikerer du at det bliver en dyr fornøjelse

the rider

Jeg holder altid på sidegade der er fri parkering

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alt kan ske på en thaiklinik. Ingen kender forløbet, før man atter står på gaden :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Congratulations Mr SvbFyr you've just been Ratreed. :-) Welcome to the brotherhood of Ratreed's. Once in a lifetime experience, but a memory that lasts forever.........

Buddha aka Buddhalicious

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak skæbne, en fin introduktion..... Det kunne være man skulle tage at få sin Ratree-mødom taget.

 

syntes også jeg er lidt stiv i nakken.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skulle have været henne og besøge Sam fra Thai Tanni i dag, men fik en kort snak med hende på telefonen og hun kommer først tilbage i starten af januar. Lidt i vildrede og godt liderligt tænkte jeg Ratree skulle prøves. Ringede og bestilte tid, dukkede op 25 min. senere og blev modtaget af en kvinde på 149 cm (altså ikke en dværg - hun er jo Thai) der hed noget i stil med Anni. Hun oplyste selv sin højde i forbindelse med en snak vi havde senere, derfor ved jeg det så præcist. Jeg vil skyde hende til at være ca. 35 år og petit, men med lidt "kvinde" figur. Hun spurgte om hun måtte massere mig og jeg var da helt klar. Vi aftalte 1.000 kroner og at alt var tilladt (ved ikke selv hvad det dækker over, men så høre man da ikke ordet "nej" hele tiden). Hun var skide skæg - sang og masserede og fes rundt på mig splitter nøgen. Hev i banditten, stak finger i røven på mig, kyssede lidt og en masse andet gøgl. Hun masserede mig meget med fissen og det gjorde hende tydeligvis vildt liderlig. Hun blev vildere og vildere og lavede nogen sjove moves på mig. Hun red mig hårdt og vildt som om vi kneppede og gned og gnubbede sig op ad min pik så jeg til sidst var ved at eksplodere og miste orienteringssansen. Det samme skete åbenbart for hende også, for da da jeg på et tidspunkt lige skulle tjekke hvordan fanden hun kunne simulere så godt opdagede jeg hun red mig for fulde gardiner. Jeg stoppede hende og hun sagde pænt undskyld, men det er jo svært og styre når liderligheden tager over. Vi legede videre med hinanden og det lykkedes mig faktisk at give hende en vild orgasme med et par fingre i fissen og én i røven. Hun krampede nærmest og måtte til sidst stoppe med ordene "oh no, I pee pee". Da vi begge var færdige og helt udmattede lå vi bare og snakkede i ca. 15 min. hvor hun blidt masserede min pik og nussede mig - vildt hyggeligt. Jeg ved godt min beskrivelse er lidt detaljeret, men jeg har ikke oplevet så sjov en tur siden Nancy var hos 505. Jeg kommer helt sikkert igen på et tidspunkt, men tror jeg skal lure lidt på de andre piger også, de er vidst alle sammen en god oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har selv tidligere besøgt den thai pige som Rambuk har anmeldt, og jeg oplevede nogenlunde det samme som omtalt.

Men hun er altså nærmere 45 end de 35 år og så virker hun lidt småskør, men det var da en interessant oplevelse og for 1000kr for det hele ja så kan man godt finde på at komme igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har selv tidligere besøgt den thai pige som Rambuk har anmeldt, og jeg oplevede nogenlunde det samme som omtalt.

Men hun er altså nærmere 45 end de 35 år og så virker hun lidt småskør, men det var da en interessant oplevelse og for 1000kr for det hele ja så kan man godt finde på at komme igen.

 

 

Jamen  -  er det ikke det, der gør et besøg til en oplevelse?

 

Hun skiller sig meget positiv ud fra andre, måske knap så service-mindeje thai-girls. Absolut et plus eller 10 i bogen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det der Thai massage har aldrig rigtig sagt mig noget; mest qua min fordom om at asiatiske piger har for små bryster til min smag.

Jeg synes ikke, at der fremgår noget om barm størrelsen på den benævnte: "Ratree" i anmeldelsen, men siden, at det var muligt for anmelderen at køre lillemanden af mellem brysterne på hende, så tænker jeg at de ikke kunne være helt små. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt pragtfulde Anni og fået næsten samme tur som Rambuk. Hun er fantastisk når hun lever sig helt med i det, for Anni nyder det bestemt også.

I det hele taget er Ratree's massage-sted et af byens bedste.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skulle have været henne og besøge Sam fra Thai Tanni i dag, men fik en kort snak med hende på telefonen og hun kommer først tilbage i starten af januar. Lidt i vildrede og godt liderligt tænkte jeg Ratree skulle prøves. Ringede og bestilte tid, dukkede op 25 min. senere og blev modtaget af en kvinde på 149 cm (altså ikke en dværg - hun er jo Thai) der hed noget i stil med Anni. Hun oplyste selv sin højde i forbindelse med en snak vi havde senere, derfor ved jeg det så præcist. Jeg vil skyde hende til at være ca. 35 år og petit, men med lidt "kvinde" figur. Hun spurgte om hun måtte massere mig og jeg var da helt klar. Vi aftalte 1.000 kroner og at alt var tilladt (ved ikke selv hvad det dækker over, men så høre man da ikke ordet "nej" hele tiden). Hun var skide skæg - sang og masserede og fes rundt på mig splitter nøgen. Hev i banditten, stak finger i røven på mig, kyssede lidt og en masse andet gøgl. Hun masserede mig meget med fissen og det gjorde hende tydeligvis vildt liderlig. Hun blev vildere og vildere og lavede nogen sjove moves på mig. Hun red mig hårdt og vildt som om vi kneppede og gned og gnubbede sig op ad min pik så jeg til sidst var ved at eksplodere og miste orienteringssansen. Det samme skete åbenbart for hende også, for da da jeg på et tidspunkt lige skulle tjekke hvordan fanden hun kunne simulere så godt opdagede jeg hun red mig for fulde gardiner. Jeg stoppede hende og hun sagde pænt undskyld, men det er jo svært og styre når liderligheden tager over. Vi legede videre med hinanden og det lykkedes mig faktisk at give hende en vild orgasme med et par fingre i fissen og én i røven. Hun krampede nærmest og måtte til sidst stoppe med ordene "oh no, I pee pee". Da vi begge var færdige og helt udmattede lå vi bare og snakkede i ca. 15 min. hvor hun blidt masserede min pik og nussede mig - vildt hyggeligt. Jeg ved godt min beskrivelse er lidt detaljeret, men jeg har ikke oplevet så sjov en tur siden Nancy var hos 505. Jeg kommer helt sikkert igen på et tidspunkt, men tror jeg skal lure lidt på de andre piger også, de er vidst alle sammen en god oplevelse.

 

Er der billede af Anni på hjemmesiden eller escortguide?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ikke lykkedes mig at finde nogen billeder af Anni. Hun er rimelig almindelig af udseende og jo åbenbart nærmere 45 end 35 (jeg må være en hver piges drøm når jeg konsekvent skyder dem yngre end de er). Hun har mellemlangt hår og så lagde jeg mærke til at hun har en form for tiks. Hun kniber øjnene i og er meget længe om at åbne dem igen. Hun er klart kønnest når hun sætter håret op i en tot. Altså ingen teenager, men holder sig ret godt af en ca. 45 årig og så er hun som før nævnt lidt småskør, i still med den første Nancy fra 505 (hende der ikke er aktiv mere).

Redigeret af Rambuk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg beklager på forhånd hvis jeg har oprettet denne tråd et forkert sted men det er første gang jeg prøver;) så bær over med mig...

Så kom dagen hvor at en sydfynsk fyr skulle miste sin mødom, inde for betalingssex verdenen;)

Jeg skulle til møde i Kbh, og på vejen derover tænkte jeg, nu skal det fandme være, ind på en rasteplads med mig og på eroguide for at kigge på et sted som i anbefaler, den landede så på ratree i Valby. Jeg ringer så nervøst til dem og for fat i en som måske kan sige 3 ord på dansk og for bestilt til til kl 18.30, da jeg lagde på tænkte jeg åhh hvad er det jeg har rodet mig ind i;) men jeg tog mig sammen og mødte troeligt op kl, 18.30..

Banker på og en sød 30 årig kvinde lukker op og sige kom ind, kom ind, med et stort smil.

Jeg kommer nervøst ind til nogle rigtig fine lokaler, (og jeg er VIRKELIG sippet med sådan noget!) jeg spørg om jeg nå låne toilettet da jeg har fundet ud af man skal cirka pisse hvert 3 min når man er nervøs;) efter jeg havde trådt af på naturens og mine vegne, bliver jeg fulgt en til et pænt varmt rum med en stor 2 mands seng/briks med hul til hovedet... Dejligt:)

Hun spørger mig hvad jeg kunne ønske mig og vi aftalte 1 times b2b til 1000kr og hun sagde dejligt.

Jeg tog tøjet af og smed mig på sengen, hun startede med lige at trykke på hele min krop bar lige 1 min, så hoppede hun ned og tog alt sit tøj af mens hun gik og nynnede julemusik, faktisk lidt hyggeligt;) haha

Hun hopper så op på sengen til mig og giver mig faktisk en rigtig god massage, havde selv ikke forventet noget særligt, men blev rigtig positivt overrasket... Jeg bliver cirka masseret i en halv times tid med mig liggende på maven, og den fik satme ikke for lidt, det var lige fra godt oliet fisse i nakken, og hun var alle Steder. En gang imellem satte hun sig lige på skrævs over min hånd så jeg lige kunne få lov til at mærke fissen.. Også havde hun en sjov ting med at hun bed mig i ballerne, mens hun fniste som en lille skole pige, men ja fred være med det..

Hun for mig så vendt om og hele kroppen fik en tur, med lidt leg med lillemanden en gang imellem. Men så tog fanden ved hende, oh hun begyndte at gå i aktion med lillemanden det blev kørt mellem brysterne, mellem skamlæberne, suttet helt til roden... Og nu var jeg liderlig og spurgte om jeg lige kunne få en hjelm på lillemand, men hun ledte og ledte og kunne ikke finde noget kondom, så åbnede hun døren ud til gange og råbte på thai, noget med et kondom ville jeg gætte mig til, så kommer en ung 25 årig pige trissene med et, pigen jeg er sammen med åbner lige døren så den anden pige kan se mig liggende totalt nøgen med jern på! De hun fniste og jeg sagde for sjov i min liderlighed jeg gir 300kr ekstra hvis hun kommer ind og leget med! Og det gjorde hun fandme, til min store overraskelse, hun smed også tøjet også fik jeg dobbelt BJ, efterfulgt af at den ene red mig mens den anden sad over mit hovede... Det hele sluttede af med at jeg skiftede med at tage dem begge bagfra og fik lov til at sprøjte ud over sen unge piges røv!

Efter seancen bliver jeg fulgt ud på badeværelset af de 2 kvinder hvor jeg bliver vasket af, og en lille små sutter i badet..

Når alt kommer til alt var det en KANON oplevelse, som første gang! En trekant med 2 piger, det var sku en oplevelse, til 1300kr! ;)

Rigtig søde, frække Piger, med dejlig rene omgivelser! Og virkelig diskret, og gode parkerings mulighed lige foran døren!

Kommer helt sikkert igen;)

Nu vil jeg køre øm og brugt, men glad tilbage til fynsland;)

 

Er det rigtigt forstået, at Ratree suttede dig uden gummi?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...