Hop til indhold
CJ69

Pauschalclub Münster, Aphrodite Wellness Kiel, Laufhaus Kiel og en gadepige i Odense

Recommended Posts

Pauschalclub Münster

 

Jeg har egentligt en fast politik herinde, at jeg ikke skriver positive anmeldelser. Mest på grund af den perifide og personfjendtlige polimik nogle personer herinde ligger for dagen når der endeligt er nogen som skriver noget positivt - vi ved alle hvem det er, så navne er ikke nødvendigt. Men nu gør jeg en undtagelse, da jeg oplever det tyske forum som en smule mere taknemmelig og positiv omkring indlæg.

 

Jeg har i noget tid overvejet at prøve den tyske oplevelse af enten en FKK eller Flat Rate. Besluttede mig endeligt for at teste en flat rate, og efter nogen tid på nettet faldt valget på Pauschalclub Münster - mest baseret på anmeldelser inde på International Sex Guide samt billederne på hjemmesiden.

 

Jeg ankom kort før åbning kl. 11 på en lørdag. Ved indgangen blev jeg mødt af en pæn dame i alm. tøj, som kunne se på mig, at det hele var lidt nyt. Fandt hurtigt ud af, at hun snakkede engelsk, hvilket hjalp meget. Hun viste mig rundt og forklarede hurtigt om stedet: Bruser, wc, sauna og pool. Gennem døren var lokalet hvor man mødte pigerne - man skulle kontakte dem, de kom ikke til dig. Ovenpå var der kino (biograf) og hver anden time sexshow samt et sted at spise. Man får badesandaler og badekåbe ved indgangen samt et skab til ens ting. Et hurtigt bad og så rundt og kigge: Kontakt rummet med bar var meget lille - fire 2-persons sofaer og ca. 8 barstole. På første salen var der yderligere fire sofaer som man ventede i med pigerne når der var kø til værelserne. En kino med stort lærred og en dobbeltseng foran samt 3 sofaer på hver side af midtergangen. Der var nogle tæpper som adskilte kino fra vente-sofaerne, og ellers var kino mørkt med nogle få, små, røde lamper. Ved siden af kino var der et lille spiseområde med 3-4 små borde. Ikke noget at skrive hjem om - hverken spisestedet eller maden. Derudover er der 3 bollerum i stuen og 3 bollerum på 1. sal.

Tog nedenunder igen - der var ca. 4-5 mænd fra starten ud over mig, og de var allerede begyndt at tage pigerne til rummene. Kiggede rundt på pigerne - de lignede billederne forbløffende godt, og nogle var bare model-smukke.

1 - Natalia: Kiggede rundt for at se hvem der var ledig. Beatrix, som jeg havde set frem til havde besluttet sig for en pjækkedag, og de andre mænd faldt nærmest over hinanden for at komme til Bonny. Så en umiddelbart pæn blondine, som sad alene. Spurgte om jeg måtte sætte mig - naturligvis. Natalie talte nogenlunde engelsk, hvilket var en fordel. Vi snakkede lidt frem og tilbage i 5 min. inden hun spurgte om vi skulle have sex? Ja tak! Op i et rum på 1. sal, og Natalia gik i 3 min. Pigerne henter åbenbart en jeton nede i baren som de når dagen er omme kan veksle til euro. Natalia var pæn men tydeligtvis ældre end hendes billeder indikerer - der er sket noget photoshop her. Hun er flot og sød men har nok lige rundet 40 år vil jeg tro. Hun kyssede blidt med tungen, ikke noget særligt. Så et blødt blowjob, heller ikke noget særlígt. Derefter en ridetur, doggy med mig stående udenfor sengen og lidt missionær. Så en afslutning med hånden, hvor jeg kom så meget, at hendes hår var klistret til - jeg undskyldte, men hun tog det nu meget pænt. En kort snak på et par minutter og så ud. Følte mig godt tilpas med en god start.

 

2 - Maya: Ventede i nogle minutter, hvorefter jeg tænkte, at jeg kunne begynde at gøre klar til den næste. Fandt Maya i en sofa og satte mig ved hende. En kort snak - talte ok engelsk, og så af sted på et værelse. Maya giver ikke et rigtigt blow, men slikker lidt op og ned af skaftet. Derefter en god ridetur - det kan hun finde ud af. Så en tur med doggy hvor der rigtig bliver gået til den og til sidst et skud på hendes faste bryster. Pæn, stram ung-pige krop, men ikke den bedste ydelse i rummet.

 

3 - Michaela: Et bad og så ind i baren. Der var 3-4 piger ud af de 11-12 der var på arbejde. Med kun 6 værelser, hvor er resten så henne? Sætter mig ved baren og snupper en kaffe - ganske ok kvalitet. Ved siden af sidder en ung pige med den sprødeste krop. Snakker lidt - hendes engelsk er ikke så godt, men det går an. Hun er top lækker: Spænstig fast og rund røv, dejlige ungepige bryster med de flotteste lyserøde brystvorter. Bløde og en god størrelse men sidder helt som de skal på en unge pige der er i starten af 20'erne. Dejligt. Efter at have fået energi tilbage snupper vi et rum ovenpå. Tredje pige, og tredje rum ovenpå tænker jeg - så mangler jeg bare de tre nedenunder, så har jeg prøvet dem alle. Ind i værelset, og Michaela smutter i 2 min. mens hun henter en jeton. Tilbage på værelset og et par håndklæder ud på sengen. Som med de andre starter hun med en sutter, og det gør hun rigtig godt - bedste indtil videre i dag, og hun gør det i et pænt stykke tid, ca. 6-7 min. Så en ridetur hvor hun bare går til den, først hvor hun sidder som en frø og rigtig får løftet sig med højde på, og så mere klassisk hvor hun læner sig ind over mig, så jeg kan sutte og slikke hendes lækre bryster. Derefter en doggy med en langsom start hvorefter hun sætter tempoet op til der bliver knaldet igennem. Derefter noget missionær hvor jeg slikker hendes bryster - hun giver kun tantekys, så ikke så meget af det. Benene op og så knaldes der igennem til jeg afslutter. En snak mv. i et par minutter, og så er den tur slut. Dagens bedste på alle punkter indtil videre og med en pige der er sindsyg lækker.

 

4 - Alex: Efter tre piger på under 3 timer var det tid til en puster. Kiggede lidt rundt igen: Der var nu nogle flere mænd, men ingen brugte poolen. Snuppede lidt mad og så lidt porno i kino. Eva og Alex lægger derinde, men der er ikke gang i showet, så snakker lidt med dem. Eva er faktisk langt pænere end hendes billeder giver udtryk for - hun er ikke helt ung, men er stadig ganske ok udseende. Begge piger talte godt engelsk - Alex sagde hun var fra Skotland. Nogle mænd kigger forbi og får nogle blowjobs med afslutning i munden. Ventede til show nr. to: Denne gang var der lidt mere gang i det, og der blev suttet, slikket og knaldet for alle pengene. Må sige jeg var imponeret over begge piger, særligt ved Alex var hendes blow og Evas evne til at knalde og klynke. Sad og så på nogle mænd fik afsluttet og smuttede. Til sidste var der kun en fyr der knaldede Eva i doggy mens hun klynkede højlydt, og ingen andre i rummet. Så samlede mod (er lidt genert) og gik op til sengen. Alex var der straks og begyndte at sutte mig. Og fuck hvor er hun bare god til at sutte. Så der stod jeg op og fik suttet pik så englene sang mens en mand lidt foran knaldede Eva i doggy mens hun klynkede. Udenfor kunne man høre trafik af folk og nogle gik også lige forbi for at tage noget at spise. Det hele var så frækt, at efter 10 minutter himmelsk blowjob kom jeg i munden på Alex. Satte mig ned og så manden knalde Eva færdig hvorefter showet var forbi. Snuppede et bad, hentede en bog og tog noget at spise hvorefter jeg læste i en time. Der  var nu ganske mange mænd - måske 7-8 mænd i kontaktrummet og ikke en eneste pige. Hvor er de piger henne? Med 12 piger og kun 6 værelser, så må de sidde og hygge lidt mellem mændene i de små lokaler de har til personalet ovenpå. Efter en lur på sofaen ved poolen og en lur mere ovenpå i kino samt et show mere med Alex og Eva hvor jeg så nogle mænd knalde dem begge til de knap kunne stå, så gik jeg ned i kontaktrummet. Stadig ikke rigtig nogen piger.

 

5 - Bonny: Hen omkring 18 tiden så jeg så Bonny endelig ledig. Hun er petit - min langefinger og tommefinger kunne nå rund om hende ankler og hendes håndled var utroligt tynd. Fik hende med på et værelse i stueetagen selvom hun ikke virkede oplagt - tror hun har haft meget travlt. Og det kunne mærkes på hendes service. En hurtig sutter, gummi på og så en ridetur. Er du vild hun er stram - og hendes faste bryster er naturlige, hvilket jeg ikke havde troet. Hun rider igennem i nogle få minutter men er vist træt, så sætter sig mellem mine bene og sutter samt spiller mig til jeg kommer i hendes åbne mund med tungen stukket ud imens jeg kigger hende i øjnene. Ikke nogen synderlig god tur, men man skal have lidt sympati med pigerne. Vi snakker lidt: Hun har et barn på fire år, gift med en tyrkisk mand, men har en russisk "ven" som hun tjener lidt på. Er faktisk fra Bulgarien. Leger lidt med hendes nøgne krop: Slikker brysterne og klemmer hendes lille faste røv og rører hendes krop. Og så er tiden gået - nok dagens dårligste tur, men forståeligt hvis hun har knaldet non-stop i små 6 timer nu.

 

Der var stadig mange mænd men nu var der dukket lidt piger op igen. Flotte, unge, faste, slanke, stramme piger. Lagde mærke til at både Mara og Floria var lækre (ret sikker på at det var dem). Også Evelin, som ellers havde fri kiggede ind i civilt tøj - hun var overdreven lækkeri alm. tøj og man begyndte at fantasere om at knalde hende. Så noget bundeslige og et sex show med Eva og Alex igen. Kom ned i rummet - havde håbet at enten Flori eller Mara var der men intet held.

 

6 - Jamila: Fik øje på Jamila i en sofa. Satte mig ved hende da jeg var tiltrukket af hendes store bryster - hun talte glimrende engelsk, hvilket var dejligt. Vi snakkede i noget tid, og der kom frem, at hun var fra det vestlige afrika, men ellers udgav sig for at være fra Jamaica. Efter 20 min. spurgte jeg om hun ville med i rummet - hun undveg lidt og jeg havde også en fornemmelse af at have fanget en typisk afrikaner på Vesterbro. Ikke en god følelse, men hendes bryster så lækre ud. Spurgte om hun ville vente ovenpå med mig, og troede engentligt at hun sagde nej, og at jeg så kunne slippe væk på den måde. Men hun kom med ovenpå og vi ventede på et værelse sammen. I værelset kom reglerne: Ikke kysse på mund, ikke kysse på bryster mv. Hun gav en sutter og derefter en kort ridetur som ikke var noget særligt. Så en god lang missionær hvor jeg gik til den i 15 min. Besluttede mig for at styre mig, da jeg følte jeg max kunne skyde en gang mere og ikke ville bruge den på hende. Så fik et ok knald og så under bruseren.

 

7 - Efter bruseren tog jeg ovenpå: Alex og Eva var lige startet et nyt show: Eva blev knaldet i alle positioner mens Alex suttede en fyr og red ham til sengen næsten faldt fra hinanden. Håbede at mændene ville forsvinde, så jeg lidt diskret kunne få en tur. Men til min ærgelse blev mændene sidden og kiggede på efter deres tur og forsvandt alt for langsomt. Alex blev kaldt ned til en kunde som havde ringet og bestilt hende, så Eva var alene. Efter noget tid var der kun jeg og en anden mand i kinoet, og Eva var netop begyndt at pakke sammen. Så var det nu eller aldrig, så jeg rejste mig op, smed badekåben på gulvet og legede lidt med Evas store kunstige bryster velvidende der sad en mand og kiggede på. Alligevel lykkedes det mig at blive stiv, og lagde mig mens Eva kravlede ned mellem mine ben og begyndte at sutte. Fuck hvor er hun god til det. Hun kravle op og ville kysse mig på munden, men jeg undveg. Så spurge hun "Fickern oder nur spritzen im mund?", hvortil jeg svarede "Fickern und dann spritzen im mund". Hun svarede ok og suttede lidt videre dybt, vådt og sugende. Dejligt! Så kom hun kondomet på og satte sig op og begyndte at ride - jeg kunne se lyset fra pornofilmen reflektere på hende mens jeg klemte hendes store bryster, og tænkte "Lige nu sidder der en mand og glor på mit stive skaft glide ind og ud af hendes fisse". Utroligt, at jeg ankom for 7,5 timer siden som en genert type og nu lå jeg og kneppede til offentlig skue for liderlige mænd. Hun red mig godt og grundigt mens hun klynkede, og selvom hun ikke er så lækker på billederne, så må jeg indrømme at jeg tændte vildt på hende: Hun ser bedre ud end på billederne, hun er villig og kan gå til den godt og længe og så er hun skide sød. Så til sidst kom jeg imens hun red mig.

 

Tog et bad og satte mig ind i baren. Overvejede om jeg skulle blive og se om der var endnu et skud i bøssen mens jeg drak et par kopper kaffe. Men Bundesliga kampene begyndte at komme til en slutning og der var mere liv i mændene, så jeg tænkte det igen ville være svært at komme til pigerne. Af særlige syn var en far og søn udflugt hvor sønnen knap var 18 år at se på, som snakkede og derefter tog hver deres pige til rummene. Besluttede mig, at det var nok at knalde med seks piger og får en sutter med mundsprøjt af en syvende var en god høst. Jeg var i hvert fald ganske godt tilfreds, så tog ud og klædte om. Afleverede min nøgle og blev lukket ud med ønske om at komme tilbage. Bonny sagde endda pænt farvel med en "Ciao Danimarca" og et kys på kinden. Tænkte alle pigerne var skide søde, servicen generelt god trods et par smuttere, og besluttede mig for bestemt at tage køreturen igen.

 

Aphrodite Wellness Club

Begyndte om aftenen turen mod Flensburg. Overnattede på et motel ved autobahnen og fortsatte søndag formiddag. Omkring Kiel slog jeg ind forbi Aphrodite Wellness Club. Stedet virkede lidt tomt - ingen biler, og så var det generelt nedkørt. Bygningerne omkring lignede slum med gamle håndklæder og tæpper for vinduerne fremfor gardiner, ukrudt over alt og bag et plankeværk til højre for indgangen lå der en gammel udtjent madras smidt, og nogen syntes så lige at der skulle tømmes et klamt askebæger ovenpå. Ringede på døren og en pige i tyverne åbnede - tydeligt ikke en af dem til rådighed da hun var i gammelt joggingtøj. Spurgte om prisen "130 euro" svarede hun. Sagde, at det forstod jeg ikke og viste hende priserne på deres hjemmeside, hvor der stod 70 euro om søndagen og ellers 90 euro for alt. Nein nein... Det var "mit VIP karten". Pointerede så, at der ved siden af stod "Rabatte stod at man sparede 20 euro med VIP karte". Hvorfor skrive det der så? Det kunne hun ikke svare på. Nå men, så var prisen 130 euro? Ja svarede hun. Hvortil jeg spurgte, og jeg kan købe VIP karte nu og bruge? Ja svarede hun igen. Og så er prisen 70 euro? Nein nein 20 euro rabatte sagde hun... 110 euro sagde hun irriteret. Og jeg ligeså, så på engelsk sagde jeg "Du har lige sagt at de 70 euro var med VIP karte, og nu vil du ikke alligevel? Hvorfor skriver i så 70 euro overhovedet hvis det ikke passer"? Hun kiggede både irriteret og forvirret på mig, og jeg gik. Inden da havde et par af pigerne kommet forbi: En var omkring 50, blond, høj, slank og ikke videre køn. Den anden så bare forfærdelig ud: Tyk, grim og ikke særlig sexet.

 

Så konklusionen er, at prisen er 130 euro altid og 20 euro rabat med VIP kort. Og alle de andre priser på hjemmesiden er lodret løgn for at lokke kunder til, og så snyde dem efter den lange køretur. Bliv væk!!

 

Erocenter Kiel

Efter Aphrodite smuttede jeg forbi Kiel hvor der er nogle Laufhauses. Har været der en gang før, hvilket ikke var den store succes, da der på en lørdag eftermiddag ingen piger var. Denne gang - en søndag sidst på eftermiddagen eller først på aftenen - og der var lidt flere piger der. De var ofte utroligt agressive i deres tilgang, og en enkelt begyndte at svine mig til da jeg ikke valgte hende, hvor hun stod og råbte efter mig "Why you come here? You just look, yoo don't go with girl, why you come here? Go home to wife"... Og det råbte hun op og ned af gangen mens man gik igennem. Ret ubehageligt. I det tredje af de 3 centra fandt jeg en gang med unge og slanke østpiger. Spurgte om prisen ved en "Blasen und fickern dreizig euro". Samme pris som sidste, så sagde ja og gik ind. Da hun havde fået pengene var det pludseligt ikke blasen und fickern, men blasen oder fickern og jeg skulle vælge. Klagede men nu forstod hun hverken tysk eller engelsk - fedt, en svindler. Når men tog fickern, lagde mig og ventede på hun startede. Fik mig stiv og sattge gummi på. Så ville hun have mig op, men nu var det mig der ikke forstod tysk, så hun måtte sætte sig ovenpå. Og så gik hun i gang med at ride for fulde galop  - helt tydeligt at jeg skulle kommen hurtigt. Men da jeg dagen inden havde skudt seks gange, så kunne jeg holde. Så lukkede øjnene og tænkte på grimme kvinder. Det virkede efter hensigten, for jeg kom ikke sådan lige. Og hver gang hun blev træt og satte tempoet ned tog jeg hårdt fat i røven på hende og hev hende op og ned. Hun stønnede og sveden dryppede ned på mig og endeligt skød jeg. Hun kollapsede udmattet og med store chokerede øjne, mens jeg rolig hev gummiet af og smed på sengen, tørrede mig og smed servietten og tog tøj på og gik. Hun sad stadig på sengen og var forpustet. Nå men uanset hvad, så er jeg færdig med laufhause i Kiel: For få piger, for mange svindlere, for dårlig service og for aggressiv stil. Så hellere en god pige i Flensburg.

 

Mirabella, Odense.

Efter Kiel var det langs og på turen sad jeg og tænkte på alle de lækre piger jeg havde knaldet og hvor god en weekend jeg egentligt havde haft. Blev så opstemt, at jeg lige trillede af motorvejen og fandt ind til Østergade i Odense. Husker at have set overordnet på Eroguide, at der var gadepiger, men har ikke fulgt det nøjere da stedet normalt ikke er relevant for mig. Men trillede igennem alligevel - en enkelt pige, og hun var ganske pæn. Parkerede og gik over til hende. Blev enige om sut og sex for 500. Hun tog mig ind til en stenhugger der lå lige hvor hun stod. Op langs muren på venstre side af stenhuggeren indtil vi stod ved en figur af en sten - tror det skulle være til et springvand. På nabogrunden var der en gadelampe, så vi var faktisk nogenlunde oplyst. Kinky tænkte jeg, men efter Pauschalclub Münster var jeg lidt mere modig. Så 500 skiftede hånder og så sutte Mirabella (eller Myrabella som hun sagde hun hed). Og det gjorde hun godt - ingen brug af hænder og gode dybe sut. Hun ville stoppe efter 3 minutter men fik hende til at sutte i 3 minutter mere. Så op og ned med hendes bukser og bøjede sig forover og lod røven stritte bagud. Så blev jeg ført ind og begyndte ellers at knalde. Fik tempo på og så blev der knaldet igennem godt og længe. Hun klynkede højlydt og ude på vejen stoppede mindst en fodgænger og kigge på i lidt tid, gik så lidt væk og kiggede igen. Sagde "He's looking at us" hvilket bare fik hende til at skubbe igen bagud og klynke endnu højere. Så faldt den ud og hun begyndte at spille den, satte sig ned og suttede videre. Efter nogle minutter med det fik jeg lov at tage hende lidt mere i doggy og efter 3 minutter hidsig stående doggy mere skød jeg af. Alt i alt varede det ca. 17 minutter og jeg var faktisk rigtig godt tilfreds med servicen af en gade pige. Kunne godt finde på at komme igen.

 

Og det var så den weekend med sex. Pauschalclub Münster er en lille klub men med søde piger og god service samt et godt show. Maden er ikke fantastisk men man får stillet den værste sult. Billederne er vellignende omend nogle har fået en omgang photoshop, og de er rigtig flotte piger. Vil give klubben en 4+ på en 5 skala. Aphrodite Club er et svindelfortagende der er ude på at snyde med prisen og pigerne er gamle og grimme (min vurdering uden at jeg blev der). Laufhaus Kiel er et typisk laufhause med nogle få ok piger, nogle få svindlere og en masse lukkede døre. Og Mirabella i Odense er bare et stop man skal lave og give et godt stående knald mens hun klynker højlydt.

 

http://pauschalclub.de/muenster/

http://www.aphrodite-kiel.de/vip.php

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mht. priserne på Aphrodite, har du overset den detalje, at du kan nøjes med at betale for at komme ind i klubben som er en wellness-club - det koster kun € 60,-/dag (€ 40,- med VIP) (Eller du skal først betale for at komme ind i klubben) Ønsker du også sjov med pigerne hele dagen, skal du betale yderligere € 70,- (€ 90,- fre/lør) - det er sådan set regulært nok - man skal bare kunne læse og forstå prislisten.

 

Men noget tåbeligt, at de ikke får ryddet op og lavet det lidt pænt ude foran - men de satser måske mest på kunder, der kommer efter mørkets frembrud - og som ikke ser det - eller selv bor endnu værre  :roll:

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej CJ69

 

Du har bedrevet en omfangsrig beretning, med mange gode detaljer og brugbare informationer.

 

Beretningen er meget personlig, har kant og kan nok også skille vandene, men hver sin lyst og sine grænser.

 

Er selv forbeholden omkring de billigste flatrate klubber, men har besøgt Pauschal klub i Dortmund, og det i høj grad fordi at kæden mig bekendt har den højeste pris for flatrate i Tyskland.

 

Prisen er 150 euro, og når så det hedder sig at man max er på rummet med pigerne i 15 - 20 minutter i modsætning til 30 minutter på FKK, og nogle flatrate klubber er mere attraktive for en del yngre pæne piger, som enten vil være i overskud eller bare ikke nok efterspurgte på FKK, ja så kan nogle flatrate klubber tilsyneladende være win win for piger og mænd.

 

Kun synes jeg at en pige som Bonny burde have taget sig en pause, og undværet et par jetoner, ventet lidt med at tage flere gæster

 

Jeg har i hvert fald lyst til at besøge Pauschal kæden igen, og tak for opdateringen på Aphrodite Wellness Club, som ser ud til ikke at være turen værd.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som Jernsvinet oplyser er der todelte priser på Aphrodiete. Man betaler for at komme i klubben og kan så betale for at lege med piger. Det er dog beskrevet lidt dårligt på HP.

Ejeren har selv sat stedet i stand indvendig, et stort arbejde. Det udendørs kommer senere, haven skal jo først benyttes til sommer.

 

Dine erfaringer med at komme som genert og senere deltage i gruppesex har jeg også haft. I fjor ankom jeg til Optasia på mit første klubbesøg og tre timer efter lå jeg på en kæmpeseng med tyve andremenesker.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som Jernsvinet oplyser er der todelte priser på Aphrodiete. Man betaler for at komme i klubben og kan så betale for at lege med piger. Det er dog beskrevet lidt dårligt på HP.

Ejeren har selv sat stedet i stand indvendig, et stort arbejde. Det udendørs kommer senere, haven skal jo først benyttes til sommer.

 

Dine erfaringer med at komme som genert og senere deltage i gruppesex har jeg også haft. I fjor ankom jeg til Optasia på mit første klubbesøg og tre timer efter lå jeg på en kæmpeseng med tyve andremenesker.

 

Hej Gungner,

 

Tak for afklaring på Aphrodites priser - Jernsvinet havde faktisk også påpeget det. Jeg syntes dog stadig det er lidt skrøbelig at de ikke selv kan forklare sammenhænget. Måske var det sproget, men da danskere må forventes at udgøre en væsentlig andel af deres opland, så bør de måske være mere præcise med deres kommunikation.

 

Men tak for afklaring.

 

Og gruppesex var det nu ikke helt det jeg havde. Der var ikke andre i sengen og kun en enkelt der kiggede på, men det er nu også en fin intro for mig. Måske det bliver den store seng hos Optasia næste gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Næste gang jeg besøger Aphrodite vil jeg kommentere forvirringen, hjemmesiden er forvirrende, måske med vilje ; men i dit tilfælde gav det bagslag.

Optasia, nu Fantacy-lounge har vist ikke længere faste gangbangs som før i tiden, da var det hver anden time.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...