Hop til indhold
cuddler

Anabel er tilbage :-)

Recommended Posts

Jeg har faktisk ventet længe for Anabel.  Faktisk lige siden jeg læste en fin anmeldelse af Heine, for hun rejste snart bagefter. Men nu er hun tilbage i 14 dages tid, og jeg sørgede for at være der på hendes første dag, før hun når at blive overbooket og træt. Jeg håbede også på, at hun måske ikke havde fået så meget sex under semestret i Barcelona, som hun faktisk bekræftede var tilfældet. Jeg tog en time til kr.1400 (græsk og megafransk er ekstra).

 

Anabel er en meget sød pige på ca. 25, ret atypisk for en spanier idet hun er høj og slank.  Billederne ligner hende fuldstændigt.  Er annonceteksten ærlig?  Det kunne godt virke sådan, for den er lang og velskreven (telefondamen taler dansk), men desværre var den helt den samme tekst, som blev brugt for hendes forgænger Mirela.  Kun navnet og bryststørrelsen var ændret.  Det nævnte jeg også, og jeg kan se, at nu er der kommet en ny tekst, som faktisk passer meget godt.  I det hele taget er dette et sted (en nydelig lejlighed nær Enghaveplads) som i min erfaring er til at stole på på alle måder.  

 

Hun er stolt af, at hun er én af de sidste piger med naturlige bryster, som hun selv siger det.  De er en B-C, bløde og ikke faste, så måske ikke i alles smag, men de passede godt til mig.  Balderne var ligeledes lige til at få fat i med hænderne. Kroppen er meget fin, dækket ind i smagfuld lingerie som det var en fornøjelse at pille langsomt af.  (Hofteholderen var dog så sexet at se på, at jeg lad den blive siddende.)  

 

Anabel er blid og kærlig.  Som hun mange gange siger ”I like to play”.  Blide, forsigtige berøringer, og hendes kys er blide og udforskende i stedet for anmasende.  Så faktisk ret meget GFE ja!  Hun siger også klart, at hun foretrækker kunder, der bliver i lang tid, og at se de samme kunder flere gange, så hun kan lære dem at kende.   Da hun taler udmærket engelsk, er det også ret nemt at bruge tiden sammen med hende.  Hun var også opmærksom på min krop, og hurtig til at tage til sig mine antydninger af, hvad jeg kan lide.

 

Vi startede med ret lang tids stående nusseri, for at udnytte hendes højde, hvor de dejlige baller og den yderst venlig kusse også kom under kærlig behandling, til bifaldende lyd fra Anabel.  Derefter en tur mellem hendes ben, hvor det til sidst lykkedes mig at få hende til at komme. Hun er hvad hun kalder multiorgasmisk, dvs. mange små orgasmer i stedet for én stor, som kan virke lidt forvirrende, for hun siger ikke ligefrem stop ligesom de fleste, men kramperne var tydeligt at mærke. 

 

Efter den lange slikketur var lillemanden blevet helt slap, men det tog hende ingen tid at få den helt op på fuld størrelse igen bare ved den indledende ”lege”, for hun gik i gang med det franske.  Det var hun ret god til, den var våd og munden blev fyldt ud, men halsen kom ikke rigtigt med.

 

Men jeg kommer kun én gang, så vi skulle over i missionæren, min yndlingsstilling, da man samtidigt har kontakt med overkroppen.  Hun virkede dog ikke stram nok til, at jeg ville kunne komme ad den vej, og tiden var ved at være gået, så efter en dejlig ridetur lad jeg hende gøre det færdigt med munden og hånden, så vi havde lidt tid til at nusse, inden jeg skulle gå ud i den bitre kolde vejr igen.

 

Jeg ville ikke sige, at Anabel tog pusten af mig, ligesom hun gjorde for Heine, for der manglede lidt lidenskab måske.  Og hvis du er til hurtig, hård bolleri er hun nok ikke pigen til dig. Men hold da op hvor er hun sød og dejlig, og nok ét af de allerbedste valg, hvis du også kan lide at lege og at nusse.

 

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=15886  

 

VESTERBRO''INCALLS ONLY" BYENS BEDSTE PIGE ** 100% UFORGLEMMELIG OPLEVELSE** *** Åbningstider Mandag-lørdag kl. 10:00-22:00 Søndag kl.12:00-20:00 *** Service:GRÆSK,cum in mouth, cum In face, superfransk,megafransk, dansk,

Hej med jer alle sammen ... 

Jeg er en 25 årig SPANSK skønhed, med langt hår, 158 cm. Meget flot krop, meget feminin og sexet, kærlig, udadvendt, sympatisk, vil du virkelig nyder. 


Jeg er en sensuel pige, der er rigtige for dig, så du kan nyde det bedste af min sensuelle væsen. Det gør dig dampende varmt, forførende oplevelse, kærtegn, blid erotik, Så du vil gå amok med min lidenskabelige kys og min sexede forførende blowjob. Jeg ELSKER at gøre og modtage nydelse. 
Paradis er i dine hænder .... Hvis du besøger mig ... altid har tid til DIG *** ALLE MINE FOTOS ER 100% ÆGTE *** 

Jeg ikke besvare en SMS, HVIS DU KAN LIDE OPLYSNINGER give et kald ... 

Du kan besøge mig i min private og diskrete lejlighed på Vesterbro i København, og jeg forventer samme diskretion af dig. Mange kysser og hilsener 
Anabel

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ærlige tekster? Mmm. Jeg har undersøgt sagen nærmere. Det er faktisk to annoncer for Anabel p.t.  Det ene, som jeg citerer ovenpå, er præcist den samme, som der står for den anden pige på stedet (Karol, sidste dag i morgen.)

 

Den anden er den samme, som der stod for Mirela:

 

Anabel,

Erotikgudinden i absolut verdensklasse, forfører dig med sit magiske væsen og sine spirituelle hænder og sender dig med raketfart til lykkens erotiske paradis.

Hos Anabel får du oplevelser som er helt unikke. En brændende varm sexgudinde, som formår at skabe intimitet, som var hun din helt egen elskerinde. Frækhed, sensualitet og romantik går op i en højere enhed. Hæmningsløs, kreativ, initiativrig, berøringsvenlig og indlevende.

Krop er fræk og med former på de rette steder. Hun har C-skåls bryster, der er legesyge og og hun kan lide at du giver dem opmærksomhed. Missen er velduftende og velplejet. 
Hun er en super dejlig, varm og villig pige, der ELSKER at hygge, kæle og forkæle. 
Smilende, imødekommende og du vil ikke være i tvivl om at hun ELSKER at udfolde sig på lagnerne. 
Ses vi???

 

Så SÅ personlige er de desværre alligevel ikke.  Men trods alt meget bedre end alle de annoncer med kun 3-4 linjer på fed skrift. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Cuddler,

Og tak for din anmeldelse.

Nogle spørgsmål: 

Er i danskere meget små? For en høj svensker som mig er jo nemlig ikke 158 cm særligt højt.

Hvis hon er multiorgasmisk og kommer mange "små" gange .... hvordan mangler det så lidenskab? I mine øre lyder det temmelig liderligt?

 

Jeg spørger fordi jeg for en gangs skyld gerne vil have en god latinoplevelse, og hvis jeg læser mellem dine linier så får jeg følelsen at du faktiskt ikke er helt tilfreds?

Læser jeg for meget mellem linjerne?

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

De har klokket i det i annonceringen, fordi de genbruger teksterne.  Hun er nok 168cm.  172 med mellemhøje hæle, tror jeg nok at hun sagde.  

 

Hun er fin nok Bananas, tøv ikke.   Det er nok mig, der manglede lidt lidenskab i dag, tror jeg ved nærmere eftertanke. Jeg var nok ikke helt så oplagt, som jeg troede. Det sker nogle gange, når men er nødt til at gøre det efter kalenderen, pga resten af livet, der kommer i vejen ;-) 

 

På én måde var det er helt usædvanlig god latineroplevelse - fordi hun snakker engelsk!  Det gør de færreste af de latinske piger, der arbejder her en gang imellem.  Og det ER vigtigt, når man satser på at få en forbindelse til pigen, synes jeg.

 

Men ellers synes jeg at jeg har haft ret mange gode oplevelser med dem, bl.a. med en anden pige på samme adresse.  Dog også nogle stykker, hvor det ikke gik så godt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Det er nok mig, der manglede lidt lidenskab i dag, tror jeg ved nærmere eftertanke. Jeg var nok ikke helt så oplagt, som jeg troede. Det sker nogle gange, når men er nødt til at gøre det efter kalenderen, pga resten af livet, der kommer i vejen :wink:

 

 Den at resten af livet kommer i vejen kender jeg godt. :eek:  Den evnen har det jo, livet, at komme i vejen.

 

Tak for svar.

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Davs fellow guiders.

Hoppas ni förstår min Svansk

Well oh well Anabel.

Jag får väl bidra till skaran av beundrare, eller i alle fall Cuddler.

Jag var hos henne i Tirsdags. Och jag må verkligen sige att nusse & leg blev det meget av.

Hon öppnade dörren i liknande outfit som på hendes billeder. Damn, she´s hot, och höj. Er ikke normalt till den höjde, men hendes soft approach smältede mig.

Nice lejlighed. Ren og velduftende. Ligsom Anabel.

Jag vill ikke gå in på detaljer, men hon kommer att vara en av mina bäste upplevelser, top 10. Maise is still #1 Så ni som liker Soft, nusse och blödte kys. Well She´s a catch.

Och om ni er som mig og Cuddler. Som har svårt att komme mer en en gang. Se då till att njud med nusseriet en stund innan ni går all in. Det är det värdt.

Ende minus var hendes Hair extension. Földes märklig när du tog fatt i hendes hår....

Buddha aka Buddhalicious

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt at høre Buddha!  Enig om, at Maise er nummer 1. Har dog kun været der én gang - lidt for dyr til mig desværre.  Jeg har en grænse på kr.1400 for en time. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Veyron

Var forbi Anabel idag & hun er lige så skøn som ved de tidligere besøg sidste år! Lækker fast krop! ca. 170 cm plus minus? God b skål. Elsker at modtage fransk og sikke lyde hun kan fremstønne :-P

Tror hun er på adressen i 8-10 dage endnu.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Veyron

Hun er 180 med høje hæle! Glemte lige at tilføje :shock:

Redigeret af Veyron

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...