Hop til indhold
Findus

Showdown i Vestjylland: Livzilla vs. Snorkosaurus

Recommended Posts

Da I nu er klikket ind af nysgerrighed kan det godt afsløres, at det drejer sig om en anmeldelse af Liv - link: http://www.escort-side.dk/Super-dejlige-Liv?ad-id=1299
 
For at par måneder siden besøgte jeg Liv, da hun undtagelsesvist kunne besøges i Jylland. Det var mit andet besøg hos hende, og det var en lige så stor succes som det første. Så da Liv i denne uge igen er at finde i nærheden af Skjern skulle successen gentages. Det blev et længerevarende besøg som jeg vil får svært ved at huske tilbage på uden at rødme - men det startede egentlig med en misforståelse. 
 
Jeg har ikke bil, og den kollektive trafik i Vestjylland kan alt efter temperament betragtes som enten en vittighed eller en tragedie. Et besøg på en hverdagsaften er i praksis umuligt. I september blev problemet løst ved at kombinere besøget med en overnatning i shelter ved Skjern Å. Planen var at stå op til den lettende morgendis og fuglesang når solen stod op over de sensommer grønne enge - virkeligheden var strid blæst, finregn og en råkulde der trængte gennem alt.
 
Da Liv skrev for nogle uger siden til mig om sine ferieplaner aftalte vi – og efter en del PB'er frem og tilbage - et besøg i weekenden hun ankom som tyvstart på hendes gæsteoptræden i Vestjylland. Med mit sidste besøg i tankerne skrev jeg tilbage "men jeg overnatter altså ikke i shelter igen". For mig var det underforstået, at besøget skulle lægges så tidligt at jeg kunne nå hjem samme dag. Liv svarede overraskende, at hun godt nok ikke havde "all nighters" på menuen men var frisk på et bud. Hmm, ja det var egentlig ikke meningen, men hvorfor ikke? 
 
Det blev aftalen, så lørdag aften mødte jeg op på den angivne adresse, mirakuløst nok uden at fare vild i mørket. Liv tog imod, og vi startede stille og roligt i sofaen med kaffe - men snart stod kaffen glemt og halvkold på bordet, mens et spor af nu overflødigt tøj viste vej til soveværelset. 
 
For dem der er interesseret i detaljer er Liv er en lille pige, knap 160 cm., fast og lækker med kort lyst hår som blotter nakken på en meget indbydende måde for den der er glad for at nusse. Hvis man søger de helt unge, sprøde piger skal man ikke vælge Liv. Men som mange kvinder i 30´erne har hun en erfaring og en selvsikkerhed på lagenet, som de helt unge piger kan mangle. En erfaring og selvsikkerhed der virkeligt rykker når det kommer til sexen ;) 
 
Detaljerne i første halvleg vil jeg kun beskrive kort, men vi startede ud med det franske i forskellige pirrende varianter til os begge, og gled over i det danske i en heftig og våd udgave. Først med Liv som den bestemmende, og da jeg ikke havde tålmodighed længere vendte vi rundt og afsluttede i en ret hård missionær med dybe stød.
 
I pausen var der pizza, rødvin og en del snak før vi gik videre til aftenens anden halvleg og de mere kinky lege. Men den slags interesserer som bekendt ingen, så det springer jeg let og elegant over....   
 
I 3. halvleg snakkede vi om løst og fast, mens vi gjorde kort proces med det sidste af rødvinen og de medbragte snacks. Liv er, som vi kender hende herindefra, en pige med holdninger, hjerne og hjerte som er en fornøjelse at snakke med. Vi kom vidt omkring – og 3. halvleg trak ud til midt på natten. Et spørgsmål var vi helt enige om - det ville ikke være en dårlig idé, hvis Liv engang i en ikke alt for fjern fremtid tager en ny arbejdsferie i Jylland ;)
 
 
PS: For dem der er interesseret i udfaldet af opgøret, dominerede Snorkosaurusen natten med sin mægtige brølen, men da dagslyset brød frem fik Livzilla overtaget takket være sin naturlige morgengnavenhed :smile:
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lizilla? Morgengnaven? Tsk tsk ;)

...

 

Såe? Er du da sikker på hvem der er "Livzilla" og hvem der er "snorkosaurusen" i historien ;)

Redigeret af Findus

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...