Hop til indhold
Spice

Super oplevelser i Barcelona

Recommended Posts

Jeg havde tænkt samle beretninger fra mit besøg i Barcelona i denne streng. To besøg var blandt de bedste erfaringer, jeg har haft i köpesex. En af ​​dem var en god oplevelse og en erfaring sluttede før den startede  :mrgreen:


Jeg sad en søndag formiddag på mit hotel og planlagde.

Top Damas var et bordel med et meget godt ry. Den var Prio 1.
Link: http://www.topdamas.com/

Jeg havde også fundet to damer, og i det mindste den første syntes virkelig spændende. De var også PRIO 1. Men jeg turde næsten ikke håbe på at få en aftale med dem.

1. Den første var Andrea La Diosa. Her er nogle links om hende. Først en video på Youtube. Den er klassificeret som "voksen" video, så jeg tror du er nødt til at logge ind med dit Google-konto.

 

Og her er hendes hjemmeside:
http://www.andrealadiosa.com


2. Verma Rodriguez havde også fået gode anmeldelser, så jeg ville tage chancen for at prøve Tantra én gang til med hende, fordi hun sades spille i en "højere division." Jeg har tidligere været hos kendte og velrenommerede Tantra specialister, men følt, at det ikke er min liquer. Så Verma var den, jeg troede mindst på. Men åh, hvor forkert jeg var.
Her er hendes hjemmeside:
www.vermarodriguez.com

Både Top Damas og disse to damer havde åbent mandag-fredag. Andrea La Diosa havde kun et telefonnummer. Jeg ringte ikke, det ville bare blive misforståelser med mit dårlige spansk, og jeg ville aldrig opfatte adressen. Men jeg smed et SMS-besked. Og jeg sendte en mail til Verma Rodriguez.

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men disse tre favoritter havde altså lukket i dag, så jeg var nødt til at varme op med et enklere sted.

Så jeg tog metron til stationen Universitat. På hotellet havde jeg taget en screendump af området omkring Universitat i Google Maps og finde nemt adressen Carrer Aribau 74. For en gangs skyld var det et navn ved siden af ​​klokken - "Ceylan massageklinik".

Jeg var tidligt ude. For tidligt. Pigen der modtog mig sagde, at hun havde en sort pige der nu, og en anden ville komme snart. Begge tilbød massage, men ingen gav hele pakken. Så jeg gav op og gik. Men jeg tog derefter en ordentlig sightseeing i Barcelona og nød dagen alligevel. Og jeg ville have nydt den endnu mere, hvis jeg vidste, hvad næste dag ville byde.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Men disse tre favoritter havde altså lukket i dag, så jeg var nødt til at varme op med et enklere sted.

Så jeg tog metron til stationen Universitat. På hotellet havde jeg taget en screendump af området omkring Universitat i Google Maps og finde nemt adressen Carrer Aribau 74. For en gangs skyld var det et navn ved siden af ​​klokken - "Ceylan massageklinik".

Jeg var tidligt ude. For tidligt. Pigen der modtog mig sagde, at hun havde en sort pige der nu, og en anden ville komme snart. Begge tilbød massage, men ingen gav hele pakken. Så jeg gav op og gik. Men jeg tog derefter en ordentlig sightseeing i Barcelona og nød dagen alligevel. Og jeg ville have nydt den endnu mere, hvis jeg vidste, hvad næste dag ville byde.

 

Lad os høre noget mere, kender du hjemmesider der kommunikerer på engelsk?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kommer mere . . .

Men det er dårligt med engelsk info fra de spanske bordeller. Man kommer dog langt med Google Translate. Top Damas havde tidligere en del af siden på engelsk, men jeg kan ikke finde det nu. :???:

For info om bordellerne går jeg mest anmeldelser i EG og de internationale fora. Top Damas fand jeg i et svensk forum.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastiske Andrea på Top Damas

Jeg stod ved indgangen, hvor Top Damas skulle være. Der var en ringknap til hver lejlighed, men hvilken knap tilhørte bordellet? Jeg gik over på den anden side af gaden. En pige på 25-30 år, som meget vel kunne arbejde i bordellet, kom til døren og ringede på. Hun talte med en person, og blev derefter lukket ind. Dette fik mig til at gå op til indgangen igen. Der var intet navn på siden af nogen knap, kun antallet trapper og lejlighedens nummer. Men på 2. sal, stod det "TD". Top Damas, selvfølgelig! Jeg ringede på og blev lukket ind.

Jeg tog trappen op til anden sal med et par hurtige skridt, en dør blev åbnet og Juanita lad mig ind til en meget fin og megastor lejlighed. Hun førte mig hurtigt ind i et rum, så jeg ikke ville møde nogen anden gæst. Med hensyn til diskretion, er Spanien og Danmark ens. Men når det kommer til standard, er Spanien langt før Danmark. Bordellerne jeg var på var meget friskere og elegantere end de danske.

Efter en stund kom 10-12 piger ind, én efter én, introducerte sig, omfavnede mig og kyssede kind. Jeg var forberedt på dette, og anstrengede mig at huske navnene, men det var ikke let. Andrea fra Columbia var den næstsidste og jeg var nødt til at spørge hende igen om hendes navn for at forstå og huske det.

Da den unge telefondamen kom tilbage fortalte jeg hende, at jeg ville ha Andrea. Jeg blev vist ind i et stort og flot værelse med himmelseng, en afdelning med brusebad og jacuzi og en separat toilet. Alt var som ny. Andrea kom ind og begyndte at kramme, tungekysse mig og chatte lidt. Jeg følte fra første begyndelse, at dette ville blive meget godt. Efter et stykke tid ordnede vi med betalingen. Hun vær væk med pengene et kort øjeblik, og derefter begyndte vi på alvor.

Hun gav mig et blowjob, jeg dykkede mellem hendes ben og vi havde sex, selvfølgelig. Alt i forskellige positioner. Andrea var meget til stede og opmærksom hele tiden. Hun var fuld af liv og hendes konversation løftede oplevelsen, selvom hendes engelsk ordforråd var begrænset. Og opfindsom i sengen var hun. Under akten pegede hun en gang på spejlet i taget. Det var spændende at se os fra denne vinkel.

Senere gik jeg ud på gaden med et smil i mit ansigt. Mange har anbefalet Top Damas, men jeg turde ikke håbe at mit besøg ville være så dejligt. Dette var en af ​​de bedste oplevelser jeg har haft og jeg vil helt sikkert vende tilbage til Top Damas. :cool:
 

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg glemte at nævne, at jeg slap af med 125 euro for en time på Top Damas.

Da jeg senere var tilbage på hotellet, rev jeg ivrigt op computeren og tjekkede mailen. Men intet svar fra Verma Rodriguez. Og intet svar fra Andrea La Diosa. Andrea on Top Damas havde fortælt, at det ville være fiestatirsdag og det meste ville være lukket. Måske de havde taget en fridag på mandag også? Så jeg var nødt til at fornøje mig på andre måder


Diosas Orientales massage
mange steder vær lukket under fiestan, men de kinesiske massageklinikker lukker tilsyneladende aldrig. Tirsdag aften gik jeg forbi Diosas Orientales og kiggede ind. En kinesisk dame og en ung mand modtog i receptionen. Jeg fik lidt at drikke, mens jeg ventede, men snart kom Lisa ned og hentede mig. Jeg vidste at jeg ikke ville få mere end hånd job her, men jeg var stadig glad efter Top Damas og jeg havde kun prøvet kinesisk massage en gang før (>Kinesisk Massage Tarragona).

Massagen var god her også, men ikke outstanding. Det lignede
en god thai oliemassage. I slutningen kom den sædvanlige spørgsmål om handjob, og jeg sagde ja. Det var usædvanligt godt, lidt bedre end i Tarragona. Hun sluttede med en massage af ansigt og næsten kærtegne  mig over brystet..

Link: http://diosasorientales.es/

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et lys i mørket :-P

 

Det var tirsdag aften og ingen e-mail eller sms fra La Diosa eller Verma, og jeg indså, at der ikke ville være noget. Den næste dag var den sidste dag, så ville jeg tage hjem.

Men når jeg kontrolleret min e-mail den næste morgen, lå der en fra Verma Rodriguez. Det var ankommet kl 0:54 om natten og sa:
"Hola,
Tengo libre en las 02:00 o las 20:00, te va bien?
Verma
.
El 23 de junio de 2014 11:07, XX escribió:
     ? Tiene Usted Tiempo libre para masaje Miercoles?
     Soy visita Barcelona y hablo Solamente un poco espaniol.
     Quisiera una hore tantra masaje
. "

Jeg valgte 20.00. gik jeg ud og bestilte billetter hjem, tog en tur i kvarteret Gracia og frokost i byen. Mens jeg pakkede sent på eftermiddagen kom et nyt mail. Det var på engelsk denne gang. Hun bekræftede adresse og skrev, hvilken etage og dørnummer det var. Navneskilter er der normalt ikke i Spanien.

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tantra hos Verma Gonzales

En kort men sød ung kvinde åbnede døren for mig. Hun var mørkhåred, venlig og rolig. Det var en dejlig og stor lejlighed, sandsynligvis to der var lagt sammen til én. Jeg fik lægge mine tøj og ting i et rum og derefter fulgte hun mig til badet.

Seancen vær derefter i et andet rum. Det var oplyst af levende lys. Jeg fik  en slags badekåbe og hun ligeså. Hun gav mig et papir med meget klare instruktioner på engelsk. Uden dette ville der ikke have været en sådan succes. Vejrtrækning var naturligvis meget vigtigt. Hun begyndte med den ceremonielle delen. Jeg fik bind for øjnene. Hun gik rundt mig og jeg følte lette berøringer. Dette varede nogle minutter.

Så bemærkede jeg, at hun stod foran mig. Hun tog af min blindfold. Ligeså min badekåbe. Og så hendes egen badekåbe. Hun havde flotte bryster, butted figur, men var fysisk meget fit og havde en smal talje. Vi stod foran hinanden og derefter tegnede hun til mig at sidde ned på gulvet. Vi sad foran hinanden og tæt sammen. Jeg forsøgte virkelig at være seriøs. Men det var svært at se hende i øjnene og ikke lade blikken vandre nedad. :cool:  Hun begyndte at åndes og jeg fulgte hende

Jeg kan ikke huske alt, hvad der förevar. Hvad jeg mest husker er hvor afslappet jeg var. Mere afslappet end nogensinde før. Og jeg nød af hvert minut. Jeg var til tider ikke klar over tiden.

Så spurgte hun om jeg ville det skulle gå for mig, og jeg nikkede. Jeg hade allerede erektion. Det var praktisk at jeg havde haft sex nogle gange de seneste dagene, fordi det da ikke gik så hurtigt for mig og jeg fik nyde længere. Det var en dejlig orgasme. Hun var dygtig.

Vi afsluttede uden at haste. Jeg fik en bruser, og vi havde en lille snak før vi tog farvel. Hun ville have 125€ for denne vidunderlige to timer seance. Jeg gav hende 150.

 

Jeg er bare nødt til at opleve hende igen. Og det må bli så. En lavprisflyvning tur og retur til Barcelona og en seance hos hende koster totalt ikke mere end en tantra seance i København.

Link: http://vermarodriguez.com/

 

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Spice

Kan det passe at I bare sad overfor hinanden, og så fik du udløsning til sidst, uden at hun rørte din pik?

Det er frækt. Har prøvet det en gang, hvor jeg og en dhame gav hinanden gensidig fodmassage og -slik, og hvor den bare røg af på mig undervejs. Det var fantastisk :-) Glemmer det aldrig.

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desværre var det ikke . Vi begyndte ved at sidde mod hinanden. Så fortalte hun mig at ligge ned på ryggen. Hun rørte mig på forskellige måder, først fjerlet og derefter i forskellige former for let massage. I nogle perioder,var jeg ikke rigtig klar over, hvad der skete. Til sidst behandlet hun min penis og bygget min orgasme hun meget langsomt op.

 

Det hele varede i alt to timer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Spice,

 

Vidste du på forhånd, at hun (Verma) tilbød udløsning? Synes ikke, det antydes på hendes hjemmeside!?

 

MVH

Lovestream

 

Hej!

Jeg læste en anmeldelse ISG, hvor hun havde givet forfatteren udløsning.

/Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Holla Muchachos! Hvorfor tage til Barcelona, når man bare kan tage til Flensborg? Eller hvorfor springe på østeuropæiske piger i Tyskland, når det er sjovere at blive overrasket over dem i Barcelona.

 

I går tog jeg glad til lufthavnen i Hamborg, hvor jeg sjovt nok fik øje på en spansk pige, der jævnligt er at finde på Feldstrasse i Flensborg. Jeg kan ikke huske hendes navn, og jeg har ikke besøgt hende, men jeg har flere gange kigget på hendes billeder og tænkt, at hende kunne jeg godt tænke mig at give en solid omgang. Hun så flottere ud i virkeligheden end på billederne, så hvis hun kommer til Flensborg, så kommer jeg også.

 

Her søndag formiddag 11.15 troppede jeg op ved Top Damas, og tænkte at nu skulle den ikke have for lidt, men det var desværre resultatet. Om det var småregnen eller noget andet, der holdt pigerne væk ved jeg ikke. Men måske holder de bare hviledagen hellig. Jeg havde ikke undersøgt tider eller noget. Ingen kom og åbnede døren, og da jeg ringede til dem, blev telefonen ikke taget. Så måtte jeg tage lidt sightseeing.

 

Senere ca. 15.30 tropper jeg op ved La Perla Negra. Smart sted! Man smutter lige ind af hoveddøren, så man er væk fra gaden, og så kan man ellers ringe på dør nr. 2. Det gjorde jeg. En spansk mutter lukker mig ind, og hun forstår ikke spansk, men en pige fra Moldova får lov til at sætte mig ind i tingene.

 

Jeg står nu inde i rummet, hvor lyset er en anelse dæmpet, der er en lækker seng, farverne i rummet er holdt i sort hvidt, og der er wc og badehjørne, og der er stil over sagerne. Prisen for 1 time er 125 euro og jeg hørte ikke rigtigt på 30 time eller andet. Jeg er en langsom, men glad dreng. Jeg spørger til ydelserne, og de skal så aftales med pigen.

Jeg tænker fuck det, fordi jeg vil egentlig bare have varmen efter at være blevet gennemblødt ude i regnen – det pisser ned i Barcelona. Så kommer præsentationsrunden, hvor pigerne hurtigt render ind og ud osv.. Jeg håber på det bedste, da jeg aftenen forinden var på bar med life musik, hvor jeg fik gloet på et hav af flotte spanske piger. Hvis det var det niveau, vi talte om, så ville det være godt. Eller måske noget i stil med Judith, der har huseret i Flensborg og Jylland?

 

Det går stærkt, men det er ikke svært. De piger, der kommer ind, er ikke lige mig. Der er en neger, en spanier, en puertoricaner og så nogle andre kedelige små piger, der ikke ser vildt godt ud. Mit valg falder på pigen fra Moldova. Normalt har jeg ikke gode erfaringer med østeuropæer, men hende her var pæn. Marlyn (kalder sig vist nok også for Alyssya) så ikke helt værst ud. Ca. 175 cm høj, 100-65-90, blond og altså med gode og naturlige bryster. Jeg vil skyde hende til 25-30 år.

 

Først lidt badehygge, hvor pikken får en kærlig behandling med balder og hånd. Dernæst op i sengen, hvor det bliver til en omgang 69. Hun sutter godt og varieret, og hun smager lækkert og er velduftende. Hun giver suk fra sig, og tilsyneladende kan hun lide det. Vi holder os ikke tilbage med slikkeriet. En gang imellem stopper hun op for at køre brysterne lidt rundt på krop og pik, og det er også lækkert. Så sætter hun sig op, spreder mine ben og kører dybt med munden. Hun slubrer godt, og det viser sig at bliver mere lækkert endnu. Pigen gør simpelthen noget, som jeg som et næsten helt uskyldigt og genert væsen aldrig hare prøvet før. Hun stikker forsigtigt – dog uden at spørge – en finger op i krudttønden på mig. Hun masserer mig dejligt, og sjældent før har min pik været så stiv. Hun bliver ved med at sutte godt, og så bliver jeg nødt til at give lidt godt igen, da jeg er ved at være på bristepunktet.

 

Jeg spørger om jeg må fingerkneppe hende, og det er helt i orden. Masser af olie på fingre. Jeg ligger på siden, og hun ligger på ryggen, så hun lige kan gribe fat i min pik. Højre hånds pege- og langefinger op i fisse og venstre hånds pegefinger på kontrolknappen. Det kører, og hun hiver løs i pikken på mig. Jeg lister lige en ekstra finger op i fissen og så ryger niveauet lige en tand mere op på hende. Jeg overvejer om hun skal fistes, men vil heller ikke gøre det alt for godt for hende. Men det er fedt, og jeg begynder at overveje, om jeg virkelig er mere til latinaer end østeuropæiske kvinder, som jeg ellers kun har dårlig erfaring med, og så tænker jeg, om jeg måske skal vende tilbage igen inden turen går hjem. Men væk fra alle tankerne og mere action. Jeg spørger pænt, om jeg må stikke den ind. Så tager vi missionæren. Og hun kan lide det. Hun vil bare have den i lange seje træk, og jeg kan mærke på hende, at hun er ved at komme, og så tænker jeg hvad pokker tænk, hvis vi lige rammer den sammen, og det gør vi så.

 

Jeg tror ikke, at selve akten tog meget mere end 30 minutter, men jeg fik så også massage og hyggesnak bagefter. Jeg fik så spurgt til ydelser, og der er jeg altså normal lidt genert. Det viste sig at analsex ville hun have 80 euro ekstra for – så har man hørt det med.

Da jeg skulle til at gå, sagde hun, at jeg skulle bare ringe, så skulle hun nok troppe op på La Perla, fordi hun syntes jeg var sød.

Da jeg så er ved at få foden ud af døren dukker mutteren op. Hun fortæller Marlyn, at det pissede ned, og at ventetiden på en taxa i Barcelona var 1 time. Jeg ville alligevel tage en metro, og så får mutteren med fakter givet mig anvisninger.

 

For mig var det en god oplevelse. Jeg har længe gået rundt og troet, at der var noget galt med mig. Det er nemlig de færreste glædespiger, der har kunnet give mig udløsning. Flere gange har jeg selv været nødt til at give en hånd med, og en enkelt glædespige, som jeg besøgte flere gange, drev jeg næsten til vanvid, fordi uanset hvad hun gjorde, så fungerede det bare ikke. Måske skulle jeg overveje at lave porno? Men bare ikke med Marlyn, hvor det gik både over og hurtigere end forventet.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Måske skulle jeg overveje at lave porno? Men bare ikke med Marlyn, hvor det gik både over og hurtigere end forventet.

Fin og detaljeret anmeldelse, tak for den. Og velkommen herinde.

Med hensyn til porno, er det vist ikke en kvalifikation at man har svært ved at komme. Det er derimod en kvalifikation at man kan komme, når instruktøren beder om det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin og detaljeret anmeldelse, tak for den. Og velkommen herinde.

Med hensyn til porno, er det vist ikke en kvalifikation at man har svært ved at komme. Det er derimod en kvalifikation at man kan komme, når instruktøren beder om det.

 

Tak og tak for anmeldelsen af anmeldelsen. Jeg glemte helt, at fortælle, at der på væggen hang en stor fladskærm, hvor der kørte pornofilm, men jeg nåede kun lige at se 2 sekunder. Jeg havde travlt med andre ting. Men måske skulle man komme tilbage og så lege kongens efterfølger i forhold til det, der kører på skærmen.

 

Men jeg var en glad og liderlig mand i går. Det var jeg så også i dag, hvor turen gik til Club 180 Balmes. Fuck trapperne op til 3. sal var virkelig en dræber. Mutter kunne selvfølgelig ikke engelsk, men jeg fik da priserne præsenteret. 30 min for 40 euro og 60 min for 60 euro. Hallo tænkte jeg, hvad pokker sker der her. Selve rummet i lejligheden var ok, men ikke så høj standart som på PerlaNegra. Min der var jacuzzi. Jeg blev præsenteret for 3 piger, hvor det var svært at afgøre hvem, der var grimmest men grimme var de, så jeg betakkede mig og hastede mod Top Damas.

 

Hæhæ det var sgu vildt. Jeg blev præsenteret for ca. 10 piger, hvor 5 af dem var helt fine. Der var god geografisk spredning og forskellige størrelser, så det var bestemt interessant. Jeg fik pen og papir, så jeg kunne skrive navnene ned, men det var ikke til at styre. Mexico, Spanien, Japan og Østeuropa var nogle af de steder, hvor de kom fra. Ganske få kunne engelsk, og hende jeg havde udset mig kunne ca. 5 ord på engelsk, men fååååårk hun var lækker. Spansk, dejlige brune og varme øjne og dejligt smil,fin størrelse bryster, lækker røv. Højden vil jeg anslå til 175 cm, og vægten til 65 kg. Alder 22-28 - jeg var ligeglad, fordi hun bare var smuk. Der var former, og hun virkede ikke klejn. Og af alle de piger, som jeg har haft fornøjelsen af at betale for en omgang med var hun klart den smukkeste, og det var det, der gjorde udfaldet. Den mexicanske pige virkede mest charmerende. Japaneren så i øvrigt ok ud, men hun så ikke glad ud, og den går ikke hos mig.

 

Jeg kastede mig ud i en omgang på 1 time for 125 euro. Værelset var helt i top. Det var som at komme ind i Ali Babas hule, og badeværelset var godt nok luksuriøst. Lige en tur i bad, og så i gang med løjerne.Hun startede med at nusse mig lidt her og der og kysse rundt på krop og hals. Det føltes godt, og så i gang med det franske. Godt og varieret og så med en gengældelse af det gode arbejde i form af en 69. Jeg må sige, at jeg har smagt god fisse før, men det her var fandme guf. Jeg ved ikke, om hun havde smurt honningkrukken med honning, men jeg labbede safterne i mig og nød hendes sukkelyde. Så ville hun fandme have noget pik, men jeg er en slikmund, så den blev lige trukket lidt.  

 

Vi starter så med at missionere, og hun vil have den for hårdt. Hendes ben stritter i vejret, og hun rykker løs med underlivet, og jeg kan slet ikke følge takten, men knepper løs det bedste jeg har lært. Og så giver hun ellers bare lyd fra sig, og jeg tænker slap nu af for helvede med det fake lort. Men da hun tager godt fat om mine balder og ser intenst på mig og bare rykker løs, så opdager jeg, at hun faktisk synes, at det er ganske ok. Et sødt lille tantekys bliver det også til undervejs, men jeg hader, når det aldrig bliver til mere. Jeg får med fagter og besvær ændret lidt på sagerne, så hendes ben er samlet i mens jeg støder for vildt i hende med min pik. Jeg kan mærke, at der er risiko for affyring, men jeg koncentrerer mig denne gang, og så er det "heldigvis" hende, der kommer, og et øjeblik bliver hun helt flov. Jeg smiler bare og springer af. Så lægger jeg mig på ryggen, og hun bliver sat op på min krumsabel - vi er jo i Ali Babas hule! Jeg styrer hende ned og ligge, så hun kan få den bagfra, men med mig liggende på ryggen, hvor hun ligger ovenpå min krop. Hånden på det ene bryst, og så ellers en finger på klitten, og så kører vi. Hun skubber så min hånd væk efter et par minutter og onanerer løs, mens jeg høvler på med pikken. Fedt nok, men det bliver anstrengende i længden, så hun får lige lov til at ridde mig, mens jeg slapper lidt af. Det bliver bare til en knæene ned i madrassen og vride underlivet rundt tur, så lige den del er ikke helt fantastisk.

 

Vi springer tilbage til missionen, og hun kan godt lide den gammeldaws facon - næsten for meget, så det bliver til at par minutter med det, og så skifter jeg til en doggytur, hvor jeg gennempuler hende. Hun får spurgt, om det er normalt, at jeg holder så længe, og ja det måtte jeg så tilstå. Hun vil gøre mig færdig, så det bliver til hånd, sut, hånd, og så må jeg igen smide håndklædet i ringen og bede hende om at lege med sig selv, hvor jeg så kan rive i aben. Jeg spørger så, om jeg må komme på hendes krop - jo da til 50 euro ekstra!!!! Fuck mig den var jeg ikke med på. Da hun kan se, at jeg ikke kan gøre mig selv færdig - og her var jeg indvendigt ved at gå i panik, så kommer "Guds hånd" sgu lige ind legen. Nåh nej, Diego Maradona kom ikke lige ind og overtog spilleren. Hun begynder at lege med min pung, mens hun stikker fingrene i fissen - fedt nok. Og så får jeg lige den fingerspids op i røven igen - og det virker altså. Bang så var jeg færdig, og vi havde brugt tiden fuldt ud.Hun var sød og smilende og meget overrasket over, at jeg ikke var hurtig på aftrækkeren, men det var hun så ikke den første, der har oplevet. Lidt skuffende blev det til et meget hurtigt farvel med. Faktisk havde hun så travlt med at komme videre, at jeg ikke fik givet hende drikkepenge. Så blev de 10-15 euro da sparet.

 

Samlet set var det stadig en god oplevelse, og jeg får et mentalt kick ud af, at pigerne kommer, når jeg er sammen med dem, så det giver også nogle plusser i min bog. Men jeg er lidt ærgerlig over nul tungekys - jeg er lidt for genert til at spørge. Og det kunne også have været ok med en gang facial. Og anal har jeg aldrig prøvet, men for 80 euro ekstra, så er det edderpikme dyrt. Og regner man så hele lortet sammen, vil man nok kunne finde det billigere hjemme i Danmark. Men det er luksus at komme på PerlaNegra og Top Damas. Der er så bare lidt flere piger på Top Damas, og de ser så også bedre ud end pigerne på Perla Negra. Top Damas er top dollar, og jeg vil nok hade mig selv, hvis jeg ikke lige prøver at komme forbi der en gang mere. Men økonomien er lidt slunken, og der venter forhåbentlig på sigt en god tur med en spansk pige i Flensborg, og her vil jeg få spurgt til hele lortet inden festen starter.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Det var fine anmeldelser, Happyboy. Jeg skal helt sikkert besøge La Perla Negra næste gang.
 
Du skriver spøgefuldt  " Hvorfor tage til Barcelona, når man bare kan tage til Flensborg?
Javist, Og seriøst, sommetider kommer nogle fremragende spanske piger til København.  F. eks.  
Roxana og 
 
Fast Roxana tog ikke telefonen, den dag jeg ringede. Men der vil blive flere muligheder
 
Men faktum er at jeg overvejer at booke fly til Barcelona for en session med Verma Rodriguez. € 120 plus flybillet for to timer er ikke meget mere end hvad man betaler for to timer professionell Tantra i København.
 
Cheers,
Spice
Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Det var fine anmeldelser, Happyboy. Jeg skal helt sikkert besøge La Perla Negra næste gang.
 
Du skriver spøgefuldt  " Hvorfor tage til Barcelona, når man bare kan tage til Flensborg?
Javist, Og seriøst, sommetider kommer nogle fremragende spanske piger til København.  F. eks.  
Roxana og 
 
Fast Roxana tog ikke telefonen, den dag jeg ringede. Men der vil blive flere muligheder
 
Men faktum er at jeg overvejer at booke fly til Barcelona for en session med Verma Rodriguez. € 120 plus flybillet for to timer er ikke meget mere end hvad man betaler for to timer professionell Tantra i København.
 
Cheers,
Spice

 

Tak, tak. Det var bare pigerne, der var ok. Det irriterer mig dog, at jeg ikke kan finde billeder af den spanske pige, og at jeg ikke fik godt nok styr på hendes navn. På den anden side, så vender jeg nok ikke tilbage til en, som det er svært at kommunikere med.

 

Set i bagklogskabens ulidelige lys, så vil jeg nok alligevel sætte Perla Negra som førstevalg. Om det så lige skal være Marlyn igen eller en anden næste gang er jeg ikke sikker på. Det der trækker mig mod Perla Negra er helhedsoplevelsen. Den gamle morlille, der lukkede mig ind, virkede simpelthen rarere end de tilsvarende bestyrerinder på Top Damas. Jeg følte mig simpelthen mere velkommen på Perla Negra, hvor jeg nok også slappede mere af. Og da jeg skulle af sted var hun venlig og hjalp med fagter, der angav vejen til nærmeste metro. Jeg tror ikke, at man helt skal underkende varme stillet overfor super luksus. Top Damas er super luksus. Perla Negra er luksus men med en anden form for plus/varme.

 

Roxana og Fernanda falder udseendemæssigt ikke i min smag, og så er det jo dyrt med broen til Sjælland. Men det kan da godt være, at jeg skal prøve det der tantesex i Spanien næste gang.

Redigeret af Happyboy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...