Hop til indhold
Softporn

Smittefare ved superfransk

Recommended Posts

Jeg har dyrket oralsex uden gummi med escort piger i mange år, og bliver tjekket 1-2 gange om året. Ingen sygdomme registreret. Min læge mener ikke det er et problem, så min læges synspunkter  er meget  langt fra den sexolog Signe der refereres til.

 

Sejer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har aldrig været uheldig hos de profesionelle, synes de passer bedre på deres kunder. Mit eneste uheld var i midt80'erne før hiv/aids, hvor en sygeplejerske spurgte, om jeg var frisk - JA - 14 dage senere sad jeg hos lægen med en dryppert og klamydia  :cry:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold da op den har været diskuteret mange gange. Spørgsmålet er ikke om der er risiko for at blive smittet. Spørgsmålet er om man gider bekymre sig.

Vil du være i en safe zone og ikke bekymre dig om hvad du tager med hjem, så brug gummi. Er du en livsnyder der lever én dag af gangen og ikke har noget som gør ondt at miste, så nyd den gummi-frie oral.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nogen der kan hjælpe lidt angående hvad man skal være opmærksom på når man får en sutter? Sårskorper, røde knopper eller andet synligt? Det usynlige kan man aldrig gardere sig imod, men af synlige ting og sager, hvad skal man kigge efter rundt om munden?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej..

Alene at der er så forskellige opfattelser gør, at det bør give eftertanke / overvejelser.

Klamydia og lignende må man acceptere og kan leve med / komme over, men HIV så har man en lidt anden udfordring med risikoen for at skulle omlægge hele livet og i værste fald et kortere liv, selvom behandlingen i dag markant forbedret i forhold til at leve længere...

Er superfransk så det værd, når der er tale om "tilfældig" sex ? ... Hmm....

Klodshans

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej,

alle sår som væsker, særligt mundvigen er udsat for Herpes sår, men som sagt de svært at kigge i munden, der hvor virus gemme sig er væskerne.

HIV får du kun hvis du har blødende sår på penis og hun har det samme i munden/slimhinderne, hvor  hendes blodtryk er større end det i din penis,  svært at kigge i munden,

 

har du sår på penis eller har hun ved munden skal du ikke modtage eller give fransk,

 

prøvemanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Synlige sår rundt eller på læberne, almindelig følelse af dårlig hygien, dårlig duft - no superfransk. Faktiskt no nothing overhovedet.

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har fået en gang gonoré af superfransk med en lidt speciel privatpige (købe dog) (ung overtuschet og påvirket nok)

 

Det var sgu noget lort!

 

Også fordi sygdommen jo i dag er ganske sjælden omend på kraftig fremmarch særligt i homokredse....så jeg skulle stå model til en række nærgående spørgsmål på VD klinikken.

 

Men jeg var sgu bare dum...og var mange år om at turde superfransk igen...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...