Hop til indhold
Rejsenetværk

Rabat på luksushoteller

Recommended Posts

Med forbehold for at dette er en reklame, er der nogle der kender sitet, og som vil kommentere på om de mener det har værdi at oprette sig derinde?

 

Jeg kunne selvfølgelig bare oprette mig, men måske andre gerne vil se om dette tilbud er noget for dem.

 

Gider ikke rigtigt hvis de fleste tilbud er på eksotiske rejsemål, men hvis der er hyppige gode tilbud på storby hoteller i Europa, kunne det være en overvejelse værd at melde sig til.

 

I må også gerne komme med tips til andre sites, der kan skille skidt fra kanel.

 

Der er ikke meget ved bondelokke koncepter, så man skal vel være ret sellektiv i hvilke sider man gider at få mails fra.

 

Secret Escapes

- håndplukket til medlemmerne

http://www.nyheder365.dk/secret-escapes/secret-escapes-dk/succeskonceptet-nu-endelig-i-danmark

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes også det lød interessant, men jeg går ud fra at det er dem der er anmeldt her

 

http://www.tripadvisor.co.uk/ShowTopic-g1-i12290-k5402827-Anyone_tried_secretescapes_com-Bargain_Travel.html

 

Jeg har ikke læst alle anmeldelserne på de 8 sider, men jeg har læst nok til at jeg ikke vil benytte mig af det. På de sidste sider er er der rimeligt nye anmeldelser.

 

Godt link :)

 

Det lader til at Secret Escapes kun er en form for mellemmænd i bestillingen, og at det især i starten er gået ret ofte galt. Og hvis et eller andet går galt mellem Secret Escapes og det rejsebureau de vælger, så står man som kunde på herrens mark.

 

Jeg kunne bedst lide den anmeldelse, hvor nogen skrev at de havde modtaget et forslag fra dem, og derefter selv booket på det pågældende hotel direkte og lidt billigere ;)

 

Rejse, hvis du ikke er bange for spam-mails, så kan du jo tilmelde dig og se om de kan give dig nogen gode interessante forslag. Så kan du selv sammensætte noget lignende via booking.com eller noget i den stil.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Secret Escapes  er ret aggressiv med TV reklamer for tiden...

 

Når jeg hører ordet medlem til jeg straks på at du skal betale et medlemskabet, eller er bundet på en eller anden måde til konceptet.

Men det kan være jeg tager fejl og det er reelle gode tilbud, jeg tror de kører med time/dagstilbud som andre kupon- websider.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lige en opdatering, jeg har luret dem :P

 

Jeg søgte på et godt 5 stjernet hotel i Berlin, og fik et tilbud men jeg skulle booke minimum 3 nætter for at få en god til lidt pris under 1000kr. pr. nat.

 

Jeg søgte på samme hotel og dato på booking.com, der kunne jeg nøjes med at booke en enkelt nat hvis jeg ville og prisen var en smule billigere her.

 

Så min konklusion med Secret Escapes, at de giver et dårlig tilbud og du er nød til at købe flere nætter for at få tilbuddet, 

 

så Secret Escapes min bare numse   :twisted:

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Prøv evt. også at sammenligne med:

 

http://www.mrjet.dk/?com=dk_google_brand&WT.srch=1&WT.mc_ev=click&WT.mc_id=EBDKS10001&gcid=18060&tduid=aac7b381b8063694c92c85e474180b58

 

Sidst jeg var i Berlin fik jeg 4 nætter til samme pris som 3 - dvs. 4 nætter til ca. kr. 1000,- (noget billigere end f.eks. via   http://www.google.dk/aclk?sa=l&ai=CfxkYjQ_DU4a7BKGXzAPunYGgCui_hrMDwIHFxVa9rui2BQgAEAEoA1C6ud26-v____8BYNH5y4L8B6AB0uau_gPIAQGpAvXPTmyX1LY-qgQiT9BT42ZQJaPhMGPuDDnu9wHsXLrpoY3kocTeY27pJrC7FYAHmNK7CIgHAZAHAg&sig=AOD64_1MiHSvywkMpg4DqoS8Vl7dUnwqcw&rct=j&q=&ved=0CB4Q0Qw&adurl=http://www.booking.com/hotel/de/hotellichtburg.da.html%3Faid%3D313140%3Blabel%3Dhotel-60682-de-hmS6SmvdAkzAVregrkMstQS23199462992:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg%3Bws%3D  ) på dette rimelige hotel ikke ret langt fra Ku-damm og Artemis: 

 

http://www.agon-lichtburg.de/

 

On nu "spammer" MrJet min mailbox med ekstra gode tilbud og jeg har fået en rabatkode der hedder spar15 - dvs. 15%   :)

 

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...