Hop til indhold
Findus

Ung og smuk

Recommended Posts

Tak Findus, jeg har netop mødt en ung flot teenagepige, så jeg kan godt leve mig ind i det, og hvis det er hende man ser på billedet så er det nok værd at se filmen ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Idag stod valget mellem at smelte i solen eller at sidde i en mørk biograf med aircondition - så det var en passende lejlighed til rent faktisk at se filmen. Den var billedskøn, men også let skuffende i forhold til mine forhåndsforventninger. 

 

På plussiden er, at den er ikke fordømmende, og at den ikke forfalder til en lommepsykologisk forklaring på hvorfor pigen Isabella blev til escortpigen Lea, og der stilles filmen igennem spørgsmålstegn ved hvor afvigende Isabellea/Lea og hendes kunders seksualitet er fra de øvrige hovedpersoners.  

 

På minussiden tæller det tungt, at den ikke beskæftiger sig med hvorfor hun foretog sit valg og hvad der driver hende. Der er ingen forklaring overhovedet - det er bare sket da handlingen flytter fra Sydfrankrig til Paris.

 

Selvom den var let skuffende er den stadigt værd at se. Det er sjældent vi ser en fremstilling af denne verden der er ikke-fordømmende i sit udgangspunkt.  

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...