Hop til indhold
20l

Storbarmet uskyldige Maria

Recommended Posts

                                                          Anmeldelse af Maria

                             http://www.escort-side.dk/Storbarmet-Uskyldige-Maria?ad-id=2049

Dette er min første anmeldelse og første besøg af en pige. Men hvilken en af slagsen. Jeg må indrømme at jeg har virkelig været i tvivl om jeg skulle skrive den, da jeg jo endelig helt ikke vil dele hende med jer andre ;-) Men nået frem til at gode oplevelser bliver man nød til at dele.

Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte, men Maria er totalt ærlig i sin beskrivelse af sig selv, hendes billeder er 100 % ægte, men de viser slet ikke hvor smuk hun endelig er. Hendes krop er virkelig vidunderlig, og jeg må indrømme at da jeg fik lov studeret jeg den nøje men det lykkes mig ikke at finde en eneste fejl, i hver fald ikke hvis man spøger mig.

Nå men tilbage til selve mødet

Men jeg var for at sige det mildt røstene nervøs da jeg skulle møde Maria, hvilket hun sagtens kunne mærke på mig, men bare hendes varme og nærvær kan få selv den mest urolige person til at slappe af og føle sig tryg.

Selve agten vil jeg lade blive i mellem mig og hende. Men kan sige så meget at Maria er utrolig nem og dejlig at snakke med i mellem akterne, og hun få virkelig en til at føle sig som den mest heldige person. Jeg vil til en hver tid kunne anbefale hende, for hun er det hele værd og lidt til… og hvis spørgsmålet er om jeg skal se hende igen, ja det håber jeg da virkelig, men det kommer jo an på om hun vil se mig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Grækeren

....herlig anmeldelse, tak for at du vil dele din oplevelse.... :wink:

 

..en dejlig pige, hvor kan hun træffes ????

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...