Hop til indhold
Montezi

FKK Artemis - tilbage til Paradis

Recommended Posts

Onsdag aften efter vi havde forladt ErW, smuttede vi på Artemis, inden vi skulle hjem med en morgenflyver fra SXF kl. 07.15.

Vi ankom lidt over kl. 23, og fik klædt om - jeg smuttede i baren og blev selvfølgelig antastet et par gange inden jeg overhovedet fik sat mig og fik en cola. Kort efter kom en pige op bagfra og sagde hej, og til min store glæde viste det sig at være den sjove rumæner fra mit sidste besøg. Jeg havde glemt hendes navn, men havde faktisk besluttet mig at lede efter hende og tage en runde med hende - jeg fortrød lidt at det ikke blev til noget sidst.

Hun havde genkendt mig - og alligevel ikke viste det sig senere - og jeg foreslog at vi satte os op i en sofa og snakkede lidt. hun var ligeså frisk og åben som sidst, og det var helt sikkert at hun skulle en tur med på værelset. Efter en lille halv times chit chat, gik vi ovenpå, og jeg sagde jeg bare ville have en standard-session, men måske i 1 time hvis vi havde det sjovt, og hun opgav at sælge extras.

Hun hedder Avril, er 21 år og er en langbanet og meget slank brunette - lækker krop og et kønt ansigt med store brune Bambiøjne og et frækt smil... skøn pige. Hun var lige præcis så åben, fræk og sjov som jeg havde håbet, og hun gav et forrygende dybt BJ, hvor hun holdt pikken i halsen viiiiildt længe... WOW! Vi knaldede i forskellige stilinger, mens vi pjattede og snakkede om alt muligt mærkeligt og havde det ganske sjovt. Midt i det hele mens jeg knalder hende spærrer hun øjnene op og udbryder; “Oh, now I remember”, og det viste sig at hun faktisk ikke rigtig havde kunnet huske mig men mit ansigt havde virket bekendt :D Men nu kunne hun huske det hele, både mig og Nille og den lille neon-stick Nille gav hende - og som hun faktisk stadig havde i sin taske... sjov pige, og meget ligefrem.

Det var en fantastisk session, sexen var rigtig dejlig og pigen smuk, sød og sjov og det var så lækkert bare at ligge og skiftevis kneppe hende og kæle med hende mens vi talte og jokede... hun er helt sikkert en repeat, hvis vi mødes igen - og SÅ fedt jeg fik chancen med hende denne gang.


Da jeg kom tilbage i bar-området blev jeg passet op af en af de første piger jeg havde afvist, som “brokkede” sig over at jeg sagde jeg ikke var klar til sjov, og så straks trak af med Avril :D jeg fik forklaret hende at Avril havde været mit primære mål, og jeg havde misset hende sidst - den forklaring godtog hun, og vi fik snakket lidt, før hun fik lokket med med ned i porno-bio´en.

Hun hed Maria, var 26 år og en smuk kurvet blondine fra Bulgarien. i bio´en begyndte hun at pille ved lillemanden og kyssede mig samtidig... der gik sgu ikke længe før jeg var grydeklar, og vi smuttede op på et værelse. Det var en ganske udemærket session uden at være mindblowing - hun leverede varen dog uden at få mig helt op at ringe, men en rigtig sød pige - men nok ikke en gentagelse.
Så tog jeg en lang slapper og bare nød synet af pigerne, kiggede på lidt stripshow og snakkede med min wingman og fik lidt at drikke i baren. Pludseligt fangede mit øje en ny pige - en slank, langbenet platinblond skønhed, iført gult g-strengs sæt og sorte knæstrømper... Fuck me, hun så fantastisk ud.

Efter noget tid besluttede jeg mig for at hun skulle være den næste, og gik over til hende. hun sad og snakkede med 4 veninder, og efter lidt smalltalk og et forsøg fra hende på at sælge en 3-kant smuttede vi ovenpå. Hold nu kæft hun var lækker, og gav et rigtig dejligt BJ - men højdepunktet var dog at knalde hende... WOW, en lækker fisse - det kunne jeg ikke stå for, og jeg endte med at komme ca. 20 min inde i seancen.

Dét tog hun til gengæld som slutfløjtet, men det passede mig sgu ikke - jeg ville mærke mere af hendes perfekte krop - så jeg foreslog en massage. Først var hun mopset, men da det gik op for hende at jeg ville massere hende løsnede hun lidt op - og smed sig på maven. De sidste 10 min gik med det, og det passede absolut ikke damen, da jeg lænede mig ned og sagde at tiden var gået - hun sukkede dybt og mente godt jeg kunne fortsætte ( dog uden at jeg skulle betale for tiden), men den gik ikke, så måtte hun jo betale mig hvis hun ville have mere :D så kan hun lære det ;)

Vi smuttede ned og klarede betalingen, og jeg fik et lille kys og tak for massagen. Hun hed forresten Cecile, var 24 år og fra Rumænien.

Lidt senere fik jeg øje på en åndsvagt smuk brunette - havde godt set hende én gang tidligere, men så var hun forsvundet - som jeg bare måtte have som dagens sidste fornøjelse. Hun sad og snakkede med sin veninde, og var lidt kølig i sin attitude. Efter det obligatoriske forsøg på at sælge en 3-kant med veninden, og hendes salgstale: “ Are you ready for the best as the last”, selvom jeg bare vidste at det ville hun helt sikkert ikke være, smuttede vi op på et værelse. Hun var et klassisk Opti-Fuck, men alene udsigten til hendes perfekte lille røv da vi gik op af trappen var næsten 60€ værd.

Det startede helt fint, med et dejligt BJ og derefter et dejligt knald... men jeg havde svært ved at komme, ja bare holde den stiv, og så blev hun temmelig bitchy. Istedet gav hun endnu et Bj, men så ville hun til at stoppe efter kun 20 min... den gik sgu ikke og efter lidt mere surmuleri begyndte jeg at drille hende lidt - det fik hende til at smile, og vi gav det en chance til med knalderiet. Med kun et par minutter igen lykkedes det mig at komme i hende, og efter vi havde sundet os smuttede vi ud af rummet. Hun mente hun skulle have et tip, da hun havde brugt 2 kondommer, og jeg havde fået 2 “ture” - men det kunne hun altså godt glemme. Det mest pudsige var at hun insisterede på at jeg skulle sige hun havde været aftenens bedste :o det kom heller ikke til at ske :D

Det var en blandet fornøjelse, men shit, hvor var hun lækker og nogle gange får man disse lidt kolde og besværlige piger, når man blindt går efter den smukkeste pige og bevidst vælger at overhøre alarmklokkerne... men alt i alt var det nu fint nok, og mindst de 60€ værd når alt kommer til alt - men en gentagelse bliver det sgu nok ikke til ;)

Endnu en god aften på Artemis i selskab med min wingman, og nogle overvejende gode sessions med nogle meget smukke piger - men de 2 smukkeste var også de 2 mest besværlige - aftenens højdepunkt kom tidligt; 1 time med den vidunderlige Avril.

Pigerne på Artemis er generelt lidt for aggressive til min smag, de er meget glade for at sælge extras, og bliver hurtigt lidt bitchede hvis man ikke vil have mere end 30 min standard-pakke... og jeg har nu oplevet nogle stykker der prøver at afslutte seancen tidligt og prøve at snyde med tiden...

Men de er ikke umulige at håndtere, og jeg vælger at tage det med et smil, og bare tage lidt gas på dem, og samtidig være bestemt nok til ikke at lade dem lave numre.

Det er ikke sidste gang jeg har været der, og jeg er sikker på at jeg bliver bedre til at håndtere pigerne med tiden...



 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ikke sidste gang jeg har været der, og jeg er sikker på at jeg bliver bedre til at håndtere pigerne med tiden...

 

 

Ja øvelse gør mester, tak for endnu en dejlig fortælling fra Artemis :D

 

Jeg kan godt huske Avril, en sjov og livlig pige :D

Dejlig at høre du havde gode oplevelser med hende.

 

Det er ufint at pigerne forsøger at snyde med tiden, når Artemis er en af de dyreste klubber.

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Montezi

Man sidder helt og venter på det næste gode indlæg fra dig og Tysklands turene. Det har været nogle rigtig gode indlæg,

specielt dem fra Erlebniswohnung..

De har været så gode, at jeg selv var nød til, at tage en 3 dages tur derned for, at afprøve Erw for første gang og hvilken fed

tur jeg havde.

Kan godt forstå i tager afsted sammen, det giver lige det sidste til en rigtig fed oplevelse..

Jeg skal helt sikkert derned igen, så snart der er et hul i kalenderen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er ved at planlægge en ca. 1 uges lang tur i starten af juni til Berlin med stop i Hamburg - hvis nogen er int. i at komme med eller mødes undervejs, er de velkomne til at sende en PB.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Montezi

Man sidder helt og venter på det næste gode indlæg fra dig og Tysklands turene. Det har været nogle rigtig gode indlæg,

specielt dem fra Erlebniswohnung..

De har været så gode, at jeg selv var nød til, at tage en 3 dages tur derned for, at afprøve Erw for første gang og hvilken fed

tur jeg havde.

Kan godt forstå i tager afsted sammen, det giver lige det sidste til en rigtig fed oplevelse..

Jeg skal helt sikkert derned igen, så snart der er et hul i kalenderen

 

Hej Gupta

 

Tak for rosen, det er da dejligt at nogle kan bruge mine beretninger til noget. Vi mødte et pat libanesere, som havde valgt at besøge ErW efter at den ene havde læst mine beretninger på ISG.

 

Godt at høre at du selv har haft nogle fede oplevelser i ErW - du skriver forhåbentlig selv en beretning fra din tur - det ville være rart at høre andres erfaringer fra mit yndlingsted.

 

Ja, det er fedt at have en wingman - dels er det hyggeligt og dels er det praktisk... vi er gode til at hjælpe hinanden med at få det bedste ud af oplevelsen, men vi klikker også rigtig godt sammen og har meget den samme indstiling til tingene, selvom vi er meget forskellige - så vi supplerer hinanden ret godt.

 

Fedt at høre at du er blevet hooked på ErW ligesom mig. Du kan evt efterlyse en rejsemakker i Tysklands-forummet, der er andre har ledt efter en wingman til Berlin-eventyr, og jeg er også blevet spurgt en del gange.... men jeg er tilfreds med min wingman og jeg gider ikke rejse i flok.

 

Der kommer også en beretning fra mine 3 dage i ErW, men skal lige tage mig sammen til at få den skrevet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja øvelse gør mester, tak for endnu en dejlig fortælling fra Artemis :D

 

Jeg kan godt huske Avril, en sjov og livlig pige :D

Dejlig at høre du havde gode oplevelser med hende.

 

Det er ufint at pigerne forsøger at snyde med tiden, når Artemis er en af de dyreste klubber.

 

Tak for endnu en fed tur, Bro

 

Ja, Avril er sgu en superstar, smuk, sød, sjov og rigtig dejlig i sengen - lige en pige efter min smag.

 

Nej, det irriterede også mig lidt, også derfor jeg besluttede mig for at de ikke skulle slippe så let, og istedet frøvede at "håndtere" dem. Øvelse gør mester - ja, det kan jeg mærke og jeg skal helt sikkert blive bedre til pre-sex samtalen med pigerne... bedre til læse de "dårlige" piger, og bedre til at få lagt mine "regler og forventninger" klar for dem på en elegant måde... men det skal alt sammen nok komme.... det er en læreproces.

 

Glæder mig til vores næste tur :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for endnu en fed tur, Bro

 

Ja, Avril er sgu en superstar, smuk, sød, sjov og rigtig dejlig i sengen - lige en pige efter min smag.

 

Nej, det irriterede også mig lidt, også derfor jeg besluttede mig for at de ikke skulle slippe så let, og istedet frøvede at "håndtere" dem. Øvelse gør mester - ja, det kan jeg mærke og jeg skal helt sikkert blive bedre til pre-sex samtalen med pigerne... bedre til læse de "dårlige" piger, og bedre til at få lagt mine "regler og forventninger" klar for dem på en elegant måde... men det skal alt sammen nok komme.... det er en læreproces.

 

Glæder mig til vores næste tur :D

 

The pleasure is mine :D

 

Jeg elsker det "modspil og samspil" og flirten med pigerne på FKK.

Piger forsøger at "læse" mændene og mændene forsøge at "læse" piger for at finde den/de piger som man tænder på og samtidig har god kemi med.

 

Det gode ved FKK er at hvis man "fejler" så er det op få hesten igen, der er nok oplevelser at vælge i mellem, så mon ikke det lykkes at få nogle fantastisk oplevelse med hjem i bagagen.

 

Jeg har altid forsøgt at kombinere ERW party med FKK Artemis når jeg er i Berlin, det giver de bedste oplevelse fra begge verdener :D

 

Det overraskende og gode er, at selv om vi har været til party flere dage i træk med mange timers sex, så lykkes det at få orgasme igen og igen på Artemis, pigerne kan noget der :P

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det gode ved FKK er at hvis man "fejler" så er det op få hesten igen, der er nok oplevelser at vælge i mellem, så mon ikke det lykkes at få nogle fantastisk oplevelse med hjem i bagagen.

 

Præcis Nille, og så for 50 - 65 euro pr gang når først entreen er betalt, og ikke som hjemme hvor du har et skud i bøssen for 1100 kr, og så er det ud af vagten til du har råd igen :sad:

 

Og skulle et klub besøg være mindre vellykket har vi frem for alt tid til at blive, mulighed for at bevæge os rundt, se, fornemme og opleve piger, sted og hvad der sker under opholdet.

 

Alt det som FKK giver en, udover bare det at købe sex er hele rejsen til Tyskland værd :)

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...